Konstantinos_00-1421g κ. Γούνναρης-18/04/2024

Konstantinos_00

Active Member
Παίρνεις φτιαχτή η loniten ;επίσης πότε παίρνεις μετά το φαγητό;
Φτιαχτή. Παίρνω 2x2.5mg, μια κάψουλα προς το μεσημέρι και μια προς το βράδυ, λόγω half-life, αλλά και για πιο σταθερές συγκεντρώσεις του φαρμάκου στον οργανισμό. Δεν παίρνω με το φαγητό.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

theoblue

Active Member
Καλησπερα φιλε Κωνσταντινε. Θα εκφρασω κι εγω την αποψη μου, η οποια πιθανως να μην ειναι τοσο αρεστη ουτε σε σενα ουτε σε αρκετα μελη του φορουμ, αλλα θα ελεγα να την παρεις σοβαρα υποψη σου.

Εχω διαβασει και αυτο και το παλιοτερο ποστ σου και κατα τη γνωμη μου το γεγονος οτι ενα προβλημα σαν την τριχοπτωση σε εχει κανει να παρατησεις τα παντα και να κλειστεις στο σπιτι και τον εαυτο σου στα καλυτερα και πιο παραγωγικα σου χρονια ειναι ενα προβλημα πολυ πιο ανησυχητικο απο την τριχοπτωση αυτη καθ'αυτη.

Γνωριζω και καταλαβαινω πολυ καλα οτι μεσα σου πιστευεις οτι η ψυχολογια σου και κατ'επεκταση η ζωη σου θα ηταν μια χαρα διχως την τριχοπτωση, αλλα ο μεγαλος κινδυνος που αντιμετωπιζεις δεν ειναι η τριχοπτωση (το δεντρο) αλλα το ποσο ευθραυστη ειναι η ψυχολογια και η αυτοπεποιθηση σου μπροστα σε ενα προβλημα οπως η τριχοπτωση (το δασος), η οποια σου εχει γινει τουλαχιστον εμμονικη ιδεοληψια.

Αν δεν το κανεις ηδη, γνωμη μου ειναι οτι πρεπει επειγοντως να επισκεφθεις ψυχιατρο, ο οποιος κατα πασα πιθανοτητα θα σου συστησει αμεσα ψυχοθεραπεια και φαρμακευτικη αγωγη και ο οποιος θα πρεπει επισης να λαβει γνωση της θεραπειας που ακολουθεις κατα της τριχοπτωσης και η οποια μπορει να εχει πολυ σοβαρες αρνητικες επιπτωσεις σε μια ψυχοσυνθεση σαν τη δικη σου.

Θα πρεπει να κατσεις να σκεφτεις αν για σενα εχει μεγαλυτερη σημασια η ζωη ή οι τριχες σου και αν σκεφτεις καθαρα και διαλεξεις το πρωτο, τοτε ο στοχος σου θα πρεπει πρωτιστως να ειναι η θωρακιση της ψυχολογιας σου απεναντι σε προβληματα οπως η τριχοπτωση και δευτερευοντως η τριχοπτωση αυτη καθ'αυτη.

Στη διαρκεια της ζωης σου το προβλημα της τριχοπτωσης θα εχει πολλα σκαμπανεβασματα και αν δεν εισαι ετοιμος να αντιμετωπισεις τις κακες περιοδους, πιθανον να ερθεις αντιμετωπος με εντονες αυτοκτονικες τασεις (συγνωμη που γινομαι ωμος).

Παρε τη ζωη στα χερια σου ξανα με τη βοηθεια των ειδικων, βαλε προτεραιοτητες και κυνηγα το μεγαλο στοχο να αρχισεις ξανα να χαιρεσαι τα νεανικα σου χρονια τα οποια δεν ξαναγυριζουν πισω!

Konstantinos_00

Active Member
Τελικά αποφάσισα να βάλω σύστημα μαλλιών… Δεν αντέχω άλλο την υπομονή της μεταμόσχευσης και οι θεραπείες δεν δουλεύουν. Ό,τι έχω δοκιμάσει είναι νεράκι… Συνεχίζω όμως oral minoxidil και Φιναστερίδη κανονικά, γιατί δεν θα το αντέξω να χάσω όλα μου τα μαλλιά… Αν καταφέρω να τα κρατήσω βέβαια… Μακάρι να αντέξω το ψυχολογικό βάρος του συστήματος και να νιώσω έστω λίγο καλύτερα..

LoverBoy

Well-Known Member
Τελικά αποφάσισα να βάλω σύστημα μαλλιών… Δεν αντέχω άλλο την υπομονή της μεταμόσχευσης και οι θεραπείες δεν δουλεύουν. Ό,τι έχω δοκιμάσει είναι νεράκι… Συνεχίζω όμως oral minoxidil και Φιναστερίδη κανονικά, γιατί δεν θα το αντέξω να χάσω όλα μου τα μαλλιά… Αν καταφέρω να τα κρατήσω βέβαια… Μακάρι να αντέξω το ψυχολογικό βάρος του συστήματος και να νιώσω έστω λίγο καλύτερα..
Γιατί βρε Κωνσταντίνε?Κάνε υπομονή!Ανέβασε μια φώτο σου αν μπορείς!Έχεις μαλλιά το σύστημα δεν θα εξυπηρετήσει μην μπεις σε αυτή την διαδικασία!Το σύστημα μαλλιών είναι το τελευταίο μας χαρτί!Εσύ και στις φώτο που έχεις ανεβάσει εδώ έχεις μαλλιά!

Chris34

Well-Known Member
Ρε Κωνσταντίνε έκανες μεταμόσχευση μαλλιών 18 Απριλίου είσαι στους 4 μήνες όπου θα αρχίσεις να πυκνωνεις πολύ γρήγορα από εδώ και πέρα και σκέφτεσαι να σου ξυρίσουν τα μαλλιά και πάνω στη ληπτρια να σου κολλήσουν σύστημα μαλλιών;
Το πιο σημαντικό μπορεί να κάνεις ζημιά στα μεταμοσχευμενα μαλλιά και να επηρεάσεις τη φυτρωση τους.
Το πρόσθετο θα σου δημιουργήσει πολύ περισσότερες ανασφάλειες θεωρώ.
Δώσε χρόνο στη μεταμόσχευση μαλλιών που έκανες και θα γίνουν μια χαρά τα μαλλιά σου.

Όπως σου είπαν και πιο πάνω δεν είναι ντροπή χρειάζεσαι ψυχολογική υποστήριξη για να αντιμετωπίσεις όλες αυτές τις αρνητικές σκέψεις γύρω από τα μαλλιά.
Όταν κάτι επηρεάζει σε τόσο μεγάλο βαθμό την καθημερινότητα μας είναι σημάδι ότι χρειαζόμαστε βοήθεια.
Μαζί σου είμαστε και σε κάποιο βαθμό όλους μας πείραζε η απώλεια των μαλλιών μας.

RyanStack

Member
Φίλε Κωνσταντίνε εγώ θα διαφωνήσω κάθετα με τους προλαλησαντες.Χωρις να σε ξέρω και χωρίς να είμαι ψυχολόγος ή ψυχίατρος πιστεύω ότι όλη η κατάρρευση του χαρακτήρα σου ξεκίνησε από την ΑΑ.Μονο ομοιοπαθεις σαν εμένα μπορούν να σε καταλάβουν.Ανθρωποι δηλαδή που η ΑΑ τους έπιασε σε νεαρή ηλικία.Αλλοι μπορούν να λένε πολλά τραγούδια έξω απ' το χορό.Το παρηγορο για σενα είναι ότι έχεις αρκετό μαλλί ακόμα και με την ΜΜ θα έχεις σίγουρα μια πολύ καλή εικόνα. Περίμενε να δεις το δικό μου ποστ για να καταλάβεις τι πάει να πει απόγνωση και να βλέπεις σαν λύση το σύστημα μαλλιών

LoverBoy

Well-Known Member
Φίλε Κωνσταντίνε εγώ θα διαφωνήσω κάθετα με τους προλαλησαντες.Χωρις να σε ξέρω και χωρίς να είμαι ψυχολόγος ή ψυχίατρος πιστεύω ότι όλη η κατάρρευση του χαρακτήρα σου ξεκίνησε από την ΑΑ.Μονο ομοιοπαθεις σαν εμένα μπορούν να σε καταλάβουν.Ανθρωποι δηλαδή που η ΑΑ τους έπιασε σε νεαρή ηλικία.Αλλοι μπορούν να λένε πολλά τραγούδια έξω απ' το χορό.Το παρηγορο για σενα είναι ότι έχεις αρκετό μαλλί ακόμα και με την ΜΜ θα έχεις σίγουρα μια πολύ καλή εικόνα. Περίμενε να δεις το δικό μου ποστ για να καταλάβεις τι πάει να πει απόγνωση και να βλέπεις σαν λύση το σύστημα μαλλιών
Αδερφέ δεν λέμε κάτι το αντίθετο!Όλους μας έχει πειράξει για να είμαστε σε αυτό το φόρουμ και να ψάχνουμε λύσεις για τα μαλλιά!
Καταλαβαίνω απόλυτα το παλικάρι αλλά θεωρείς ότι είναι λύση να βάλει σύστημα μαλλιών?Εκεί έχουμε αντίθετη γνώμη και λέμε ότι αυτό θα τον επηρεάσει περισσότερο!Δεν έχουμε δει την περίπτωση σου αλλά σίγουρα ο συγκεκριμένος δεν είναι κατάλληλος ασθενής για σύστημα! Εκτός αν αναφέρεσαι στην γενικότερη κατάσταση.

Τελευταία επεξεργασία:

Konstantinos_00

Active Member
Έβαλα το σύστημα για 15 μέρες…. Τόσο άντεξα… Δεν μπορώ μόνος μου να κάνω όλη αυτή τη διαδικασία… Πάνε και τα λεφτά.. Τώρα ξανά γυρίζω στις θεραπείες μου.. Έχω ξυρίσει ξανά όλο το κεφάλι… Πραγματικά δεν ξέρω πια τι να δοκιμάσω από θεραπείες…

Konstantinos_00

Active Member
Και μια φωτογραφία περίπου στους 5 μήνες… Δεξιός κρόταφος.. 10/9/24
IMG_0392.jpeg

Τελευταία επεξεργασία:

LoverBoy

Well-Known Member
Δεν έχει ολοκληρωθει ακόμα η φυτρωση σου Κωνσταντίνε..... στο 9 μηνο θα έχεις εικόνα.....βιαστηκες κ δεν ακους...εβαλες σύστημα με τόσο μαλλί που κ οι ίδιοι έπρεπε να σε αποτρεψουν καθως ησουν σε διαδικασία φυτρωσης....απαραδεκτο

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Konstantinos_00

Active Member
Δεν έχει ολοκληρωθει ακόμα η φυτρωση σου Κωνσταντίνε..... στο 9 μηνο θα έχεις εικόνα.....βιαστηκες κ δεν ακους...εβαλες σύστημα με τόσο μαλλί που κ οι ίδιοι έπρεπε να σε αποτρεψουν καθως ησουν σε διαδικασία φυτρωσης....απαραδεκτο
Βιάστηκα γιατί δεν άντεχα άλλο… Τι να κάνω;; Περίμενα τόσους μήνες.. Τέλος πάντων… Τι να πω τώρα; Ό,τι έγινε έγινε…

LoverBoy

Well-Known Member
Βιάστηκα γιατί δεν άντεχα άλλο… Τι να κάνω;; Περίμενα τόσους μήνες.. Τέλος πάντων… Τι να πω τώρα; Ό,τι έγινε έγινε…
Κανε υπομονή....Σε καταλαβαίνω αλλά η βιασυνη δεν βοηθά ποτε....συνεχισε όπως πρώτα την θεραπεία σου κ μην ξανά κάνεις κίνηση εως το 9 μηνο..... μαζί σου είμαστε

Dimos_

New Member
Έβαλα το σύστημα για 15 μέρες…. Τόσο άντεξα… Δεν μπορώ μόνος μου να κάνω όλη αυτή τη διαδικασία… Πάνε και τα λεφτά.. Τώρα ξανά γυρίζω στις θεραπείες μου.. Έχω ξυρίσει ξανά όλο το κεφάλι… Πραγματικά δεν ξέρω πια τι να δοκιμάσω από θεραπείες…
Είσαι απελπισμένος και πάνω στην απόγνωση σου πράττεις απερίσκεπτα και βιαστικά.

Καλώς ή κακώς προχώρησες σε μμ, κάνε λίγο υπομονή, δώσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου μέχρι να ολοκληρωθεί το αποτέλεσμα στο 12μηνο και μην πετάς τα χρήματα σου σε συστήματα και αλλες βλακείες.
Προχωρά σταθερά με τις θεραπείες και πιστεύω στο τέλος θα δικαιωθείς.

Sansiro

Member
Δηλαδη τώρα φοράς το συστημα από τον 5ο μήνα; Αυτό θα επηρεάσει αρνητικά και τη φύτρωση σου με τις κολλες του συστήματος κτλπ...γνώμη μου ειναι οτι δεν έπρεπε να μπεις για μεταμόσχευση γιατι δεν εισαι έτοιμος ψυχολογικά για αυτή τη διαδικασία και κανεις απερίσκεπτες κινήσεις που θα σου στοιχίσουν ...

kollaps

Active Member
Eγώ βλέπω ότι τελικά είχες ένα μικρό πρόβλημα στους κροτάφους και στο υπόλοιπο μαλλί έχεις κρατήσει υψηλή πυκνότητα. Άρα η καταστροφολογία ότι δεν σε πιάνει καμία θεραπεία και χάνεις συνεχώς τρίχες από τα 17 δεν ισχύει. Δεν το λέω για να σε μαλώσω, απλά πρέπει κάποια στιγμή να δεις το πρόβλημα στην πραγματική του διάσταση και να σταματήσεις τις κινήσεις πανικού.

Konstantinos_00

Active Member
Δηλαδη τώρα φοράς το συστημα από τον 5ο μήνα; Αυτό θα επηρεάσει αρνητικά και τη φύτρωση σου με τις κολλες του συστήματος κτλπ...γνώμη μου ειναι οτι δεν έπρεπε να μπεις για μεταμόσχευση γιατι δεν εισαι έτοιμος ψυχολογικά για αυτή τη διαδικασία και κανεις απερίσκεπτες κινήσεις που θα σου στοιχίσουν ...
Το έβγαλα χθες το σύστημα. Το φόρεσα για 15 μέρες.

Konstantinos_00

Active Member
Σας ευχαριστώ όπως και να έχει για τα λόγια σας. Είμαι απελπισμένος όντως και πράττω απερίσκεπτα, επειδή έχω κουραστεί πολύ ψυχικά…

Τελευταία επεξεργασία:

Konstantinos_00

Active Member
Eγώ βλέπω ότι τελικά είχες ένα μικρό πρόβλημα στους κροτάφους και στο υπόλοιπο μαλλί έχεις κρατήσει υψηλή πυκνότητα. Άρα η καταστροφολογία ότι δεν σε πιάνει καμία θεραπεία και χάνεις συνεχώς τρίχες από τα 17 δεν ισχύει. Δεν το λέω για να σε μαλώσω, απλά πρέπει κάποια στιγμή να δεις το πρόβλημα στην πραγματική του διάσταση και να σταματήσεις τις κινήσεις πανικού.
Το θέμα είναι ότι τίποτα δεν ξανά δουλεύει το ίδιο, όπως το πικ της φιναστερίδης και της Μινοξιδίλης το 2020. Είχα πραγματικά πολλά μαλλιά, με κλειστούς κροτάφους. Τόσο καλά με είχε πιάσει η θεραπεία. Από το χειμώνα του 2020, άρχισε η κατρακύλα..

Μπλουζα