Harry, FUE, 2103g, 7/11/20

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Έχεις δίκιο φίλε ο εγωισμός ο Νάρκισσισμος και τα σχετικά είναι μεγάλο ζήτημα.Καπως πρέπει να λήξει αυτό το θέμα.Αν ήξερε τι ζημιά δέχεται η εικόνα του από αυτά που κάνει θα άλλαζε στάση όχι για εμάς απαραίτητα αλλά για εκείνον.Οταν είσαι και επώνυμος εδώ πρέπει να σαι τέρμα σωστός και πρότυπο και όχι το αντίθετο,αλλά ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω με το σκεπτικό ποσταρει φωτό με κακό φωτισμό αφού ξέρει ότι κπ θα τον ανακαλύψει,εγώ όμως κατέληξα στο συμπέρασμα ότι ποντάρει πολύ στο να ακούγεται το όνομα του καθώς ακόμα και η δυσφήμιση είναι διαφήμιση,μην τον έχεις για χαζό.. ξέρει τι κάνει.

Κύριοι, σταματήστε και εσείς με τους «ναρκισσισμούς», λίγο κράτει σε τέτοιες εκφράσεις, Ψυχιατρική κλινική καταντήσαμε.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

andy.k

Active member
Οκ ας περιμένουμε λίγο ακόμα να δούμε αν θα υπάρξει επιπλέον φύτρωση. Μερικές περιπτώσεις δε δίνουν το 100% της φυτρωσης στο εξάμηνο (αν και συνήθως στο 6μηνο έχει σχεδόν ολοκληρωθεί). Βέβαια δε ξέρω και δε νομίζω ότι ο φίλος θα ξανασχοληθει με το φόρουμ, κάτι τέτοιο έγραψε αν δε κάνω λαθος, οπότε μάλλον δε θα μάθουμε ποτε. Πάντως ο προσδιορισμός της hairline δεν είναι σε καμία περίπτωση καλός, ουσιαστικα δεν υπάρχει hairline. Γιατι ειδικά στο κεντρο της hairline, που είναι το πρώτο σημειο που πέφτει το μάτι, η φύτρωση δειχνει πολύ φτωχή. Η εικόνα που έχει ποσταρει ο φίλος με το μαλλί στο κέντρο πατημένο στο 6μηνο υστερεί πολύ σε πυκνότητα και σχεδιασμό σε σχέση με τη φωτό που είχε ποσταρει στις 13 μέρες μετά τη μμ.

oreo

Well-Known Member
Προσωπικά αν είχα πρόσβαση θα έβαζα απ'ολα τα αποτελέσματα.
Με αυτήν την λογική δεν θα είχα λόγο να ανεβάζω το προχθεσινό περιστατικό που μας έδωσαν και αρνητικά σχόλια.
Εγω βλέπω πολλά ανεξάρτητα να ανεβαίνουν χάλια φώτος αλλά όλοι ψάχνουν κολακευτικά σχόλια.
Τζων εσύ θα έπρατες το πρέπον, όταν όμως μια κλινική είναι επιχείρηση, θα πράξει τα αυτονόητα προς οφελός της.

vlafo

Well-Known Member
Oreo
Αν δε δεις από κόντα,όλα είναι λόγια να αγαπιόμαστε.
Το πιο κοντινό που αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα,είναι ανεξάρτητες παρουσιάσεις με καθαρές φώτο,όχι σε ήλιο αλλά με καθαρό φως από μια απόσταση 20 πόντων όχι σαν αυτές που παρέθεσε ας πούμε ο Harris.
Εκεί καταλαβαίνεις ακριβώς.
Οι κλινικές έχω τεράστιες αμφιβολίες για όλους ανεξαιρέτως και για τους γιατρούς του εξωτερικού.
Για να ξέρουμε για τι μιλάμε.

oreo

Well-Known Member
Oreo
Αν δε δεις από κόντα,όλα είναι λόγια να αγαπιόμαστε.
Το πιο κοντινό που αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα,είναι ανεξάρτητες παρουσιάσεις με καθαρές φώτο,όχι σε ήλιο αλλά με καθαρό φως που και από μια απόσταση 20 πόντων όχι σαν αυτές που παρέθεσε ας πούμε ο Harris.
Εκεί καταλαβαίνεις ακριβώς.
Οι κλινικές έχω τεράστιες αμφιβολίες για όλους ανεξαιρέτως και για τους γιατρούς του εξωτερικού.
Για να ξέρουμε για τι μιλάμε.
Έχω σκοπό να γράψω 2 λόγια για την διαφήμιση κ την πραγματικότητα, αλλά βαριέμαι λίγο :p
Αν δεν δείς απο κοντά άλλα λόγια να αγαπιόμαστε ακριβώς ;)

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Aν έχεις μάτι εκπαιδευμένο μπορείς να καταλάβεις σε μεγάλο ποσοστό αρκεί να βλέπουμε και πανορανικες.

Aldo

Well-Known Member
ναι και θα μαστιγώνονται στο Σύνταγμα όσοι πάνε να κοροιδέψουν το κόσμο :p ... είναι ένα κακό αποτέλεσμα από κάθε σκοπιά.... τι να κάνουμε τώρα ...και γιατί να πρέπει να συγκρίνουμε ποιος την έχει μεγαλύτερη (την αποτυχία) από τους 2.... και του @Aldo δεν έχει τελειώσει ο χρόνος και εδώ αλλά οι αστοχίες που παρατηρούνται δεν θα διορ θωθούν...δυστυχώς δεν δουλεύει έτσι το σύστημα μετά από 7 μήνες.... ανεξάρτητες ή μη μια χαρά μπορούμε να δούμε τα προβλήματα και τις αστοχίες....
Θα αρχίσω τα τσιπουρα σε λίγο, λες να φουντώσει Mike ;;; :D

Gianney

Well-Known Member
Παρόλο που δεν είμαι μάχιμος αυτές τις μέρες (βλέπω μόνο όποιον με κάνει tag), είδα το ποστ που κάνατε quote και θα συμφωνήσω ότι η φράση "σαφώς δεν πρόκειται για αστοχία αλλά για συνειδητοποιημένη πράξη εξαπάτησης" είναι βαριά και δεν θα έπρεπε να διατυπωθεί κατ' αυτόν τον τρόπο. Θα παρακαλούσα τα μέλη να είναι πιο προσεκτικά στις διατυπώσεις τους όσον αφορά τέτοιους χαρακτηρισμούς. Ο καθένας μπορεί να εκφέρει την αποψή του ελεύθερα ως προς την ποιότητα ή μη των φωτογραφιών και το τι πιστεύει αλλά με προσοχή στις εκφράσεις.

Εγω πάλι θα ντρεπομουν να κατηγορω ανωνυμα για εξαπατηση.
@CVIAL θα απαιτησω να επέμβεις και να ξεκαθαρισεις αν αυτο το επιτρεπεις.
Γιατρέ εντάξει μορφωμένοι άνθρωποι είμαστε, βγάλε τις λέξεις που είπα αν ακούστηκαν κάπως,το νόημα όμως δεν αλλάζει...Ξες εσύ έτσι ;)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

mike1988

Active Member
Χαχα έχεις πλάκα γιατρέ.Να σου ξεκαθαρίσω τα εξής.Εγω δεν είμαι με το μέρος κανενός, επίσης σαν ο λιγότερο έμπειρος βλέπεις ότι ρωτάω πολλούς όπως και εσένα σε διάφορα θέματα για να μάθω πράγματα.Απο την άλλη όμως δεν μπορώ να κάνω τα στραβά μάτια σε αυτά που με ενοχλούν.Δηλ επειδη μου έμαθαν τα βίντεο σου κάποια πράγματα και εσύ προσωπικά να μην σταθώ σε αυτά που κάνεις.Επισης γιατρέ απειλές δεν δέχομαι γιατί δεν ξες ποιος είμαι...Αλλά και πάλι αν θες θα έρθω Αθήνα να με μάθεις και επώνυμα πλέον,και δεν είναι λόγια του αέρα να ξες όπως τα super super dense pack.Φιλικα έτσι.
[/QUOTE]
Στο συγκεκριμένο έχει δίκιο ο γιατρός κατ εμέ. Τον κατηγορείς για απατεώνα και δεν σηκώνεις και μύγα στο σπαθί σου.....μετά αρχίζεις και μια ειρωνεία του στυλ έχεις πλάκα γιατρέ και κλείνεις και με μια τύπου απειλή θα κατέβω Αθήνα να με μάθετε....σιγά ρε ψηλέ....φιλικά έτσι.... Είσαι λες λιγότερο έμπειρος σε τι? Στο να του λες εγώ θα ντρεπόμουν να γράφω και είσαι απατεώνας δεν φαίνεται κάποια απειρία... Ο γιατρός μπορεί να τραβάει τα πράγματα και να βάζει στο σωρό όλα τα μέλη και το υπόβαθρό τους ....αλλά και συ chillare λίγο ... ξες εσύ :p :cool: ...

• Like
Reactions: spi

Gianney

Well-Known Member
Χαχα έχεις πλάκα γιατρέ.Να σου ξεκαθαρίσω τα εξής.Εγω δεν είμαι με το μέρος κανενός, επίσης σαν ο λιγότερο έμπειρος βλέπεις ότι ρωτάω πολλούς όπως και εσένα σε διάφορα θέματα για να μάθω πράγματα.Απο την άλλη όμως δεν μπορώ να κάνω τα στραβά μάτια σε αυτά που με ενοχλούν.Δηλ επειδη μου έμαθαν τα βίντεο σου κάποια πράγματα και εσύ προσωπικά να μην σταθώ σε αυτά που κάνεις.Επισης γιατρέ απειλές δεν δέχομαι γιατί δεν ξες ποιος είμαι...Αλλά και πάλι αν θες θα έρθω Αθήνα να με μάθεις και επώνυμα πλέον,και δεν είναι λόγια του αέρα να ξες όπως τα super super dense pack.Φιλικα έτσι.
Στο συγκεκριμένο έχει δίκιο ο γιατρός κατ εμέ. Τον κατηγορείς για απατεώνα και δεν σηκώνεις και μύγα στο σπαθί σου.....μετά αρχίζεις και μια ειρωνεία του στυλ έχεις πλάκα γιατρέ και κλείνεις και με μια τύπου απειλή θα κατέβω Αθήνα να με μάθετε....σιγά ρε ψηλέ....φιλικά έτσι.... Είσαι λες λιγότερο έμπειρος σε τι? Στο να του λες εγώ θα ντρεπόμουν να γράφω και είσαι απατεώνας δεν φαίνεται κάποια απειρία... Ο γιατρός μπορεί να τραβάει τα πράγματα και να βάζει στο σωρό όλα τα μέλη και το υπόβαθρό τους ....αλλά και συ chillare λίγο ... ξες εσύ :p :cool: ...
[/QUOTE]
Χαχαχ ωραίος δεν είναι όμως έτσι που τα λες φίλε μου.Ψηλο δεν με λες 1,83 αλλά οκ.Βασικα κάθε άποψη σεβαστή.Εγω το μόνο που έκανα ήταν να εκφράσω την άποψη μου για ένα λυπηρό συμβάν.Οποιος βλέπει ξέρει.Ο γιατρός σου όλο μιλάει για ανώνυμους έτσι;;Ε θα αλλάξω το status λοιπόν και θα δει και επώνυμο ( όχι της σόου μπιζ μην μπερδεύτεις).Τέλος ατάκες εσύ ξες και φιλικά γνωρίζεις ποιανού είναι έτσι;;Να διευκρινίσω ότι δεν απειλω,δεν τραμπουκιζω κτλ κτλ.
Υγ γιατρέ αν βλέπεις θα κλείσω και ένα ραντεβού να μου εξετασεις την δοτρια με την πρώτη ευκαιρία.

mike1988

Active Member
1,83? μια χαρά είναι ρε αγόρι...εγώ δυστυχώς 1,78 :(...αλλά εδώ είμαστε για το πρόβλημα της καράφλας οπότε μην πιάνουμε άλλα θέματα....Δυστυχώς δεν είναι δικός μου ο γιατρός (θα χα και κάνα μέρισμα αν ήταν οπότε όλα θα ταν σούπερ) οπότε οι κτητικές αντωνυμίες δεν έχουν και αξία..... Αφού θα πάς που θα πας πες του ρε μαν να σου κοιτάξει και την λήπτρια δίπλα είναι δεν είναι κακό:p:p:cool:.....καλή επιτυχία να χεις πάντως.. μην χαλάμε άλλο το νήμα...

Gianney

Well-Known Member
Ευχαριστώ
1,83? μια χαρά είναι ρε αγόρι...εγώ δυστυχώς 1,78 :(...αλλά εδώ είμαστε για το πρόβλημα της καράφλας οπότε μην πιάνουμε άλλα θέματα....Δυστυχώς δεν είναι δικός μου ο γιατρός (θα χα και κάνα μέρισμα αν ήταν οπότε όλα θα ταν σούπερ) οπότε οι κτητικές αντωνυμίες δεν έχουν και αξία..... Αφού θα πάς που θα πας πες του ρε μαν να σου κοιτάξει και την λήπτρια δίπλα είναι δεν είναι κακό:p:p:cool:.....καλή επιτυχία να χεις πάντως.. μην χαλάμε άλλο το νήμα...
Ευχαριστώ αδελφέ επίσης, Το βαθύτερο νόημα είναι ότι εμείς τα μέλη δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε να το θυμάσαι ,άλλοι έχουν να χωρίσουν...Ναι έννοειται αυτό.

oreo

Well-Known Member
Τις αιθέριες υπάρξεις είναι προτιμότερο να τις προσεγγίζεις με "προοπτική βατράχου"(καλλιτεχνική ορολογία) οι φιλότεχνοι καταλαβαίνουν:rolleyes:
Σκέφτηκσ οτι προσσέγγιση με "προοπτική βατράχου" θα είναι εκείνο το φιλάκι, που θα με μεταμόρφωνε σε πρίγκιπα.
Α ρε Ιούλιε καλλιτέχνη, το γκούγκλαρα και δίκιο έχεις.

Gianney

Well-Known Member
Καλησπέρα παίδες.Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη στον @Harry και σε οποιαδήποτε άλλο μέλος του φόρουμ που πήγα να @#€&*" το νήμα του όπως και από σένα @Anastasakis Hair Clinic για κάποιες φράσεις λέξεις που είπα καθώς και σε σένα @CVIAL καθώς σου κάνουμε την ζωή δύσκολη.Θα συνεχίσω να λέω την γνώμη μου,αλλά θα φροντίσω να αλλάξω τρόπο γραφής.

• Like
Reactions: tol

oreo

Well-Known Member
Καλησπέρα παίδες.Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη στον @Harry και σε οποιαδήποτε άλλο μέλος του φόρουμ που πήγα να @#€&*" το νήμα του όπως και από σένα @Anastasakis Hair Clinic για κάποιες φράσεις λέξεις που είπα καθώς και σε σένα @CVIAL καθώς σου κάνουμε την ζωή δύσκολη.Θα συνεχίσω να λέω την γνώμη μου,αλλά θα φροντίσω να αλλάξω τρόπο γραφής.
Να βρίζεις στα Αραμαϊκά να μην σε παίρνουν πρέφα

Μπλουζα