Konstantinos_00-1421g κ. Γούνναρης-18/04/2024

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Konstantinos_00

Active Member
Δότρια…

Συνημμένα

• IMG_0497.jpeg
    IMG_0497.jpeg
    1.6 MB · Προβολές: 262
  • IMG_0496.jpeg
    IMG_0496.jpeg
    1.1 MB · Προβολές: 186
  • IMG_0825.jpeg
    IMG_0825.jpeg
    2.9 MB · Προβολές: 253

Noname12

Member
Νομίζω ότι υπάρχει βελτίωση από τις προηγούμενες φωτογραφίες. Δώστου ένα περιθώριο μέχρι το 12μηνο.

Και να έχει κενά η φύτρωση πάντως στο τέλος φτιάχνεται εύκολα αυτό με ένα touch up (c. 400-500 grafts υποθέτω). Στο μεταξύ μπορείς άνετα να καλύψεις το κενό με τοπικ, αν σε ενοχλεί.

Τελευταία επεξεργασία:

TheodosisK

Member
Αυτό που βλέπεις εσύ ως άσχημο εμένα και πολλών άλλων μας φαίνεται αρκετά καλό ως αποτέλεσμα, τουλάχιστον μέσα από τις φωτογραφίες που μοιράζεσαι. Άσε που αυτη τη στιγμή, στον 8ο μηνα δηλαδή το αποτέλεσμα σου δεν κρίνεται ολοκληρωμένο.

Αν μου επιτρέπεις, επειδή σε εχει καταβάλει πολύ ψυχολογικά και αντιμετωπίζεις την όλη φάση με τρομερή ηττοπάθεια, θα σου πρότεινα να αναζητήσεις ψυχολογική υποστήριξη.

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Ta 1400 μοσχεύματα δεν έφταναν εξ αρχής. Το πρόβλημα διορθώνεται δεν χρειάζεται τόσο άγχος πια.

LoverBoy

Well-Known Member
Κωνσταντίνε κάνε υπομονή μέχρι τον 12ο χρόνο και μετά μιλάς με την κλινική για να δούμε τι μπορεί να γίνει αν δεν βελτιωθεί!

Konstantinos_00

Active Member
Δεν είμαι ευχαριστημένος και περίμενα τόσο καιρό και με έχουν διαλύσει πια τα μαλλιά μου όλα αυτά τα χρόνια… Κενά ενδιάμεσα… Δείτε ακόμα πόσα μοσχεύματα μπορούσαν να μπουν για καλύτερη πυκνότητα… Όταν είχα ξυρίσει το κεφάλι μου μετά το σύστημα, τα grafts έχουν αρκετή απόσταση μεταξύ τους λίγο πριν τους 6 μηνες και δε βγήκε τίποτα άλλο καινούργιο και δεν πρόκειται να αλλάξει, αφού κολλάω το κεφάλι μου στο καθρέπτη και δε βλέπω καμία καινούργια τρίχα….

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

LoverBoy

Well-Known Member
Δεν είμαι ευχαριστημένος και περίμενα τόσο καιρό και με έχουν διαλύσει πια τα μαλλιά μου όλα αυτά τα χρόνια… Κενά ενδιάμεσα… Δείτε ακόμα πόσα μοσχεύματα μπορούσαν να μπουν για καλύτερη πυκνότητα… Όταν είχα ξυρίσει το κεφάλι μου μετά το σύστημα, τα grafts έχουν αρκετή απόσταση μεταξύ τους λίγο πριν τους 6 μηνες και δε βγήκε τίποτα άλλο καινούργιο και δεν πρόκειται να αλλάξει, αφού κολλάω το κεφάλι μου στο καθρέπτη και δε βλέπω καμία καινούργια τρίχα….

Τότε Κωνστναντινε καλά είναι να επικοινωνήσεις με την κλινική για να δούμε τι έχουν να σου προτείνουν!

piros75

Well-Known Member
Οι φωτογραφίες είναι από το ξύρισμα που έκανες τότε για το πρόσθετο περουκίνι ή φρέσκες; Πάντως ρε φίλε νομίζω ότι ήταν μεγάλο λάθος να βάλεις πρόσθετο, κόλλες κλπ σε ένα κεφάλι που ήταν υπό φύτρωση τα μοσχεύματα.... Έχεις μιλήσει με την κλινική και αν ναι, τί σου είπαν;

Seneca Medical Group

Nikos- Εκπρόσωπος κλινικών Seneca Medical Group
Αγαπητέ Κων/νε όπως σου έχουμε αναφέρει πολλές φορές, θα ήταν καλό να έρθεις στην κλινική να σε δούμε και να τα πούμε. Ανεξαρτήτως με τη λάθος επιλογή να φορέσεις πρόσθετο τόσο νωρίς μετά τη μεταμόσχευση, έχουμε τονίσει ότι εμείς είμαστε εδώ για να σε στηρίξουμε και να σε βοηθήσουμε να φτάσεις το επιθυμητό (για σένα) αποτέλεσμα. Αν τελικά καταφέρεις να έρθεις τον Ιανουάριο όπως μας είπες τηλεφωνικά είμαστε σίγουροι ότι θα βρούμε τη λύση. Μέχρι τότε υπομονή, δεν υπάρχει λόγος να απογοητεύεσαι και να στεναχωριέσαι για κάτι που διορθώνεται εύκολα.

Aldo

Well-Known Member
Αγαπητέ Κων/νε όπως σου έχουμε αναφέρει πολλές φορές, θα ήταν καλό να έρθεις στην κλινική να σε δούμε και να τα πούμε. Ανεξαρτήτως με τη λάθος επιλογή να φορέσεις πρόσθετο τόσο νωρίς μετά τη μεταμόσχευση, έχουμε τονίσει ότι εμείς είμαστε εδώ για να σε στηρίξουμε και να σε βοηθήσουμε να φτάσεις το επιθυμητό (για σένα) αποτέλεσμα. Αν τελικά καταφέρεις να έρθεις τον Ιανουάριο όπως μας είπες τηλεφωνικά είμαστε σίγουροι ότι θα βρούμε τη λύση. Μέχρι τότε υπομονή, δεν υπάρχει λόγος να απογοητεύεσαι και να στεναχωριέσαι για κάτι που διορθώνεται εύκολα.
Χαιρετώ την απόφαση να λάβετε θέση, και το ότι θέλετε να στηρίξετε τον ασθενή.
Μια ερώτηση, το αποτέλεσμα αυτό είναι επιθυμητό για εσάς ;
Ανεξαρτήτως τι βλέπει ή λέει ο ασθενής σας!

TheodosisK

Member
Τι είναι πιο σημαντικό είναι να πουν από τη σκοπιά του ασθενή;

1. 'ναι ειναι μέτριο αποτελέσμα'
  2. 'είμαστε εδώ για να σε στηρίξουμε και να σε βοηθήσουμε να φτάσεις το επιθυμητό (για σένα) αποτέλεσμα.'

Νομίζω το δεύτερο - και μπράβο τους που το κάνουν. Για να παίρνουν αυτη τη θέση, είναι ηλίου φαεινότερον πως ούτε εκείνοι θεωρούν πως το αποτέλεσμα ειναι ικανοποιητικό.

Kostas97

Well-Known Member
Τι είναι πιο σημαντικό είναι να πουν από τη σκοπιά του ασθενή;

1. 'ναι ειναι μέτριο αποτελέσμα'
  2. 'είμαστε εδώ για να σε στηρίξουμε και να σε βοηθήσουμε να φτάσεις το επιθυμητό (για σένα) αποτέλεσμα.'

Νομίζω το δεύτερο - και μπράβο τους που το κάνουν. Για να παίρνουν αυτη τη θέση, είναι ηλίου φαεινότερον πως ούτε εκείνοι θεωρούν πως το αποτέλεσμα ειναι ικανοποιητικό.
Σωστα, το ζητημα ειναι ομως και ενας τριτος αλλα και ο Κωστας να καταλαβαινει τι πηγε λαθος.

Αν τα ριξουμε ευθυς εξ αρχης ολα στο συστημα, τελειωνει και η συζητηση για το τι πηγε λαθος.

Seneca Medical Group

Nikos- Εκπρόσωπος κλινικών Seneca Medical Group
Προφανώς και όχι, και όπως έχετε ήδη διαπιστώσει από τη συμμετοχή μας εδώ στο φόρουμ, δεν θα μπορούσαμε να είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι.

Είναι επίσης ξεκάθαρο πως οι λόγοι που οδήγησαν στο μη επιθυμητό αποτέλεσμα σχετίζονται με κάποιες λάθος ενέργειες κατά τη διάρκεια της φύτρωσης. Παρόλα αυτά, όπως έχουμε ήδη αναφέρει σε προηγούμενη ανάρτησή μας, προτεραιότητά μας ήταν, είναι και θα παραμείνει η πλήρης στήριξη του ασθενή μας, προσφέροντας κάθε δυνατή βοήθεια και λύση.

Είμαστε εδώ για να συνεχίσουμε να στηρίζουμε και να παρέχουμε κάθε δυνατή βοήθεια, ώστε να διασφαλίσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

JimKan1

Well-Known Member
τα γκραφτς που μπηκαν ηταν εξαρχης λιγα για την εκταση του προβληματος, η εικονα ειναι η αναμενομενη εικονα που εχει καποιος μετα την εμφυτευση 1400 γκραφτς για αυτο το προβλημα, δεν πηγε τιποτα λαθος περα απο τον σχεδιασμο και το πλανο, θελει αλλα 500-800 γκραφτς και θα εχει ικανοποιητικη εικονα, η θα μπορουσε απλα να ειχε παει σε πιο συντηρητικο σχεδιασμο με πιο ανοιχτους κροταφους και οχι ισιους τελειως και τοτε θα ηταν καλα και με 1400 γκραφτς, αν και ο συγκεκριμενος και NW0 να ξαναγινει με καποιον μαγικο τροπο δεν νομιζω οτι θα λυθει το πραγματικο προβλημα του.

IMG_2945.jpeg

Μπλουζα