EXESIO HAIR CARE SYSTEM

Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε, απλά ρώτησα κάτι άλλο. Η ίδια η δερματολόγος μου είπε να ''προσπαθώ'' να αποφεύγω το καθημερινό λούσιμο λόγω του ότι όπως είπα έχω δερματικά. Δεν μου είπε να το ''κόψω μαχαίρι'' γιατί με τέτοιο κλίμα είναι σχεδόν αδύνατο άπλα όταν γίνεται να το αποφεύγω.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tasos33

Well-Known Member
λουσου με το σαμπουαν της δερματολογου κ μετα απο μερικες ωρες βαλε εξεσιο...φυτικο ειναι δν νομιζω να χεις θεμα..

Sandy

Active Member
Καλησπέρα δεν εχω ΑΑ μαλλον εποχιακή τριχοπτωση ειναι γτ κάθε Μάιο Ιούνιο τετοια εποχή αρχίζει η τριχοπτωση ετσι εχω παρατηρήσει ! Πηρα αυτο το προϊόν κ το χρησιμοποίησα σε νωπά μαλλια τρεις σταγόνες σε κάθε πλευρά κ τρεις πανω το αφησω είκοσι λεπτα κ μετα το ξέβγαλα μαζι με το σαμπουαν που χρησιμοποιώ ! Αυτο που πρόσεξα ειναι οτι στο λούσιμο εκει που έβγαζα γυρω στις 30 τριχες τωρα έβγαλα τις διπλάσιες !ειναι πρωτη μερα χρήσης θα το συνεχίσω για καμια βδομαδα ακομα αν δω οτι μαδάω περισσοτερο το σταματάω ! Τι να πω!

Sandy έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα . Και τις 4 φόρες που έχω χρησιμοποιήσει exesio χάνω μετά στο χτένισμα τις διπλάσιες τρίχες (γύρω στις 60). Αυτός είναι ο λόγος που ρωτάω αν υπάρχει shedding.

Μήπως υπάρχει κάποια αλλεργία σε κάποιο από τα συστατικά και έτσι αντιδραει ο οργανισμός υποθέτω

kapa

Μέλος του προσωπικού
ειναι shedding οπως συμβαινει στην αρχη μιας αποδοτικης θεραπειας,υπομονη,το exesio εχει φοντα συστατικων και θα δικαιωθειτε στο τελος;)

kapa παίζει να έχεις ιδέα πόσο συνήθως διαρκεί το shedding? Ξέρω πως ρωτάω πολλά λόγω του ότι δεν έχεις δοκιμάσει καν τη lotion , αλλά η αλήθεια είναι ότι με τη τριχόπτωση που έχω το shedding έλλειπε.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
kapa παίζει να έχεις ιδέα πόσο συνήθως διαρκεί το shedding? Ξέρω πως ρωτάω πολλά λόγω του ότι δεν έχεις δοκιμάσει καν τη lotion , αλλά η αλήθεια είναι ότι με τη τριχόπτωση που έχω το shedding έλλειπε.
εξαρταται απο τον καθε οργανισμο χωριστά.
απο ενα σημειο και μετα η τριχοπτωση θα μειωθει πολυ με αυτο,σιγουρακι...

Το ελπίζω φίλε kapa...Ελπίζω τουλάχιστον στον μήνα να έχω κάποια αποτελέσματα..Θα ενημερώνω και εδώ :)

Sandy

Active Member
Ποσο πια διαρκεί αυτο το shedding ? κ πως ξέρουμε οτι προκαλει shedding κ δεν ειναι καποια αλλεργεια ξερω γω ! Στους υπόλοιπους εκανε shedding ? προτειμω να χάνω 100 τριχες χωρις αυτο παρα 150 -170 με αυτο !!

Leone

Active Member
Και εγω με αυτο το προιον που πηρα παρατηρησα μια αυξημενη τριχοπτωση..το εχω δοκιμασει μεχρι τωρα πεντε φορες..Αν και Μαιο Ιουνιο παντα εχω εποχιακη τριχοπτωση.Αυτο που ηθελα να ρωτησω τον KAPA αν γωριζει ειναι οτι καθε χρονο τετοια εποχη που εχω περισσοτερη τριχοπτωση παρατηρω και μια αραιωση.Στη συνεχεια το μαλλι στρωνει.Ειναι φυσιολογικο αυτο?Και χωρις να εχω καμια τρελη τριχοπτωση.Σπανια να φτασω τις 100 τριχες ημερησιως.

Parov

Member
@Leone κι εγώ έχω το ίδιο θέμα, παρατήρησα αραίωση και λέπτυνση μέσα στο Μάιο χωρίς να έχω τριχοπτωση ιδιαίτερη! Σου γίνεται κάθε χρόνο αυτό? Εγώ έχω θέματα και τον Οκτώβριο!

Leone

Active Member
Ναι καθε Μαιο μετα τις 15.Μεχρι τις 15 ειμαι κομπλε.Μετα εντελως ξαφνικα αυτο το πραγμα.Και Ιουλιο αρχιζω και επανερχομαι.Αν ξερουν και οι πιο εμπειροι τι γινεται με αυτο το πραγμα ας μας απαντησουν.

tasos33

Well-Known Member
φυσιολογικο ειναι να εχουμε εποχιακη τριχοπτωση,εφοσον ςπανςρχομαστε δεν υπαρχει λογος ανησυχιας..επισης λογικο ειναι ενα προιον να προκαλει σεντινγκ και αυτο γιατι επιταγχυνει την πτωση τριχων στην τελογενη φαση κυριως οι οποιες θα πρεπει καποιες να ξαναβγουν..

tasos33

Well-Known Member
Ποσο πια διαρκεί αυτο το shedding ? κ πως ξέρουμε οτι προκαλει shedding κ δεν ειναι καποια αλλεργεια ξερω γω ! Στους υπόλοιπους εκανε shedding ? προτειμω να χάνω 100 τριχες χωρις αυτο παρα 150 -170 με αυτο !!
σαντυ το σεντινγκ δν εχει συγκεκριμενη διαρκεια κ εξαρταται απο το προιον κ απο το ποσοστο τελογενων τριχων που εχουμε την περιοδο χρησης..πχ εμενα η μινοξ για ενα διμηνο οταν την ξεκιναω απο διακοπη μου προκαλει διπλσσια πτωση..το εξεσιο μου εχει αυξησει ελαφρως την πτωση αλκα πιστευω θα ναι συντομο στην προκειμενη....αλλεργια δεν προκαλειται πιστευω στα μαλλια στοδερμα μπορει αλλα να επηρεαστουν οι θυλακες κομματι δυσκολο απο αλλεργια...επισης δν εχει σημασια αν χανεις 100 η150 τριχες το ζητουμενο ειναι να ξαναβγαινουν οσες πεφτουν

Μπλουζα