mpiliak0s
Member
Καλημέρα φίλε μου! Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!Καλησπέρα κ καλή φυτρωση φίλε!
Η γενική εικόνα λέει ότι θα τα πας άψογα..
Δύο ερωτησεις και με συγχωρείς αν έχουν αναφερθεί οι πληροφορίες σε κάποιο άλλο νήμα..
Ποια είναι η ηλικία σου?
Τι αγωγες ακολούθησες μέχρι την εμφυτευση και τι πλάνο έχεις από δω και πέρα (μάλλον φινα απ ότι κατάλαβα, για να κρατήσεις τα "μαμά" μαλλακια που είχες ήδη?)
Για την ιστορία απ τις pre φώτο θεωρώ ότι έχει πολύ ωραίο κεφάλι και το shaved σου πάει τρελά. Λίγο ζήλεψα
Είμαι 27 και μέχρι στιγμής δεν είχα κάνει κάποια θεραπεία. Κάποια στιγμή όταν ήμουν περίπου 21 είχα πάρει αυτά τα χάπια για κάποιους μήνες αλλά μετά τα σταμάτησα απο μόνος μου δίχως λόγο. Είχα και άφθονο μαλλί τότε, προληπτικά τα είχα πάρει. Οπότε ας πούμε ότι δεν έχω πάρει τίποτα εως τώρα και όπως σωστά είπες θα ξεκινήσω φίνα (σήμερα μόλις μπήκα κιόλας). Θα τηρήσω αυτό το πλάνο και ελπίζω να με βγάλει για τουλάχιστον 5-6 χρονάκια αν και εύχομαι και ελπίζω και περισσότερο.
Η αλήθεια είναι ότι μου το έχουν πει πολλοί οτι μου πάει το ξυρισμένο κεφάλι. Αλλά όπως είπα... πολλοί. Αυτό το λουκ μου αρέσει κυρίως σε άντρες και όχι τόσο σε γυναίκες δυστυχως! Ευχή και κατάρα δηλαδή! χαχα