Flosk, fut+fue, 3200+460 grafts, 8-9/8/2011

Bouklas

Well-Known Member
Flosk είπε:
Ναι αραιωνω αναμεσα σε crown και α ζωνη. Εκει δηλαδη που δεν εχω βαλει μεταμοσχευμενα. Υπαρχει μια λεπτη γεφυρα αναμεσα οπου βλεπω τα μαλλακια να μην ειναι οσο δυνατα ηταν πριν την 1η μου μμ. Επισης το ιδιο pattern εχει ο αδερφος μου κ´ ο πατερας μου. Κατι θα μεινει αλλα θα χασω κιολας και φαινεται..
Κατάλαβα. :-/

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Flosk

Well-Known Member
Βρηκα σημερα μια φωτο που ειχα στειλει σε Bisanga το 2011 προ μμ στην H*C. Δεν το πιστευω ποσο εχω αλλαξει..

Και μια τωρα απο την παραλια..

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    948.9 KB · Προβολές: 503
  • image.jpg
    image.jpg
    442.2 KB · Προβολές: 485

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Εγω οπως εχω πει απο την συνολικη μεταμοσχευση ειμαι 70% ευχαριστημενος.
Το καλο ειναι οτι εδω και 2 χρονια ειμαι σε ενα σταθερο σημειο και δεν υπηρξε καποιο προβλημα αραιωσης αποτι βλεπω.
Οσο για το crown τα ιδια σκ@τ@. Πιστευω οτι ανηξε ενα τσικ ακομη αλλα παλευετε.

Flosk

Well-Known Member
image.jpg
Κανω ενα update-παραγγελια για τον Gkast αν και δεν νομιζω πως εχω να δειξω κατι καινουριο.

Τελευταία επεξεργασία:

poseidonas77

Well-Known Member
ωραιος!!!μπροστα σου εχουν κανει πολυ καληηηηηηηηηηηηηη δουλεια.....
μαρουλακι για κραουν και εισαι μαλουρας....
αν και πιστευω οτι λιγο καραφλα πισω μας κανει ποιο πολυ brutal....:D:D

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Flosk

Well-Known Member
Παιδια αν προχωρησω στο crown και πετυχει το πραγμα οντως θα ξεγνοιασω..αλλα για ποσο; Αυτο ειναι που φοβαμαι. Μηπως οταν θα προχωρησει η αραιωση (γιατι θα προχωρησει) δεν θα μου φτασουν αυτα που θα εχουν μεινει για να παρω αλλα μοσχευματα. Αυτο ειναι και το πιο σοβαρο θεμα.. Ευτυχως παιζει καλο μουσι.

poseidonas77

Well-Known Member
flosk ...εαν φτιαξεις κραουν...μετα μονο β ζωνη εαν αραιωσεις....δηλαδη το πολυ να χρειαστεις
κανα 3-500-4αρι για β ζωνη και τελειωσες μετα...θα πας 70 και θα κανεις χαβα με τα καραφλα γεροντακια.....:D

Flosk

Well-Known Member
Σε λιγες μερες κλεινω τα 32. Εχω παρει 3660 περιπου και αν κανω το crown θα φτασω λογικα τα 5000 grafts. Μια δοτρια συνηθως εχει 6000-8000 grafts να δωσει. Αν πουμε οτι εχω κατα μ.ο. 7000 θα μου μεινουν αλλες 2000 grafts καβα για το μελλον + μουσι.

Flosk

Well-Known Member
flosk ...εαν φτιαξεις κραουν...μετα μονο β ζωνη εαν αραιωσεις....δηλαδη το πολυ να χρειαστεις
κανα 3-500-4αρι για β ζωνη και τελειωσες μετα...θα πας 70 και θα κανεις χαβα με τα καραφλα γεροντακια.....:D
Poseidonas77 το νουμερο σου με μπερδεξε λιγο.. Ποσο αριβως εννοεις;

Flosk

Well-Known Member
Καταρχας αμα χασω τοσα πολλα σε β μαλλον θα εχω προβλημα. Σε ενα consultation που ειχα κανει με τον Γεωργιου μου ειχε πει πως το πολυ να χρειαστω για εκει καποια στιγμη γυρω στα 1500. Βεβαια μου φαινεται δυσκολο να χασω μονο τοσα εμενα αλλα ο Μ*ρας αντιστοιχα δεν ηθελε να κανει εκτιμηση για το τι μελει γενεσθαι. Καλα για Bisanga μην σας πω καλυτερα. Μου ελεγε να παρω οπωσδηποτε fina και πως αυτα που προκειται να χασω στις επομενες 2 δεκαετιες ειναι πολυ πιθανο να ειναι και σε αντιστοιχια με αυτα που εχω χασει στην πρωτη δεκαετια της αα. Και αυτο μου φανηκε υπερβολικο να σας πω την αληθεια.. γιατι θεωρω πως οσο περνανε τα χρονια εξασθενει η αα.
Με λιγα λογια ο Γεωργιου μου ειχε πει πως ειμαι πολυ ανετος και δεν θα εχω προβλημα στο μελλον αν κανω και αλλη μμ, ο Μαρας δεν ηθελε να εκφερει αποψη θεωρωντας το αδυνατο να προβλεψει τι προκειται να χασω και κατα ποσο θα με καλυψει η δοτρια στο μελλον αλλα μετα απο πολυ πιεση μου ειχε πει πως ΜΑΛΛΟΝ δεν θα εχω προβλημα δοτριας σε βαθος χρονου και τελος ο Bisanga στο αλλο ακρο με ειχε τρομοκρατησει λεγοντας μου πως ειμαι πολυ μικρος και πως βλεπει πολλες τριχες σε πτωση σε δοτρια αλλα και πανω με το μικροσκοπιο και πως χωρις fina θα ειχα προβλημα στο μελλον.
Δηλαδη 3 διαφορετικες προσεγγισεις.

Τελευταία επεξεργασία:

Stripar

Established Member
Προσωπικά εγώ στη θέση σου θα εφάρμοζα μια τολμηρή στρατηγική:

Θα κράταγα τα 3.500 της δότριας (τα οποία δέν είναι και πολλά αλλά είναι αρκετά , βάση της ηλικίας σου και απο την στιγμή που δέν παίρνεις Fina)...
κάβα για το μέλλον Middle A & B (όπου πιθανόν να χρειαστείς να επέμβεις ξανά σε αυτές τις περιοχές)

Και θα έβαζα τώρα γένια στο crown με ένα σωστό blending όπου δέν θα πάρουν και πολλοί χαμπάρι
και θα μεγιστοποιούσα τα διαθέσιμα "καλά" μαλλιά για τις must περιοχές !!!.

Πάντως ένα "περασματάκι" το θέλει το crown...

poseidonas77

Well-Known Member
και εγω αυτο θα εκανα...στο κραουν και να μη στρωνουν καλα ...δε σε νοιαζει...
stripar τι ενοεις blending???

Μπλουζα