Flosk, fut+fue, 3200+460 grafts, 8-9/8/2011

Flosk

Well-Known Member
Σημερα κλεινω 6 μηνες. Το μαλλι ειναι ακομα λιγο βρεγμενο απο το μπανιο..

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    192.3 KB · Προβολές: 510
  • image.jpg
    image.jpg
    181.6 KB · Προβολές: 533
  • image.jpg
    image.jpg
    187 KB · Προβολές: 522
  • image.jpg
    image.jpg
    191.1 KB · Προβολές: 499

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Flosk

Well-Known Member
Το crown το μελεταω για το προσεχες μελλον. Ελπιζω να μην ανοιξω πολυ σε αλλα σημεια μετα μονο..

Bane

Member
ωραιος flosk! εχεις πολυ καλο αποτελεσμα συνολικα πριν κάνεις καμια μμ,στο εχω ξαναπει και στο ξαναλέω εισαι τυχερος που εχεις χοντρη τριχα ;)

gkast

Active Member
Flosk είπε:
Να σαι καλα ρε Bane!

Μια χαρά είσαι φίλε πολύ ωραίο αποτέλεσμα ταλεπωρήθηκες αρκετά με δύο μετ/σεις αλλά τελικά τα κατάφερες ..
Φίλε φλοσκ εαν έχεις την καλοσύνη βγάλε και μια τηνhairline εαν μπορείς και έχεις ελεύθερο χρόνο.

Flosk

Well-Known Member
Ευχαριστω και σενα ρε Gkast. Η αληθεια ειναι οτι ακομη εχω να βαλω στο crown και σε οποια αλλα σημεια ανοιξω στο μελλον οποτε δεν μπορω να πω οτι τα καταφερα δυστυχως με αυτες τις 2 μμ. Εχει μελλον ακομα το πραμα και αυτο ας το γνωριζει οσοι πιστοι προσελθουν σε αυτον τον χορο..
Λοιπον μερικες φωτο της hairline που ζητησες:

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    1.9 MB · Προβολές: 440
  • image.jpg
    image.jpg
    310.8 KB · Προβολές: 466
  • image.jpg
    image.jpg
    286.6 KB · Προβολές: 412
  • image.jpg
    image.jpg
    329.8 KB · Προβολές: 361
  • image.jpg
    image.jpg
    333.2 KB · Προβολές: 356

danceworld_2001

Well-Known Member
Μια χαρά είσαι φίλε flosk αγνώριστος, δεν κάνεις και θεραπεία που βοηθάει, οπότε θα πρέπει να εισαι διπλά ευχαριστημένος!!! Μια στο μπιφτέκι τώρα και τέλος, κάτσε να δεις τι θα κάνει ο elmajiko και νομίζω θα είσαι κοντά σε απόφαση σύντομα!!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gkast

Active Member
Flosk είπε:
Ευχαριστω και σενα ρε Gkast. Η αληθεια ειναι οτι ακομη εχω να βαλω στο crown και σε οποια αλλα σημεια ανοιξω στο μελλον οποτε δεν μπορω να πω οτι τα καταφερα δυστυχως με αυτες τις 2 μμ. Εχει μελλον ακομα το πραμα και αυτο ας το γνωριζει οσοι πιστοι προσελθουν σε αυτον τον χορο..
Λοιπον μερικες φωτο της hairline που ζητησες:

Μην κάνεις τίποτα είσαι μια χαρά...δεν χρειάζεται επιπλέον μετα/ση .....κάνε κάποια θεραπεία όπως λέει ο dance είσαι κομπλέ .μην τρελαθούμεάστο και βλέπεις σε μια πενταετία.

Συμφωνώ με τον gkast!!
Μια χαρα εισαι flosk και τιποτα να μην κανεις. Προσωπικά δεν θα εμπαινα σε ταλαιπωρία μμ για το grown και μόνο.
Η εικόνα του προσώπου μας καθορίζεται κυριως απο την Α αλλα και τη Β ζώνη (λιγότερο).

Flosk

Well-Known Member
Η Αληθεια ειναι Γιαννη πως δεν με ενοχλει και τοσο το crown και πως η εικονα μας οντως εξαρταται απο αυτες τις ζωνες αλλα εχω γινει λιγακι απληστος και θα ηθελα να το κλεισω και το κενο πισω ρε γμτ, οχι τοσο για μενα αφου δεν το βλεπω, αλλα γιατι δεν μαρεσει καποιος να το σχολιαζει. Το ξερω πως ειναι κομματακι μιζερο αυτο που λεω αλλα ειμαι ειλικρινης τουλαχιστον και εχω αποδεχθει τα κομπλεξακια μου. Πριν δεν αντεχα να με βλεπω στον καθρεφτη με αυτο το μικρο τσουλουφακι που ειχε μεινει μπροστα και τωρα ευτυχως εχω ηρεμησει παρα πολυ με το θεμα της εικονας μου!!! Ευτυχως εχουμε μονο αυτα τα θεματακια βεβαια που ΔΕΝ ειναι προβληματα και ας κανουμε το σταυρο μας γιατι η υγεια ειναι το πιο σημαντικο απο ολα στην τελικη.

Bouklas

Well-Known Member
Έτσι φιλε σωστός! Υγεία να έχουμε όλοι μας πάνω από όλα! Ότι η εικόνα σου έχει αλλάξει (και χωρίς θεραπεία) το λέμε όλοι για το πίσω μέρος εγώ θα σου έλεγα κανε ότι θες πραγματικά, σε καταλαβαίνω και αν ήμουν και γω στην θέση σου θα τρωγόμουν να το κλείσω και αυτό το κεφαλαιο. :D Για τοππικ έχεις σκεφτεί καθόλου?

Bane

Member
flosk αν θυμαμαι καλά εισαι πάνω απο 30; οπως εχει ξαναειπωθει πολλακις η ανδρογενης αλωπεκια δρα συνήθως με επιθετικό ρυθμό περιπου μεχρι τα 30, απο εκει και πέρα ακολουθει πτωτική τάση,οποτε δεν θα διαφερει σημαντικά η εικονα σου μετα απο 10 χρονια ;)

Flosk

Well-Known Member
Μακαρι ρε Bane να ισχυε αυτο και σε μενα. θα ημουν πολυ χαρουμενος αν συνεβαινε, ομως πρεπει να κραταω πισινη. Ο πατερας μου ειναι 5αρι και μεχρι τα 30 ηταν καλυτερα απο οτι θα ημουν εγω αν δεν ειχα κανει την μμ. Μετα εχασε τα περισσοτερα. Εγω τωρα ειμαι 31..

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Αυτο το Crown μας κοβει τα φτερα.Και εγω ακομη συμβιβαζομαι ετσι αλλα εως εδω,παραπερα δεν θελω να παει.

Μπλουζα