Flosk, fut+fue, 3200+460 grafts, 8-9/8/2011

danceworld_2001

Well-Known Member
Έχω περιέργεια και εγώ τι θα κάνω με τα 500 που έβαλα, βέβαια δεν έχω τρελή αραίωση και σαν να βελτιώνεται λίγο με το ενισχυμένο μου big3... αλλά εχω περιέργεια τι θα παιχτεί.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Flosk

Well-Known Member
Dance ειναι ελαχιστο το δικο σου προβλημα. Μην σε νοιαζει.. τα μπροστα να σου βγουνε ειναι το πιο σημαντικο..
John μαζι σου αγορι μου.. Θα το παλεψουμε μαζι το ρημαδι!!! χεχεχε

Flosk

Well-Known Member
7μιση μηνες..

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    218.4 KB · Προβολές: 355

Flosk

Well-Known Member
Σιγουρα αξιζε φιλε. Σε ευχαριστω πολυ! Σιγουρα με προτιμαει με μαλλακι ρε και κυριως μπροστα. Για πισω που θελω να ξαναβαλω δεν την νοιαζει καθολου παντως..

Flosk

Well-Known Member
Παιδια πως με βλεπετε; Βοηθαει σιγουρα η σκια κατω απο το δεντρο και φαινομαι νομιζω αρκετα καλα μπροστα.. μεχρι να ξαναμπω στο ασανσερ το βραδυ.
Ειμαι παραλια επιτελους και χαλαρωνω.
Και μια ερωτηση για οποιον θελει να απαντησει απο αυτους που ξερουν : Ποσα Grafts πιστευετε πως χρειαζομαι στο crown?

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    291.9 KB · Προβολές: 306
  • image.jpg
    image.jpg
    284 KB · Προβολές: 306
  • image.jpg
    image.jpg
    284 KB · Προβολές: 294
  • image.jpg
    image.jpg
    284 KB · Προβολές: 297
  • image.jpg
    image.jpg
    265.8 KB · Προβολές: 314

Flosk

Well-Known Member
Η εκτιμηση που εχει γινει ειναι 700-1000 απο μια κλινικη και απο καποια αλλη 1500. Τα 2000 που λες πιστευω πως ειναι παρα πολλα Γιωργο. Σκεψου πως η επιφανεια που συζηταμε καλυπτεται απο ενα μπαλακι του τεννις περιπου. Στις φωτο φαινεται πιο μεγαλη εκταση, εχω στενο κεφαλι ομως..αν μιλαγαμε για τοσα πολλα δεν θα την εκανα νωριτερα απο μια 7ετια για να ειμαι πιο σιγουρος.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Ενα 1300 το θες σιγουρα.
Αν δεν σε ενοχλει τοσο αστο μελλοντικα ρε φλοσκ με λιγο τοππικ εισαι οκ.
Μη βιασεζε,σε περνει κανα 2-3 χρονακια ακομη.

Flosk

Well-Known Member
Το ειχαμε μετρησει με τον Φιουρη με μεζουρα και με πυκνοτητα γυρω στο 40 δεδομενου οτι εχω και καποια εβγαινε κατω απο 1000 grafts. Δεν θυμαμαι τις διαστασεις τωρα ομως ρε John..
Οχι δεν χρησιμοποιω τπτ Γιωργο, δεν ειμαι φαν των φαρμακων!
Θα πηγαινα φετος αλλα λογω υποχρεωσεων το ανεβαλα. εντωμεταξυ χανω αναμεσα σε crown και μεταμοσχευμενα αλλα δεν φαινεται απο τις φωτο που εχω ανεβασει. Θελει αρκετο φως ή βρεγμενο μαλλι για να φανει. Σιγουρα παω για 5α John..

Bouklas

Well-Known Member
Φτου φτου φιλε να τα χαίρεσαι!!! Και χωρίς θεραπεία είσαι πολύ καλά!!!

Και εγώ τόσο υπολόγιζα, για κάτω από 1000 δεδομένου ότι δεν θα πάτε για πυκνότητες τύπου hairline οποτε θα είναι αρκετά τα grafts και καλυφθεί ωραία. Άντε με το καλο φιλε και ξεμπέρδεψες.

Flosk

Well-Known Member
Α ρε Boukla σε ευχαριστω αλλα δεν φαινεται να ειναι ακριβως ετσι τα πραγματα. Δεν θα ξεμπερδεψω βαζοντας στο crown. Αλλη μια παραταση θα ειναι και το ξερω..το βλεπω καθε μερα!

Bouklas

Well-Known Member
Flosk είπε:
Α ρε Boukla σε ευχαριστω αλλα δεν φαινεται να ειναι ακριβως ετσι τα πραγματα. Δεν θα ξεμπερδεψω βαζοντας στο crown. Αλλη μια παραταση θα ειναι και το ξερω..το βλεπω καθε μερα!

Γιατί ρε φιλε έχεις τριχόπτωση, βλέπεις να αραιώνεις?

Flosk

Well-Known Member
Ναι αραιωνω αναμεσα σε crown και α ζωνη. Εκει δηλαδη που δεν εχω βαλει μεταμοσχευμενα. Υπαρχει μια λεπτη γεφυρα αναμεσα οπου βλεπω τα μαλλακια να μην ειναι οσο δυνατα ηταν πριν την 1η μου μμ. Επισης το ιδιο pattern εχει ο αδερφος μου κ´ ο πατερας μου. Κατι θα μεινει αλλα θα χασω κιολας και φαινεται..

Μπλουζα