Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Γιανναρε κάποιο νέο;;
Γιαννη μου τι να πω.. μολις διαβασα το νημα σου.... και οταν το ξεκινησα ημουν σιγουρος για σουπερ αποτελεσμα..Φιλε δυστυχως στα ιδια πανω κατω,προσπαθω να παρω τον χρονο μου,να ενημερωσω σωστα το νημα αλλα θα κανω την αποτιμηση μου και θα τα πουμε ολα στο 12 μηνο...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Γιαννη μου τι να πω.. μολις διαβασα το νημα σου.... και οταν το ξεκινησα ημουν σιγουρος για σουπερ αποτελεσμα..
Ομως να σου πω οτι η αραιωση σου ειναι σε σημειο που φαινεται μονο πανοραμικά (οπως και πριν την μμ βεβαια) οποτε παλευεται ψυχολογικα για την ωρα.. Αναμενουμε 12μηνο..
Κριμα ρε συ φίλε για το αποτέλεσμα.Παντως μην απογοητευεσε με μια διορθωτικη θα κλείσει το Κράουν.Συμβαινει συχνά φίλε Γιάννη με μια μμ να μην λύνεται το πρόβλημα.Μιλα με τον γιατρό να αναλάβει τις ευθύνες του.
Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω σχετικά με την δυσκολια η μη της μμ μαλλιών.Εχω δει αποτέλεσμα μεταμόσχευσης του συγκεκριμενου γιατρου σε συναδελφο και εντυπωσιάστηκα. Αυτη η μμ ομως με εβαλε σε σκέψεις. Τελικά οσο και να το ψαξουμε υπαρχει δυστυχως και η περίπτωση της αποτυχίας, οσο καλος να ειναι ο γιατρος. Φυσικά πάντα το λαθος ειναι του γιατρου και της ιατρικής του ομαδας και οχι του μεταμοσχευομενου. Η μμ δεν ειναι δύσκολη επέμβαση (δεν χειρουργεις εγκεφαλο καρδια συκωτι κτλ) . Είναι εξαιρετικά χρονοβορα και βαρετή ιδιως για τους επαγγελματιες του χώρου. Ένα λαθος απο καποιον πχ απο την διαχωρίστρια πολλαπλασιαζεται τουλαχιστον Χ 1000 και οδηγει σε φτωχα αποτελέσματα. Μια λαθος εκτίμηση της φορας της ριζας (ιδιως στις κατσαρες) μπορει να οδηγησει στην καταστροφη η των βαρύ τραυματισμο εκατονταδων grafts με αρνητικα αποτελεσματα στη φυτρωση. Μια παρα πολύ πυκνη τοποθετηση μπορει να μην αφησει τον απαραιτητο ζωτικό χωρο και να μη φυτρωσει τπτ η να σκοτωσει (πνιξει) καποια απο τα ηδη υπαρχοντα. Η μεγαλη πλειοψηφια των μμ αποκαλύπτει την πορεια της περιπου στους 6-8 μηνες. Γιαυτο και πολλες Ελληνικες κλινικες δίνουν άραιά αλλα ασφαλή αποτελέσματα. Οι ¨Καλλιτεχνες γιατροι" ειναι λίγοι στην Ελλαδα και καποιοι αγνωστοι εδω μέσα. Ελπίζω ο πολύ καλός γιατρος που διαλεξες να αναλάβει τις ευθυνες του και να θυμισει σε όλους μας τι θα πει επαγγελματίας.