HDC 26-27/10/2021, Δρ Βρυωνιδου 4350 Grafts Fue 37 ετων

alex7

Well-Known Member
Εγώ πάντως βλέπω ότι σε πολλές περιπτώσεις λέμε για ρετρό αλλά ξεχνούμε ότι στα πλαϊνά ,πχ παίζει fade στο κούρεμα ,δεν υπάρχει κάλυψη και ίσως κάνουμε λάθος , βέβαια μόνο το μικροσκόπιο θα το δείξει στα σίγουρα
Εδώ είναι ρετρό ελαφράς μορφής ακόμα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tamaliamoupiso

Well-Known Member
Έτσι μπράβο tamaliasoupiso, ασχολήσου και λίγο με τα μαλλιά!
Αυτό που σου κάθεται στραβά αλλά μάλλον είναι της φωτογραφίας, είναι η σχετικά ανεβασμένη και ίσια οριογραμμή σε συνδυασμό με τα κάπως ανοιχτά temporals.
Έτσι τονίζεται αρκετά το μέτωπο.
Πιστεύω όμως ότι παραπλανεί η φωτογραφία.

Μια χαρά είσαι φίλε, καλή συνέχεια!

Σε ευχαριστώ για την παρατήρηση. Τα θέματα με τα μαλλιά είναι εξειδικευμένα, και προσπαθώ να παρεμβαίνω στοχευμένα και όσο το δυνατόν με ορθές επισημάνσεις. Τα υπόλοιπα -covid- είναι απλή λογική. Σε ό,τι αφορά στο θέμα μας έχεις δίκιο, παίζει μεγάλο ρόλο και η φωτογραφία που δεν βοηθάει με τα ίσως παραπάνω από όσο έπρεπε - δεν το ξέρω, το βλέπω- ανοιχτά temporals.

Τα ανοιχτά temporals δίνουν αυτή την αίσθηση οτι κάτι δεν πάει καλά και δείχνει φαρδύ το μέτωπο. Νομίζω αν τα ξυρίσει τα πλαινά θα ειναι καλύτερα και δεν θα τονίζεται. Κατά τα άλλα μια χαρά φαίνεται να πηγαίνει η φύτρωση...

Μπράβο, αυτό σκέφτηκα και εγώ. Είναι πολύ σκούρα τα πλαϊνά σε σχέση με το μετωπικό τρίχωμα. Ίσως θα έπρεπε ο φίλος να δοκιμάσει διάφορα κουρέματα. Κατά τα λοιπά όπως είπατε, άλλος άνθρωπος.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ο Αναστασακης είχε πει η έχεις ρετρό η δεν έχεις,δηλ δεν έχει λίγο πολύ κτλ τώρα δεν ξέρω τ ν πω

Tι εννοείς? Η ρέτρο εξέλισεται, σε άλλους αφήνει λίγα σημάδια, σε άλλους περισσότερα. Εδώ είναι αργής εξέλιξης λαμβάνοντας υπόψιν και την ηλικία του.

Gianney

Well-Known Member
Tι εννοείς? Η ρέτρο εξέλισεται, σε άλλους αφήνει λίγα σημάδια, σε άλλους περισσότερα. Εδώ είναι αργής εξέλιξης λαμβάνοντας υπόψιν και την ηλικία του.
Νομίζω σε μια περίπτωση που λέγαμε ρετρό σε έναν ο Αναστασακης είπε η έχεις η δεν έχεις δεν υπάρχει ήπια μορφή κτλ

pagouras

Well-Known Member
Τρίτη που θα κουρευτω θα ανεβάσω και νέες φωτο. Θεωρώ όμως ότι έχω ρετρο αλλά όπως είναι και ο cvial εξελίσσεται αργά ενώ η τριχοπτωση στην κεφαλή είχε εξελιχθεί πολύ επιθετικά πριν 3 -4 χρόνια.
Πάντως όσα παιδιά έχουν ενδοιασμούς για την φίνα το ξαναλέω ξεκινήστε χθες.

ManCyprus87

Well-Known Member
Τρίτη που θα κουρευτω θα ανεβάσω και νέες φωτο. Θεωρώ όμως ότι έχω ρετρο αλλά όπως είναι και ο cvial εξελίσσεται αργά ενώ η τριχοπτωση στην κεφαλή είχε εξελιχθεί πολύ επιθετικά πριν 3 -4 χρόνια.
Πάντως όσα παιδιά έχουν ενδοιασμούς για την φίνα το ξαναλέω ξεκινήστε χθες.
Δυστυχώς ή ευτυχώς η φίνα φαίνεται μονόδρομος για όσους έχουν γενετικά καταληκτικό πάττερν NW4+.

vlafo

Well-Known Member
Μερικές παρατηρήσεις θα ήθελα να κάνω και εγώ με τη σειρά μου στο φίλο pagoura.

Η αλλαγή είναι ήδη πολύ μεγάλη και φαίνεται να πηγαίνει για ολοκληρωτική φύτρωση.
Αυτό είναι το πρώτο και καίριο.
Κατά δεύτερον το μέτωπο φαίνεται αρκετά ψηλά και δεν ξέρω πόσο είναι η χερλάιν, θα μπορούσε να μας ενημερώσει.
Κατά τρίτον εγώ θα διαφοροποιηθώ από τους προλαλήσαντες για την απόδοση της φίνας.
Οι φωτογραφίες έχουν δυο σημαντικές διαφορές.
Έχουν διαφορετικό φωτισμό,η μια τέρμα φωτεινή η άλλη πιο σκούρα,και η κλίση του κεφαλιού είναι διαφορετική και δε μπορείς με ακρίβεια να συγκρίνεις την έκταση.

Η φίνα δεν έκανε καμία μεγάλη διαφορά,απλά έδωσε μια περισσότερη υγεία στις ήδη υπάρχουσες τρίχες και φαινονται πιο ζωντανές.
Ούτε μίκρυνε η έκταση που είπε κάποιος από αεροδιαδρομος έκλεισε,ούτε έβγαλε νέες τρίχες.
Απλά αυτό που ήταν να δώσει το έδωσε και έκανε αυτή τη μικρή διαφορά.
Boostarisma με λίγα λόγια.
Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να τη συνεχίσει,και να κάνει άλλη μια επέμβαση για να το γυρίσει ολοκληρωτικά.

Ένα τελευταίο σχόλιο που αφορά τη φύτρωση,έχει να κάνει πως στο σημείο που είχε αιμάτωμα τελικά δεν φύτρωσε και φαίνεται στη λήψη.

Εύχομαι καλή επιτυχία σε ένα ήδη καλό αποτέλεσμα.

Τελευταία επεξεργασία:

Gianney

Well-Known Member
Μερικές παρατηρήσεις θα ήθελα να κάνω και εγώ με τη σειρά μου στο φίλο pagoura.

Η αλλαγή είναι ήδη πολύ μεγάλη και φαίνεται να πηγαίνει για ολοκληρωτική φύτρωση.
Αυτό είναι το πρώτο και καίριο.
Κατά δεύτερον το μέτωπο φαίνεται αρκετά ψηλά και δεν ξέρω πόσο είναι η χερλάιν, θα μπορούσε να μα ενημερώσει.
Κατά τρίτον εγώ θα διαφοροποιηθώ από τους προλαλήσαντες για την απόδοση της φίνας.
Οι φωτογραφίες έχουν δυο σημαντικές διαφορές.
Έχουν διαφορετικό φωτισμό,η μια τέρμα φωτεινή η άλλη πιο σκούρα,και η κλίση του κεφαλιού είναι διαφορετική και δε μπορείς με ακρίβεια να συγκρίνεις την έκταση.

Η φίνα δεν έκανε καμία μεγάλη διαφορά,απλά έδωσε μια περισσότερη υγεία στις ήδη υπάρχουσες τρίχες και φαινονται πιο ζωντανές.
Ούτε μίκρυνε η έκταση που είπε κάποιος από αεροδιαδρομος έκλεισε,ούτε έβγαλε νέες τρίχες.
Απλά αυτό που ήταν να δώσει το έδωσε και έκανε αυτή τη μικρή διαφορά.
Boostarisma με λίγα λόγια.
Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να τη συνεχίσει,και να κάνει άλλη μια επέμβαση για να το γυρίσει ολοκληρωτικά.

Ένα τελευταίο σχόλιο που αφορά τη φύτρωση,έχει να κάνει πως στο σημείο που είχε αιμάτωμα τελικά δεν φύτρωσε και φαίνεται στη λήψη.

Εύχομαι καλή επιτυχία σε ένα ήδη καλό αποτέλεσμα.
Αν και εσύ σίγουρα ξέρεις καλύτερα,εγώ βέβαια νομίζω αν και διαφέρει φως και κλίση πως μίκρυνε το κενό.Για την ρετρό τ λες;Αργής εξέλιξης ρετρό όπως ο μοντ;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vlafo

Well-Known Member
Αν και εσύ σίγουρα ξέρεις καλύτερα,εγώ βέβαια νομίζω αν και διαφέρει φως και κλίση πως μίκρυνε το κενό.Για την ρετρό τ λες;Αργής εξέλιξης ρετρό όπως ο μοντ;
Πιθανότατα απο ότι φαίνεται και από την ηλικία του.
Αλλά θα κάνει άλλη μια,τα έχει και τελείωσε.

Gianney

Well-Known Member
Πιθανότατα απο ότι φαίνεται και από την ηλικία του.
Αλλά θα κάνει άλλη μια,τα έχει και τελείωσε.
Εγώ πάντως και σε άλλες περιπτώσεις παρατηρώ πως η Βρυωνιδου φέρνει τίμια αποτελέσματα,μάλλον ο Μάρας είναι και καλός δάσκαλος :cool:

pagouras

Well-Known Member
Ευχαριστώ φίλε @vlafo για τα καλά σου λογια και τις παρατηρήσεις σου.
1: Η χερλαιν στις φωτο όντως φαίνεται λίγο πιο ψηλά βασικά φαίνεται πιο μεγάλο το μέτωπο στις φωτογραφίες επειδή είναι αρκετά κοντινές και με την πίσω κάμερα. Η απόσταση από τον κέντρο της χερλαιν μέχρι τα φρύδια είναι 7cm
2. Επειδή έχω και πολύ κοντινές φωτογραφίες από το crown πριν κ μετά βλέπω σίγουρα καινούργιες τρίχες αλλα κ τρίχες η οποιες ήταν τελείως χνουδι και έχουν δυναμώσει. Και το πιο σημαντικό ότι δν βλέπω πλέον τρίχες να πέφτουν. Ο φωτισμός σίγουρα επηρεάζει αλλά πραγματικά μου έχει δώσει ένα πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα για 5,5 μηνες χρησης και το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όποιον θέλει να σώσει τα μαλλάκια του[/QUOTE]

Συνημμένα

• inCollage_20220227_220758270.jpg
    inCollage_20220227_220758270.jpg
    2.2 MB · Προβολές: 149

Gianney

Well-Known Member
Φιλε προσκαρ παίρνεις και το σπας;
Ευχαριστώ φίλε @vlafo για τα καλά σου λογια και τις παρατηρήσεις σου.
1: Η χερλαιν στις φωτο όντως φαίνεται λίγο πιο ψηλά βασικά φαίνεται πιο μεγάλο το μέτωπο στις φωτογραφίες επειδή είναι αρκετά κοντινές και με την πίσω κάμερα. Η απόσταση από τον κέντρο της χερλαιν μέχρι τα φρύδια είναι 7cm
2. Επειδή έχω και πολύ κοντινές φωτογραφίες από το crown πριν κ μετά βλέπω σίγουρα καινούργιες τρίχες αλλα κ τρίχες η οποιες ήταν τελείως χνουδι και έχουν δυναμώσει. Και το πιο σημαντικό ότι δν βλέπω πλέον τρίχες να πέφτουν. Ο φωτισμός σίγουρα επηρεάζει αλλά πραγματικά μου έχει δώσει ένα πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα για 5,5 μηνες χρησης και το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όποιον θέλει να σώσει τα μαλλάκια του
[/QUOTE]

jersey

Well-Known Member
Εγώ πάντως και σε άλλες περιπτώσεις παρατηρώ πως η Βρυωνιδου φέρνει τίμια αποτελέσματα,μάλλον ο Μάρας είναι και καλός δάσκαλος :cool:
ο kalow ήταν δυσαρεστημένος πάντως με την Βρυωνίδου με το αποτέλεσμα του σε δότρια και λήπτρια. Επίσης κακή φύτρωση είχε και o pampos1991 με τη Βρυωνίδου.

Gianney

Well-Known Member
ο kalow ήταν δυσαρεστημένος πάντως με την Βρυωνίδου με το αποτέλεσμα του σε δότρια και λήπτρια. Επίσης κακή φύτρωση είχε και o pampos1991 με τη Βρυωνίδου.
Ναι αλλά μην ξεχνάς δυσαρεστημένος , υπήρχε κ ενα μέλος με τον Λορέντζο για την δότρια όπως κ για Τιρκαλα γ δοτρια κ ληπτρια.Σε γενικές γραμμές πάντα θα υπάρχουν κάποιες αστοχίες η οι επιδιώξεις μας είναι πιο μεγάλες

jersey

Well-Known Member
Ναι αλλά μην ξεχνάς δυσαρεστημένος , υπήρχε κ ενα μέλος με τον Λορέντζο για την δότρια όπως κ για Τιρκαλα γ δοτρια κ ληπτρια.Σε γενικές γραμμές πάντα θα υπάρχουν κάποιες αστοχίες η οι επιδιώξεις μας είναι πιο μεγάλες
Δεν ειναι μεγάλες επιδιώξεις να έχουν καλη φύτρωση τα περιστατικά νομίζω. Χρειάζεται να βλέπεις αρκετά ανεξάρτητα περιστατικά από τον καθένα για να βλέπεις και τη συχνότητα που εμφανίζονται τα αρνητικά περιστατικά.

cristiano

Member
Νομίζω ότι είναι σχεδόν απίθανο ένας γιατρός να έχει 100% επιτυχία σε όλες τις περιπτώσεις. Από τις τόσες μεταμοσχεύσεις που κάνουν σίγουρα κάποιες μπορεί να είναι αποτυχημένες. Το ποσοστό επιτυχίας σίγουρα είναι αυτό που μετράει.

Πάντως για την κα Βρυωνίδου διαβάζω καλές κριτικές και υπάρχουν νήματα με ικανοποιητικά αποτελέσματα. Την εμφύτευση την κάνει η ίδια η γιατρός ή βοηθοί;

Μπλουζα