Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Τότε Κωνστναντινε καλά είναι να επικοινωνήσεις με την κλινική για να δούμε τι έχουν να σου προτείνουν!Δεν είμαι ευχαριστημένος και περίμενα τόσο καιρό και με έχουν διαλύσει πια τα μαλλιά μου όλα αυτά τα χρόνια… Κενά ενδιάμεσα… Δείτε ακόμα πόσα μοσχεύματα μπορούσαν να μπουν για καλύτερη πυκνότητα… Όταν είχα ξυρίσει το κεφάλι μου μετά το σύστημα, τα grafts έχουν αρκετή απόσταση μεταξύ τους λίγο πριν τους 6 μηνες και δε βγήκε τίποτα άλλο καινούργιο και δεν πρόκειται να αλλάξει, αφού κολλάω το κεφάλι μου στο καθρέπτη και δε βλέπω καμία καινούργια τρίχα….
Χαιρετώ την απόφαση να λάβετε θέση, και το ότι θέλετε να στηρίξετε τον ασθενή.Αγαπητέ Κων/νε όπως σου έχουμε αναφέρει πολλές φορές, θα ήταν καλό να έρθεις στην κλινική να σε δούμε και να τα πούμε. Ανεξαρτήτως με τη λάθος επιλογή να φορέσεις πρόσθετο τόσο νωρίς μετά τη μεταμόσχευση, έχουμε τονίσει ότι εμείς είμαστε εδώ για να σε στηρίξουμε και να σε βοηθήσουμε να φτάσεις το επιθυμητό (για σένα) αποτέλεσμα. Αν τελικά καταφέρεις να έρθεις τον Ιανουάριο όπως μας είπες τηλεφωνικά είμαστε σίγουροι ότι θα βρούμε τη λύση. Μέχρι τότε υπομονή, δεν υπάρχει λόγος να απογοητεύεσαι και να στεναχωριέσαι για κάτι που διορθώνεται εύκολα.
Τι είναι πιο σημαντικό είναι να πουν από τη σκοπιά του ασθενή;Χαιρετώ την απόφαση να λάβετε θέση, και το ότι θέλετε να στηρίξετε τον ασθενή.
Μια ερώτηση, το αποτέλεσμα αυτό είναι επιθυμητό για εσάς ;
Ανεξαρτήτως τι βλέπει ή λέει ο ασθενής σας!
Σωστα, το ζητημα ειναι ομως και ενας τριτος αλλα και ο Κωστας να καταλαβαινει τι πηγε λαθος.Τι είναι πιο σημαντικό είναι να πουν από τη σκοπιά του ασθενή;
- 'ναι ειναι μέτριο αποτελέσμα'
- 'είμαστε εδώ για να σε στηρίξουμε και να σε βοηθήσουμε να φτάσεις το επιθυμητό (για σένα) αποτέλεσμα.'
Νομίζω το δεύτερο - και μπράβο τους που το κάνουν. Για να παίρνουν αυτη τη θέση, είναι ηλίου φαεινότερον πως ούτε εκείνοι θεωρούν πως το αποτέλεσμα ειναι ικανοποιητικό.
Προφανώς και όχι, και όπως έχετε ήδη διαπιστώσει από τη συμμετοχή μας εδώ στο φόρουμ, δεν θα μπορούσαμε να είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι.Χαιρετώ την απόφαση να λάβετε θέση, και το ότι θέλετε να στηρίξετε τον ασθενή.
Μια ερώτηση, το αποτέλεσμα αυτό είναι επιθυμητό για εσάς ;
Ανεξαρτήτως τι βλέπει ή λέει ο ασθενής σας!
Είναι επίσης ξεκάθαρο πως οι λόγοι που οδήγησαν στο μη επιθυμητό αποτέλεσμα σχετίζονται με κάποιες λάθος ενέργειες κατά τη διάρκεια της φύτρωσης