καθεται και γράφει ο tol μ@λ@κιες
Το υφος (ο τροπος ομιλιας) καποιου ειναι ενδεικτικο του ηθους του (του χαρακτηρα του).
Αν θεωρεις οτι οσα εγραψα στο σχολιο μου (περι πολυφωνιας και προσπαθειας να αφησουμε οι δηθεν "παλιοι" το αλαζονικο υφος του ξερολα) ειναι μαλακ....., αποδεικνυεις περιτρανα ποσο δικαιο εχω.
Δυστυχως, φιλε μου, δεν εχεις μαθει ποτε στη ζωη σου ποσο σημαντικο προτερημα ειναι η ευγενεια, ο ηπιος και μετριοπαθης τροπος εκφρασης. Εχεις μαθει να εκφραζεσαι μονο με ειρωνικες και αλαζονικες εκφρασεις.
"Ρε πατε καλα"....."ρε πλακα μας κανετε".....ρε.....ρε.....αυτο ειναι το πλουσιο και εκλεπτυσμενο λεξιλογιο που χρησιμοποιεις σε καθε σχολιο σου.
Μαλλον εχεις φοβερο ψυχολογικο προβλημα κατωτεροτητας και μπαινεις στο forum απλα για να βγαζεις τα εσωψυχα απωθημενα σου.
Νομιζεις οτι, επειδη καποιος εχει γραφτει προσφατα στο forum, δεν εχει δικαιωμα αποψης ή οτι η δικη σου αποψη ειναι a priori καλυτερη απο του νεου μελους. Θεωρεις οτι η παλαιοτητα σου σε κανει αυτοματως και ανωτερο συνομιλητη.
Με τη λογικη τη δικη σου, εγω ως καθηγητης πανεπιστημιου, 48 χρονων, με εμπειρια 3 μεταμοσχευσεων, δε θα επρεπε να σου απευθυνω ποτε το λογο, γιατι εισαι ενα " μηδενικο", ενα "σκουπιδι" μπροστα μου.
Και ομως συνεχιζω να διαλεγομαι μαζι σου, γιατι απλουστατα δε θεωρω τον εαυτο μου σπουδαιο, ξερολα, ανωτερο των αλλων, αλλα εναν ταπεινο ανθρωπο που δεν ξερει τιποτα και που "γηρασκει αει διδασκομενος"
Υ.Γ. Αμφιβαλλω αν οσα σου εγραψα θα σε αγγιξουν, γιατι η "εξη ειναι η δευτερη φυση του ανθρωπου". Αφου, λοιπον, εχεις συνηθισει μια ζωη να μιλας και να συμπεριφερεσαι αλαζονικα και υποτιμητικα εναντι των αλλων, δεν προκειται ποτε να αλλαξεις χαρακτηρα. Αρα, μαλλον, χαμενος κοπος η προσπαθεια να συμβουλευσεις εναν τετοιου ηθους ανθρωπο.