Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Νομιζω πας πολύ καλά.Η δοτρια βελτιώθηκε.Λογικα στο 8μηνο θα είσαι φουλ μαλι.Ευγε για τις φωτό έξω στον ήλιο.
Θα συμφωνήσω με μια μικρή διαφορά.
Πρώτη θα τοποθετούσα την HLC.
Έχουνε πάει σε άλλο επίπεδο.
Συνολικά 7 γιατροί δηλαδή 0.007% επί των 1000 κλινικών.
Μετά ψύλλους στα άχυρα.
Τα υπόλοιπα δεν θέλει τύχη αλλά Jack pot να πιάσεις.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Aris
Βλέπω γρήγορη και εντυπωσιακή εξέλιξη.
Μάκρυναν πολύ τα μαλλιά.
Οι φώτο πολύ ωραίες και καθαρές.
Τα μπροστά όλα που φαινονται στην πανοραμική έχουν τέτοια κάλυψη?
Όλα μμ δεν είναι πλέον?
Είναι ξεκάθαρο πως έχει ξεπετάξει η φύτρωση και έχει πάρει μπρος για τα καλά.Kαι εγώ την αντιλαμβάνομαι πλέον την εξέλιξη και με χαροποιεί το γεγονός.
Έστειλα και στην Elite φωτογραφίες,όλα πηγαίνουν όπως τα είχαν προβλέψει.
Όσο για τα μπροστά στην πανοραμική,μάλλον υπάρχει μία σύγκλιση και των πλαϊνών τριχών προς το κέντρο και φαίνονται έτσι,
αλλά γενικά υπάρχει κάλυψη.
Νομίζω πως πλέον είναι όλα μμ και αν δεν το επεσήμανες,δε θα το είχα κατά νου..
Την επόμενη φορά θα ανεβάσω φωτογραφίες έχοντας πάρει τη δότρια με την ψιλή,να δούμε πως είναι στ'αλήθεια.
Είμαι πολύ ευχαριστημένος,λίγο τα πλαϊνά να πυκνώσουν όπως τα μπροστά και οι προσδοκίες μου θα έχουν καλυφθεί.
Αν υπάρξει και περαιτέρω εξέλιξη,φυσικά καλοδεχούμενη
Είναι ξεκάθαρο πως έχει ξεπετάξει η φύτρωση και έχει πάρει μπρος για τα καλά.
Έχει πολύ ψωμί ακόμα και τα πλαϊνά πρέπει να δώσουν ακόμα για να δέσουν.
Από το εξάμηνο μέχρι το 12μηνο θα δεις τη μεγάλη διαφορά όταν τα τριχάκια θα γίνουν μεγάλες ώριμες τριχες.
Εκεί θα δεις πραγματική αλλαγή.
Η δότρια πολύ βελτιωμένη.
Οπότε οι προσδοκίες σου αν έχουν καλυφθεί μέχρι τώρα φαντάσου το μετά.
Αυτό το σημείο θέλω να δω αν θα φτάσω να πω πως είμαι ευχαριστημένος.
Έχω μερικές αμφιβολίες.
Νομίζω ότι όλα είναι ακριβώς όπως τα περιγράφεις,απλά παρακολουθώ με μεγάλο ενδιαφέρον την περίπτωση σου, λόγω των πολλών g και του πάρα πολύ μαλλιού που είχες.Παρακολουθώ το νήμα σου(ήθελα να γράψω και τότε περί συσχέτισης κάποιου χαρακτηριστικού με συγκεκριμένα επαγγέλματα)
αλλά θα σπαμάραμε δίχως τέλος) και αυτό που βλέπω ότι πριν την μμ έκανες όλες εκείνες τις απαραίτητες κινήσεις για να πάρεις στο τέλος αυτό που θες.
Εγχειρητικά δεν πήγε κάτι στραβά,μετεγχειρητικά επίσης,καλές προϋποθέσεις έχεις,οπότε σε βλέπω σε λίγο καιρό να δηλώνεις ευχαριστημένος με την εξέλιξη των πραγμάτων.