Konstantinos_00-1421g κ. Γούνναρης-18/04/2024

Corona

Active Member
Καλησπέρα Κωνσταντίνε,
Έχουν περάσει έξι μήνες από την επέμβαση σου, και θα ήθελα να σε καλέσω στην κλινική για την προγραμματισμένη επανεξέταση.
Είναι μια καλή ευκαιρία να δούμε την εξέλιξή σου και να συζητήσουμε τόσο την πορεία σου όσο και τη φαρμακευτική σου αγωγή.
Φιλε Κωνσταντίνε βλέπω σε προσκάλεσε η κλινική να πας εκει να κάνετε αξιολόγηση του αποτελέσματος μέχρι στιγμής...νομιζω ειναι μια καλή ευκαιρία να δειτε την εξέλιξη της πορείας σου...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Konstantinos_00

Active Member
6 μήνες και 4 μέρες….. Υπάρχει περίπτωση να βελτιωθεί περισσότερο; Δεν είμαι ικανοποιημένος έως τώρα…..Είμαι απογοητευμένος…

Συνημμένα

• IMG_0605.jpeg
    IMG_0605.jpeg
    1.2 MB · Προβολές: 366
  • IMG_0610.jpeg
    IMG_0610.jpeg
    2.5 MB · Προβολές: 306
  • IMG_0613.jpeg
    IMG_0613.jpeg
    2.5 MB · Προβολές: 314
  • IMG_0602.jpeg
    IMG_0602.jpeg
    1.3 MB · Προβολές: 438

LoverBoy

Well-Known Member
Φαίνονται κάτι ψιλά τριχάκια που θα μεγαλώσουν και αυτα Κωνσταντίνε!Παρεπιπτώντος με το μαλλί έτσι κουρεμένο φαίνεται πολύ πιο καλό το μαλλί σου και πυκνό!Στον 9ο θα κρίνουμε το αποτέλεσμα και θα πράξεις τα ανάλογα!

JimKan1

Well-Known Member
6 μήνες και 4 μέρες….. Υπάρχει περίπτωση να βελτιωθεί περισσότερο; Δεν είμαι ικανοποιημένος έως τώρα…..Είμαι απογοητευμένος…

1. Αστα να μακρυνουν, δεν υπαρχει μεταμοσχευση σε αυτο το μηκος μαλλιου
2. Βαλε κανονικες φωτογραφιες σε εξωτερικο χωρο απο ολες τις πλευρες απο το μισο μετρο

Τοτε θα σου πουμε γνωμη

feanor

Active Member
Φαίνονται κάτι ψιλά τριχάκια που θα μεγαλώσουν και αυτα Κωνσταντίνε!Παρεπιπτώντος με το μαλλί έτσι κουρεμένο φαίνεται πολύ πιο καλό το μαλλί σου και πυκνό!Στον 9ο θα κρίνουμε το αποτέλεσμα και θα πράξεις τα ανάλογα!
οντως φαινονται

Konstantinos_00

Active Member
Κάποιες άλλες. Τις κόβω, γιατί ξεπερνούν το μέγεθος… Να σημειώσω ότι από 31/10 παίρνω πλέον Ντουταστερίδη και συνεχίζω με τη Μινοξιδίλη. Έχω σταματήσει τη Φιναστερίδη…. (Κάποια άσπρα υπολείμματα είναι από τη Μινοξιδίλη)

Συνημμένα

• IMG_0707.jpeg
    IMG_0707.jpeg
    1.3 MB · Προβολές: 197
  • IMG_0705.jpeg
    IMG_0705.jpeg
    2.2 MB · Προβολές: 295
  • IMG_0706.jpeg
    IMG_0706.jpeg
    915.9 KB · Προβολές: 183
  • IMG_0712.jpeg
    IMG_0712.jpeg
    1.8 MB · Προβολές: 172
  • IMG_0714.jpeg
    IMG_0714.jpeg
    2.3 MB · Προβολές: 194

Corona

Active Member
Βάλε με λιγο πιο φυσιολογικη απόσταση φωτογραφίες και οχι να κολλάς το κινητο στο κεφάλι... πχ από το 1 μ. ξερω γω να φαινεται ολο το κεφάλι σου και επίσης άσε να μακρύνουν λίγο τα μαλλιά σου γιατι ειναι πολυ κοντά έτσι και χρειάζονται μάκρος οι μεταμοσχεύσεις...

aeratos28

Just aeratos
Τις φωτό που βγάζεις ,όπως είναι ,κάντες screenshot και ανέβασε τες..μειώνεις κατά πολύ το μέγεθος τους ..και ποιο μακριά η κάμερα ,δεν καταλαβαίνει κανένας τπτ φιλε
Κάποιες άλλες. Τις κόβω, γιατί ξεπερνούν το μέγεθος… Να σημειώσω ότι από 31/10 παίρνω πλέον Ντουταστερίδη και συνεχίζω με τη Μινοξιδίλη. Έχω σταματήσει τη Φιναστερίδη…. (Κάποια άσπρα υπολείμματα είναι από τη Μινοξιδίλη)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

LoverBoy

Well-Known Member
Κωνσταντίνε έχεις ακόμη 2 μήνες καλούς μπροστά σου μέχρι τον 9ο.... Πιστεύω θα βελτιωθεί και άλλο..... υπομονή κάνε

Konstantinos_00

Active Member
Δε νομίζω να βελτιωθεί άλλο… υπάρχουν πολλά κενά… Πόση πιθανότητα υπάρχει να αλλάξει μέχρι τους 10 μήνες; Απογοήτευση…

LoverBoy

Well-Known Member
Δε νομίζω να βελτιωθεί άλλο… υπάρχουν πολλά κενά… Πόση πιθανότητα υπάρχει να αλλάξει μέχρι τους 10 μήνες; Απογοήτευση…
Κάνε υπομονή Κωνσταντίνε και αν δεν βελτιωθεί και άλλο μιλάς πάλι με την κλινική να βρείτε μια λύση!

Konstantinos_00

Active Member
Εδώ όταν είχαν πέσει σχεδόν όλα, δε φαίνεται ότι ήθελα παραπάνω μοσχεύματα μπροστά;….

Συνημμένα

• IMG_9532.jpeg
    IMG_9532.jpeg
    1.8 MB · Προβολές: 121
  • IMG_9533.jpeg
    IMG_9533.jpeg
    1.9 MB · Προβολές: 144

theoblue

Well-Known Member
Εχεις ακομα τουλαχιστον 2 μηνες σημαντικης βελτιωσης. Και κρινοντας απο τις πανοραμικες φωτογραφιες, με τις θεραπειες που κανεις, το προβλημα σου δε φαινεται τοσο τραγικο οσο φαινεται στα ματια σου

Μπλουζα