Flosk, fut+fue, 3200+460 grafts, 8-9/8/2011

edyuser1

Active Member
RE: πριν και μετα απο 13 μηνες(strip στην H*C)

flosk φιλε το μαλλι αραιωσε απο τοτε που εκανες επεμβαση η μου φαινεται?καλες διακοπες κιολας

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

krhtikos21

Member

flosk καλή δύναμη αλλά πιστεύω το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα θετικό!

Flosk

Well-Known Member

edyuser1 είπε:
flosk φιλε το μαλλι αραιωσε απο τοτε που εκανες επεμβαση η μου φαινεται?καλες διακοπες κιολας

Ευχαριστω φίλε μου να είσαι καλα ! Τωρα για την αραιωση που λες για ένα πράγμα ειμαι σίγουρος,πως απο την αρχή της 1ης επέμβασης υπήρχαν κάποια κενά ειται γιατι δεν μου έβαλαν εκει μοσχευματα, ειται γιατι έβαλαν λίγα ειται γιατι δεν βγήκαν ολα! Δεν ξερω αν αναφερεσαι σε αυτά τα σημεία ή στη γέφυρα που ενώνει τα μαλλιά που είχα με τα μαλλια που έβαλα ..
Αν έχω αραιωσει στην γέφυρα παλι δεν ξερω αλλα εμένα προς το παρόν δεν μου φαίνεται ακόμη και δεν με ενοχλεί. Ξερω ότι θα αραιωσει αυτο το σημείο στο μέλλον και θα ειναι και το επομενο που θα χρειαστει ενισχυση αλλα τα κενα που φαίνεται δέρμα υπήρχαν απο την αρχή και αυτός ειναι και ο λόγος που παω για την διορθωτική..όχι για αλλα σημεία , για τα ίδια που είχα παει στην 1η μμ

krhtikos21 είπε:
flosk καλή δύναμη αλλά πιστεύω το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα θετικό!

Σε ευχαριστω πολυ kritikos21, εύχομαι και σε σένα το καλύτερο αποτελεσμα!

n094 είπε:
αντε ρε φλοσκ, καλή επιτυχία και το Σεπτέμβρη με περισσότερα μαλλιά.... καλά μπάνια για την ώρα.

Να σαι καλα αγορινα!

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.

ηρθε ο καιρος επιτελους.Αναμενουμε καλη επιτυχια Man

Flosk

Well-Known Member

Καλημερα απο Κυπρο παιδια! Ειμαι στο νησι 2 μερες και εχθες πραγματοποιηθηκε η διορθωση του πεταλου λιγο πισω απο τη hairline μου που επασχε απο πυκνοτητα.
Γιατρος ηταν ο Κυριακος Μαρας και βοηθος ο Γιαννης Βοσκος.
Αποφασιστηκε απο κοινου ομως να αφησουμε ανεγγιχτο το crown αφου η αποψη του γιατρου Μαρα ηταν πως η περιοχη εκει ειναι ιδιαιτερη και δεν ειναι καλο να επεμβουμε πολλες φορες αφου οτι και να καναμε αυτη τη φορα καποια στιγμη θα επανελθουμε στο μελλον για να γεμισουμε τα μαμα μαλλια που θα πεσουν απο μεσα ή μαλλακια που θα χαθουν απο την γυρω περιοχη και αρα η καλυτερη δυνατη λυση θα ηταν οταν επανελθω στο μελλον να βαλω οσα χρειαστουν με τη μια.
Ο λογος που η περιοχη αυτη κρινεται ιδιαιτερη ειναι οτι τα grafts εκει τοποθετουνται σε αλλη διαταξη (καπως κυκλικη οπως ηδη ξερετε οι περισσοτεροι) και η επιφανεια που περιβαλει το καθε μοσχευμα εφαπτεται με την επιφανεια των γειτονικων μοσχευματων πιο ευκολα απο οτι στην διαταξη που τοποθετουνται τα μοσχευματα στo μπροστινο μερος του κεφαλιου και εχουν την ιδια σχεδον κατευθυνση ολα τα μοσχευματα. Κατα συνεπεια η επουλωση του περιβαλλοντος ιστου στο μπροστινο μερος γινεται πιο ευκολα και για αυτο μπορουμε να επεμβαινουμε πιο συχνα για να προσθετουμε περεταιρω μοσχευματα.
Επανερχομαι τωρα σε αυτα που συνεβησαν .. Χρησιμοποιηθηκαν 460 μοσχευματα με τη μεθοδο FUE και λογο μοσχευματων 2,34 . Η επεμβαση κρατησε κανα τετραωρο μαζι με την χορηγηση αναισθησιας και χωρις τα διαλειμματα για φαγητο.
Νομιζω πως η πιο αβολη στιγμη ηταν αμεσως μετα την χορηγηση της αναισθησιας και για 15-20' επειδη αυτη εμπεριεχει μικρο ποσοστο αδρεναλινης και εκανε την καρδια μου να φτερουγιζει λιγο, οχι κατι ιδιαιτερο ομως..Μετα ημουν σαν πουλακι. Μηδεν πονος.. και η ωρα περασε παρα πολυ γρηγορα αφου καθολη τη διαρκεια ο Μαρας μου ελυνε καθε απορια που ειχα για τον πεδιο της μμ αλλα και της δικης μου περιπτωσης ειδικοτερα. Δεν εχω καθολου πονοκεφαλο ή πρηξιμο μετα την επεμβαση και παροτι ηταν μικρη θα τολμησω να πω πως ειναι μακραν καλυτερη η fue εναντι του strip που ειχα κανει στο παρελθον στο θεμα των μετεγχειρητικων αλλα και στο θεμα της ποιοτητας των μοσχευματων αφου οπως μου τονισε και ο Μαρας το μεγαλυτερο προτερημα της fue ειναι οτι ο γιατρος ελεγχει τι μοσχευμα θα παρει εν αντιθεση με το strip που απλα χρησιμοποιει οτι μοσχευματα δωσει η λωριδα.
Φωτογραφιες απο αυριο μαλλον για να μου δωσουν απο την κλινικη καποιες που να διακρινονται τα μοσχευματα που μπηκαν καθοτι ειναι κρυμμενα αναμεσα στα υπολοιπα μαλλια που ειχα και με το iphone δεν εχω καταφερει ουτε εγω να δω τι συμβαινει εκει μεσα.
Θελω επισης να ευχαριστησω την κλινικη μεσα απο το forum μας για την προσεγγιση που εχει αυτα τα 2 χρονια στο aftersale που εγω προσωπικα κρινω ισαξια του presale της, τους γιατρους Μαρα- Βοσκο και Κωνσταντινιδη(απο την 1η επεμβαση) και φυσικα τον κο Φιουρη γιατι θεωρω πως ειναι ολοι τους ανθρωποι με κεφαλαια γραμματα και ενδιαφερθηκαν τοσο για μενα.
Γιατι καλο ειναι να αγοραζουμε υπηρεσιες και να δινουμε τα ωραια μας λεφτακια αλλα ειναι εξισου πολυ καλο να μην μας βλεπουν σαν δολλαρια και να μας αντιμετωπιζουν οπως μας αξιζει..

prowler3

Member

Καλή τύχη φίλε Flosk. Είμαι σίγουρος οτι η επιτυχία είναι δεδομένη!
Ολα να γίνουν οπως τα θέλεις!

n094

Active Member

Αντε με το καλο η επιστροφη κ η φυτρωση φλοσκ
ΥΓ. FUE και ξερο ψωμι οντως....

Flosk

Well-Known Member

Σήμερα το πρωι έκανα το πρώτο λουσιμο και έβγαλα και μερικές Φωτο αλλα θα διαπιστώσετε ότι δεν ειναι εύκολο να διακρινει κανεις που έχουν μπει τα μοσχεύματα γιατι κρύβονται απο τα υπόλοιπα μαλλακια!

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    1.9 MB · Προβολές: 685
  • image.jpg
    image.jpg
    2.5 MB · Προβολές: 642
  • image.jpg
    image.jpg
    2.7 MB · Προβολές: 554
  • image.jpg
    image.jpg
    2.7 MB · Προβολές: 528
  • image.jpg
    image.jpg
    1.7 MB · Προβολές: 498
  • image.jpg
    image.jpg
    1.5 MB · Προβολές: 364

Flosk

Well-Known Member

Καλημέρα, κάνω το μηνιαίο update οπως έχω υποσχεθεί αλλα δεν έχω και πολλα να δείξω ..ειμαι οπως πριν την επέμβαση και μάλλον και λίγο χειρότερα λόγω του shock loss ! Ακομα δεν έχω κουρευθει αλλα έχω σκοπό αφού έχει μακρυνει πολυ πίσω το μαλλι και δεν φαίνεται καθόλου η ουλη

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    530.4 KB · Προβολές: 310
  • image.jpg
    image.jpg
    614.4 KB · Προβολές: 333
  • image.jpg
    image.jpg
    278.7 KB · Προβολές: 331
  • image.jpg
    image.jpg
    327.8 KB · Προβολές: 325
  • image.jpg
    image.jpg
    334.5 KB · Προβολές: 321
  • image.jpg
    image.jpg
    175.1 KB · Προβολές: 321

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

n094

Active Member

Υπομονή Φλασκαρε... υπομονή... τα καλύτερα έρχονται...

Adriano

Well-Known Member

Flosk να σου ξαναπροτείνω κάτι???Αν θες φυσικά το δέχεσαι.Πήγαινε κάνε micropigmentation στην ουλή.Σου πάει ΑΠΕΙΡΑ το κοντό κούρεμα φίλε.Στο έχουν πει σίγουρα.

Flosk

Well-Known Member

Ευχαριστω πολυ N094 και Kritikos21 για την συμπαράσταση! Εύχομαι να πανε ολα καλα με μένα αλλα και με ολους μας εδώ, μια παρέα είμαστε άλλωστε!
Adriano έτσι οπως τα λες ειναι, το κοντό μου παει παρα πολυ και απορώ πως το έχεις καταλάβει χωρις να έχεις δει πρόσωπο..Οσο αφορά την κάλυψη της τομης ειναι κάτι που θα γίνει ειται με mp ειται με fue στο μελλον αλλα αν δεν νοιώσω καλα με τα μπροστά(να κλείσει το κενο το οποίο φαίνεται πιο έντονα με ξουρα δεν υπάρχει και λόγος να σκέφτομαι την τομή αφού αυτή εξαρτάται και απτό μήκος που θα έχουν τα υπολοιπα μαλλια μου! Άρα θα αποφασίσω να το κάνω αφού σιγουρευτω ότι η 2η μου μμ πήγε καλα..

Adriano

Well-Known Member

Έχεις σπαστό μαλλί.Για αυτό το καταλαβαίνω.Επειδή έχω και εγώ σου λέω ότι το κοντό στο σπαστό μαλλί είναι πολύ πιο ωραίο.Ειδικά στα πλαινά.Πάνω δεν με πειράζει.Αλλά στα πλαινά φαίνεται απεριποίητο.Επίσης το μούσακι που είχες αφήσει σε μια άλλη φώτο απλά γαμάει.Και με κοντά πλαινά φτιάχνεις πολύ στιλάτη κατάσταση.

Flosk

Well-Known Member
RE: 3200 grafts με strip στην HDC + 460 grafts με Fue 2 χρόνια μετα

Κουρεματακι

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    362.6 KB · Προβολές: 688

Bane

Member

ρε Φλοσκ βαλε αν μπορεις ξανα τις αρχικες φωτο πριν τη μεταμοσχευση γιατι δεν υπάρχουν στο αρχικό ποστ

Flosk

Well-Known Member

Τις έχω ξαναανεβασει νομίζω αλλα οριστε μην ψάχνεις Bane

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    279.8 KB · Προβολές: 661
  • image.jpg
    image.jpg
    310.7 KB · Προβολές: 650
Μπλουζα