Konstantinos_00-1421g κ. Γούνναρης-18/04/2024

Konstantinos_00

Active Member
Αφού σας λέω, δεν άντεχα άλλο κλεισμένος μέσα στο σπίτι (και τώρα πάλι κλεισμένος είμαι) και έβαλα το σύστημα μαλλιών γιατί στους 5 μήνες η φύτρωση μου ήταν πολύ αργή και δεν μπορούσα πια. Αλλά και πάλι, τις πρώτες μέρες όταν έφυγαν τα scabs, η τοποθέτηση ήταν πάλι αραιή, δείτε την εικόνα παρακάτω… Για να έχω πύκνωση με χαμηλό λόγο, ήθελα σίγουρα παραπάνω μοσχεύματα….Σίγουρα παραπάνω όπως είπατε….

Συνημμένα

• IMG_7699.jpeg
    IMG_7699.jpeg
    2 MB · Προβολές: 36
  • IMG_7660.jpeg
    IMG_7660.jpeg
    2.5 MB · Προβολές: 37
Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Konstantinos_00

Active Member
τα γκραφτς που μπηκαν ηταν εξαρχης λιγα για την εκταση του προβληματος, η εικονα ειναι η αναμενομενη εικονα που εχει καποιος μετα την εμφυτευση 1400 γκραφτς για αυτο το προβλημα, δεν πηγε τιποτα λαθος περα απο τον σχεδιασμο και το πλανο, θελει αλλα 500-800 γκραφτς και θα εχει ικανοποιητικη εικονα, η θα μπορουσε απλα να ειχε παει σε πιο συντηρητικο σχεδιασμο με πιο ανοιχτους κροταφους και οχι ισιους τελειως και τοτε θα ηταν καλα και με 1400 γκραφτς, αν και ο συγκεκριμενος και NW0 να ξαναγινει με καποιον μαγικο τροπο δεν νομιζω οτι θα λυθει το πραγματικο προβλημα του.
Κάνετε λάθος, αν δεν είχα αυτήν την κατάρα όλα θα ήταν διαφορετικά στη ζωή μου. Το 2020 που δούλευαν οι θεραπείες στο φουλ, ήμουν μια χαρά…..

Kostas97

Well-Known Member
Κάνετε λάθος, αν δεν είχα αυτήν την κατάρα όλα θα ήταν διαφορετικά στη ζωή μου. Το 2020 που δούλευαν οι θεραπείες στο φουλ, ήμουν μια χαρά…..
Αδερφε παρε τα πανω σου!!!

Που σε πηγε πισω το μαλλι και σταματησαν ολα να πηγαινουν οπως πριν??

Οσο εισαι μεσα κλεισμενος θα νομιζεις οτι αυτο ειναι τεραστιο ζητημα, στον εξω κοσμο ειναι ελαχιστο εως καθολου.

Βγες και διεκδικησαι οσα θες!! Τελειος δεν ειναι κανεις... Σε αλλους λειπουν χερια / ποδια και ΖΟΥΝ!!

Konstantinos_00

Active Member
Αδερφε παρε τα πανω σου!!!

Που σε πηγε πισω το μαλλι και σταματησαν ολα να πηγαινουν οπως πριν??

Οσο εισαι μεσα κλεισμενος θα νομιζεις οτι αυτο ειναι τεραστιο ζητημα, στον εξω κοσμο ειναι ελαχιστο εως καθολου.

Βγες και διεκδικησαι οσα θες!! Τελειος δεν ειναι κανεις... Σε αλλους λειπουν χερια / ποδια και ΖΟΥΝ!!
Στο να ζω με πήγαν πίσω τα μαλλιά μου, από τα ελεεινά 17 μου που είχα αδειάσει τόσο, το 2020 ήμουν μια χαρά, είχε γίνει θαύμα! Έκλεισαν οι κρόταφοι και πύκνωση από τις θεραπείες, όταν άρχισα να τα ξανά χάνω, ε, εκεί ξεκίνησε η κατηφόρα μου… Τέλος πάντων και τώρα που τα λέω… Σας είπα, με έχουν αρρωστήσει τα μαλλιά μου…

Konstantinos_00

Active Member
@Seneca Medical Group Κατανοώ τη στήριξη και ευχαριστώ, όμως, στην πρόσφατη βιντεοκλήση που έκανα μαζί σας, μου είπατε να περιμένω μέχρι τους 12 μήνες; Μα πως να περιμένω αφού καινούργιες τρίχες δε βγαίνουν πλέον, ότι βγήκε βγήκε, τα κενά δε θα διορθωθούν δια μαγείας…

Aldo

Well-Known Member
Σώπα ρε φίλε, άλλος κόσμος θα παρακαλαγε να έχει τον προβληματισμό σου με τα μαλλιά…
Πήγαινε μια βόλτα στο ΚΑΤ να συνέλθεις, με όλο το σεβασμό ούτε εμένα πήγε καλά η μεταμόσχευση μου, δε κάνουμε έτσι όμως.

Αν είναι να το βάλεις κάτω έτσι για τα μαλλιά, όταν θα έρθουν πραγματικά σοβαρά θέματα τι θα κανεις;
Τυπακι 24 ετών πάει για μετάγγιση αίματος καθε τρεις και λίγο λόγο αυτοανοσου, κάθε φορά έχει κ άλλη γκομενα, κοντός με κοιλιτσα και χωρίς μαλλιά...
υπάλληλος διαβητικος με ινσουλίνες, 32 ετών δε μπορεί να βρει πουκάμισα XXXLLL που να τον χωράνε, έχει ένα μοντέλο αναισθησιολόγο που τον παρακαλάει….

Όλα είναι θέμα perspective.

Λίγα graft βάλατε θα βάλετε και μερικά ακόμα και θα είσαι καλύτερα από ποτέ,

Konstantinos_00

Active Member
Σώπα ρε φίλε, άλλος κόσμος θα παρακαλαγε να έχει τον προβληματισμό σου με τα μαλλιά…
Πήγαινε μια βόλτα στο ΚΑΤ να συνέλθεις, με όλο το σεβασμό ούτε εμένα πήγε καλά η μεταμόσχευση μου, δε κάνουμε έτσι όμως.

Αν είναι να το βάλεις κάτω έτσι για τα μαλλιά, όταν θα έρθουν πραγματικά σοβαρά θέματα τι θα κανεις;
Τυπακι 24 ετών πάει για μετάγγιση αίματος καθε τρεις και λίγο λόγο αυτοανοσου, κάθε φορά έχει κ άλλη γκομενα, κοντός με κοιλιτσα και χωρίς μαλλιά...
υπάλληλος διαβητικος με ινσουλίνες, 32 ετών δε μπορεί να βρει πουκάμισα XXXLLL που να τον χωράνε, έχει ένα μοντέλο αναισθησιολόγο που τον παρακαλάει….

Όλα είναι θέμα perspective.

Λίγα graft βάλατε θα βάλετε και μερικά ακόμα και θα είσαι καλύτερα από ποτέ,
Ξέρω ότι για την ώρα, δεν έχω κάποια άλλα ιατρικά θέματα, δόξα το Θεό, όμως όπως είπα τα μαλλιά με επηρέασαν πολύ, γιατί άρχισα να τα χάνω από τόσο νωρίς με τόσο επιθετική τριχόπτωση.. Και σας είπα, η ζωή μου έχει σταματήσει…. Όταν έγραψα στην αρχή του νήματος, ότι είμαι κλεισμένος μέσα στο σπίτι 3.5 χρόνια, είναι αλήθεια. Εσείς θα αντέχατε;;; Περίμενα πως και πως αυτήν τη μεταμόσχευση, μπας και ανασάνω επιτέλους μετά από όλα αυτά τα χρόνια….

Τελευταία επεξεργασία:

tsilas

Member
Ξέρω ότι για την ώρα, δεν έχω κάποια άλλα ιατρικά θέματα, δόξα το Θεό, όμως όπως είπα τα μαλλιά με επηρέασαν πολύ, γιατί άρχισα να τα χάνω από τόσο νωρίς με τόσο επιθετική τριχόπτωση.. Και σας είπα, η ζωή μου έχει σταματήσει…. Όταν έγραψα στην αρχή του νήματος, ότι είμαι κλεισμένος μέσα στο σπίτι 3.5 χρόνια, είναι αλήθεια. Εσείς θα αντέχατε;;; Περίμενα πως και πως αυτήν τη μεταμόσχευση, μπας και ανασάνω επιτέλους μετά από όλα αυτά τα χρόνια….
Φιλαράκι κρίμα
Κατάστρεψες στην ζωή σου με αυτά που λες
Θεωρώ πως το πρόβλημα με τα μαλλιά σου δεν πρόκειται να λυθεί ποτέ για εσένα γιατί ότι και να κάνεις πάντα θα έχεις σε κάποιο σημείο -σημεία αραιό μαλλί Ή και στο μέλλον μπορεί και καθόλου
Πρέπει να το αποδεχτείς -ΦΥΣΙΚΑ- να το πολεμήσεις όπως κάνουμε οι περισσότεροι .
Κρίμα πολύ κρίμα νέο παιδί

aeratos28

Just aeratos
Αν μπορεί η Σενέκα ,να κάνει κάτι πριν φτάσει ο τύπος τους 12 μήνες γτ αν συνεχίσουμε έτσι ,θα μετατραπεί σε γκρουπ θεραπι το φόρουμ...
Ξύπνα τυπε...ευτυχώς για σένα που δεν μενουμε κοντά...γτ μόλις θα αρχιζες τις παρανοιες περί μαλλιών και καταστροφής ζωής λόγω αυτού,οι φαπες θα ήταν αναπόφευκτες..((( έχω βαρύ χέρι)))...ας βοηθήσει η Σενεκα νωρίτερα...αφού είναι διατεθειμένη να το κάνει..η μις κλαψα είναι ο τύπος...έλεος.

TheodosisK

Member
Σύνελθε. Τωρα ειναι το μαλλι αυριο θα είναι κάτι άλλο στη ζωή σου. Πριν πας για διόρθωση, πήγαινε σε κανενα ψυχολόγο πρώτα.

LoverBoy

Well-Known Member
Παιδιά εγώ τον ψιλοκαταλαβαίνω τον Κωνσταντίνο!Εμένα απο τότε που άρχισε έντονα η αραίωση(30χρ)Με πείραξε πάρα πολύ ακόμα και στις προσωπικές μου σχέσεις!Δεν είμαστε όλοι το ίδιο άλλοι το παίρνουν ελαφρώς άλλοι το παίρνουν βαρέως!Ένας απο αυτούς ήμουν και εγώ!Σίγουρα τα σημαντικά προβλήματα είναι τα Υγείας και το βάζω πάνω απο όλα αλλά και το ψυχολογικό ανήκει στον κλάδο της υγείας και το μαλλί μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την ζωή του άλλου!
Κωνσταντίνε πήγαινε στην Σένεκα και θα βρείτε την άκρη!Είτε έφταιξες εσύ είτε έφταιξαν αυτοί θα βρείτε την άκρη!Μην στεναχωριέσαι!Να χαίρεσαι πάνω απο όλα που είσαι γερός εσύ και η οικογένεια σου!ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ!Τα άλλα είναι όντως τρίχες που μπορούμε να τα φτιάξουμε!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Μπλουζα