John_John1
Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
1 χρονο κρυβομουν απο ηλιο.Ισως υπερβολικός!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
για το συγκεκριμενο θεμα σε τι θερμοκρασιες μιλαμε?γιατι ο τωρινός καιρος τι εγκαύματα να σου κανει ?Τον ήλιο δεν θα τον αφήνεις να σε δει πάνω απο 5-10 λεπτά χωρίς καπέλο ακόμη και μετά το 6μηνο. Αυτό που σου είπαν ήταν εντελώς λάθος.
Δε χρειάζεται μελανίνη εκεί... Θα έχεις μαλλιά στο εξάμηνο οπότε θα κάνουν σκιά... ΧοχοχοΔεν νομιζω οτι εχει σχεση κ τοσο με την μμ κ οτι την επιρεαζει. Απλα η μμ περιοχη ειναι ερεθισμένη φουλ κ εκτεθειμένη κ θελει Τουλαχιστον 6μηνο να ανανεώσει κ να ξανα αποκτήσει την μελανίνη της.
για το συγκεκριμενο θεμα σε τι θερμοκρασιες μιλαμε?γιατι ο τωρινός καιρος τι εγκαύματα να σου κανει ?
μεχρι στιγμης δεν εχω καποιο θεμα με τον ηλιο και ας παιζω μπαλα δηλαδη 90 λεπτα φατσα φορα στον ηλιο.Δεν έχει σημασία η εποχή, και χειμώνα μπορείς να καείς, και με συννεφιά. Το θέμα είναι να μην πάθεις ηλιακό έγκαυμα. Να πας 5 λεπτά από το σπίτι στο περίπτερο δεν λέει τίποτα, δεν υπάρχει θέμα να σε δει ο ήλιος όπως τους βρικόλακες. Απαγορεύεται να πάθεις όμως ηλιακό έγκαυμα για 1 χρόνο. Για 6 μήνες ειδικά είναι ζωτικής σημασίας. Η φύτρωση σου είναι στο 70% στο 6μηνο, άρα είναι εν εξελίξει. Σκέψου πως αν πάθεις ηλιακό έγκαυμα μπορεί να καταστρέψεις τον θύλακα. Φύτρωση μπορείς να έχεις αν είσαι late grower ακόμη και στο έτος. Από εκεί και πέρα, τόσα λεφτά έδωσες, σε τέτοια διαδικασία μπήκες, είναι τόσο δύσκολο να προστατέψεις την όλη φάση με ένα καπελάκι;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
μεχρι στιγμης δεν εχω καποιο θεμα με τον ηλιο και ας παιζω μπαλα δηλαδη 90 λεπτα φατσα φορα στον ηλιο.
συνφωνω απολυτα στις θυσιες και σε ολα απλα στον χαρακτηρα μου δεν μπορω να τα σταματησω ολα.. μεχρι στιγμης στην μμ ειμαι ευχαριστημενος εχω κρατησει αρκετα μοσχευματα.. απο εκει και περα περιμενουμε για το 'γαματο' αν γινει μπαμ.. και βεβαια προσεχω παιζω μπαλα αλλα δεν παιζω κουτουλιες. το αποφεύγω.. εαν κανω 1-2 και αυτες επιφυλακτικά.Η κληνικη μου ειπε στον 1 μηνα μπορεις να κανεις οτι θελεις, εγω βεβαια δεν το παρατραβαω.. οσο για τον ηλιο θα προσεχω τοσος κοπος μην παει τζαμπα.Σου δινουν και πασες για κεφαλιες;
Τωρα που δυναμωνει ο ηλιος αν πας με κανα κοκκινο κεφαλι σπιτι να σε δω τι θα κανεις.
Τοσες θυσιες κανουμε για το μαλλι οταν κανεις μμ προσεχε τον πρωτο χρονο.
Θυμάμαι χαρακτηριστηκα οταν τους ειπα δηλαδη να ριχνω κουτουλιες στον τοιχο και μου ειπαν ναι μετα τον 1 μηνα κανενα προβλημα. βεβαια το ξαναλεω στο θεμα κεφαλιας δεν καθομαι να συζυτησω σπανια εως καθολου 1-2 και αν σε εναν αγωνα .για τν ηλιο προσεχα εως τον 1 μηνα απο εκει και περα οχι τοσο πολυ αλλα μην φανταστεις οτι καθομουνα και στον ηλιο.. Μονο ο ηλιος θα ηταν το προβλημα αλλα δεν εχω δει κανενα έγκαυμα γιατι μονο στον αγωνα με βλεπει 90 συνεχομενα λεπτα ο ηλιος.Απο φυτρωση πιστευω θα παει καλα γιατι εχουν ξεκινησει πολλα μοσχευματα και βγαινουν και φαινοται .. τωρα @danceworld_2001 αν μπορεις και ξερεις μια ερωτηση .. εχω τσιμπιες ρε φιλε στο κεφαλι αυτο ειναι επειδη προσπαθουν να βγουν τα μοσχευματα?ειχα και σπυρακια τα οποια δεν πειραζα και φευγαν μετα απο 1-2 μερες.Γιάννη αυτά που γράφεις δεν υπάρχουν απλά. 6 μήνες το λιγότερο δεν έπρεπε να σε δει ο ήλιος και κεφαλιές απαγορεύονται, αν κάτι δεν πάει καλά που εύχομαι να πάνε όλα καλά, εσυ θα φταις αλλά και η κλινική που δινει οδηγίες για κλωτσιές.
παω για τριτο μηνα σπανια να δω καμια τριχα.. βγαινουν σιγα σιγα . σημερα πχ ειδα 2 ειχα καιρο να δωGiannis τα μαλλιά σου συνεχίζουν να πέφτουν ή έχει σταματήσει η πτωση;
Κάθε φορα που βάζω μινοξιδιλη βλέπω και τρίχες στα δάκτυλα μου.
δεν νομιζω να συνβαινει κατι μπορει να εχω και εγω το ιδιο σε 1 μηνα μην τρελενεσαι..Άρα κάτι κακό συμβαίνει σε μένα... Είμαι στους 3 1/2 μήνες.