Giannis1312, fue, 2271 grafts, 15/1/2018

giannis1312

Active Member
Γιάννη λόγο μινοξ,έχεις κρατήσει έτσι όπως σε βλέπω τουλάχιστον ένα 30 % από αυτά που έβαλες..κανονικά έπρεπε να ήσουν άδειος τώρα..εφόσον βάζεις μινοξιδιλη και έχεις ήδη μαλλιά εκεί που έβαλες,αυτό που έχεις να περιμένεις τώρα είναι να βγει το άλλο 70% από αυτά ..αυτό το 70% βγαίνει συνήθως στους 6μηνες χωρίς θεραπεία..και περιμένεις μετά για το 20-30% από τους 6 μήνες και μετά έως τον χρόνο..αυτό το έως τον χρόνο,εσύ λόγο μινοξ,δεν έχεις να το περιμένεις..το έχεις ήδη..αυτό λεω με το τελειώνει γρήγορα η φυτρωση όταν ξεκινάει νωρίς..λόγο της μινοξ..την οποία χρησιμοποιείς όπως έχεις πει.

30% δεν θα το ελεγα αλλα και παλι το ιδιο λεμε εχω κρατησει μοσχευματα.. μινοξ ναι βαζω πρωι βραδυ θα βαλω μεχρι και τον 3το μηνα πρωι βραδυ τον αφρο και μετα θα παω στο regaine υγρο στα 18 ευρο που ειναι στα φαρμακεια οπου αυτο εβαζα μεχρι το καλοκαιρι, και θα βαζω μονο μια φορα την μερα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

manosc44

Member
Εγώ από την άλλη που είμαι στον 3ο μήνα βλέπω ακόμα όταν βάζω την μινοξ κάποιες τρίχες στα χέρια μου. Δε ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό.
Εκτός αυτού αισθάνομαι ώρες ώρες κάποια τσιμπήματα στη δοτρια σε διάφορα σημεία της.

giannis1312

Active Member
η αληθεια ειναι οτι μπροστα εχω κρατησει αλλα δεν θα το ελεγα αρκετα για τον βαθμο που μπηκαν .. ενα 20-30% οπως λεει και ο αερατος.

Τελευταία επεξεργασία:

giannis1312

Active Member
Καλήμερα κύριοι έλυσα το θέμα με τον λογαριασμό μου που δεν μπορούσα να μπω.Θα ανεβασω φωτο για τον 2 μηνα.ειμαι στην 8 εβδομαδα μπαμ 4 μερες πριν το κλεισιμο 2 μηνων επειδη δεν θα εχω το τηλ εκεινη την μερα τις ανεβαζω σημερα.. Μολις λουστηκα και τραβηξα τις φωτο .

κροταφος αριστερα

χαιρλινε

δοτρια

δεξια κροταφος

κροουν

πανοραμικη

κροουν

κροουν

Μειωσα την μινιδοξιλι απο 2 φορες την μερα σε 1 ,χρησιμοποιω το νανοζεν κανονικα.Πιστευω να σας κάλυψαν . περιμενω σχολια.

aeratos28

Just aeratos
Γιάννη,κανονικά θα έπρεπε να μην έχεις κρατήσει σχεδόν καθόλου..αν δεν χρησιμοποιούσες μινοξιδιλη..είναι σχετικά πολλά αυτά που έχεις κρατήσει και για τον αριθμό που έβαλες αλλά και γενικά..φαντάσου ότι στους πάρα κάτι 2 μήνες συνήθως δεν έχει μείνει τρίχα επάνω από μεταμοσχευμενες..πάντα για χωρίς θεραπεία μιλαω

giannis1312

Active Member
Γιάννη,κανονικά θα έπρεπε να μην έχεις κρατήσει σχεδόν καθόλου..αν δεν χρησιμοποιούσες μινοξιδιλη..είναι σχετικά πολλά αυτά που έχεις κρατήσει και για τον αριθμό που έβαλες αλλά και γενικά..φαντάσου ότι στους πάρα κάτι 2 μήνες συνήθως δεν έχει μείνει τρίχα επάνω από μεταμοσχευμενες..πάντα για χωρίς θεραπεία μιλαω
Το βλέπω αυτό πιστεύω να με παει καλά .

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Μην μπερδεύεις αυτό που σου λέω.επειδη κάνεις θεραπεία έχεις κανονική εικόνα για τον καιρό που είσαι..δεν είναι έκπληξη δηλαδή το ότι έχεις αυτά τα μαλλιά τώρα..

giannis1312

Active Member
Το κατάλαβα αυτό δεν μπερδεύτηκα μακάρι να πάει καλά το είπα γενικά. Μέχρι στιγμής είμαι ευχαριστημενος

giannis1312

Active Member
η αληθεια παιδια ειναι οτι το κεφαλι εχει αλλαξει σε σχεση με πριν και το λενε ολοι οτι παει καλα.θα ηθελα να ρωτησω μια μολυνση στο ματι κατα ποσο θα μπορουσε να επηρεασει την μμ?η δεν μπορω?

dimitris50423

Well-Known Member
Ακομα εχεις πολυ δρομο. Η κανονικη φυτρωση δεν ξεκινησε ακομη. Προσεχε τον ηλιο μονο τωρα που ανοιγει ο καιρος.
Για τη μολυνση στο ματι δεν εχει καμια σχεση με τη μμ ουτε θα την επηρρεασει. Πηγαινε σε οφθαλμιατρο. ;)

giannis1312

Active Member
Ακομα εχεις πολυ δρομο. Η κανονικη φυτρωση δεν ξεκινησε ακομη. Προσεχε τον ηλιο μονο τωρα που ανοιγει ο καιρος.
Για τη μολυνση στο ματι δεν εχει καμια σχεση με τη μμ ουτε θα την επηρρεασει. Πηγαινε σε οφθαλμιατρο. ;)
το εκανα ειδη αυτο απλα φοβηθηκα οσο νανε.γι αυτο ρωτησα

dimitris50423

Well-Known Member
Ο ήλιος παίζει τόσο μεγάλο ρόλο μετά από τους 3 μήνες;

Εγω προσεχα μεχρι να ολοκληρωθει η φυτρωση. Δεν λεμε να μη σε δει ο ηλιος αλλα μην κατσεις και για μαυρισμα με γυμνο κεφαλι.
Μετα το τριμηνο ειναι στην κριση του καθενος για το ποσο θα προσεξει.
Ο πιο τυπικος στις οδηγιες που εχω συναντησει ηταν ο salonikios.

Giorgos-3

Well-Known Member
Δυο φορες μια στο 3μηνο κ μια στο 5μηνο περπάτησα 4-5 λεπτα σερι στο δρομο με ηλιο κ επαθα ελαφρύ έγκαυμα ...μονο αυτο σου λεω ...θελει τουλαχιστον ενα 6μηνο να συνέλθει η μμ περιοχη ...

Μπλουζα