Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Chs είπε:Ρίξε στο μαλλί φαρμάκι :8m: Που θα πάει θα τη βρείς την σωστή δόση που δεν θα σε πειράζει..
kapa είπε:Τσουζει και λίγο το αριστερό στήθος εδω και 3-4 μέρες αλλα κανω τα στραβά ματια
Chs είπε:kapa είπε:Τσουζει και λίγο το αριστερό στήθος εδω και 3-4 μέρες αλλα κανω τα στραβά ματια
Τσούζει όταν το πιάνεις? Η έτσι στο ξεκάρφωτο?
Chs είπε:Εξετάσεις για dht έχεις κάνει??
Chs είπε:Όπως δήποτε μην το συζητάς καθόλου... Θέλω να πιστευω στο 1/8 δεν θα έχεις θέμα.
Και εγώ σήμερα το μεσημέρι είχα ένα πολύ μικρό σφύξιματάκι στους όρχεις για κανα μισάωρο, αυτό με το κόψιμο του proscar με έχει πεθάνει.. αλλά βρήκα λύση από εδώ και πέρα με τα ανταλλακτικά για τα παλιά ξυραφάκια τα κλασσικά stainless κόβουν καλύτερα και με ακρίβεια.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
kapa είπε:Chs είπε:Εξετάσεις για dht έχεις κάνει??
Εχω την τιμη dht πριν την έναρξη και θα ξανά κανω
το keratene απο οτι φαινεται στις εξετασεις μου δεν επηρεαζει ελευθερη και ολικη τεστο.badday είπε:να δοκιμασω τα keratene η αστο καλυτερα;
http://www.hairlossgr.com/forum/thread-6936-post-91101.html#pid91101
kapa είπε:το keratene απο οτι φαινεται στις εξετασεις μου δεν επηρεαζει ελευθερη και ολικη τεστο.
ριχνει προλακτινη και dht,η φινα ανεβαζει ολικη τεστο ριχνει dht
δεν ξερω:angel:
η αποφαση δικη σας,εδω εχουμε να κανουμε με ορμονες
εγω αυτο που βλεπω σαν χρηστης στην πραξη ειναι οτι δεν εχει αραιωσει το σπερμα και δεν εχει αλαξει η λιμπιντο
Chs είπε:kapa είπε:το keratene απο οτι φαινεται στις εξετασεις μου δεν επηρεαζει ελευθερη και ολικη τεστο.
ριχνει προλακτινη και dht,η φινα ανεβαζει ολικη τεστο ριχνει dht
δεν ξερω:angel:
η αποφαση δικη σας,εδω εχουμε να κανουμε με ορμονες
εγω αυτο που βλεπω σαν χρηστης στην πραξη ειναι οτι δεν εχει αραιωσει το σπερμα και δεν εχει αλαξει η λιμπιντο
Ναι ε κάπα? :chinscratch
Πολύ ενδιαφέρον το θέμα...
petrospap είπε:ναι αλλα με ενα χαπι την ημερα ειναι σαν μιση φιναστεριδη?
Chs είπε:Καπα ξεκίνησες 1/8 από σήμερα?