Keratene alphactive - DHT blocker

kapa

Μέλος του προσωπικού
somari είπε:
Μη ξεχνας ομως πως (απο οτι λενε) αλλη η DHT του δερματος αλλη του ορού, δηλαδή μπορεί να ανεβοκατεβαίνει η μία ανεξάρτητα της άλλης (???)

Για να έχουμε σαφή οικονα θα κάνω εξετάσεις ολικής τεστοστερονης,ελεύθερης τεστοστερονης και dht.
Λογικά με ένα χάπι τη ημέρα θα πρέπει να μείνει σταθερή η τεστοστερονη και να πέσει στο μισο η dht.αν κάνει αυτά που λέει

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
καλη χρονια σε ολους.
μετα τις γιορτες σημερα βρηκα αιματολογικο εργαστηριο ανοιχτο,εκανα τις εξετασεις τα αποτελεσματα απο εβδομαδα.
το κοστος για οποιον ενδιαφερεται ειναι 50-60 ευρω χωρις συνταγογραφηση για μετρηση
τεστοστερονης ελευθερης
τεστοστερονης ολικης
dht
να αναφερω οτι δεν χρησιμοποιω κανενα συμπληρωμα διατροφης και δεν χρησιμοποιω κανενα τοπικο αντιανδρογονο.
επισης να αναφερω οσοι ισχυριζονται για ψυχολογικες οπαρενεργειες της φινας επειδη διαβαζουν απλα το site οτι η φινα κοντεψε να με στειλει για αναρωτικη απο εντονους πονους στους ορχεις σε σημειο να μην μπορω να δουλεψω.
ενταξει το οτι δεν ειχα ουτε μια στυση 3 εβδομαδες και μαλιστα με προσπαθεια που συνεβη πρωτη φορα τα τελευταια 20 χρονια το δεχομαι ειναι ψυχολογικο και ετυχε να γινει μονο το διαστημα που χρησιμοποιουσα φινα
δεν ειναι ψυχολογικα sides ειναι στεροειδη που βαζει χερι σε πολλες ορμονες του σωματος εξου και το brain frog
και καποιες ορμονες που αφορουν την ψυχολογια γενικα,μην απορειτε αν καπιο μελος λεει ειχα καταθλιψη απο φινα.
το εζησα και αυτο.
επισης να αναφερω οτι 15 χρονια πριν χρησιμοποιουσα αναβολικα στεροειδη bianabol χωρις καμια παρενεργεια.
αλλα με την φινα πραγματικα τα ειδα ολα,το 60% των μελων που την εκοψαν δεν ηταν βαλτοι απο κενεναν mexi.
αναφερομαι στους φινα φαν,μην επιτιθεστε σε μελη που αναφερουν παρενεργειες με το συγκεκριμενο φαρμακο,καποια μελη δεν επανηλθαν καν μετα απο χρονια διακοπης της,την εχω κοψει 6 φορες οι παρενεργειες τις σε εμενα ηταν πολυ εντονες.

thimios72

Member
kapa είπε:
καλη χρονια σε ολους.
μετα τις γιορτες σημερα βρηκα αιματολογικο εργαστηριο ανοιχτο,εκανα τις εξετασεις τα αποτελεσματα απο εβδομαδα.
το κοστος για οποιον ενδιαφερεται ειναι 50-60 ευρω χωρις συνταγογραφηση για μετρηση
τεστοστερονης ελευθερης
τεστοστερονης ολικης
dht
να αναφερω οτι δεν χρησιμοποιω κανενα συμπληρωμα διατροφης και δεν χρησιμοποιω κανενα τοπικο αντιανδρογονο.
επισης να ανφερω οσοι ισχυριζονται για ψυχολογικες οπαρενεργειες της φινας επειδη διαβαζουν απλα το site οτι η φινα κοντεψε να με στειλει για αναρωτικη απο εντονους πονους στους ορχεις σε σημειο να μην μπορω να δουλεψω.
ενταξει το οτι δεν ειχα ουτε μια στυση 3 εβδομαδες και μαλιστα με προσπαθεια που συνεβη πρωτη φορα τα τελευταια 20 χρονια το δεχομαι ειναι ψυχολογικο και ετυχε να γινει μονο το διαστημα που χρησιμοποιουσα φινα
δεν ειναι ψυχολογικα sides ειναι στεροειδη που βαζει χερι σε πολλες ορμονες του σωματος εξου και το brain frog
και καποιες ορμονες που αφορουν την ψυχολογια γενικα,μην απορειτε αν καπιο μελος λεει ειχα καταθλιψη απο φινα.
το εζησα και αυτο.
επισης να αναφερω οτι 13 χρονια πριν χρησιμοποιουσα αναβολικα στεροειδη bianabol χωρις καμια παρενεργεια.
αλλα με την φινα πραγματικα τα ειδα ολα,το 60% των μελων που την εκοψαν δεν ηταν βαλτοι απο κενεναν mexi.
αναφερομαι στους φινα φαν,μην επιτιθεστε σε μελη που αναφερουν παρενεργειες με το συγκεκριμενο φαρμακο,καποια μελη δεν επανηλθαν καν μετα απο χρονια διακοπης της,την εχω κοψει 6 φορες οι παρενεργειες τις σε εμενα ηταν πολυ εντονες.
εμπειρος ουρολογος που επισκεφτηκα πριν 10 ημερες μου ειπε οτι πολλα παιδια που παιρνουν φινα πηγαινουν κλεγοντας σε αυτον για βοηθεια.τυχαιο?δεν νομιζω!!

jeronymous

New Member
kapa είπε:
καλη χρονια σε ολους.
τεστοστερονης ελευθερης
τεστοστερονης ολικης
dht
επισης να αναφερω οσοι ισχυριζονται για ψυχολογικες οπαρενεργειες της φινας επειδη διαβαζουν απλα το site οτι η φινα κοντεψε να με στειλει για αναρωτικη απο εντονους πονους στους ορχεις σε σημειο να μην μπορω να δουλεψω.
το εζησα και αυτο.
επισης να αναφερω οτι 13 χρονια πριν χρησιμοποιουσα αναβολικα στεροειδη bianabol χωρις καμια παρενεργεια.

kapa αν εχω καταλαβει καλα θα κανεις και δευτερες dht εξετασεις μετα απο θεραπεια με keratene alphactive?αν ναι μετα απο ποσο καιρο?

kapa

Μέλος του προσωπικού
thimios72 είπε:
εμπειρος ουρολογος που επισκεφτηκα πριν 10 ημερες μου ειπε οτι πολλα παιδια που παιρνουν φινα πηγαινουν κλεγοντας σε αυτον για βοηθεια.τυχαιο?δεν νομιζω!!
ευχομαι να ανακαμψουν

jeronymous είπε:
kapa αν εχω καταλαβει καλα θα κανεις και δευτερες dht εξετασεις μετα απο θεραπεια με keratene alphactive?αν ναι μετα απο ποσο καιρο?
θα κανω και στην πορεια,ισως την τριτη εβδομαδα.
το οτι θα ριξει την dht το πιστευω,το οτι δεν θα εχει και παρενεργειες ειμαι επιφυλακτικος,πολυ καλο για να ειναι αληθινο

Georgex6

Well-Known Member
Αυτο ειναι το πρωτο μου ποστ σε αυτο εδω το site πριν απο 5 χρονια. Ηταν μια περιοδος που ψαχνομουνα γιατι ενοιωθα οτι κατι δε παει καλα.
Kριμα που δεν ειχα φωτογραφιες (τις απεφευγα οπως ο διαολος το λιβανι) πριν και μετα να δειτε ποσο πολυ με βοηθησε η φιναστεριδη
δειτε τι μου εγραφαν οι περισσότεροι απο κατω

http://www.hairlossgr.com/forum/thread-232.html

kapa

Μέλος του προσωπικού
GOMI είπε:
τεστοστερονης ελευθερης
τεστοστερονης ολικης
dht

kapa, μόνο αυτά τα 3 τσεκάρεις? Γράψε αποτελέσματα όταν τα έχεις, αν και μαζί με αυτά θα είχε ενδιαφέρον και η SHBG
αυτα εκανα GOMI.
ακομα δεν ξεκινησα μολις παω για τα αποτελεσματα θα κανω και αυτην

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
αν σε παίρνει τέσταρε και την προλακτίνη, μιας και είναι από τις βασικές αιτίες που αυξάνονται τα επίπεδα 5-alpha reductase

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
rocknrolla είπε:

στηριχτειτε πανω μου,μαζι θα καραφλιασουμε:m02:
το ξεκινησε κανεις?
αυριο αν δεν πεσω σε ουρα στο ιατρειο θα εχω τα αποτελεσματα.
θα εχει ενδιαφερον οσοι ειχαν παρενεργειες απο φιναστεριδη να μας πουν πως παει με αυτο

kapa

Μέλος του προσωπικού
καλημερα,καλησπερα
οι πρωτες μισες εξετασεις ετοιμες,αυριο οι υπολοιπες

kapa

Μέλος του προσωπικού
GOMI είπε:
αρκετά καλές θα έλεγα kapa. Να σε ρωτήσω, γυμνάζεσαι καθόλου?
Απο τα 7 μου μέχρι τα 19 έκανα πολεμικές τέχνες.
Κάπου στα 17 ξεκίνησα body building.
Τα σταμάτησα όλα λόγο θητείας και συνέχισα μονο bodybuilding μέχρι τα 26.
Body building ερασιτεχνικά δεν κατέβαινα σε αγώνες
Πλέον στα 32 κάνω μονο ραχαιους μια φορά στις 2 η 3 μέρες

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
ουπς...καλώς την shbg:rolleyes:

Πάρα πολύ χαμηλή...μια χαρά ένοχος θα μπορούσε να θεωρηθεί...

kapa, αν θες στείλε μου σε πμ το εργαστήρι που τις έκανες καθώς και αν δεν σε πειράζει το συνολικό ποσό. Σε 3 μήνες θα τις κάνω και εγώ γιατί πριν ένα μήνα έκανα άλλες.

kapa

Μέλος του προσωπικού
GOMI είπε:
ουπς...καλώς την shbg:rolleyes:

Πάρα πολύ χαμηλή...μια χαρά ένοχος θα μπορούσε να θεωρηθεί...

kapa, αν θες στείλε μου σε πμ το εργαστήρι που τις έκανες καθώς και αν δεν σε πειράζει το συνολικό ποσό. Σε 3 μήνες θα τις κάνω και εγώ γιατί πριν ένα μήνα έκανα άλλες.

λες να καραφλιαζω απο αυτο?:chinscratch

το συνολικο κοστος και για τις 5 ορμονες ειναι 80 ευρω χωρις συνταγογραφηση για οποιον ενδιαφερεται.
σου στελνω πμ.τα υπολοιπα

Μπλουζα