Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
συνφωνω σε αυτο αλλα της εδειξα πως θα μου αρεσα απο εκει και περα προχωρησαμεΑυτό το..... Εγώ το είπα..... Είναι λάθος, δεν είναι δυνατόν να το δέχεται έτσι ένας γιατρός. Ο γιατρός πρέπει να στήνει την hairline και οι μικρό διορθώσεις να γίνονται από εμάς.
@tol φιλικά παντα.Το υφος (ο τροπος ομιλιας) καποιου ειναι ενδεικτικο του ηθους του (του χαρακτηρα του).
Αν θεωρεις οτι οσα εγραψα στο σχολιο μου (περι πολυφωνιας και προσπαθειας να αφησουμε οι δηθεν "παλιοι" το αλαζονικο υφος του ξερολα) ειναι μαλακ....., αποδεικνυεις περιτρανα ποσο δικαιο εχω.
Δυστυχως, φιλε μου, δεν εχεις μαθει ποτε στη ζωη σου ποσο σημαντικο προτερημα ειναι η ευγενεια, ο ηπιος και μετριοπαθης τροπος εκφρασης. Εχεις μαθει να εκφραζεσαι μονο με ειρωνικες και αλαζονικες εκφρασεις.
"Ρε πατε καλα"....."ρε πλακα μας κανετε".....ρε.....ρε.....αυτο ειναι το πλουσιο και εκλεπτυσμενο λεξιλογιο που χρησιμοποιεις σε καθε σχολιο σου.
Μαλλον εχεις φοβερο ψυχολογικο προβλημα κατωτεροτητας και μπαινεις στο forum απλα για να βγαζεις τα εσωψυχα απωθημενα σου.
Νομιζεις οτι, επειδη καποιος εχει γραφτει προσφατα στο forum, δεν εχει δικαιωμα αποψης ή οτι η δικη σου αποψη ειναι a priori καλυτερη απο του νεου μελους. Θεωρεις οτι η παλαιοτητα σου σε κανει αυτοματως και ανωτερο συνομιλητη.
Με τη λογικη τη δικη σου, εγω ως καθηγητης πανεπιστημιου, 48 χρονων, με εμπειρια 3 μεταμοσχευσεων, δε θα επρεπε να σου απευθυνω ποτε το λογο, γιατι εισαι ενα " μηδενικο", ενα "σκουπιδι" μπροστα μου.
Και ομως συνεχιζω να διαλεγομαι μαζι σου, γιατι απλουστατα δε θεωρω τον εαυτο μου σπουδαιο, ξερολα, ανωτερο των αλλων, αλλα εναν ταπεινο ανθρωπο που δεν ξερει τιποτα και που "γηρασκει αει διδασκομενος"
Υ.Γ. Αμφιβαλλω αν οσα σου εγραψα θα σε αγγιξουν, γιατι η "εξη ειναι η δευτερη φυση του ανθρωπου". Αφου, λοιπον, εχεις συνηθισει μια ζωη να μιλας και να συμπεριφερεσαι αλαζονικα και υποτιμητικα εναντι των αλλων, δεν προκειται ποτε να αλλαξεις χαρακτηρα. Αρα, μαλλον, χαμενος κοπος η προσπαθεια να συμβουλευσεις εναν τετοιου ηθους ανθρωπο.
@tol φιλικά παντα.
Ερωτηση.
Γιατι σε πολλα σου ποστ , σε διάφορα θεματα τονιζεις συνεχως οτι εισαι καθηγητης πανεπιστημιου;
Διαβαζα το νημα και θυμηθηκα που λες συνεχεια αυτη την αττακα
Πέντε δέκα φώτο με μαύρο παραθυράκι από το μέτωπο και κάτω η πλαγιές με όλο το προφίλ μαυρισμένο δε σε παίρνει χαμπάρι κάνεις, εκτός αν διδάσκεις στην ΕΥΠ και οι μαθητές σου είναι τσακάλια πράκτορες.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
πονηρουλες δεν προσπαθώ να βγάλω απλα ηταν η ποιότητα κινητού θα ανεβαζω με αυτό το τηλ απο εδώ και πέρα φωτο .Ευγε φιλε γιαννη για τις τελευταιες φωτο.Περιμενουμε την ιδια ποιοτητα και οταν ξεκινησει η φυτρωση και οχι τιποτα πονηρουλες σκοτεινες ...
Η ξεδιάντροπη επίθεση που ακριβώς έγινε?για κοίτα το νήμα λίγο και ξαναδιάβασε το καλα
aeratos28Just aeratos
Η ξεδιάντροπη επίθεση που ακριβώς έγινε?για κοίτα το νήμα λίγο και ξαναδιάβασε το καλα
Φιλε Τασο, αδυνατω να καταλαβω την εμμονη σου με τις φωτογραφιες.
Αν οσα γραφω δεν τα θεωρεις αξιοπιστα, απλα τα παραβλεπεις και δεν τα λαμβανεις υποψη σου.
Εξαλλου, γιατι μπορει τα σχολια και οι συμβουλες μου να θεωρουνται υποπτες;
Εχω γραψει οτι τις τρεις μμ μου τις εχω πραγματοποιησει στην dhi. Αραγε, σε ποιο σχολιο μου επιδοκιμαζω τη συγκεκριμενη κλινικη; Αντιθετως παντοτε τονιζω τα μετρια αποτελεσματα των μμ μου και, μαλλον, αποτρεπω τα υποψηφια μελη απο τη συγκεκριμενη κλινικη. Τονιζω τη φυσικοτητα των μμ, αλλα και την μετρια πυκνωση που επεφεραν.
Αρα, το μονο που μπορεις να με κατηγορησεις ειναι οτι, μαλλον, διαβαλλω την κλινικη χωρις να ανεβαζω φωτογραφιες!!!
Απο την αλλη πολλα σχολια μου αφορουν στη θετικη επιδραση της φιναστεριδης (μετα απο 18μηνη χρηση) που εχει βελτιωσει αρκετα το μετριο αποτελεσμα των μμ. Αραγε, γιατι ειναι αναξιοπιστα; Μηπως ειμαι εμπορικος αντιπροσωπος της Vianex (εταιριας που παραγει το proscar);
Σε τελικη αναλυση, φιλε Τασο, νομιζω οτι ο καθενας μπορει ελευθερα να κανει τις επιλογες του. Επιτρεψε μου, λοιπον, να μην επιθυμω τη δημοσιοποιηση των μμ και ταυτοχρονα να μπορω ελευθερα να εκφραζω τις αποψεις μου χωρις αυτες να χαρακτηριζονται ως μαλ@κιες απο τους εξυπνακηδες του forum.
Είδες εσύ να κάνω κάποια επίθεση?
Έγραψα κάτι περί αξιοπιστίας η ότι προβάλλεις η προσβάλλεις την κλινική που έκανες μμ?
Γιατί διαβάζω αυτό που σου έγραψα και δε βλέπω κάτι, πέραν της χιουμοριστικης διάθεσης μου και της χαλαρης προτροπής μου υπενθυμίζοντας πως ο τρόπος είναι απλός, όχι ότι δεν τον ξέρεις βέβαια.
Φιλε Τασο, δεν εγραψα οτι εσυ μου εκανες επιθεση. Το μονο που σχολιασα ειναι η εμμονη σου να ανεβασω φωτογραφιες. Μου το εχεις ζητησεις και αλλες φορες στο παρελθον και, ενω σου εχω δωσει επαρκεις εξηγησεις (αν θες τις αποδεχεσαι), επιμενεις να τις ζητας.
Τιποτα περισσοτερο.
Καλο σου βραδυ.