EXESIO HAIR CARE SYSTEM

poseidonas77

Well-Known Member
εγω να πω την αληθεια δεν νομιζω να δουλεψει..αμα εδινε μαλια θα το ηξερε η πιατσα...
αλλα μου εκανε εντυπωση που επεμενε η φιλη μου οτι πυκνωσε ο δικος της μπροστα
ρωτησα και την αδερφη μου και μου ειπε οτι το δινουν οι δερματολογοι αλλα δεν περπαταει σε πωλησεις γιατι ειναι ακριβο...στο φαρμακειο εχει 26 ε ..στο ιντερνετ δε ξερω..παντως ειναι πανακριβο!!!!
και εξακολουθω να πιστευω οτι ειναι φιδελαιο...τωρα εαν ειχε μεσα φινα οκ να το συζητησουμε χεχεχεχ:rolleyes::rolleyes:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
εγω να πω την αληθεια δεν νομιζω να δουλεψει..αμα εδινε μαλια θα το ηξερε η πιατσα...
αλλα μου εκανε εντυπωση που επεμενε η φιλη μου οτι πυκνωσε ο δικος της μπροστα
ρωτησα και την αδερφη μου και μου ειπε οτι το δινουν οι δερματολογοι αλλα δεν περπαταει σε πωλησεις γιατι ειναι ακριβο...στο φαρμακειο εχει 26 ε ..στο ιντερνετ δε ξερω..παντως ειναι πανακριβο!!!!
και εξακολουθω να πιστευω οτι ειναι φιδελαιο...τωρα εαν ειχε μεσα φινα οκ να το συζητησουμε χεχεχεχ:rolleyes::rolleyes:
τα αντιανδρογονα δεν δουλευουν τοπικα,και απο την αλλη δινουν παρενεργειες(τοπικα).
τα τοπικα βοτανα κατι κανουν...

poseidonas77

Well-Known Member
δεν ξερω βρε παιδια...εγω περιμενα μετα απο το ποστ που εκανα να ακουσω ασχημα σχολια διοτι εδω το επιπεδο του φορουμ ειναι υψηλο..ειδικα σε δοκιμες προιοντων..αλλα διαβασα καλα σχολια και επειδη ηταν για πεταμα το σαμπουαν ειπα να το δοκιμασω..

kapa

Μέλος του προσωπικού
δεν ξερω βρε παιδια...εγω περιμενα μετα απο το ποστ που εκανα να ακουσω ασχημα σχολια διοτι εδω το επιπεδο του φορουμ ειναι υψηλο..ειδικα σε δοκιμες προιοντων..αλλα διαβασα καλα σχολια και επειδη ηταν για πεταμα το σαμπουαν ειπα να το δοκιμασω..
το συγκεκριμενο θα κανει πραγματα στο μαλλι αλλα μιλαμε για την μασκα και καθημερινη χρηση.
περιεχει δαφνη που πλεον μας εχει αποδειξει οτι κανει λιγα πραγματα στο μαλλι.
μαλιστα με φωτος πριν και μετα http://www.hairlossgr.com/threads/δαφναιελαιο-ποια-ειναι-η-γνωμη-σας.5361/page-19#post-138999
αλλο τοσο δουλευει και το πολυτριχι που επισης περιεχει

Βρε παιδακια μου καλα.Ειδα σημερα αυτο το προιον στο φορουμ και υπηρχε απο περυσι.
Οσοι το δοκιμασαν ειπαν καλα λογια.
Για τους δυσπιστους,,,,,,το δοκιμασατε παιδια πριν το κατηγορησετε;
Ειμαι σ'αυτο το φορουμ αρκετα χρονια.
Δεν ειμαι νεος.Ειμαι παρα πολυ μεγαλος για τους περισσοτερους.
Ειμαι 53 χρονων.
Ειχα κανει μια μεταμοσχευση το 2006.
Μου υποσχεθηκαν οτι αυτα δεν προκειται να πεσουν ποτε.
Ολα ηταν παραμυθια.Μετα τοσα χρονια επεσαν ολα.
Σκεφτομαι τους νεους και το τι τραβανε με τα μαλακια τους.
Το ιδιο παθαινα και γω τοσα χρονια και δεν μου περασε ποτε παρ'οτι γερασα.
Σας διαβαζω καθημερινως.
Συμπασχω μαζι σας.
Ακομα και γω που δεν εχω αναγκη να γινω μαλλιας,παλι ελπιζω.
Να μην απογοητευεστε ποτε και να μην απογοητευετε και αλλους.
Με την ελπιδα ζουμε.
Το ψυχολογικο οπως διαπιστωσα τοσα χρονια ειναι το μεγαλυτερο φαρμακο για ολα.
Ευχομαι,κατι να γινει.Θα το χαρω πολυ,περισσοτερο για σας τους νεοτερους απο μενα ,παρα για μενα.
ΕΕΕΕ θα δαγκωσω και γω κανα κοκκαλακι,οτι περισεψει.
Να ειστε καλα παντα παιδια.
Και να μην ξεχνατε το σπουδαιοτερο.
Οποιος σε αγαπαει πραγματικα για τον χαρακτηρα σου και την καρδια σου,δεν θα κοιταξει αν εχεις η αν δεν εχεις μαλλια.
Αυτο ισχυει και για τα αγορια του φορουμ και για τα κοριτσια.
Η καρδια πανω απ'ολα.
Αυτη τα διορθωνει.
Να ειστε καλα και ευχομαι φυτρωμα μαλλιων σαν τροπικο δασος.

Φιλαρακι Ποσειδωνα για μενα θα το λες αυτο μαλλον.Δεν ειναι καινουργιο.Το ειχα ξαναγραψει παλια εδω μεσα.Δεν θυμαμαι πριν ποσα χρονια.Ηθελαν να με βαλουν στο λουκι για συνεχεια μεταμοσχευσεων και τους εφτυσα.
Την πατησα και γω σαν αγραμματος.Χιλιες φορες να μην εκανα μεταμοσχευση.,Εμεινε μια ουλη πισω και αμα ξεχαστω και τα κουρεψω λιγο ποιο κοντα απ'οτι πρεπει την πατησα.Τοκανα μια φορα και μετα εβαφα την ουλη να μην φαινεται ωσπου να μεγαλωσουν τα μαλλια.Αληταραδες ολοι τους.Τιποτα δεν ειναι μονιμο.

Νικολας νικ

Well-Known Member
Φιλαρακι Ποσειδωνα για μενα θα το λες αυτο μαλλον.Δεν ειναι καινουργιο.Το ειχα ξαναγραψει παλια εδω μεσα.Δεν θυμαμαι πριν ποσα χρονια.Ηθελαν να με βαλουν στο λουκι για συνεχεια μεταμοσχευσεων και τους εφτυσα.
Την πατησα και γω σαν αγραμματος.Χιλιες φορες να μην εκανα μεταμοσχευση.,Εμεινε μια ουλη πισω και αμα ξεχαστω και τα κουρεψω λιγο ποιο κοντα απ'οτι πρεπει την πατησα.Τοκανα μια φορα και μετα εβαφα την ουλη να μην φαινεται ωσπου να μεγαλωσουν τα μαλλια.Αληταραδες ολοι τους.Τιποτα δεν ειναι μονιμο.
Αμαν ρε supergeorge μας εκανες την καρδια περιβολι.....και δεν εισαι ο μονος που χανει μεταμοσχευμενα, αντε παλι αμφιβολιες και ψαξιμο..αμφισβητηση. Μα γιατι να μην ειναι η φαλακρα της μοδας;

ΧΑΧΑΧΑ ΦΙΛΕ ΝΙΚΟΛΑ,ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ,ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ,ΛΑΝΣΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΜΟΔΑ.
ΥΓΕΙΑ ΝΑΧΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ.
ΕΓΩ ΑΣΧΕΤΩΣ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΜΟΥ,ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΑΙΔΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙ'ΑΥΤΘ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ.
ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ,ΜΙΚΡΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ,ΜΟΥ ΕΙΣΤΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ.
ΟΛΟΙ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΛΥΣΗ.
ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ.
ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΤΕ ΜΟΝΟΝ.
ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΞΑΝΑΠΑ,ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΝ ΤΡΟΠΙΚΟ ΔΑΣΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ.

giocap

Member
Ακουγεται ενδιαφερον προιον παντως αν και ακριβο,χρονοβορο και αν θελει και λουσιμο καθημερινα ειναι λιγο ασυμφορο..Φιλε Νικολα η φαλακρα στους αντρες μπορει να γινει της μοδας καποια στιγμη,σε μας τις γυναικες ομως ποτε :( Προσωπικα αν ημουν αντρας δε θα ασχολιομουν καν με το θεμα της τριχωπτοσης,αν και καταλαβαινω οτι ειναι ψυχοφορο να βλεπεις τα μαλλια σου να χανονται ειτε εισαι αντρας ειτε γυναικα.Θα τα πατουσα απλα μια ωραιοτατη ξουρα αν εβλεπα οτι το πραμα φτανει στο απροχωρητο και θα ξεμπερδευα.Πολλοι αντρες με φαλακρα ειναι σεξυ και γοητευτικοτατοι..με μας τις γυναικες τι γινεται..

Νικολας νικ

Well-Known Member
και γω giocap αμα ημουν παντρεμενος και ειχα κανει οικογενεια δεν θα με απαζχολουσε τοσο πολυ σιγουρα αλλα ολα για εσας γινονται μαλλον και λιγοτερο για να μην καει ο ηλιος το καυκαλο οπως ισχυροζομαστε οταν κανουμε μεταμοσχευσεις

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

giocap

Member
Το αν εισαι ελευθερος η παντρεμενος δε παιζει κανενα απολυτως ρολο με το πως αισθανεσαι εσυ για την εμφανιση σου στο θεμα της τριχοπτωσης παντα.Και του καθενος μας ετσι?Απλα προσωπικα πιστευω πως αν ημουν αντρας,ειτε ελευθερος ημουνα ειτε παντρεμενος θα το αντιμετωπιζα πολυ πιο χαλαρα το θεμα,οσο προχωρημενο κ αν ηταν.Το να χανει μια γυναικα τα μαλλια της ομως ειναι εφιαλτης!Παντως ακουγεται καλο προιον,εχει και αγνα φυτικα συστατικα,ακουγεται καλο.φανταζομαι κυκλοφορει σε ολα τα φαρμακεια?Τωρα που το ψαξα λιγο σε μια σελιδα διαβασα για χρηση 3 φορες τη βδομαδα κ οχι καθε μερα.Το αφηνεις για 15 λεπτα και μετα βαζεις λιγο νερο στο κεφαλι για να κανει αφρο και λουζεσαι,χωρις να βαλεις εξτρα ποσοτητα απο πανω.Ισχυει?

xk

Active Member
Τωρα που το ψαξα λιγο σε μια σελιδα διαβασα για χρηση 3 φορες τη βδομαδα κ οχι καθε μερα.Το αφηνεις για 15 λεπτα και μετα βαζεις λιγο νερο στο κεφαλι για να κανει αφρο και λουζεσαι,χωρις να βαλεις εξτρα ποσοτητα απο πανω.Ισχυει?

Και το δαφνέλαιο 3-4 φορές τη βδομάδα το χρησιμοποιουμε και έχει δουλέψει έστω και λίγο σε μερικούς άρα το ίδιο θα συμβαινει και μ αυτό

Γενικά είμαι κατά της θεραπείας ''κάθε μέρα'' όποια κι αν είνα ιαυτ'η,είναι ''ασκοπη'' είτε βαζεις λάδια είτε μινοξ είτε παίρνεις χάπια κτλ...Ότι είναι να βοηθήσει θα βοηθήσει και καθε δεύτερη ή τρίτη μέρα

giocap

Member
Σκεφτομαι πολυ σοβαρα να το δοκιμασω.Κι εγω τα σαμπουαν που περνω,ειδικα φαρμακευτικα κατα της τριχοπτωσης 30 ευρω εχουν, της freezederm,αν αυτο εχει 26 στα φαρμακεια και ειναι 2 σε 1 τοτε δεν βγαινει ακριβο ρε παιδια.Κι απο οτι ειδα η μικρη συσκευασια ειναι τον 280ml,μεγαλυτερη απο το σαμπουαν που χρησιμοποιω,αρα δε θα βγαινει ασυμφορο οικονομικα.Συμφωνω κ εγω για το 3 φορες τη βδομαδα σε σαμπουαν γτ το καθε μερα ειναι λιγο παλουκι,κ αν ειναι να δωσει αποτελεσματα θα τα δωσει πιστευω οπως και να χει.Ομως εχω μια ερωτηση για οποιον ξερει.Λεει οτι πρεπει να χρησιμοποιειτε σε στεγνο κεφαλι σαν μασκα πρωτα ετσι?Αν τα μαλλια εχουν προιοντα styling πανω τους οπως αφρο η λακ κτλ. μπορει να ερφαρμοστει?Γιατι εγω τα χτενιζω συνεχεια με φυτικο αφρο επειδη ειναι σπαστα,για να τα δωσω ογκο,νευρο κτλ.

Μπορεί να χάνει λίγο σε απόδοση αν το βάζεις όταν έχεις αλλά προϊόντα πάνω στο μαλλι σου δεν ξέρω, απλά την γνώμη μου λεω, εγώ θα προτινα να τα βρεξεις πρώτα με σκέτο νερό, να τα αφήσεις να στεγνώσουν και μετα βαλτο, αλλα είναι καπως χρονοβορο..

giocap

Member
Ναι ειναι οντως χρονοβορο..Αλλα εγω τον αφρο τον βαζω στις ακρες των μαλλιων,δηλαδη απο τη μεση της τριχας και κατω,στις ριζες δε βαζω τιποτα και η μασκα μπαινει στις ριζες,πανω στο δερμα,οποτε δε πιστευω πως θα υπαρχει προβλημα..

Μπλουζα