Giannis1312, fue, 2271 grafts, 15/1/2018

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

giannis1312

Active Member
και εμενα στην κληνικη μου ειπαν οτι δεν υπαρχει θεμα με τον ηλιο μετα τον 3το μηνα.θα προσεχω :p γιατι μπροστα στο hairline οσο νανε ειναι ερεθισμενο αν τ δεις απο φωτο κοντινες.

danceworld_2001

Well-Known Member
Τον ήλιο δεν θα τον αφήνεις να σε δει πάνω απο 5-10 λεπτά χωρίς καπέλο ακόμη και μετά το 6μηνο. Αυτό που σου είπαν ήταν εντελώς λάθος.

giannis1312

Active Member
Τον ήλιο δεν θα τον αφήνεις να σε δει πάνω απο 5-10 λεπτά χωρίς καπέλο ακόμη και μετά το 6μηνο. Αυτό που σου είπαν ήταν εντελώς λάθος.
για το συγκεκριμενο θεμα σε τι θερμοκρασιες μιλαμε?γιατι ο τωρινός καιρος τι εγκαύματα να σου κανει ?

Giorgos-3

Well-Known Member
Φιλε μου την 2η φορα (στο 6μηνο) σε πληροφορώ ειχε αραιή συνέφια κ ομως .... για 2 μερες ειχα μια ενοχλητική καούρα στο Κράουν ....

felaini

Active Member
Νταξ ελεος! Το καταλαβαινω το πρωτο 3μηνο.. αλλα μετα τι; Δεν πετυχε η μεταμοσχευση απ τον ηλιο;; Οτι σου πει η κλινικη γιανναρα.. υπερβολικα κ φοβικα ολα τ αλλα..

Giorgos-3

Well-Known Member
Δεν νομιζω οτι εχει σχεση κ τοσο με την μμ κ οτι την επιρεαζει. Απλα η μμ περιοχη ειναι ερεθισμένη φουλ κ εκτεθειμένη κ θελει Τουλαχιστον 6μηνο να ανανεώσει κ να ξανα αποκτήσει την μελανίνη της.

manosc44

Member
Δεν νομιζω οτι εχει σχεση κ τοσο με την μμ κ οτι την επιρεαζει. Απλα η μμ περιοχη ειναι ερεθισμένη φουλ κ εκτεθειμένη κ θελει Τουλαχιστον 6μηνο να ανανεώσει κ να ξανα αποκτήσει την μελανίνη της.
Δε χρειάζεται μελανίνη εκεί... Θα έχεις μαλλιά στο εξάμηνο οπότε θα κάνουν σκιά... Χοχοχο

danceworld_2001

Well-Known Member
Δεν έχει σημασία η εποχή, και χειμώνα μπορείς να καείς, και με συννεφιά. Το θέμα είναι να μην πάθεις ηλιακό έγκαυμα. Να πας 5 λεπτά από το σπίτι στο περίπτερο δεν λέει τίποτα, δεν υπάρχει θέμα να σε δει ο ήλιος όπως τους βρικόλακες. Απαγορεύεται να πάθεις όμως ηλιακό έγκαυμα για 1 χρόνο. Για 6 μήνες ειδικά είναι ζωτικής σημασίας. Η φύτρωση σου είναι στο 70% στο 6μηνο, άρα είναι εν εξελίξει. Σκέψου πως αν πάθεις ηλιακό έγκαυμα μπορεί να καταστρέψεις τον θύλακα. Φύτρωση μπορείς να έχεις αν είσαι late grower ακόμη και στο έτος. Από εκεί και πέρα, τόσα λεφτά έδωσες, σε τέτοια διαδικασία μπήκες, είναι τόσο δύσκολο να προστατέψεις την όλη φάση με ένα καπελάκι;

για το συγκεκριμενο θεμα σε τι θερμοκρασιες μιλαμε?γιατι ο τωρινός καιρος τι εγκαύματα να σου κανει ?

giannis1312

Active Member
Δεν έχει σημασία η εποχή, και χειμώνα μπορείς να καείς, και με συννεφιά. Το θέμα είναι να μην πάθεις ηλιακό έγκαυμα. Να πας 5 λεπτά από το σπίτι στο περίπτερο δεν λέει τίποτα, δεν υπάρχει θέμα να σε δει ο ήλιος όπως τους βρικόλακες. Απαγορεύεται να πάθεις όμως ηλιακό έγκαυμα για 1 χρόνο. Για 6 μήνες ειδικά είναι ζωτικής σημασίας. Η φύτρωση σου είναι στο 70% στο 6μηνο, άρα είναι εν εξελίξει. Σκέψου πως αν πάθεις ηλιακό έγκαυμα μπορεί να καταστρέψεις τον θύλακα. Φύτρωση μπορείς να έχεις αν είσαι late grower ακόμη και στο έτος. Από εκεί και πέρα, τόσα λεφτά έδωσες, σε τέτοια διαδικασία μπήκες, είναι τόσο δύσκολο να προστατέψεις την όλη φάση με ένα καπελάκι;
μεχρι στιγμης δεν εχω καποιο θεμα με τον ηλιο και ας παιζω μπαλα δηλαδη 90 λεπτα φατσα φορα στον ηλιο.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimitris50423

Well-Known Member
μεχρι στιγμης δεν εχω καποιο θεμα με τον ηλιο και ας παιζω μπαλα δηλαδη 90 λεπτα φατσα φορα στον ηλιο.

Σου δινουν και πασες για κεφαλιες;
Τωρα που δυναμωνει ο ηλιος αν πας με κανα κοκκινο κεφαλι σπιτι να σε δω τι θα κανεις.
Τοσες θυσιες κανουμε για το μαλλι οταν κανεις μμ προσεχε τον πρωτο χρονο.

giannis1312

Active Member
Σου δινουν και πασες για κεφαλιες;
Τωρα που δυναμωνει ο ηλιος αν πας με κανα κοκκινο κεφαλι σπιτι να σε δω τι θα κανεις.
Τοσες θυσιες κανουμε για το μαλλι οταν κανεις μμ προσεχε τον πρωτο χρονο.
συνφωνω απολυτα στις θυσιες και σε ολα απλα στον χαρακτηρα μου δεν μπορω να τα σταματησω ολα.. μεχρι στιγμης στην μμ ειμαι ευχαριστημενος εχω κρατησει αρκετα μοσχευματα.. απο εκει και περα περιμενουμε για το 'γαματο' αν γινει μπαμ.. και βεβαια προσεχω παιζω μπαλα αλλα δεν παιζω κουτουλιες. το αποφεύγω.. εαν κανω 1-2 και αυτες επιφυλακτικά.Η κληνικη μου ειπε στον 1 μηνα μπορεις να κανεις οτι θελεις, εγω βεβαια δεν το παρατραβαω.. οσο για τον ηλιο θα προσεχω τοσος κοπος μην παει τζαμπα.

danceworld_2001

Well-Known Member
Γιάννη αυτά που γράφεις δεν υπάρχουν απλά. 6 μήνες το λιγότερο δεν έπρεπε να σε δει ο ήλιος και κεφαλιές απαγορεύονται, αν κάτι δεν πάει καλά που εύχομαι να πάνε όλα καλά, εσυ θα φταις αλλά και η κλινική που δινει οδηγίες για κλωτσιές.

giannis1312

Active Member
Γιάννη αυτά που γράφεις δεν υπάρχουν απλά. 6 μήνες το λιγότερο δεν έπρεπε να σε δει ο ήλιος και κεφαλιές απαγορεύονται, αν κάτι δεν πάει καλά που εύχομαι να πάνε όλα καλά, εσυ θα φταις αλλά και η κλινική που δινει οδηγίες για κλωτσιές.
Θυμάμαι χαρακτηριστηκα οταν τους ειπα δηλαδη να ριχνω κουτουλιες στον τοιχο και μου ειπαν ναι μετα τον 1 μηνα κανενα προβλημα. :p βεβαια το ξαναλεω στο θεμα κεφαλιας δεν καθομαι να συζυτησω σπανια εως καθολου 1-2 και αν σε εναν αγωνα .για τν ηλιο προσεχα εως τον 1 μηνα απο εκει και περα οχι τοσο πολυ αλλα μην φανταστεις οτι καθομουνα και στον ηλιο.. Μονο ο ηλιος θα ηταν το προβλημα αλλα δεν εχω δει κανενα έγκαυμα γιατι μονο στον αγωνα με βλεπει 90 συνεχομενα λεπτα ο ηλιος.Απο φυτρωση πιστευω θα παει καλα γιατι εχουν ξεκινησει πολλα μοσχευματα και βγαινουν και φαινοται .. τωρα @danceworld_2001 αν μπορεις και ξερεις μια ερωτηση .. εχω τσιμπιες ρε φιλε στο κεφαλι αυτο ειναι επειδη προσπαθουν να βγουν τα μοσχευματα?ειχα και σπυρακια τα οποια δεν πειραζα και φευγαν μετα απο 1-2 μερες.

manosc44

Member
Giannis τα μαλλιά σου συνεχίζουν να πέφτουν ή έχει σταματήσει η πτωση;
Κάθε φορα που βάζω μινοξιδιλη βλέπω και τρίχες στα δάκτυλα μου.

giannis1312

Active Member
Giannis τα μαλλιά σου συνεχίζουν να πέφτουν ή έχει σταματήσει η πτωση;
Κάθε φορα που βάζω μινοξιδιλη βλέπω και τρίχες στα δάκτυλα μου.
παω για τριτο μηνα σπανια να δω καμια τριχα.. βγαινουν σιγα σιγα . σημερα πχ ειδα 2 ειχα καιρο να δω

Giorgos-3

Well-Known Member
Καμια σχέση ...κ σε μενα το ιδιο συμβαινει ...καθε φορα...μα καθε φορα που βαζω μένουν στο χερι μου 8-12 τριχες απ την πρωτη μερα που ξεκινησα μεχρι σημερα.

Μπλουζα