Καταρχας αμα χασω τοσα πολλα σε β μαλλον θα εχω προβλημα. Σε ενα consultation που ειχα κανει με τον Γεωργιου μου ειχε πει πως το πολυ να χρειαστω για εκει καποια στιγμη γυρω στα 1500. Βεβαια μου φαινεται δυσκολο να χασω μονο τοσα εμενα αλλα ο Μ*ρας αντιστοιχα δεν ηθελε να κανει εκτιμηση για το τι μελει γενεσθαι. Καλα για Bisanga μην σας πω καλυτερα. Μου ελεγε να παρω οπωσδηποτε fina και πως αυτα που προκειται να χασω στις επομενες 2 δεκαετιες ειναι πολυ πιθανο να ειναι και σε αντιστοιχια με αυτα που εχω χασει στην πρωτη δεκαετια της αα. Και αυτο μου φανηκε υπερβολικο να σας πω την αληθεια.. γιατι θεωρω πως οσο περνανε τα χρονια εξασθενει η αα.
Με λιγα λογια ο Γεωργιου μου ειχε πει πως ειμαι πολυ ανετος και δεν θα εχω προβλημα στο μελλον αν κανω και αλλη μμ, ο Μαρας δεν ηθελε να εκφερει αποψη θεωρωντας το αδυνατο να προβλεψει τι προκειται να χασω και κατα ποσο θα με καλυψει η δοτρια στο μελλον αλλα μετα απο πολυ πιεση μου ειχε πει πως ΜΑΛΛΟΝ δεν θα εχω προβλημα δοτριας σε βαθος χρονου και τελος ο Bisanga στο αλλο ακρο με ειχε τρομοκρατησει λεγοντας μου πως ειμαι πολυ μικρος και πως βλεπει πολλες τριχες σε πτωση σε δοτρια αλλα και πανω με το μικροσκοπιο και πως χωρις fina θα ειχα προβλημα στο μελλον.
Δηλαδη 3 διαφορετικες προσεγγισεις.