Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
prowler3 είπε:Είμαι στη φιανστερίδη αυτή τη περίοδο.
Το πρόβλημα είναι οι παρενέργειες, και ας μη γελιόμαστε μιλάω για το σεξουαλικό...Έχει χτυπήσει στη λίμπιντο και τη διάθεση κατ επέκταση.
Οι πιθανότητες να είναι ψυχολογικό και μόνο είναι μεγάλες, αλλά σίγουρα η ζωή μου δεν είναι η ίδια πριν και μετά.Δεδομένα έχω επηρρεαστεί.
Σκέφτομαι να κάνω μια μικρή διακοπή των 2 εβδομάδων και μετά να περάσω σε keratene, πιθανότατα και συνδυαστικά με φιανστερίδη (π.χ. 1-2 φορές την εβδομάδα), ώστε να ελαχιστοποιήσω τις όποιες παρενέργειες.
Ετσι το έχω στο μυαλό μου, γι αυτό και τη ψάχνω με το keratene.
Chs είπε:prowler3 είπε:Είμαι στη φιανστερίδη αυτή τη περίοδο.
Το πρόβλημα είναι οι παρενέργειες, και ας μη γελιόμαστε μιλάω για το σεξουαλικό...Έχει χτυπήσει στη λίμπιντο και τη διάθεση κατ επέκταση.
Οι πιθανότητες να είναι ψυχολογικό και μόνο είναι μεγάλες, αλλά σίγουρα η ζωή μου δεν είναι η ίδια πριν και μετά.Δεδομένα έχω επηρρεαστεί.
Σκέφτομαι να κάνω μια μικρή διακοπή των 2 εβδομάδων και μετά να περάσω σε keratene, πιθανότατα και συνδυαστικά με φιανστερίδη (π.χ. 1-2 φορές την εβδομάδα), ώστε να ελαχιστοποιήσω τις όποιες παρενέργειες.
Πόσο καιρό ακριβώς είσαι στην φιναστερίδη και στα πόσα mg σκριβώς;
θα μου επιτρεψεις να πω οτι δεν ειναι ψυχολογικες μαλλον..prowler3 είπε:Chs είπε:prowler3 είπε:Είμαι στη φιανστερίδη αυτή τη περίοδο.
Πόσο καιρό ακριβώς είσαι στην φιναστερίδη και στα πόσα mg σκριβώς;
Έπαιρνα 3 μήνες, είδα συμπτώματα & απογοητεύτηκα, έκοψα & επανήλθα άμεσα, είδα κατηφόρα και ξανάρχισα μέσα Φεβρουαρίου. Μιλάμε πάντα για 1mg..Θα μου πεις είναι λίγος ο καιρός για ασφαλή συμπεράσματα, αλλά οι παρενέργειες είναι δεδομένες, ακόμα και ψυχολογικές...
prowler3 είπε:Έπαιρνα 3 μήνες, είδα συμπτώματα & απογοητεύτηκα, έκοψα & επανήλθα άμεσα, είδα κατηφόρα και ξανάρχισα μέσα Φεβρουαρίου. Μιλάμε πάντα για 1mg..Θα μου πεις είναι λίγος ο καιρός για ασφαλή συμπεράσματα, αλλά οι παρενέργειες είναι δεδομένες, ακόμα και ψυχολογικές...
weznem είπε:θα μου επιτρεψεις να πω οτι δεν ειναι ψυχολογικες μαλλον..
οταν το κοβεις εισαι κομπλε και ξεκινας παλι και η λιμπιντο παει πατο δεν φταιει η ψυχολογια.. κακα τα ψεματα με αυτο το κωλοχαπι 30 ατομα το παιρνουν μονο οι 5 δεν εχουν καμια παρενεργεια...μεσα σε μια 2ετια...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
gianniskritikos2 είπε:νομιζω χωρις να ειμαι 100% σιγουρος τα 2 χαπια εριχναν την δυτ περιπου στο 74% αλλα δεν ειμαι σιγουρος ετσι θυμαμαι οτι ελεγε
weznem είπε:gianniskritikos2 είπε:νομιζω χωρις να ειμαι 100% σιγουρος τα 2 χαπια εριχναν την δυτ περιπου στο 74% αλλα δεν ειμαι σιγουρος ετσι θυμαμαι οτι ελεγε
τοσο θυμαμαι και εγω..οσο ριχνει και η φινα αλλα η φινα εχει καλυτερα αποτελσματα... αυτο προσπαθω να κατανοησω.. ισως η διαφορα οτι το κερατιν δεν μπλοκαρει το 5αρ2 ενζυμο απλα μειωνει το υδρογοννο?κατι τετοιο τελος παντων. που καθιστα την παραγωγη δυτ σε μειωμενα επιπεδα.. την εξηγηση ομως δεν την βγαζω το γιατι.... τελος παντων .. :blush:
jeronymous είπε:μιας και θα αργησει να μου ερθει η παραγγελια σκεφτομαι να παω για εξετασεις dht...
για να εχω μετρο συγκρισης πριν και μετα.
ξερει κανεις ποσο καιρο κανει να επανελθει ο οργανισμος απο αυτου του ειδους τα χαπια?
αν παω για εξετασεις 20 μερες μετα το τελευταιο κερατενε θα βγει αξιοπιστο αποτελεσμα?
krhtikos21 είπε:weznem είπε:gianniskritikos2 είπε:νομιζω χωρις να ειμαι 100% σιγουρος τα 2 χαπια εριχναν την δυτ περιπου στο 74% αλλα δεν ειμαι σιγουρος ετσι θυμαμαι οτι ελεγε
τοσο θυμαμαι και εγω..οσο ριχνει και η φινα αλλα η φινα εχει καλυτερα αποτελσματα... αυτο προσπαθω να κατανοησω.. ισως η διαφορα οτι το κερατιν δεν μπλοκαρει το 5αρ2 ενζυμο απλα μειωνει το υδρογοννο?κατι τετοιο τελος παντων. που καθιστα την παραγωγη δυτ σε μειωμενα επιπεδα.. την εξηγηση ομως δεν την βγαζω το γιατι.... τελος παντων .. :blush:
πολύ κουλό να μην έχει παρενέργειες ενώ μειωνει την δυτ.
το υγιές μέχρι πόσο πρέεπι ν την μειωνει ένα δυτ μπλοκερ χωρίς να είναι επικινδυνο για οργανισμο???