danceworld_2001
Well-Known Member
Γιάννη τώρα σου απαντάω γιατί ξεχάστηκα. Ήταν απίστευτη ανευθυνότητα αυτό που σου είπαν. Απαγορεύεται ρητά. Για 1 μήνα μετά την μμ δεν κάνεις ίχνος αθλητικής δραστηριότητας, για 6 μήνες απαγορεύεται να σε κάψει ο ήλιος στο κρανίο ή να το χτυπάς, συμπεριλαμβάνονται κεφαλιές κτλ. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μην έχεις θέμα. Πιστεύω όλα οκ θα πάνε αφού δεν κάηκες και αφού βλέπεις ήδη τα πρώτα σημάδια φύτρωσης, αλλά καταλαβαίνεις, τόσα λεφτά δίνεις, οφείλεις να εισαι υπερπροστατευτικός ακόμη και σε σημείο υπερβολής, αλλά δεν φταις εσύ, αυτοί που δεν στα είπαν σωστά. Οι τσιμπιές που νοιώθεις και είναι σαν βελονιές, τις λένε μυρμηγκιές και διαρκούν συνήθως ως και τον τρίτο μήνα. Επειδή το κεφάλι έγινε σουρωτήρι με τις οπές που ανοίχθηκαν κτλ, αναπλάθονται και αποκαθίστανται αυτές οι περιοχές, το νευροαιματολογικό δίκτυο κτλ, γιαυτό το νοιώθεις. Σπυριά θα βγάζεις μέχρι το 3μηνο πολλά και λήπτρια αλλά περισσότερο δότρια. Δεν τα ακουμπας δεν τα σκας δεν τα σκαλίζεις περνάνε μόνα τους.
Θυμάμαι χαρακτηριστηκα οταν τους ειπα δηλαδη να ριχνω κουτουλιες στον τοιχο και μου ειπαν ναι μετα τον 1 μηνα κανενα προβλημα. βεβαια το ξαναλεω στο θεμα κεφαλιας δεν καθομαι να συζυτησω σπανια εως καθολου 1-2 και αν σε εναν αγωνα .για τν ηλιο προσεχα εως τον 1 μηνα απο εκει και περα οχι τοσο πολυ αλλα μην φανταστεις οτι καθομουνα και στον ηλιο.. Μονο ο ηλιος θα ηταν το προβλημα αλλα δεν εχω δει κανενα έγκαυμα γιατι μονο στον αγωνα με βλεπει 90 συνεχομενα λεπτα ο ηλιος.Απο φυτρωση πιστευω θα παει καλα γιατι εχουν ξεκινησει πολλα μοσχευματα και βγαινουν και φαινοται .. τωρα @danceworld_2001 αν μπορεις και ξερεις μια ερωτηση .. εχω τσιμπιες ρε φιλε στο κεφαλι αυτο ειναι επειδη προσπαθουν να βγουν τα μοσχευματα?ειχα και σπυρακια τα οποια δεν πειραζα και φευγαν μετα απο 1-2 μερες.