Nik.Mos
Well-Known Member
Δεν είπα κάτι διαφορετικό από αυτό που λες Jimτο θεμα ειναι να μπορεις να κανεις οποιο κουρεμα θες και οχι να τα κανεις μπροστα μονο, αυτο το εκανες και πριν για να κρυψεις τη καραφλα
Δεν είπα κάτι διαφορετικό από αυτό που λες Jimτο θεμα ειναι να μπορεις να κανεις οποιο κουρεμα θες και οχι να τα κανεις μπροστα μονο, αυτο το εκανες και πριν για να κρυψεις τη καραφλα
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Σου είχε προτείνει ο γιατρός περισσότερα και αρνήθηκες λόγω του οικονομικού;Γιατί με βάση τα 2000 που σου έβαλε εκτιμησε πως θα έχεις υψηλή πυκνότητα.Και να μην ξεχνάμε οτι είχες και δυνατό middle.Οπως και να έχει να το χαίρεσαι φίλε!Καλησπέρα παιδιά, δεν είναι τέλειο έχει τα θέματα του όπως το τόνισα και εγώ πιο πρίν.
Σίγουρα αν έδινα τα διπλά ή τριπλά χρήματα θα είχα καλύτερα αποτελέσμα.
Πάντως φαίνεται φυσικοτατο και έχει αλλάξει όλη η εικόνα μου.Προβολή συνημμένου 64413
Για το μοσχεύματα που έβαλε και με δεδομένο οτι κατέβασε και την hairline του 1.5 cm και έκλεισε άδειους κροτάφους, μια χαρά έχει πάει και η φυτρωση του ηταν καλή και άλλαξε η εικονα του προς το καλύτερο.
Σίγουρα για πιο υψηλές πυκνοτητες ήθελε και περισσοτερα μοσχεύματα αλλά αυτό μπορει να το κάνει σε δεύτερο χρόνο με μια πύκνωση. Έτσι και αλλιώς δυσκολα ξεμπερδεύεις γενικά με μια επέμβαση από οτι έχουμε δει και απο γνωστούς γιατρούς του εξωτερικού. Αμα μπει και για μια πύκνωση θα το τελειοποιήσει, αλλά αυτό εξαρτάται και τι θέλει ο ιδιος.
Και εγώ πιστεύω πάντως οι φωτογραφίες με το δυνατό φως από το μπάνιο που πέφτει απευθειας στο scalp τον αδικουν. Βάλε φωτοραφίες έξω φιλε με το στεγνό μαλλι χτενισμένο πίσω.
Όχι δεν μου πρότεινε κάτι τέτοιο.οτι θα έχω ένα αξιόλογο αποτέλεσμα μόνο είχε αναφερθεί.Σου είχε προτείνει ο γιατρός περισσότερα και αρνήθηκες λόγω του οικονομικού;Γιατί με βάση τα 2000 που σου έβαλε εκτιμησε πως θα έχεις υψηλή πυκνότητα.Και να μην ξεχνάμε οτι είχες και δυνατό middle.Οπως και να έχει να το χαίρεσαι φίλε!
Σε ευχαριστώ πολύΌχι δεν μου πρότεινε κάτι τέτοιο.οτι θα έχω ένα αξιόλογο αποτέλεσμα μόνο είχε αναφερθεί.
Σε ευχαριστώ πολύ!Όχι δεν μου πρότεινε κάτι τέτοιο.οτι θα έχω ένα αξιόλογο αποτέλεσμα μόνο είχε αναφερθεί.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ουσιαστικα αυτο ειναι το θεμα εδω, εβαλαν αυτα τα τριχοθυλακια γιατι θεωρησαν οτι φτανουν για καλο αποτελεσμα; Η εξηγησαν στον ασθενη οτι μπορουν να βαλουν παραπανω, η να πανε πιο ψηλα το χερλαιν για να μειωθει η επιφανεια και κατεληξαν σε αυτο το πλανο;Μια χαρά είσαι φίλε γιατί δούλεψαν άδεια περιοχή. Απλά έπρεπε να σου βάλουν περισσότερα τριχοθυλακια.
Σωστός ο Jim , ο γιατρός είχε πει στον παιδί ότι αυτά που έβαλαν αρκούν για υψηλή πυκνότητα,δεν του είπε ότι θα χρειαστεί και δεύτερη μμ.Αυτός ήταν και ο δικός μου προβληματισμός.Ουσιαστικα αυτο ειναι το θεμα εδω, εβαλαν αυτα τα τριχοθυλακια γιατι θεωρησαν οτι φτανουν για καλο αποτελεσμα; Η εξηγησαν στον ασθενη οτι μπορουν να βαλουν παραπανω, η να πανε πιο ψηλα το χερλαιν για να μειωθει η επιφανεια και κατεληξαν σε αυτο το πλανο;
Όλοι έτσι κάνουμε τα αφήνω στη μέση μισές δουλειές για να ξαναπάς και να ξαναπάμε κι άλλα λεφτά δε σε κάνουν πολύ καλή έκπτωση είτε σε βάζουν τα τριχο φιλάκια πολύ πιο ψηλά για να ξαναπάς αυτόςΣωστός ο Jim , ο γιατρός είχε πει στον παιδί ότι αυτά που έβαλαν αρκούν για υψηλή πυκνότητα,δεν του είπε ότι θα χρειαστεί και δεύτερη μμ.Αυτός ήταν και ο δικός μου προβληματισμός.
Εμένα πάντως μια χαρά μου φαινεται το αποτέλεσμα του φιλου μας εδώ έχει ωραία κάλυψη και πολυ φυσικό...δεν νομιζω οτι έχει ανάγκη να ξαναμπεί άμεσα για επέμβαση εξαλλου και ο ιδιος λέει οτι ειναι πολυ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα του.... Αν μελλοντικά αραιώσει στις πισω ζώνες τοτε θα χρειάζεται δευτερη επέμβαση πιστεύω....
Προβολή συνημμένου 64508
Αδερφέ,από τέτοιες φωτό,οι περισσότεροι πένα φαίνονται...μην κοιτάς αυτές όμως...
Αυτή κοίτα που θα βάλω..με λιγάκι ζουμ κοίτα ποσο διαφορετικά φαίνεται από αυτή που έβαλες εσύ..σκέψου πόσο εντονότερο θα είναι από κοντά..θέλει σίγουρα πύκνωση.
Προβολή συνημμένου 64517
...Κοίτα φιλε μου, εννοειται οτι με μια πυκνωση θα φαινεται πιο πυκνο, αλλά σαν αποτέλεσμα ειναι καλό με βάσει το πόσα μοσχεύματα έβαλε...Τώρα για πυκνωση εξαρτάται τι θέλει ο ιδιος, που αυτός ειπε οτι ειναι πολυ ευχαριστημένος με την αλλαγή του οπότε δεν νομιζω να θέλει να ξαναμπει άμεσα....το σημαντικό ειναι οτι αξιοποίησε τα μοσχευματα του και άλλαξε την εικόνα του, από εκεί και πέρα αν θέλει μπαίνει για πύκνωση οποτε θελήσει (αν θελήσει) να το κανει πιο πυκνό...δεν ειναι πρόβλημα αυτό....