Σκουπίδι ίσως να είσαι εσύ που νομίζεις πως επειδή είσαι καθηγητής η ότι άλλο λες ότι είσαι αυτόματα σε κάνει και κάτι σπουδαίο..αν ήσουν ταπεινός όπως λες δεν θα έκανες καμία αναφορα στην ιδιότητα σου ..εξήγησα πιο πάνω πάλι,για σένα ειδικά, μπας και το καταλάβεις τι εννοούσα με το ,είσαι νέος στο φόρουμ..γιατι λογικά δεν έχει δει ο φιλος τις συζητήσεις για το θέμα δοτριας στον βεκρή..το έγραψα και στο post εκεινο,αλλά δεν το ειδες.η έκανες πως δεν το είδες,ή μάλλον δεν μπορείς να το καταλαβεις..αν εχεις προβλήματα κατανόησης,λυπάμαι τους φοιτητές σου λοιπον..ψυχογραφηματα μέσα από ένα καραφλοφορουμ δεν δέχομαι από κανέναν ,άντε δασκαλακο της κακιάς ώρας..μαθήματα στους φοιτητές σου και όχι σε εμένα..το έχετε παρατραβηξει με τις μορφωση σας εδώ πέρα..σε ρώτησε κανένας ρε τι είσαι και μας το λες?ανύπαρκτοι ε ανύπαρκτοι.εξειδικευμενος σε κάτι είσαι απλα,αυτό δεν λέει κάτι..επίσης δεν με ξέρεις προσωπικά ώστε να μιλάς για μένα για την ζωή μου..αν κρίνεις από εδώ σκέψου πόσο στενόμυαλος και άμυαλος παράλληλα είσαι..λυπάμαι πραγματικά τους (φοιτητες) σου..για αυτό πάνε τούβλα και γυρνάνε τσιμεντολιθοι οι πιτσιρικάδες.με καθηγητές σαν εσένα και λίγο είναι το τσιμεντολιθοι..πάλι καλά..μάθε να διαβάζεις τυπε και μην προτρέχεις και εσυ,όπως πρ
οετρεξα και εγώ και έκανα λάθος με τον john1924..τέλος κουβέντας..κάνε με ignore γιατί εγώ δεν δίνω σημασία πάλι σε εσένα ουτε για να σε κάνω ignore
Πραγματικα η ελλειψη πνευματικης καλλιεργειας που σε διακρινει, σου στερει τη δυνατοτητα να κατανοεις οσα διαβαζεις.
Στο σχολιο μου τον εαυτο μου τον χαρακτηρισα "ταπεινο ανθρωπο που δε γνωριζει τιποτα".
Αναφερεσαι στους φοιτητες μου.......μα φυσικα μονο απλη αναφορα μπορεις να κανεις, γιατι απλουστατα η πνευματικη ενδεια που σε διακρινει, δε θα σου επετρεπε ποτε ουτε ως επισκεπτης να περασεις εξω απο ενα ανωτατο πανεπιστημιο.
Αλαζονικο ανθρωπακι, εχεις γραψει χιλιαδες σχολια στο forum, εχεις προσβαλει δεκαδες μελη, εχεις διαπληκτιστει με ολους............... κρυμμενος πισω απο ενα πληκτρολογιο "πουλας μαγκιες και εξυπναδες", εκφραζεσαι υποτιμητικα και χυδαια. Αφου, λοιπον, νιωθεις καλυτερα μεσα στη μηδαμινοτητα της υπαρξης σου να εκφραζεσαι χυδαια και υποτιμητικα, καντο ελευθερα. Προσωπικα σε αφηνω μονο σου στην απολυτη ανυπαρξια και την αφορητη ελαφροτητα της απαιδευσιας που σου καταδυναστευει τη ζωη.