Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Θα επανέλθουν όλα φίλε!Αυτό το χρώμα που λες τύπου betadine είναι απο την νάρκωση!καλησπερα παιδια! να ρωτησω συνεχιζετε το πρηξιμο μετα απο τοσες ημερες! φουσκωμενο ματι (χρωμα οπως το betadin)
το αυτι μου το αριστερο ανοιξε ποιο πολυ! το κεφαλι ολο και η δοτρια ακομα βαρια τα νιωθω! στο μετωπο πεταχτηκαν κατι φλεβες! δεν τα ειχα εγω αυτα. φευγουν γνωριζεται? θα επανελθουν?
δηλαδη απο την τοπικη αναισθησιαΘα επανέλθουν όλα φίλε!Αυτό το χρώμα που λες τύπου betadine είναι απο την νάρκωση!
Ακριβώς!Και εμένα είχε κιτρινίσει το κούτελο και πλάι είχε πάρει αυτό το χρώμα που λες αλλά θα μετά απο λίγες μέρες επανήλθε σιγά σιγά!Αν είναι πρησμένο το κούτελο κάνε μασάζ με ανοδικές κινήσεις απαλά στο μέτωπο!Όχι εκεί που μπήκαν μαλλιά!δηλαδη απο την τοπικη αναισθησια
φλεβα εβγαλα μεγαλη παει κατακορυφα!Ακριβώς!Και εμένα είχε κιτρινίσει το κούτελο και πλάι είχε πάρει αυτό το χρώμα που λες αλλά θα μετά απο λίγες μέρες επανήλθε σιγά σιγά!Αν είναι πρησμένο το κούτελο κάνε μασάζ με ανοδικές κινήσεις απαλά στο μέτωπο!Όχι εκεί που μπήκαν μαλλιά!
Είναι απο την ταλαιπωρία που τράβηξε η περιοχή με την ΜΜ!Τηλεφώνησες στον γιατρό σου?φλεβα εβγαλα μεγαλη παει κατακορυφα!
Βαλε φωτοφλεβα εβγαλα μεγαλη παει κατακορυφα!
Βαλε φωτο
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
βγηκε μια καθετη φλεβαΔεν βλεπω κατι περιεργο, αλλα ρωτα και τον γιατρο
Θα στρώσει αδερφέ αλλά καλό είναι να καλέσεις τον γιατρό σου να δούμε τι θα σου πει!βγηκε μια καθετη φλεβα
μιλησα και μου ειπε οτι θα φυγει. για να δουμεΘα στρώσει αδερφέ αλλά καλό είναι να καλέσεις τον γιατρό σου να δούμε τι θα σου πει!
γιατι το λεςΜερεμετι οχι αστεια
γιατι το λες. σιγουρα και εμενα δεν μου αρεσε ολο αυτο αλλα πιστευω το διορθωσε. βλεπεις κατι που να μην σου αρεσει?
Ολα καλά φιλαράκι και πολύ καλά έκανες!Μικρό το κακό αφού το πρόλαβες.....!Τελικά με την φλέβα επανήλθε βλέπω..Άφηνε λίγο παραπάνω στο μπάνιο το σαμπουάν να μαλακώσει τα κακάδια και ψέκαζε όσο μπορείς με ορό μέσα στην μέρα μέχρι να φύγουν!πηγα σημερα για το πρωτο λουσιμο! περα απο αυτο ειχα πει απο την πρωτη μερα οτι δεν μου αρεσε η χερλαιν και οτι ειναι στραβη!
επεμεναν την πρωτη ημερα οτι ειναι απο το πρηξιμο! ελα που ειχα δικαιο! μπηκαμε σημερα με τον γιατρο και εβγαλε αλλα 60 περιπου μοσχευματα και τα τοποθετησε ποιο σωστα να ειναι ομιομορφη η χερλαιν.! στην 2 φωτο εχει μελανιαση λιγο το σημειο