EXESIO HAIR CARE SYSTEM

tasos33

Well-Known Member
Σκεφτομαι πολυ σοβαρα να το δοκιμασω.Κι εγω τα σαμπουαν που περνω,ειδικα φαρμακευτικα κατα της τριχοπτωσης 30 ευρω εχουν, της freezederm,αν αυτο εχει 26 στα φαρμακεια και ειναι 2 σε 1 τοτε δεν βγαινει ακριβο ρε παιδια.Κι απο οτι ειδα η μικρη συσκευασια ειναι τον 280ml,μεγαλυτερη απο το σαμπουαν που χρησιμοποιω,αρα δε θα βγαινει ασυμφορο οικονομικα.Συμφωνω κ εγω για το 3 φορες τη βδομαδα σε σαμπουαν γτ το καθε μερα ειναι λιγο παλουκι,κ αν ειναι να δωσει αποτελεσματα θα τα δωσει πιστευω οπως και να χει.Ομως εχω μια ερωτηση για οποιον ξερει.Λεει οτι πρεπει να χρησιμοποιειτε σε στεγνο κεφαλι σαν μασκα πρωτα ετσι?Αν τα μαλλια εχουν προιοντα styling πανω τους οπως αφρο η λακ κτλ. μπορει να ερφαρμοστει?Γιατι εγω τα χτενιζω συνεχεια με φυτικο αφρο επειδη ειναι σπαστα,για να τα δωσω ογκο,νευρο κτλ.
που να εβαζες κ τοπικ....χαχαχα...θελει ξεβγαλμα.
ειναι πιθανον ολα αυτα να δημιουργουν ενα φιλμ πανω στο δερμα κ να μειωνιυν την απορροφηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
αναλογα με το ποσο θελετε να του δωσετε ευκαιρια,το συγκεκριμενο νημα θα παρει διαστασεις.
ειναι καλη λοσιον-μασκα,εχει καλα και αποτελεσματικα συστατικα....αυτο που λεω φόντα.
ζυγιζετε την τιμη και αποφασιζετε...
το σιγουρο ειναι οτι μια βελτιωση με αυτο θα υπαρχει;)

tasos33

Well-Known Member
τα 280μλ με 20 γιουρο ειναι καλη αναλογια..αυτο που χαλαει την μαγια ειναι οτι χρειαζεται αρκετη ποσοτητα να το απλωσεις στο κεφαλι γιατι ειναι παχυρευσο αποσο θυμαμαι κ τελειωνει γρηγορα...αλλα αν βοηθα ειναι καλοδεχουμενο...ας ξεκινησουν οι εφαρμογες

le2der

Active Member
τα 280μλ με 20 γιουρο ειναι καλη αναλογια..αυτο που χαλαει την μαγια ειναι οτι χρειαζεται αρκετη ποσοτητα να το απλωσεις στο κεφαλι γιατι ειναι παχυρευσο αποσο θυμαμαι κ τελειωνει γρηγορα...αλλα αν βοηθα ειναι καλοδεχουμενο...ας ξεκινησουν οι εφαρμογες
Μιας και θα το χρησιμοποιείς θα σε παρακαλούσα να μας λες τις εντυπώσεις σου!! Ευελπιστώ σύντομα να το χρησιμοποιήσω και εγω

Φιλαρακια μου καλα.
Τελικα παρασυρομαι ευκολα.
Αν και λογω ηλικιας επρεπε να σκεφτομαι διαφορετικα,δεν με αφηνει τομ ρημαδι απο μεσα μου.
Η καρδια ειναι νεα ακομα.
Σημερα μου ηρθε το EXESIO.
Πηρα το 500σαρι.
Μ ου ηρθε 34 ευρω στην πορτα μου ,με τα εξοδα αποστολης και ολα.
Ο φαρμακοποιος του χωριου μου θα μου τοφερνε 41 ευρω μου ειπε.
Εκανα την πρωτη εφαρμογη.
Λιγο δυσκολο να δουλεψει σε μενα,αλλα η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια.
Ελπιζω να δω κατι,εκτος αν το βαρεθω και τα χτυπησω ολα καταγης.
Τα λεμε.

sven

Active Member
Θα το ξεκινήσω και εγώ κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι, μπορεί νά είναι ψιλοακριβο αλλα η χρήση μέρα παρα μέρα θα κρατάει ένα μπουκάλι κάμποσο, διάβασα βοηθάει στην λιπαρότητα κιόλας , τα μισά να κάνει από ότι λέει για μένα δεν θάναι και τόσο πεταμένα λεφτά.

mike29

Active Member
supergeorge τα μαλλια μας τα θελουμε για παντα ασχετως ηλικιας εδω ο θειος μου περιπου 67 χρονων ακομα nw 1 δεν φαινεται να εχει χασει ουτε μια τριχα απ τα μαλλια του και μιλουσα πριν λιγες μερες με την κορη του και μου ελεγε ανησιχησε ο πατερας της επηδει τον τελευταιο καιρο ειχε τριχοπτωση στο λουσιμο και πηγε κ του πηρε πρασινο σαπουνι επηδει ελεγε φταινε τα σαμπουαν!!σε ολους πιστευω κακοφαινεται να σχηματιζεται αυτη η αντιαισθητικη καραφλα ειτε εισαι 20 ειτε 80!!

supergeorge τα μαλλια μας τα θελουμε για παντα ασχετως ηλικιας εδω ο θειος μου περιπου 67 χρονων ακομα nw 1 δεν φαινεται να εχει χασει ουτε μια τριχα απ τα μαλλια του και μιλουσα πριν λιγες μερες με την κορη του και μου ελεγε ανησιχησε ο πατερας της επηδει τον τελευταιο καιρο ειχε τριχοπτωση στο λουσιμο και πηγε κ του πηρε πρασινο σαπουνι επηδει ελεγε φταινε τα σαμπουαν!!σε ολους πιστευω κακοφαινεται να σχηματιζεται αυτη η αντιαισθητικη καραφλα ειτε εισαι 20 ειτε 80!!
67 χρονων και χωρις φαλακρα και ανησυχει μην γινει φαλακρος;Τι να πω και γω ,που ζω στην ανησυχια απο τα 18 μου και τωρα ειμαι 53.Πρεπει ναναι ευτυχισμενος ο ανθρωπος και οχι να ανησυχει.
Παιδακια,25-30-35 και δεν εχουν ντιπ μαλλι.
Κουκου του κανει; χαχαχαχ.

• Like
Reactions: xk

tasos33

Well-Known Member
οπως ακριβως το περιμενα πηχτο κ δυσκολο στην εφαρμογη...σε στεγνο μαλλι οπως λενε οι οδηγιες χρειαζεται πολυ ποδοτητα κ γιαυτο ειναι ετσι η οδηγια πιστευω ωστε να τελειωνει γρηγορα κ αγοραζουμε νεο....νομιζω σε ελαφρα νωπο μαλλι θα εφαρμοζρτε ευκολοτερα κ σε λιγοτερη ποσοτητα

Παιδια το ξεκινησα χθες.Το εβαλα σε ολο το πανω μερος που ειναι αδειο.Ειναι παχυρευστο και βγαινει σαν σταγονες απο το μπουκαλι.
Να πω την αληθεια,το κραταω αρκετα.Μπορει και 2 ωρες.Μετα βαζω ελαφρα νερακι στα δαχτυλα μου και το κανω μασαζ,αυτο αφριζει.Το κραταω μερικα λεπτα και μετα το ξεβγαζω καλα.
Αυτα τα απλα κανω.
Κατι ιδιαιτερο δεν ξερω.
Τωρα για αποτελεσματα;
Δεν εχω ιδεα.
Αν δεν το βαρεθω και δεν τα παρατησω,θα τα ξαναπουμε.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tasos33

Well-Known Member
μαλλον υπερβαλλςις με το διωρακι αλλα δν νομιζω να χει καμια παρενεργεια..παντως μετα την χρηση μου αφηνει το κεφαλι πεντακαθαρο απο σμηγμα..αποσα σαμπουαν κ να χω δοκιμασει με μια εφαρμογη τετοια αισθηση σν ξαναειχα

μαλλον υπερβαλλςις με το διωρακι αλλα δν νομιζω να χει καμια παρενεργεια..παντως μετα την χρηση μου αφηνει το κεφαλι πεντακαθαρο απο σμηγμα..αποσα σαμπουαν κ να χω δοκιμασει με μια εφαρμογη τετοια αισθηση σν ξαναειχα
Φιλαρακι,απλα τοβαλα και βγηκα εξω και ξεχαστηκσ,χαχχα ουτε που θυμομουν που τοβαλα,αλλα ουτε και με ενοχλουσε.Παρενεργεια καμμια.Γυρισα ,το θυμηθηκα και εβαλα λιγο νερο και αφρισε αμεσως.Μετα ξεπλυμα και τελος.
Αυτα.

giocap

Member
δλδ αν καποιος που εχει προβλημα σε ολο το μαλλι θελει να το απλωσει παντου σε ολο το κεφαλι?ειναι παχυρευστο, θελει πολυ ποσοτητα και τελειωνει γρηγορα λετε,αρα οικονομικα δε θα συμφερει αν καποιος θελει να το εφαρμοζει παντου ετσι?με χρηση 3 φορες τη βδομαδα παντως ισως ερχεται πιο οικονομικο..θα το δοκιμασω κ εγω με την πρωτη ευκαιρια

Εγω παιδια ,βαζω σταγονα στο δαχτυλο,γιατι σαν σταγονα βγαινει απο το μπουκαλι και περναω ελαφρα σε ολα τα σημεια.Τωρα ποσο θα με κρατησει δεν το ξερω.Πηρα το 500 ml.
Δεν εχω να δωσω καμμια συμβουλη σε κανεναν,απλα πειραματιζομαι και γω οπως ολοι μας,ωσπου να ερθει η ωρα να χαρουμε σε καποιο σημειο η να απογοητευτουμε.
Το ξαναειπα,η ηλικια μου ειναι αρκετα δυσκολη για ναχω κατι καλο.Αν ομως πιασει σε μενα,τοτε θα πιασει σιγουρα και για τους νεοτερους.
Στην πορεια θα τα λεμε.
Τωρα ειναι πολυ νωρις ακομα.
Μακαρι να ακουσω αισιοδοξα αποτελεσματα για οσους το χρησημοποιουν.

Λόγω κάποιων δερματικών προβλημάτων η δερματολόγος μου έγραψε ένα σαμπουάν(topiderm) για χρήση 3 φορές την εβδομάδα. Μπορώ να βάζω το exesio σαν μάσκα να ξεπλένω και μετά να λούζομαι με το topiderm αντί να λούζομαι κιόλας με το exesio ή δεν θα δρα σωστά το exesio? Αν κάποιος έχει κάποια άποψη ας απαντήσει.
Ευχαριστώ :)

tasos33

Well-Known Member
τρεις φορες την εβδομαδα εξεσιο τρεις φορες topiderm...μια ρεπο...απλα τα πραματα

Μπλουζα