Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
dk1984 είπε:kappa εχω την εξης απορια πως γινεται το κερατινε να σου αφησε αμεταβλητες ολες τις τιμες πχ ελευθευρη τεστο ολικη dht κτλ και παρολα αυτα να σου δημιουργησε sides??Δηλαδη το 4% σου τα προκαλεσε ολο αυτο
kapa είπε:αποτυχια σε εμενα...
με 1/16 keratene και πολλες παρενεργειες πετυχα μια πτωση dht 4%
μηπως παιζει ρολο η μικρη ποσοτητα για την μικρη μειωση δυτ??kapa είπε:αποτυχια σε εμενα...
με 1/16 keratene και πολλες παρενεργειες πετυχα μια πτωση dht 4%
gianniskritikos2 είπε:με την λογικη το 1/16 αν μειωνει 4% τοτε με 1 χαπι κανονικα θα επρεπε να μειωνει 64%
jeronymous είπε:δυστυχως εγω πριν αρχισω κερατενε δεν ειχα κανει εξετασεις οποτε και να μετρησω τωρα την dht μου δε θα εχει να προσφερει κατι.
Παροτι απογοητευομαι που δεν δουλεψε στον καπα εγω συνεχιζω 3μηνα+ με κερατενε γιατι απλα ουτε sides εχω και η τριχοπτωση εχει μειωθει πααααρα πολυ οποτε δενε εχω λογο να μην ειμαι ευχαριστημενος.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
jeronymous είπε:πηρα 2 καψουλες/μερα για περιπου 2 εβδομαδες με σκοπο να δω αν θα εχω οποιαδηποτε ενοχληση (δεν ειδα καμια διαφορα) και μετα γυρισα παλι στη 1 καψουλα ανα μερα.
χρησιμοποιω κερατενε/μινοξ/φουνγκοραλ.ζιρτεκ εχω πολυ καιρο που το εκοψα αφου υποψιαζομουνα οτι δεν εχει να δωσει κατι παραπερα σε εμενα.
σε αντιθεση με τον καπα εγω δεν εχω καποιο παραπονο απο το κερατενε ουτε απο sides ουτε απο θεμα τριχοπτωσης.
μακαρι να με κρατησει για παντα οπως με κραταει τωρα.
θα ηταν πολυ βοηθητικο ρε γαμωτο να ειχα κανει εξετασεισ πριν αρχισω ή να ειχαμε και αλλα μελη που να το δοκιμαζανε περα απο εμενα και τον καπα.
weznem είπε:jeronymous είπε:πηρα 2 καψουλες/μερα για περιπου 2 εβδομαδες με σκοπο να δω αν θα εχω οποιαδηποτε ενοχληση (δεν ειδα καμια διαφορα) και μετα γυρισα παλι στη 1 καψουλα ανα μερα.
χρησιμοποιω κερατενε/μινοξ/φουνγκοραλ.ζιρτεκ εχω πολυ καιρο που το εκοψα αφου υποψιαζομουνα οτι δεν εχει να δωσει κατι παραπερα σε εμενα.
σε αντιθεση με τον καπα εγω δεν εχω καποιο παραπονο απο το κερατενε ουτε απο sides ουτε απο θεμα τριχοπτωσης.
μακαρι να με κρατησει για παντα οπως με κραταει τωρα.
θα ηταν πολυ βοηθητικο ρε γαμωτο να ειχα κανει εξετασεισ πριν αρχισω ή να ειχαμε και αλλα μελη που να το δοκιμαζανε περα απο εμενα και τον καπα.
ευχαριστωψ για την απαντηση φιλε..μην ξεχνας να ενημερωνεις διοτι εισαι απο τους λιγους χρηστες..επαιρνεις προσπεσια παλια και αν ναι τι εμφανισες?και τωρα αν κανεις εξετασεςι δεν ειναι κακο..αμα κανεις ξανα απο ενα χρονο θα δεις ποσο και αν εχουν μεταβληθει οι τιμες τους και θα κατλαβεις πολλα.. θα εμπαινα και γω αλλα δεν εχω τα λεφτα τωρα..καποια στιγμη θα μπω και γω με κερατιν..με το ζιρτεκ ουτε εγω βλεπω φως τωρα παλιχανω πολλα 100+τριχες σεντιγκ κανει δεν ξερω τι σκατα γινεται,επιδη ανεβηκα στο 1%δραστικης ουσιας λιγο χρονο θα του δωσω ακομα κανα μηνα το πολυ..