Γιαννη καλη επιτυχια κι απο εδω αν κ αργα ( ειχα καιρο να μπω )
Να πω οτι σαφως κ εχεις dupa, οπως εχω κι εγω.
Αλλα εδω θελω να τονισω οτι μπορει στην στριπ η δοτρια να αφηνει το συγκεκριμενο σημαδι κι ολα καλα.
Αλλα η fue ειναι μια τελειως διαφορετικη διαδικασια και η αποτυπωση της δοτριας ειναι πολυ σημαντικος παραγοντας πλεον γιατι μπορει να κανει πολλες ζημιες απο εμφανησιακες μεχρι κ να σου την καταστρεψει κ να δυσκολεψει τις επομενες συνεδριες η να τις καταστησει ανεφυκτες.
Γι αυτο ακριβως οπως κανει ενα πλανο ενας γιατρος για την τοποθετηση και την ληπτρια θα πρεπει να κανει ακριβως το ιδιο και για την εξαγωγη με την δοτρια ειναι στην fue υψιστης σημασιας παραγοντας.
Εδω ο γιατρος να πω οτι πηγε κ φιλος μου περυσι ο κωσταντινος ( ξερει ο dance ) και ειχε καταπληκτικο αποτελεσμα.
Το μονο για εμενα που θα πρεπει να δωσει λιγο εμφαση ο γιατρος γτ τον θεωρω πολυ καλο ειναι οι λεπτομερειες στην διαχειριση δοτριας. Ας πουμε να τωρα εχεις dupa και δεν θα επρεπε να σου βγαλει θυλακια απο εκει, οχι μονο γιατι αδυνατιζει την περιοχη η οποια μπορει να αδυνατισει κι αλλο στο μελλον αλλα κ γιατι τα θυλακια αυτα δεν ειναι εμπιστα.
Δλδ αυτο που μετρανε παχος τριχας , λογο τριχας ,ελεγχουν για dupa σε διαφορετικες περιοχες της δοτριας και κανουν πυκνομετρηση σωστη δεν ειναι κατι προαιρετικο στην fue ειναι κατι που πρεπει να καθιερωθει απ ολους τους γιατρους κ οχι μονο απο (lorenzo ,erdo κλπ )
Κατα τα αλλα να πω οτι ο γιατρος ειναι εξαιρετικος και η τιμη του επισης και σε καμμια περιπτωση μη πεφτετε στην λουμπα οτι αν πλωρωσετε τα 2πλα η 3πλα λεφτα σε καποιον αλλον γιατρο θα εχετε αντιστοιχα και τα 2πλα η τριπλα καλυτερα αποτελεσματα.
Αυτο δεν ισχυει επ ουδενι. Η διαφορα του γεωργιου κ του καθε γεωργιου που ειναι στο ιδιο επιπεδο απο εναν τοπ γιατρο ειναι στις λεπτομερειες κ η συνολικη εικονα του ασθενη του δεν εχει αποκλιση πανω απο ενα 5%. Ειναι στα σημεια.
Βεβαια ειναι καποιοι που ακομα και τα σημεια τα θελουν οποτε πανε στους τοπ ( ετσι ειμαι κι εγω ) αν επελεγα να παω παλι παλι στον ερντο θα πηγαινα. Αλλα κ η διαφορα του μετον γεωργιου στην τιμη ηταν πολυ μικρη σε αλλη περιπτωση που ηταν διπλασια δλδ θα το ξανασκεφτομουν πολυ....
Παρακατω μια φωτο δικη μου κατα την εξαγωγη
Στην φωτο δειχνω με μαυρο βελος την περιοχη που εχω dupa ( θα το καταλαβεις ) και αποφυγαμε να βγαλουμε θυλακια απο εκεινη την περιοχη.