HDC 26-27/10/2021, Δρ Βρυωνιδου 4350 Grafts Fue 37 ετων

Legwg James

If you try to take it, .40 with a laser
Το είδα χθες αυτο..αλλά τον είδες το γέρο αυτές τις μέρες?είδα ένα βιντεάκι που δεν φόραγε μασέλα και κράταγε το κεφάλι του,έδειχνε και τα σάπια δόντια στην κάμερα..μίλησα χθες με τον Μιχάλη,του λέω ρε ντενεκε ,πήγαινε τον ,τον σιχαμένο σε κάνα γιατρό,θα ψοφήσει εκεί που κάθεται..γελαγε,αλλά μου είπε θα τον πάει.. .
Ρε ο κοκκινοδρακος ποσό είναι ; Ξέρεις ; Ο Βαρδος πρεπει να ναι 50.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

oreo

Well-Known Member
Ανεβάζω και κάποιες που δείχνουν την πρόοδο στην περιοχή της μμ αλλά και στο crown από την λήψη φινας
Μάλλον εδώ ο φίλος pagouras χρησιμοποιεί τις μαγικές κρέμες που πουλάει, στο κεφάλι, για επιτάχυνση της φύτρωσης !!!!!

pagouras

Well-Known Member
Μάλλον εδώ ο φίλος pagouras χρησιμοποιεί τις μαγικές κρέμες που πουλάει, στο κεφάλι, για επιτάχυνση της φύτρωσης !!!!!
Μπα με έχει προλάβει ο Βελοπουλος νομίζω πουλάει κάτι κεραλοιφες για την καραφλα.
Για να δουμε ελπίζω να συνεχίσει με την ίδια ταχύτητα η πρόοδος και τους ερχόμενους μήνες

oreo

Well-Known Member
Μπα με έχει προλάβει ο Βελοπουλος νομίζω πουλάει κάτι κεραλοιφες για την καραφλα.
Για να δουμε ελπίζω να συνεχίσει με την ίδια ταχύτητα η πρόοδος και τους ερχόμενους μήνες
Στο εύχομαι φίλε να βγει έτσι που να θεωρείται επάξια ως ενα απο τα ωραιότερα δώρα στον εαυτό σου.

pagouras

Well-Known Member
Καλημέρα σε όλους. 4 μηνες μετά την μμ και θεωρώ ότι τα πάω περίφημα και σε σύντομο χρονικό διάστημα, Η κόρη μου η γυναίκα μου αλλά και γνωστοί έχουν ενθουσιαστεί με το αποτέλεσμα και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα. Κάθε μήνας που περνάει βλέπω όλο και μεγαλύτερη αλλαγή και το θετικό είναι ότι συνεχίσουν να βγαίνουν μικρές τριχουλες οππτε έχει να δώσει κ αλλο λογικα.

Συνημμένα

• 20220219_231400.jpg
    20220219_231400.jpg
    2.3 MB · Προβολές: 346
  • 20220225_090708.jpg
    20220225_090708.jpg
    2.5 MB · Προβολές: 337
  • 20220225_090555.jpg
    20220225_090555.jpg
    2.6 MB · Προβολές: 385
  • 20220226_000820-01.jpeg
    20220226_000820-01.jpeg
    1.2 MB · Προβολές: 416
  • 20220226_000939-01.jpeg
    20220226_000939-01.jpeg
    1.6 MB · Προβολές: 392
  • 20220226_001546.jpg
    20220226_001546.jpg
    2.5 MB · Προβολές: 387

ManCyprus87

Well-Known Member
Πας για πολύ μεγάλη μεταμόρφωση.
Καλή συνέχεια και ακόμη πιο δυνατή φύτρωση στη συνέχεια που είμαι βέβαιος, καθώς τα θετικά σημάδια φάνηκαν απο νωρίς.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tamaliamoupiso

Well-Known Member
Από μπροστά φαίνονται εξαιρετικά, από επάνω όλων πάσχουν. Στην 4η κατά σειρά φωτογραφία πάντως κάτι μου κακοφαίνεται σχετικό με τον σχεδιασμό αλλά δεν μπορώ να καταλάβω. Καλή συνέχεια.

Dimis90

Active Member
Πάρα πολύ καλός! Όταν με το καλό ολοκληρωθεί το αποτέλεσμα σε συνδυασμό με τη φίνα, αν αποφασίσεις να μπεις για δεύτερη, κάνεις ολικοτατη επαναφορά!

ΙΟΥΛΙΟΣ

Well-Known Member
Από μπροστά φαίνονται εξαιρετικά, από επάνω όλων πάσχουν. Στην 4η κατά σειρά φωτογραφία πάντως κάτι μου κακοφαίνεται σχετικό με τον σχεδιασμό αλλά δεν μπορώ να καταλάβω. Καλή συνέχεια.
Έτσι μπράβο tamaliasoupiso, ασχολήσου και λίγο με τα μαλλιά!
Αυτό που σου κάθεται στραβά αλλά μάλλον είναι της φωτογραφίας, είναι η σχετικά ανεβασμένη και ίσια οριογραμμή σε συνδυασμό με τα κάπως ανοιχτά temporals.
Έτσι τονίζεται αρκετά το μέτωπο.
Πιστεύω όμως ότι παραπλανεί η φωτογραφία.

Μια χαρά είσαι φίλε, καλή συνέχεια!

jersey

Well-Known Member
Τα ανοιχτά temporals δίνουν αυτή την αίσθηση οτι κάτι δεν πάει καλά και δείχνει φαρδύ το μέτωπο. Νομίζω αν τα ξυρίσει τα πλαινά θα ειναι καλύτερα και δεν θα τονίζεται. Κατά τα άλλα μια χαρά φαίνεται να πηγαίνει η φύτρωση...

pagouras

Well-Known Member
Τα ανοιχτά temporals δίνουν αυτή την αίσθηση οτι κάτι δεν πάει καλά και δείχνει φαρδύ το μέτωπο. Νομίζω αν τα ξυρίσει τα πλαινά θα ειναι καλύτερα και δεν θα τονίζεται. Κατά τα άλλα μια χαρά φαίνεται να πηγαίνει η φύτρωση...
Μέχρι στιγμής είμαι 5 μηνες σε φίνα και βλέπω αρκετά μεγάλη διαφορά στο crown το οποίο όμως σίγουρα δν εχει την απαιτούμενη κάλυψη, επισης η ρετρό στα πλαϊνά επηρεάζει το συνολικό αποτέλεσμα. Γι αυτό και όταν συμπληρωθεί 1 χρόνος θα δω τι έχω πάρει από φίνα και θα κάνω 2η μμ temporals και crown. Μέχρι στιγμής όμως πραγματικά το αποτέλεσμα με χαροποιεί απίστευτα και αντιλαμβάνομαι αυτό που λένε όσοι έχουν βιώσει αυτό το διάστημα της φυτρωσης πόσο όμορφα αισθάνεσαι βλέποντας τον εαυτό σου με μαλλιά

pagouras

Well-Known Member
Επίσης οι φωτογραφίες είναι κάτω από έντονο φωτισμό σε πιο νορμάλ συνθήκες το αποτέλεσμα είναι ακόμα καλύτερο από την χρήση της φινας στο crown

Συνημμένα

• 20220219_203049.jpg
    20220219_203049.jpg
    1.3 MB · Προβολές: 229
  • 20220225_090641.jpg
    20220225_090641.jpg
    1.7 MB · Προβολές: 242

Gianney

Well-Known Member
Μέχρι στιγμής είμαι 5 μηνες σε φίνα και βλέπω αρκετά μεγάλη διαφορά στο crown το οποίο όμως σίγουρα δν εχει την απαιτούμενη κάλυψη, επισης η ρετρό στα πλαϊνά επηρεάζει το συνολικό αποτέλεσμα. Γι αυτό και όταν συμπληρωθεί 1 χρόνος θα δω τι έχω πάρει από φίνα και θα κάνω 2η μμ temporals και crown. Μέχρι στιγμής όμως πραγματικά το αποτέλεσμα με χαροποιεί απίστευτα και αντιλαμβάνομαι αυτό που λένε όσοι έχουν βιώσει αυτό το διάστημα της φυτρωσης πόσο όμορφα αισθάνεσαι βλέποντας τον εαυτό σου με μαλλιά
Ρετρό είσαι σίγουρος ότι έχεις;Δεν φαίνεται να εχεις

pagouras

Well-Known Member
Ρετρό είσαι σίγουρος ότι έχεις;Δεν φαίνεται να εχεις
Φαντάζομαι οτι αυτή η διασπαρτη αραίωση σ αυτη την περιοχή θεωρείται ρετρό. Οι πιο έμπειροι ίσως κάνουν μια καλύτερη διαγνωση

Συνημμένα

• 20220226_000924.jpg
    20220226_000924.jpg
    620.9 KB · Προβολές: 283

Gianney

Well-Known Member
Φαντάζομαι οτι αυτή η διασπαρτη αραίωση σ αυτη την περιοχή θεωρείται ρετρό. Οι πιο έμπειροι ίσως κάνουν μια καλύτερη διαγνωση
Εγώ πάντως βλέπω ότι σε πολλές περιπτώσεις λέμε για ρετρό αλλά ξεχνούμε ότι στα πλαϊνά ,πχ παίζει fade στο κούρεμα ,δεν υπάρχει κάλυψη και ίσως κάνουμε λάθος , βέβαια μόνο το μικροσκόπιο θα το δείξει στα σίγουρα

Μπλουζα