Καλησπερα φιλε Κωνσταντινε. Θα εκφρασω κι εγω την αποψη μου, η οποια πιθανως να μην ειναι τοσο αρεστη ουτε σε σενα ουτε σε αρκετα μελη του φορουμ, αλλα θα ελεγα να την παρεις σοβαρα υποψη σου.
Εχω διαβασει και αυτο και το παλιοτερο ποστ σου και κατα τη γνωμη μου το γεγονος οτι ενα προβλημα σαν την τριχοπτωση σε εχει κανει να παρατησεις τα παντα και να κλειστεις στο σπιτι και τον εαυτο σου στα καλυτερα και πιο παραγωγικα σου χρονια ειναι ενα προβλημα πολυ πιο ανησυχητικο απο την τριχοπτωση αυτη καθ'αυτη.
Γνωριζω και καταλαβαινω πολυ καλα οτι μεσα σου πιστευεις οτι η ψυχολογια σου και κατ'επεκταση η ζωη σου θα ηταν μια χαρα διχως την τριχοπτωση, αλλα ο μεγαλος κινδυνος που αντιμετωπιζεις δεν ειναι η τριχοπτωση (το δεντρο) αλλα το ποσο ευθραυστη ειναι η ψυχολογια και η αυτοπεποιθηση σου μπροστα σε ενα προβλημα οπως η τριχοπτωση (το δασος), η οποια σου εχει γινει τουλαχιστον εμμονικη ιδεοληψια.
Αν δεν το κανεις ηδη, γνωμη μου ειναι οτι πρεπει επειγοντως να επισκεφθεις ψυχιατρο, ο οποιος κατα πασα πιθανοτητα θα σου συστησει αμεσα ψυχοθεραπεια και φαρμακευτικη αγωγη και ο οποιος θα πρεπει επισης να λαβει γνωση της θεραπειας που ακολουθεις κατα της τριχοπτωσης και η οποια μπορει να εχει πολυ σοβαρες αρνητικες επιπτωσεις σε μια ψυχοσυνθεση σαν τη δικη σου.
Θα πρεπει να κατσεις να σκεφτεις αν για σενα εχει μεγαλυτερη σημασια η ζωη ή οι τριχες σου και αν σκεφτεις καθαρα και διαλεξεις το πρωτο, τοτε ο στοχος σου θα πρεπει πρωτιστως να ειναι η θωρακιση της ψυχολογιας σου απεναντι σε προβληματα οπως η τριχοπτωση και δευτερευοντως η τριχοπτωση αυτη καθ'αυτη.
Στη διαρκεια της ζωης σου το προβλημα της τριχοπτωσης θα εχει πολλα σκαμπανεβασματα και αν δεν εισαι ετοιμος να αντιμετωπισεις τις κακες περιοδους, πιθανον να ερθεις αντιμετωπος με εντονες αυτοκτονικες τασεις (συγνωμη που γινομαι ωμος).
Παρε τη ζωη στα χερια σου ξανα με τη βοηθεια των ειδικων, βαλε προτεραιοτητες και κυνηγα το μεγαλο στοχο να αρχισεις ξανα να χαιρεσαι τα νεανικα σου χρονια τα οποια δεν ξαναγυριζουν πισω!