giwrgos8888
Active Member
μου ειπε δεν χρειαζεται απο την στιγμη που περνω φιναΜινοξιδίλη σου πρότεινε καθόλου?
μου ειπε δεν χρειαζεται απο την στιγμη που περνω φιναΜινοξιδίλη σου πρότεινε καθόλου?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ίσως βοηθούσε στο shock loss!Αλλά για να στο είπε ο γιατρός σίγουρα κάτι θα ξέρει καλύτερα!μου ειπε δεν χρειαζεται απο την στιγμη που περνω φινα
εχω φαγουρα με τη μινο απο οταν εβαζα ποιο παλιαΊσως βοηθούσε στο shock loss!Αλλά για να στο είπε ο γιατρός σίγουρα κάτι θα ξέρει καλύτερα!
6.8Σε τι ύψος κατεβάσατε την hairline?
0.9Καλή φυτρωση φίλε μου με το καλό..
Έπαιξε πολύ επιθετικά ο γιατρός (το έχει ξανακάνει. ) Εύχομαι πραγματικά να πάνε όλα καλά. Ξέρεις το punch εξαγωγής τι διάμετρο είχε?
0.9 punchΚαλή φυτρωση φίλε μου με το καλό..
Έπαιξε πολύ επιθετικά ο γιατρός (το έχει ξανακάνει. ) Εύχομαι πραγματικά να πάνε όλα καλά. Ξέρεις το punch εξαγωγής τι διάμετρο είχε?
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ!!!!!!
αυτο δεν το μετρησα αλλα πιστευω πανω απο 7 7,1Πόσο ήταν το ύψος της χερλαιν πριν την μμ;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
μια χαρά η τιμή που σου έκανε ο Κ. Τυρκαλάς...σου βγήκε δηλαδή 0.95 €/graft....!! Ήσουν το μοναδικό περιστατικό εκείνη την ημέρα ;4k. την εξαγωγη με ενα ακομα ιατρο που ερχετε απο αθηνα! και στην τοποθετηση εβαλε λιγα ο συγκεκριμενος ιατρος για κανα 20λεπτο! την χερλαιν ολοι Α Ζωνη ο κυριος τυρκαλας
οχι δικα μου εξοδαΥπάρχει χώρος διαμονής φίλε μου?ή αναλαμβάνεις εσύ τα έξοδα?
ναι εγω μονομια χαρά η τιμή που σου έκανε ο Κ. Τυρκαλάς...σου βγήκε δηλαδή 0.95 €/graft....!! Ειναι καλό πιστεύω που δέχεται και την βοήθεια ενός άλλου γιατρού (στην εξαγωγή κυρίως) γιατί οσο να 'ναι είναι πολύ κουραστική διαδικασία να το κάνεις αποκλειστικά μόνος. Ήσουν το μοναδικό περιστατικό εκείνη την ημέρα ;