Giorgos-3, FUE, 1800g, 25/8/2017

Tsek

Well-Known Member
Οσο γι αυτο που λες turnfitti δεν κτλ γιατι πρεπει να τρεχω σε ελβετειες κυπρο κ Τουρκίες κ να δωσω "τα λεφτα" για μμ οταν εδω οσο κ να κραζετε κ ειστε υπερβολικοί καποιοι γινεται δουλεια ;εχω δει αρκετα αποτελέσματα live οχι μονο απ την dhi που πηγα εγω αλλα κ απ αλλες κλινικές κ ειχαν μια χαρα αποτελέσματα
Ισχύει..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Giorgos-3

Well-Known Member
καλημερα αναργυρε....βρισκομαι στην 16η μερα και ναι το κεφαλι μου απ την 11η καταφερα και το καθαρισα..ολα δειχνουν ιδανικα...δεν νιωθω τπτ και δεν επεσε ουτε πεφτει τπτ....δεν μενοχλει τπτ παρα μονο μια αισθηση γαργαλητου που και που πανω στην κορυφη ....περιμενω να κλεισω μηνα να σας βαλω καμια φωτο να μου πειτε και σεις πως τα βλεπετε τα πραγματα....

tasos33

Well-Known Member
μεχρι να ξεκινησει η φυτρωση ,στο τριμηνο περιπου, δεν υπαρχει λογος να ανεβαζεις φωτο, δεν εχει τιποτα να δειξει το κεφαλι σου, τα νεα σου μαλλια επεσαν ,τα περισσοτερα, αυτα που εμειναν θα μεγαλωσουν κανονικα, οποτε στο τριμηνο θα αρχισει να υπαρχει φυτρωση, μεχρι τοτε υπομονη

καλημερα αναργυρε....βρισκομαι στην 16η μερα και ναι το κεφαλι μου απ την 11η καταφερα και το καθαρισα..ολα δειχνουν ιδανικα...δεν νιωθω τπτ και δεν επεσε ουτε πεφτει τπτ....δεν μενοχλει τπτ παρα μονο μια αισθηση γαργαλητου που και που πανω στην κορυφη ....περιμενω να κλεισω μηνα να σας βαλω καμια φωτο να μου πειτε και σεις πως τα βλεπετε τα πραγματα....

tasos33

Well-Known Member
ανεξαρτητα κοστους ειναι τι ζηταει ο καθενας και πως συμβιβαζεται,
αν συμβιβαζεσαι με τις δεκα τριχες ''μενουμε ελλαδα''
αν οχι πας εξω. Ειναι απλα τα πραματα, συνηθως ειναι ο κανονας αυτος.

Giorgos-3

Well-Known Member
εγω πολυ αμφιβαλλω αν οντως πλεον αυτη η ξενομανια μερικων και υποβαθμιση στην ελλαδα ισχυει σημερα.....αν διαθετεις καταρχην λεφτα κ δω παππαδες κανουν..ενα το κρατουμενο.. κ δευτερον οπως εχω ξανα πει εγω εχω καταληξει στο συμποερασμα σε ποιον θα πεσεις..ανεξαρτητου ενθνικοτητας η κλινικης που εργαζεται κ ολα αυτα....περα δλδ απ τις γνωσεις κ την εμπειρια να χει το "φιλοτιμο" να το πω....να κανει το καλυτερο που μπορει στο καθενα που θα αναλαβει ανεξαρτητου πολιτικης του "μαγαζιου" που εργαζεται η του οικονομικου.....κ οσο καποιοι ειναι τοσο φανατισμενοι με το εξωτερικο και σονι και ντε να παμε στους κορυφαιους του κοσμου λες και εχουμε ολοι τα λεφτα να το κανουμε τοσο πιο πολυ ειναι σαν να με τσιγλαει στο να επιμεινω ελληνικα...ασε που στην τελικη εχουμε δει κ εδω μεσα πολυ ωραια αποτελεσματα απο διαφορους ομοιοπαθεις που εχουν κανει σε συγκεκριμενους γιατρους-κλινικες....

Tsek

Well-Known Member
ανεξαρτητα κοστους ειναι τι ζηταει ο καθενας και πως συμβιβαζεται,
αν συμβιβαζεσαι με τις δεκα τριχες ''μενουμε ελλαδα''
αν οχι πας εξω. Ειναι απλα τα πραματα, συνηθως ειναι ο κανονας αυτος.

Αν το κόστος δεν παίζει ρόλο τότε και η dhi με 4 συνεδρείες σε τουμπανιάζει. Θεωρώ πως το θέμα της φύτρωσηςστην Ελλάδα έχει λυθεί αν δεν πας κανένα σχιτζή.
Επίσης όσον αφορά το εξωτερικό μιλάμε συνεχώς για τους τοπ.
Δηλαδή ολόκληρη Ισπανία και Τουρκία σκέψου πόσους δερματολόγους τύπου Γκού θα έχουν και πόσοι Ισπανοί θα έχουν σφαγιασθεί..Απλά δεν ασχολούμαστε με αποτυχημένα περιστατικά του εξωτερικού και δεν τους ξέρουμε. Ακούμε μόνο τα επιτυχημένα αποτελέσμα των κορυφαίων που και εκεί θα έχουν υπάρξει αποτυχίες.

tasos33

Well-Known Member
Πως φαίνεται οτι είσαι νέος στο φόρουμ.....στις ελληνικές κλινικές πραγματικα δε ξέρεις που θα πέσεις, η dhi έχει καμια δεκάρια και ο βεκρης αλλους πεντε.

Στις σοβαρές κλινικές του εξωτερικού είναι στάνταρ ποιος θα κανεις τις διαδικασίες και ξέρεις τι περιμένεις.

Εδώ πχ για να ξέρεις τι περιμένεις πρεπει να παρακολουθείς στενά το φόρουμ να βλέπεις ποιοι κανουν πχ dhi ποιος γιατρός τους έχει κανει , να παρατηρεί την δουλεια του και να διαλέξεις.

Αυτό που έκαναν σε εσένα να σου κανουν δεύτερη μέρα συνέδρια για 300 graft ουτε στη Μοζαμβίκη αδερφέ.. Ουτε στη Μοζαμβίκη... Στην dhi όμως γίνεται

εγω πολυ αμφιβαλλω αν οντως πλεον αυτη η ξενομανια μερικων και υποβαθμιση στην ελλαδα ισχυει σημερα.....αν διαθετεις καταρχην λεφτα κ δω παππαδες κανουν..ενα το κρατουμενο.. κ δευτερον οπως εχω ξανα πει εγω εχω καταληξει στο συμποερασμα σε ποιον θα πεσεις..ανεξαρτητου ενθνικοτητας η κλινικης που εργαζεται κ ολα αυτα....περα δλδ απ τις γνωσεις κ την εμπειρια να χει το "φιλοτιμο" να το πω....να κανει το καλυτερο που μπορει στο καθενα που θα αναλαβει ανεξαρτητου πολιτικης του "μαγαζιου" που εργαζεται η του οικονομικου.....κ οσο καποιοι ειναι τοσο φανατισμενοι με το εξωτερικο και σονι και ντε να παμε στους κορυφαιους του κοσμου λες και εχουμε ολοι τα λεφτα να το κανουμε τοσο πιο πολυ ειναι σαν να με τσιγλαει στο να επιμεινω ελληνικα...ασε που στην τελικη εχουμε δει κ εδω μεσα πολυ ωραια αποτελεσματα απο διαφορους ομοιοπαθεις που εχουν κανει σε συγκεκριμενους γιατρους-κλινικες....

tasos33

Well-Known Member
Τσεκ εχεις δίκιο, απο θέμα φυτρωσης είμαστε καλά, δε το συζητάμε, ειδικά ο βεκρης εκεί παει πολύ καλά.

Εννοείται πως υπάρχει και ισπανός Γκούρας και σφάζει αλλά ξέρεις ποια είναι η διάφορα?

Ο ισπανός έχει δυο τουλαχιστον τοπ επιλογές , Λορέντζο φρειτας, η τούρκοι έχουν τοπ επιλογή, οι βέλγοι επίσης οι αμερικανοι επίσης , εμείς εδώ δεν έχουμε αντίστοιχη επιλογή.

Όσο αφορα το θέμα πυκνότητα ελληνικές κλινικές πανω απο 40 graft / cm δεν δίνουν, δυστυχως.

Αν το κόστος δεν παίζει ρόλο τότε και η dhi με 4 συνεδρείες σε τουμπανιάζει. Θεωρώ πως το θέμα της φύτρωσηςστην Ελλάδα έχει λυθεί αν δεν πας κανένα σχιτζή.
Επίσης όσον αφορά το εξωτερικό μιλάμε συνεχώς για τους τοπ.
Δηλαδή ολόκληρη Ισπανία και Τουρκία σκέψου πόσους δερματολόγους τύπου Γκού θα έχουν και πόσοι Ισπανοί θα έχουν σφαγιασθεί..Απλά δεν ασχολούμαστε με αποτυχημένα περιστατικά του εξωτερικού και δεν τους ξέρουμε. Ακούμε μόνο τα επιτυχημένα αποτελέσμα των κορυφαίων που και εκεί θα έχουν υπάρξει αποτυχίες.

Giorgos-3

Well-Known Member
δεν διαφωνω τασο οτι αυτο που εγινε με μενα ητανκαι λιγο φαουλ τους απ την μια...αλλα κ απ την αλλη εξηγησα γιατι συνεβη αυτο μην επαναλοαμβανω τα ιδια....το θεμα ειναι οτι οπως λες κ εσυ οτι υπαρχουν και 10 ανθρωποι στην χωρα που κανουν καλη δουλεια γιατι να υπερδιπλασιαζουμε το μπατζετ και να τρεχουμε εξω? αυτο λεω απλα...

Eltherion

Member
δεν διαφωνω τασο οτι αυτο που εγινε με μενα ητανκαι λιγο φαουλ τους απ την μια...αλλα κ απ την αλλη εξηγησα γιατι συνεβη αυτο μην επαναλοαμβανω τα ιδια....το θεμα ειναι οτι οπως λες κ εσυ οτι υπαρχουν και 10 ανθρωποι στην χωρα που κανουν καλη δουλεια γιατι να υπερδιπλασιαζουμε το μπατζετ και να τρεχουμε εξω? αυτο λεω απλα...
Γιατι?φιλε μ για να μπεις στην διαδικασια να πας να κανεις μεταμοσχευση αντι να τ παρεις με την μηχανη κ να τελειωνεις...παει να πει πως τ ψυχολογικο κ τ ψυχοφθορο σου εχει βαρεσει κοκκινο...με λιγα λογια θες οπωσδηποτε οτι καλυτερο...κ ειτε μας αρεσει ειτε οχι (π εμενα προσωπικα δεν μ αρεσει αλλα ετσι ειναι)ο καλυτερος ελληνας γιατρος ειναι κατω τ μετριου...δυστυχως!και ναι αυτος π εχει κολλημα με την καραφλα του κ θελει να φτιαξει τ κεφαλι τ θα παει στους καλυτερους γτ πλ απλα αυτο π θελει ειναι τ τελειο...αλλιως ας συμβιβαστει με τις μετριοτητες!οσο για τ οικονομικο π λες μην ξεχναμε πως πλεον οι τιμες τις ελλαδας βαρανε 2 ευρα τ γκραφτ!καλυτερα να παω κυπρο μ 2.5 η ακομα καλυτερο τουρκια με 2.5 κ να ξερω οτι παω μ κλειστα ματια σ εναν απ τους καλυτερους...τοσο απλα!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tasos33

Well-Known Member
Δε θέλω να σε στεναχωρησω αλλά όταν ολοκληρωθεί η φυτρωση σου θα καταλάβεις γιατί διαφωνούμε. Τώρα είσαι νεος στο φόρουμ δεν εχεις εντρυφήσει ακόμα στο πνεύμα. Μέχρι τοτε συνέχισε να πιστεύεις αυτά που γραφείς.

Επίσης δεν καταλαβες η εγώ δε το έγραψα σωστα. Δεν είπα οτι υπαρχουν δέκα άνθρωποι στην Ελλάδα που κανουν καλοί δουλεια. Κάθε άλλο.

Giorgos-3

Well-Known Member
Χαχαχαχα.....για να τους δουμε λοιπον κ βλεπουμε ...οπως κ να χει τωρα οτι εγινε εγινε κ απο δω κ μπρος μετραει τι πρεπει να κανω ...αφου λοιπον γινει γ φύτρωση θελω μετα συμβολές για το τι ακριβως να ζητησω ...γιατι θα κανω την 3η κ τελευταια μμ μαλλιων μου ....θελω να με συμβούλεψετε στε παντα κυριως οι έμπειροι του σαιτ οπως @tasos33 ...ποσα grafs εχω περιθώριο ; που να τα βαλω ; για τι τιμη να υπολογίζω ; στο 6μηνο πανω αν παω ειναι ασφαλές ; υπαρχει κ λογος που το βιαζομαι ....παντρευομαι του χρονου το κσλοκαιρι ....

Giorgos-3

Well-Known Member
ε οποτε θα το αφησω για του χρονου τον οκτωμβριο αν ειναι....το να κανω νωρις ειναι επικυνδινο? αυτοι μου παν και 6 μηνες δεν υπαρχει θεμα...

Τελευταία επεξεργασία:

piros75

Well-Known Member
δεν παίζει αυτό. Κοίτα μπορούν με τις μετρήσεις που κάνουν να δουν σε τι ποσοστό έχει ολοκληρωθεί η φύτρωση, αλλά το 6μηνο είναι πολύ νωρίς, να φανταστείς ότι εμένα η φύτρωση έκανε δεύτερο μπαμ στον 7-8 μήνα.

Giorgos-3

Well-Known Member
Κοιτα εκει που εκανα τωρα δεν θα ξανα αγγίξω τπτ ....πλεον παμε για πύκνωση πανω που εκανα το στριπ ....λιγο να κτβ στην hairline για να την φτιαξουμε κ ουλή αν υπαρχει περιθώριο .....εγω ρωταω αν ειναι τοσο νωρις επικυνδινο για ρο δέρμα ισως η για την μμ που μολις εκανα μην επιρεαςτει....παντρευομαι μωρε τον Αύγουστο κ ηθελα αν γινοταν ενα εντυπωσιακό αποτελεσμα αλλα μην εκβιαζω κ καταστασεις ...να γινει σωστή δουλεια προτεραιοτητα ....

tasos33

Well-Known Member
Αν θες να εντυπωσιασεις στον γαμο σου σκασε μυτη με ferrari , με ελικοπτερο η με υποβρυχιο.
Με 2500 graft σε nw6 ξεχασετο, μην τρεφεις αυταπατες.

Αν σου παρουν μοσχευματα απο μερος της δοτριας που δεν αγγιχθει και τα βαλουν σημειο που εππισης δεν εχει γινει μμ προ 6μηνου λογικα δεν εχεις θεμα. Υποθετω...

....παντρευομαι μωρε τον Αύγουστο κ ηθελα αν γινοταν ενα εντυπωσιακό αποτελεσμα αλλα μην εκβιαζω κ καταστασεις ...να γινει σωστή δουλεια προτεραιοτητα ....

Μπλουζα