ManCyprus87
Well-Known Member
Ωχ και ήθελα να το αναφέρω και το ξέχασα! Μου έβαλαν 300 grafts στο crown και 3200 μπροστά. Στο crown δεν είχα μεγάλο θέμα αλλά νομίζω ήταν καλή επιλογή σε συνδυασμό με τη φίνα που θα αρχίσω αυτές τις μέρες. Σας βαζω και μια φώτο με το crown πως έμοιαζε το πρωί πριν την επέμβαση
Προβολή συνημμένου 29011
Αδερφέ μου μένω Ολλανδία οπότε πέταξα απο/προς εδώ. Απο όσο γνωρίζω είναι αδύνατη η μετάβαση από Ελλάδα-Τουρκία (ή το ανάποδο) καθώς τα σύνορα είναι κλειστά. Δεν γνωρίζω αν πρόκειται λόγω ιου ή για κάτι άλλο. Οπότε αν θες να πας, θα πας με ανταπόκριση από άλλη χώρα.
Για να πας στη Τουρκία δε χρειάζεσαι κάποιο χαρτί ή να δείξεις κάποιο τέστ. Συμπληρώνεις απλά ένα χαρτάκι με τα στοιχεία της διαμονής σου που σου δίνουν στο αεροπλάνο. Όσον αφορά covid: Είναι όλα ανοιχτά τα μαγαζιά εκεί. Το μόνο που έχουν επιβάλλει είναι μάσκες μέσα-έξω. Λένε ότι έχουν μόνο 2500 κρούσματα κάθε μέρα σε πόλη των 16 εκατ. κατοίκων... Όπως καταλαβαίνεις δε βγάζει και πολύ νόημα αυτό, απλά μάλλον κρύβουν νούμερα. Το αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης ήταν φίσκα απο κόσμο αλλά δεν κρατάνε και πολύ τις αποστάσεις.. Δεν έχει να κάνει με τους Τούρκους, συμβαίνει παντού αυτό. Όποια πτήση και να πάρεις απο οπουδήποτε. Δυστυχώς λείπει αυτή παιδεία. Το προσωπικό και οι εγκαταστάσεις είναι anti-covid αλλά ο κόσμος συμπεριφέρεται λες και όλο αυτό είναι fake news. Τι να πω..
Καλή φύτρωση να ευχηθώ και εγώ.
Δεν υπάρχει λίγο ρίσκο για πιθανό shock loss με τα 300 που μπήκαν στο crown? Φαίνεται αρκετά καλή η πυκνότητα στο crown. Έπαιρνες φιναστερίδη πριν την επέμβαση; Αν ναι, πόσο καιρό πριν, και σε topical form ή χάπι;