Δεν μπορω να μπαινω στην διαδικασια πισω απ το πληκτρολόγιο να κανω συζητησεις των συζητήσεων φιλολογικές γιατι χανεται το νοημα του θέματος. Ετσι αφηνω κ πεφτουν πραγματα κατω χωρις να κοντραρω κανεναν.το αν εκανα σωστή η επιλογη η οχι οτι κ να λενε κ οτι κ να λεω ο χρονος θα μας δειξει αν δικαιωθώ η οχι. Εγω Πιστευω πως ολα θα πανε καλα κ θα πανε. Η επιλογη μου δεν ηταν τυχαία. Δεν τρελάθηκα να πεταξω λεφτα κ μοσχεύματα στον καθέναν ουτε να τρεχω θες/κη.
Φιλε Γιωργο, επειδη παρατηρω οτι εσυ και ο Akis δεν εχετε κατανοησει τα σχολια που κανουμε.
Εσεις οι δυο αναφερεστε σε ενα μελλοντικο αποτελεσμα (της δευτερης μμ σου).
Αντιθετως προσωπικα αναφερομαι σε ενα τετελεσμενο μετριοτατο αποτελεσμα στον ιδιο γιατρο (της πρωτης σου μμ των 1800 grafts στο crown).
Αν πάει ή δε πάει καλά θα το κρινετε σε λίγους μήνες.
Ο φιλος Akis προφανως δεν εχει καταλαβει οτι σχολιαζουμε ενα ολοκληρωμενο αποτελεσμα......και μας προτρεπει να μην ειμαστε βιαστικοι.
Φυσικα το αποτελεσμα της δευτερης προσφατης μμ δεν μπορει να κριθει. Φυσικα και σου ευχομαστε ολοψυχα να εχεις το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα.
Ομως εσεις μιλατε με υποθεσεις για κατι μελλοντικο, ενω εγω αναφερομαι σε πραγματικα αδιαμφισβητητα αποτελεσματα.
Φιλε Γιωργο, ακομη δεν εχεις εκφρασει ξεκαθαρα την αποψη σου....αληθεια πιστευεις οτι η πρωτη σου μμ στο συγκεκριμενο γιατρο ηταν πετυχημενη;
Αν ειναι δυνατον να πιστευεις κατι τετοιο!!!! Προσωπικη μου αποψη (και θεωρω πολλων αλλων εμπειρων μελων του forum) ειναι οτι προκειται για μια αποτυχημενη μμ. Διασπαρτες τριχες εδω και εκει. Ηταν γυαλι το crown και τωρα εχει σκουρυνει ελαχιστα.
Αν αυτο ειναι επιτυχημενο αποτελεσμα, τοτε εγω που ειμαι δυσαρεστημενος απο τη DHI, θα επρεπε να τους ευγνωμονω και να αισθανομαι Ρουβας με την πυκνοτητα που διαθετω.
Επειδη ομως δεν στρουθοκαμηλιζω και με ευκαιρια το δικο σου πολυ χειροτερο αποτελεσμα, θεωρω χρεος μου να κριτικαρω τα "κακως κειμενα" της συγκεκριμενης κλινικης και των γιατρων της.....και δυστυχως και ο Τιρκαλας μαλλον δειχνει οτι ειναι "αξιο" τεκνο της, αφου στην πρωτη αποπειρα στο κεφαλι σου απετυχε παταγωδως.
Υποστηριζεις ενθερμα εναν γιατρο που το πρωτο του δειγμα στο κεφαλι σου ηταν αποτυχημενο.
Αυτο δεν μπορω να καταλαβω και, αν θελεις, εξηγησε μας γιατι εισαι ενθερμος υποστηρικτης του, αφου η πρωτη σου μμ ηταν μετριοτατη.
ΥΓ Σου ευχομαι για αλλη μια φορα να εχεις τουλαχιστον στη δευτερη μμ σου το επιθυμητο αποτελεσμα και να εισαι ευχαριστημενος με την τελικη εικονα.