Giorgos-3, FUE, 1800g, 25/8/2017

anargiros88

Well-Known Member
Δεν ειναι δυσκολο να ανοιξεις θεμα για να ζητησεις γνωμες και συμβουλες για την δικη σου περιπτωση . Κακο ειναι που γραφουμε και εγω και εσυ σε ακυρο νημα ακυρα πραγματα . Παντως απο μενα μη περιμενεις να σου πω ζητα τον α η τον β γιατρο απο την εταιρεία .

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

twilight

Member
Δεν καταλαβαίνω Ανάργυρε ,ποιο το νόημα να ανοίξω το νήμα; υποτίθεται για να με βοηθήσεις με την εμπειρία σου που λες ότι η κλινική έχει κάλλους γιατρούς αλά δεν τους ξέρουμε.αλιως μπορεί να πάω αδιάβαστος η ακλαφτος όπως το παλικάρι εδω
Ειναι κάτι που δεν καταλαβαίνω...

anargiros88

Well-Known Member
Δεν καταλαβαίνω Ανάργυρε ,ποιο το νόημα να ανοίξω το νήμα; υποτίθεται για να με βοηθήσεις με την εμπειρία σου που λες ότι η κλινική έχει κάλλους γιατρούς αλά δεν τους ξέρουμε.αλιως μπορεί να πάω αδιάβαστος η ακλαφτος όπως το παλικάρι εδω
Ειναι κάτι που δεν καταλαβαίνω...

Πρώτον αυτός που κάνεις είναι λάθος . Ζητάς απαντήσεις και χαλάς το νήμα του φίλου που θέλει να κάνει παρουσίαση της μμ του .
Δεύτερον .. Πότε σου είπα εγώ ότι η dhi έχει καλούς γιατρούς ? Εγώ απλά έγραψα ότι έχει πολλούς γιατρούς . Αν εσύ θες να το μεταφράσεις έτσι οκ , αλλά πάει αλλού η δουλειά !
Τρίτον ... Για να μην πας ακλαφτος και αδιάβαστος όπως λες κάτσε και διάβασε το φόρουμ . Είναι όλα χιλιο γραμμένα και το κυριότερο είναι τσάμπα !!!! Τώρα αν εσύ βαριέσαι να διαβάσεις και τα περιμένεις όλα έτοιμα λυπάμαι που στο λέω αλλά θα πας ακλαφτος και αδιάβαστος !!!

Ζητάω συγνώμη από τον Giorgos-3 που ξεφύγαμε λίγο από το θέμα .

Giorgos-3

Well-Known Member
Το οτι πηγα ακλαφτος απο που προκύπτει ; εχουν βγει τα συμπερασματα για το αποτελεσμα στο κεφαλι μου ; γιατι εγω ακομα δεν το κτλ .....

anargiros88

Well-Known Member
Οχι δεν καθάρισε ακομα ....πανω στην κορυφη ακομα ειναι κέλυφος παρ οτι βγαζΩ κάτι μαυρακια....βαζω πιεση αλκα φοβαμαι παραπανω ....ποσο ακομα ; θα κανω κ υπομονη σημερα κ αυριο θα βαλω ακομα πιο πολυ ...πολυ ψυχοφθόρο αυτο ....

φυσιολογικό ορό βάζεις ακόμα η σταμάτησες ? πιστεύω ότι βοηθάει πολύ στο να καθαρίσει πιο γρήγορα η λήπτρια περιοχή . εγώ μέχρι και την 15 ήμερα έβαζα συνεχώς .

Giorgos-3

Well-Known Member
IMG_4833.JPG IMG_4834.JPG IMG_4835.JPG

anargiros88

Well-Known Member
μήπως επειδή είναι πίσω και δεν τα βλέπεις δεν τα ακουμπάς καθολου ? λίγα είναι δω στα και αυτά ένα << ντουμάνι >> να ξεμπερδεύεις !!!

Giorgos-3

Well-Known Member
Εχω σταματησει τον όρο προ πόλου οπως μου παν οι γιατροί ...κανω διπλα μπανια ...διπλο χερι ....κ κανω κ σ αυτην την περιοχη η οποια πεισματικά παραμενει σκληρή .....βγαζω συνεχεια μαυρακια...πεφτουν ....το καλο ειναι οτι δεν βλεπω πουθενα τριχες ....μονο μαυρακια κ ασπρακια ....για να δουμε .....αυριο πανω το να κανω ; θα τα δωσω ολα μπας κ καθαρισω ...

anargiros88

Well-Known Member
ποιος σου είπε να σταματήσεις τον ορό ? Αν συνέχιζες θα είχες καθαρίσει τώρα . φαγούρα είχες-έχεις καθολου σε λήπτρια - δότρια?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Giorgos-3

Well-Known Member
Μου παν φια δτο μερες μετα την επεμβαςη ....μου τις εδωςαν κ γραπτώς ρις οδηγίες....δεν εχω την παραμικρή ενόχληση στην λήπτρια...απ την πρωτη στιγμη ....λες κ δεν μου χει γινει ποτε τπτ .....στην δότρια εχω σταθερα μια αίσθηση σαν εγκαύματος να το πω ....κ γαργαλιτου που και που ....αλλα πλεον ελαχιςτα ενοχλητικό ....τις πρωτες 2-3 μέρες σχεδον δεν κοιμηθηκα ....αλλα στην λήπτρια μονο περιστασιακά ελαχιςτο γαργαλιτο....

Giorgos-3

Well-Known Member
Να ρωτησω κατι αλλο ....βλεπω οτι βγαζω συνεχεια μαυρακια ...πεφτουν ....ειτε ετσι στα ακυρο σαν να μαδάω ειτε στο ντουζ ειδικα ....στο μπάνιο που κανω το μασαζάκι βγαζω καμια φορα αυτα τα καρκαδακια με μια τρίχα διαμπερής στο μαυρακι....ευτυχως εχω αντιληφθεί ελαχιςτα ....αυτα ειναι τα υποτιθέμενα φύτευματα που δεν "εκατσαν";

anargiros88

Well-Known Member
μετά από τόσες μέρες δεν νομίζω να είναι γκραφτ που δεν έκατσε !
απλά φεύγει μαζί και η τρίχα του . το γκραφτ είναι μέσα ! Σήμερα είσαι στις δέκα ήμερες ? καθάρισες ?

Giorgos-3

Well-Known Member
Εκανα σημαντική πρόοδο αλλα οχι ακομα ...εχει μεινει στην κορυφη - κορυφη ....αν δεν το καταφερω στα βραδινό μπάνιο σιγουρα αυριο θα χω καθαρισει ....

Giorgos-3

Well-Known Member
Παιδια να ρωτησω κάτι αλλο ...επειδη σε καμια βδομάδα κ γω ξεκιναω με την σειρα μου το ριγκειν ....απο που θα το βρω οικονομικα; κ να παρω τον αφρό η δεν υπαρχει λογος να μπαινω σε έξοδα κ να παρω το σπρέι ;υπαρχει καμια διαφορα δλδ στην αποτελεσματικότητα ;κ πειτε μου κ κανενα καλο σαμπουάν πλεον να χρησιμοποιω για καθημερινή χρήση ...

anargiros88

Well-Known Member
σαμπουάν για κάθε μέρα δεν πήρες από την κλινική ? για regaine δε ξέρω να σου απαντήσω για αγορά πιο οικονομικής από ότι πωλείται στα φαρμακεία .

turnfiji123

Active Member
Κάτι τέτοιες περιπτώσεις βλέπω και λέω καλά κάνω και είμαι υποχόνδριος / καχύποπτος. Μ' έχει σώσει από πολλά.

Γιώργος-3, κανε την αποθεραπεία σου για τους επόμενους 8 μήνες, μην σκέφτεσαι για κάτι άλλο. Μετά, φύγε εξωτερικό και πάρε γνώμες για τα grafts που σου απομένουν, την χρήση φίνας και τα design για την δεύτερη MM. Καλή σου τύχη. Και μακριά από Regaine. Δεν το χρειάζεσαι και δεν κάνει και κάτι ουσιαστικό long-term.

Giorgos-3

Well-Known Member
Διαβασα στο φόρουμ Ανάργυρε κ ουσιαστικα βλεπω οτι επικρατεί το ριγκειν οπου κ έψαξα κ αλλου κριτικές κ μαλλον ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορεί στην αγορα απλα δεν μπορω να να αντιληφθώ απο που προκύπτει η διαφορα στην τιμη αφρού κ σπρέι ....
Οσο αφορα σαμπουάν επισης κτλ οτι το πιο καλο ειναι το ρεβιτα και το ρεβιβοζεν αλλα δεν μπορω να δινω ασταματητα 70-80€ για σπρει κ σαμπουάν...το Seba med που ειναι κ πολυ οικονομικο δεν κανει δουλεια ; διάβαζα καλη κριτική ειδικα για 7-10€ που κοστιζει ....
Οσο γι αυτο που λες turnfitti δεν κτλ γιατι πρεπει να τρεχω σε ελβετειες κυπρο κ Τουρκίες κ να δωσω "τα λεφτα" για μμ οταν εδω οσο κ να κραζετε κ ειστε υπερβολικοί καποιοι γινεται δουλεια ;εχω δει αρκετα αποτελέσματα live οχι μονο απ την dhi που πηγα εγω αλλα κ απ αλλες κλινικές κ ειχαν μια χαρα αποτελέσματα ....εγω πιστευω εχει σχεση καθαρα στον ανθρωπο που θα πεσεις ....χαρακτηριστικά να σου πω οτι ημουν ενα βημα πειν παω Κωνσταντινούπολη για μμ μεχρι που το ψαξα λιγο παραπανω κ διαβασα κ ενα άρθρο που επεξε σε ολα τα σαιτ κ μαλιστα προσφατα οτι κυκλοφορούν χασάπηδες που σου κανουν κ ζημια μην αναστρέψιμη .....ενας περιέγραψε την εμπειρία του μαλιστα οπου πηγε για 2 συνεδρίες κ στην 2η σηκωθηκε κ εφυγε αφου πλακώθηκε με ολους εκει καθως Του εκαναν επεμβαςη κάτι νοσηλεύτριες χωρις ποτε να εμφανιστει ο γιατρός παρα μονο στο τελος που ειχε γινει η μανούρα ...γυριςε ελλαδα κ τωρα θελει να κανει εδω μμ για να διορθώσει τις μλκ που του καναν ....δεν ξερω τι αποτελέσματα θα φερω κ αναμένω με αγωνια....αλλα τουλαχιστον το κεφαλι μου ειναι ηδη οπως ηταν κ θελω να πιστευω με περισσότερη τρίχα ....

Μπλουζα