Konstantinos_00-1421g κ. Γούνναρης-18/04/2024

m3e36

Well-Known Member
Nik.Mos σε ποια κλινική έχεις αποφασίσει να κάνεις την μεταμόσχευση σου? ή αν δεν έχεις καταλήξει ακόμη σε ποια κλινεις περισσότερο?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Ρε
Ότι δηλαδή η μειωμένη φύτρωση είναι/θα ειναι αποτέλεσμα χρήσης hair system 4 μήνες μετά την μεταμόσχευση και αυτό για 2 εβδομάδες που χρησιμοποιήθηκε αν δεν κάνω λάθος;
Ότι δηλαδή έχουμε αποκλείσει όλους τους άλλους πιθανούς λόγους που μπορεί να οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση και καταλήξαμε με απόλυτη σιγουριά στο τι φέρει την ευθύνη.
Άριστο μάρκετινγκ πάντως η κλινική , τους βγάζω το καπέλο, πριν χειροκροτήσουμε όμως την κίνηση της κλινικής καλώς θα είναι προηγουμένως να έχει αποδειχτεί με σιγουριά ότι φταίει το σύστημα και όχι κάτι άλλο
φιλε,είδες να είπε κανείς ότι δέσαμε σκοινί κορδόνι,ότι επειδή έβαλε για 15 μέρες την μοκετα στο κεφάλι ,ενώ έχει κάνει επέμβαση πριν 4 μήνες ,θα είναι η αιτία στο να πάρει κακό αποτέλεσμα και ότι η αιτία είναι αποκλειστικά και μόνο αυτή?? Ότι δεν παίζει ρόλο αυτό που έκανε λέμε..μάλλον δεν κατάλαβες καλά τι γράφτηκε..
Και επειδή το παιδί είναι αρκετά αγχωμενο γενικώς και κάνει λάθος κινήσεις ,η κλινική λέει οκ,μην αγχώνεσαι ..ας περάσει το διάστημα να ολοκληρωθεί η φυτρωση και ότι χρειάζεται το παιδί θα είναι εκεί να το διορθώσουν ..μια σωστή και τίμια προσέγγιση είναι .πια μάρκετινγκ τώρα λες και εσύ.μην δημιουργεις πράγματα που δεν υπάρχουν ..

Nik.Mos

Well-Known Member
φιλε,είδες να είπε κανείς ότι δέσαμε σκοινί κορδόνι,ότι επειδή έβαλε για 15 μέρες την μοκετα στο κεφάλι ,ενώ έχει κάνει επέμβαση πριν 4 μήνες ,θα είναι η αιτία στο να πάρει κακό αποτέλεσμα και ότι η αιτία είναι αποκλειστικά και μόνο αυτή?? Ότι δεν παίζει ρόλο αυτό που έκανε λέμε..μάλλον δεν κατάλαβες καλά τι γράφτηκε..
Και επειδή το παιδί είναι αρκετά αγχωμενο γενικώς και κάνει λάθος κινήσεις ,η κλινική λέει οκ,μην αγχώνεσαι ..ας περάσει το διάστημα να ολοκληρωθεί η φυτρωση και ότι χρειάζεται το παιδί θα είναι εκεί να το διορθώσουν ..μια σωστή και τίμια προσέγγιση είναι .πια μάρκετινγκ τώρα λες και εσύ.μην δημιουργεις πράγματα που δεν υπάρχουν ..
Το θέμα είναι ένα,αν όντως υπάρξει θέμα φυτρωσης (νωρίς ακόμη βέβαια) η κλινική εμφανίζεται σίγουρη ότι θα έχει προκληθεί από την χρήση συστήματος ,αυτό ισχυρίστηκε ,δεν έβαλε στην εξίσωση και άλλους πιθανούς λόγους που μπορεί κάτι τέτοιο να συμβεί .Και μετά εμφανίστηκαν και μέλη για να του πουν τι τεράστια μαλάκια που έκανε λες και ήρθε η συντέλεια του κόσμου που για δύο εβδομάδες έβαλε σύστημα και αυτό 4 μήνες post op ,αν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι και να αφήσουμε τα μαρκετιστικα κόλπα θα έλεγε πολύ απλά ότι για οποιαδήποτε λόγο υπάρξει μειωμένη φύτρωση θα είμαστε εκεί ,και εγώ εννοείται θα το έβλεπα θετικά.Ο τρόπος που το παρουσίασε όμως σε συνδυασμο με κάτι παραμύθια περί νέων τεχνικών ακούγεται κάπως ,αυτή είναι η άποψη μου και δεν αλλάζει.
Αν βέβαια το έκανε αυτό τότε το αφήγημα περί εγγυημένης υψηλής φυτρωσης θα πηγαινε περίπατο ,εννοείται πως δεν θα το εκανε,το ξέρουμε όλοι

LoverBoy

Well-Known Member
Το θέμα είναι ένα,αν όντως υπάρξει θέμα φυτρωσης (νωρίς ακόμη βέβαια) η κλινική εμφανίζεται σίγουρη ότι θα έχει προκληθεί από την χρήση συστήματος ,αυτό ισχυρίστηκε ,δεν έβαλε στην εξίσωση και άλλους πιθανούς λόγους που μπορεί κάτι τέτοιο να συμβεί .Και μετά εμφανίστηκαν και μέλη για να του πουν τι τεράστια μαλάκια που έκανε λες και ήρθε η συντέλεια του κόσμου που για δύο εβδομάδες έβαλε σύστημα και αυτό 4 μήνες post op ,αν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι και να αφήσουμε τα μαρκετιστικα κόλπα θα έλεγε πολύ απλά ότι για οποιαδήποτε λόγο υπάρξει μειωμένη φύτρωση θα είμαστε εκεί ,και εγώ εννοείται θα το έβλεπα θετικά.Ο τρόπος που το παρουσίασε όμως σε συνδυασμο με κάτι παραμύθια περί νέων τεχνικών ακούγεται κάπως ,αυτή είναι η άποψη μου και δεν αλλάζει.
Αν βέβαια το έκανε αυτό τότε το αφήγημα περί εγγυημένης υψηλής φυτρωσης θα πηγαινε περίπατο ,εννοείται πως δεν θα το εκανε,το ξέρουμε όλοι
Κατά τη γνώμη των δερματολόγων μας, η χρήση συστήματος μαλλιών μόλις 4 μήνες μετά τη μεταμόσχευση ενδέχεται να επηρεάσει την ανάπτυξη των μεταμοσχευμένων τριχοθυλακίων. Θα προτείναμε λοιπόν να μην ξαναχρησιμοποιήσεις το σύστημα.
Πάρα ταύτα, από την πλευρά μας θα παρακολουθούμε στενά την πορεία σου. Όταν ολοκληρωθεί το αποτέλεσμα της μεταμόσχευσης στους 10-12 μήνες, θα αξιολογήσουμε την κατάσταση και εάν έχει δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα με τη χρήση του πρόσθετου θα είμαστε εδώ για να σε στηρίξουμε και να προβούμε σε τυχόν διορθωτικές ενέργειες δωρεάν, για να διασφαλίσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εσένα.

Αυτό έγραψε η Κλινική αγαπητέ Nik.Mos. Δεν βλέπω εγώ κάποια σιγουριά που λες.......Επίσης τα παραμύθια που λες περι τεχνικών και όλα τα άλλα είναι εκτός θέματος και το γυρίζεις εκεί που σε συμφέρει......Άλλη ήταν η κουβέντα αλλού το καταλήγεις........
Ίσως τελικά αν δεν απαντούσε καθόλου να ήσουν ευχαριστημένος.....Όσο για μειωμένη φύτρωση θα συμφωνήσω μαζί σου ότι και σε αυτές τις περιπτώσεις οι κλινικές πρέπει να παίρνουν τις ευθύνες τους και να κάνουν repair ΔΩΡΕΑΝ

Nik.Mos

Well-Known Member
Αγαπητέ όλα παίζουν ρόλο ,αν θέλετε να αφήνετε εκτός κομμάτια του παζλ επειδή θεωρείτε ότι ειναι εκτός θέματος δικαίωμα σας ,εγώ δεν το κάνω.Εξηγησα παραπάνω τους λόγους και ήμουν ξεκάθαρος.
Εσύ μήπως μπορείς να μου εξηγήσεις πως γίνεται τα εργαλεία τοποθέτησης στην ληπτρια να επηρεάζουν την δότρια;Μια απάντηση θέλω και δεν την παίρνω !Εκτός θέματος προφανώς αλλά δικαίωμα μου να σχολιάζω

Υ.γ...Αν έχει δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα λόγω του πρόσθετου ή λόγω άλλου παράγοντα θα είμαστε εδώ για να σε στηρίξουμε..
Αυτό ακούγεται πιο ξεκάθαρο και προφανώς δεν θα είχα κάτι να πω

Τελευταία επεξεργασία:

LoverBoy

Well-Known Member
Αγαπητέ όλα παίζουν ρόλο ,αν θέλετε να αφήνετε εκτός κομμάτια του παζλ επειδή θεωρείτε ότι ειναι εκτός θέματος δικαίωμα σας ,εγώ δεν το κάνω.Εξηγησα παραπάνω τους λόγους και ήμουν ξεκάθαρος.
Εσύ μήπως μπορείς να μου εξηγήσεις πως γίνεται τα εργαλεία τοποθέτησης στην ληπτρια να επηρεάζουν την δότρια;Μια απάντηση θέλω και δεν την παίρνω !Εκτός θέματος προφανώς αλλά δικαίωμα μου να σχολιάζω
Εννοείται είναι δικαίωμα σου να σχολιάζεις και αυτό είναι ο διάλογος αλλά εδώ στηρίξαμε άλλο πράγμα και όχι τα εργαλεία της τοποθέτησης ή οποιαδήποτε άλλη νέα τεχνική που όντως είναι καθαρά για λόγους Marketing!Απο εκεί και πέρα η κάθε κλινική βρίσκει τρόπους να κάνει την δική της διαφήμιση καθώς η αγορά αυτό είναι αγαπητέ Nik απο τις διαφημίσεις στην τηλεόραση μέχρι το ραδιόφωνο και τα social έχουν σκοπό την πώληση και το κέρδος χωρίς να σημαίνει ότι πάντα αξίζουν αυτά που μας πλασάρουν!

Nik.Mos

Well-Known Member
Το αφήγημα της εγγυημένης φυτρωσης τι είναι ;Δεν ειναι ένα κόλπο μάρκετινγκ;Και το χειρότερο ξέρεις ποιο είναι ;Ότι αν όντως δεν υπάρξει η φύτρωση που υπόσχονται το αφήγημα έχει χάσει κάθε ισχύ και η κλινική εμφανίζεται ως υπόλογος λόγω μη εκπλήρωσης των όσων υποσχεθηκε . .Μα μιλάμε για μμ , πως γίνεται να δίνονται υποσχέσεις όταν ξέρουμε ότι κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός ; Καλυτερα να μην το αναφέρεις καθόλου ,πιο τίμιο μου φαίνεται ,και να παρουσιάζεις τα πράγματα όπως ακριβως είναι.
Τέλος,η επιμονή αναφορά μου στα εργαλεία τοποθέτησης δεν ήταν άσχετη , η κλινική τα ανάφερε και επειδή ο τρόπος που παρουσίασε την νέα τεχνική αφήνει πολλά κενά και μπερδεύει πολύ κόσμο ένιωσα την ανάγκη να κάνω τον αντίλογο,κακό δεν είναι νομίζω ,άστο να υπάρχει και ο καθείς θα βγάλει στο συμπέρασμα του.

Αφήνω το παρών νήμα αφού όσα ένιωσα την ανάγκη να πω τα ειπα , δεν θέλω να είμαι μερος μιας ατέρμονης ανακύκλωσης των ίδιων και των ίδιων γιατί χάνεται η μπάλα.

Τελευταία επεξεργασία:

LoverBoy

Well-Known Member
Το αφήγημα της εγγυημένης φυτρωσης τι είναι ;Δεν ειναι ένα κόλπο μάρκετινγκ;Και το χειρότερο ξέρεις ποιο είναι ;Ότι αν όντως δεν υπάρξει η φύτρωση που υπόσχονται το αφήγημα έχει χάσει κάθε ισχύ και η κλινική εμφανίζεται ως υπόλογος λόγω μη εκπλήρωσης των όσων υποσχεθηκε . .Μα μιλάμε για μμ , πως γίνεται να δίνονται υποσχέσεις όταν ξέρουμε ότι κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός ; Καλυτερα να μην το αναφέρεις καθόλου ,πιο τίμιο μου φαίνεται ,και να παρουσιάζεις τα πράγματα όπως ακριβως είναι
Ναι αλλά αυτό το αφήγημα το κάνουν και άλλες κλινικές........Σχεδόν όλες.....Παρουσιάζουν αποτελέσματα και δεν έχω δει να σχολιάζεις κάτι εκεί!Είπες για ποσοστά φύτρωσης που και άλλες κλινικές το έχουν παραπάνω(το ποσοστό στα site τους)Είπες για μάρκετινγκ που άλλες κλινικές το έχουν παραπάνω(το ποσοστό στα site,στα φόρουμ,στα social)!Αν θές να σχολιάσεις και εσύ απο την πλευρά σου και να είσαι δίκαιος πρέπει να έχεις για όλους κρίση και όχι επιλεκτικά!
Άν όντως κάποια φύτρωση δεν πάει καλά εδώ θα είμαστε να τους "Κράξουμε" μαζί όποια κλινική και αν είναι!

JimKan1

Well-Known Member
Δεν μπορούμε εκ των πραγμάτων να είμαστε τόσο κατηγορηματικοί όσο ο αγαπητός CVIAL.
Κατά τη γνώμη των δερματολόγων μας, η χρήση συστήματος μαλλιών μόλις 4 μήνες μετά τη μεταμόσχευση ενδέχεται να επηρεάσει την ανάπτυξη των μεταμοσχευμένων τριχοθυλακίων. Θα προτείναμε λοιπόν να μην ξαναχρησιμοποιήσεις το σύστημα.

Το θέμα είναι ένα,αν όντως υπάρξει θέμα φυτρωσης (νωρίς ακόμη βέβαια) η κλινική εμφανίζεται σίγουρη ότι θα έχει προκληθεί από την χρήση συστήματος ,αυτό ισχυρίστηκε ,δεν έβαλε στην εξίσωση και άλλους πιθανούς λόγους που μπορεί κάτι τέτοιο να συμβεί .

Εμενα δεν μου φαινεται να συμβαδιζουν αυτα που γραφεις με αυτα που γραφει η κλινικη παντως

Nik.Mos

Well-Known Member
Ναι αλλά αυτό το αφήγημα το κάνουν και άλλες κλινικές........Σχεδόν όλες.....Παρουσιάζουν αποτελέσματα και δεν έχω δει να σχολιάζεις κάτι εκεί!Είπες για ποσοστά φύτρωσης που και άλλες κλινικές το έχουν παραπάνω(το ποσοστό στα site τους)Είπες για μάρκετινγκ που άλλες κλινικές το έχουν παραπάνω(το ποσοστό στα site,στα φόρουμ,στα social)!Αν θές να σχολιάσεις και εσύ απο την πλευρά σου και να είσαι δίκαιος πρέπει να έχεις για όλους κρίση και όχι επιλεκτικά!
Άν όντως κάποια φύτρωση δεν πάει καλά εδώ θα είμαστε να τους "Κράξουμε" μαζί όποια κλινική και αν είναι!
Όσες κλινικές ,της ημεδαπής ή της αλλοδαπής , επιστρατεύουν τέτοιες μεθοδεύσεις και κολπάκια για να προσελκύσουν πελάτες είναι απέναντι μου ,χωρίς καμία διάκριση,καμία απολύτως.
Εμενα δεν μου φαινεται να συμβαδιζουν αυτα που γραφεις με αυτα που γραφει η κλινικη παντως
Ποστ #66 στο Υ.γ. Μην παίζουμε με τις λέξεις , το πώς επιλέγεις να πεις κάτι επηρεάζει αυτοματα τον τρόπο που θα το ερμηνεύσει ο άλλος.Για αυτό είπα ξεκάθαρες απαντήσεις σε όλα προς αποφυγή παρερμηνειών

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

LoverBoy

Well-Known Member
Όσες κλινικές ,της ημεδαπής ή της αλλοδαπής , επιστρατεύουν τέτοιες μεθοδεύσεις και κολπάκια για να προσελκύσουν πελάτες είναι απέναντι μου ,χωρίς καμία διάκριση,καμία απολύτως.
Ελπίζω να είναι όπως τα λες γιατί τα κολπάκια όπως λες σε βρίσκουν απέναντι τους(και πολύ καλά κάνεις).Στις κολπάρες όμως δεν ακούω τίποτα............................

aeratos28

Just aeratos
Nik ,είσαι εκτός θέματος εντελώς..περιπλεκεις δύο διαφορετικά πράγματα στο συγκεκριμένο ζήτημα που έχει προκύψει ..δεν μιλάμε ούτε για τεχνικές εδώ ,ούτε για το τι λέει περί ποσοστών φυτρωσης η κλινική για μάρκετινγκ ,ούτε τπτ..το παιδί φόρεσε για 15 μέρες περούκα ενώ είναι στη μέση της φυτρωσης μετά από επεμβαση..κσι του είπε η κλινική πως ότι προκύψει θα είναι δίπλα του..ολα αυτά περί μάρκετινγκ που λες ,μπορεί να ισχύουν ,μπορεί όχι,αλλά δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τη συγκεκριμένη περίπτωση...όσο δεν το καταλαβαίνεις αυτό,τζάμπα γράφουμε..αυτά που λες είναι άλλο θέμα εντελώς..

Kostas97

Well-Known Member
1728150856178.png

1728150887224.png

Φιλε Κωστα παρατηρωντας αυτες τις 2 φωτογραφιες, χωρις να μπορεις να κανεις ουσιαστικες συγκρισεις αφου εχουν αλλη γωνια ληψης αλλα και χρωματα, το προβλημα σου με τη θεραπεια φαινεται να εχει βελτιωθει πολυ.
Δηλαδη δε νομιζω οτι μπορει να περιμενες κατι καλυτερο.

Εκτος και αν χρησιμοποιεις τοπικ στην πρωτη φωτο. / ειναι οφθαλμαπατη("My eyes are playing tricks on me").

Στα πρασινα πλαισια φαινεται ενα σαν πρηξιματακι.
Ειναι δομικα ετσι το κρανιο σου;
Ή προεκτψε μετα τη Μετ;
1728151265824.png

Τελευταία επεξεργασία:

Kostas97

Well-Known Member
Εδώ βλέπουμε τον κρόταφο του Κωστα στους 5 μήνες.
Δεδομένου του μήκους... πριν βάλει σύστημα.
Αν καταλαβαινω καλα, σε σχέση με τα διπλανα μαλλια της hairline που επισης μεταμοσχευθηκαν φαινεται σε αυτη τη φαση, μαλλον, πιο πισω.
Το ιδιο σημειο ξυρισμενο δειχνει και μετα το συστημα ο Κωστας διερωτωμενος αν κατι παει λαθος / προκαλεσε καποιο προβλημα.

Οποτε θεωρω δεδομενο οποιαδηποτε πιθανη μελλοντικη μειωμενη φυτρωση τουλαχιστον εκει(ΤΟ ΑΠΕΥΧΟΜΑΣΤΕ), δε μπορει να αποδωθει σε κανενα συστημα.

ΥΓ: η κολλα του συστηματος απο οσο βλεπω μπαινει σε ολη τη hairline.

1728151985431.png

@JimKan1 Αλλου οι ασπρες τριχες γινονται μαυρες... Εδω οι μαυρομαλλιαδες ξανθαινουν.

Τελευταία επεξεργασία:

Legend

Member
Ρε

Πάρα ταύτα, από την πλευρά μας θα παρακολουθούμε στενά την πορεία σου. Όταν ολοκληρωθεί το αποτέλεσμα της μεταμόσχευσης στους 10-12 μήνες, θα αξιολογήσουμε την κατάσταση και εάν έχει δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα με τη χρήση του πρόσθετου θα είμαστε εδώ για να σε στηρίξουμε και να προβούμε σε τυχόν διορθωτικές ενέργειες δωρεάν, για να διασφαλίσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εσένα.

Αυτό έγραψε η Κλινική αγαπητέ Nik.Mos. Δεν βλέπω εγώ κάποια σιγουριά που λες.......Επίσης τα παραμύθια που λες περι τεχνικών και όλα τα άλλα είναι εκτός θέματος και το γυρίζεις εκεί που σε συμφέρει......Άλλη ήταν η κουβέντα αλλού το καταλήγεις........
Ίσως τελικά αν δεν απαντούσε καθόλου να ήσουν ευχαριστημένος.....Όσο για μειωμένη φύτρωση θα συμφωνήσω μαζί σου ότι και σε αυτές τις περιπτώσεις οι κλινικές πρέπει να παίρνουν τις ευθύνες τους και να κάνουν repair ΔΩΡΕΑΝ

Συμφωνω με οσα λέτε. Η κλινική δέχτηκε να αποκαταστήσει τυχόν ελλιπή φύτρωση αν προκύψει στο τέλος δωρεάν και ενώ έχουμε δει οτι δεν ειναι δεδομένο οταν αλλες γνωστές κλινικές προσπαθούν να πείσουν τους ασθενείς τους οτι ειναι εντάξει και να αποφύγουν τις ευθύνες τους. Οπότε σίγουρα ειναι θετικο και ηθικό αυτό που έκανε να στέκεται διπλα στον ασθενή.

Από εκει και πέρα η κλινική δεν ανέφερε με σιγουριά οτι το συστημα μπορει να προκαλέσει απώλεια σε φύτρωση, αλλά είπε οτι ενδέχεται να επηρεάσει χωρις να το αποδίδει εκει με σιγουριά και παρότρυνε τον ασθενή να μη το ξαναχρησιμοποιήσει.

Τελευταία επεξεργασία:

LoverBoy

Well-Known Member
Συμφωνω με οσα λέτε. Η κλινική δέχτηκε να αποκαταστήσει τυχόν ελλιπή φύτρωση αν προκύψει στο τέλος και ενώ έχουμε δει οτι δεν ειναι δεδομένο οταν αλλες γνωστές κλινικές προσπαθούν να πείσουν οτι ειναι εντάξει και να αποφύγουν τις ευθύνες τους. Οπότε σίγουρα ειναι θετικο και ηθικό αυτό που έκανε να στέκεται διπλα στον ασθενή.

Από εκει και πέρα η κλινική δεν ανέφερε με σιγουριά οτι το συστημα μπορει να προκαλέσει απώλεια σε φύτρωση, αλλά είπε οτι ενδέχεται να επηρεάσει χωρις να αποδίδει το αποδίδει εκει με σιγουριά και παρότρυνε τον ασθενή να μη το ξαναχρησιμοποιήσει.
Ετσι είναι αδερφέ και αυτό επιβραβεύσαμε!Τα εργαλεία,το ποσοστό φύτρωσης και άλλα πολλά που ειπώθηκαν είναι απλά για να αποπροσανατολήσουν απο το ζητούμενο!Δεν είμαστε εδώ να στηρίξουμε καμία κλινική και κανένα γιατρό όταν έχουν άδικο ή όταν κάνουν την πάπια!Ελπίζουμε να πάει καλά όλο αυτό με το παλικάρι και να πετύχει όσο το δυνατόν καλύτερη φύτρωση με όποιο λάθος δικό του ή της κλινικής.......Φαν κλάμπ κανενός δεν γινόμαστε και το άδικο ή το δίκαιο πρέπει να τα λέμε για όλους.....

Νομίζω πως βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος.

Στα 24 σου αδελφέ υπάρχουν συνομήλικοί σου που έχουν χάσει όλα τους τα μαλλιά είτε από ανδρογενή, είτε από άλλη αλωπεκία, υπάρχουν άλλοι που τα ξυρίζουν από γούστο, υπάρχουν ασπρομάλλιδες γιατί έχουν αλφισμό, υπάρχουν άτομα με λεύκη. Κανένας από όλους αυτούς δεν αντιμετωπίζει την ιδιαιτερότητά του ως "κατάρα που τους καταδιώκει συνεχώς", κανένας δεν παθαίνει "ψυχολογικό όλεθρο από τον αέναο του αγώνα αγώνα", ούτε λένε για "ψυχολογικά βάρη του συστήματος" ή "δεν θα αντέξω να χάσω όλα μου τα μαλλιά" και άλλες τέτοιες μαλακίες.

Είναι θετικό για εσένα που θέλεις να βελτιώσεις την εμφάνισή σου και το ΜΙΚΡΟΠΡΟΒΛΗΜΑ των κροτάφων που έχεις (κάτι που θα μπορούσες ήδη να αντιμετωπίσεις με ένα buzzcut και fade πολύ αποτελεσματικά), αλλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ να είσαι τόσο εμμονικός με τα μαλλιά σου. Δεν έκατσες τυχερός γενετικά και οκ, έχεις κάθε δίκιο να εκνευρίζεσαι. Όμως είσαι ΠΡΟΝΟΜΟΙΟΥΧΟΣ που η μόνη σου έγνοια είναι η αραίωση σου γιατί κάλλιστα θα μπορούσες να είχες δεκάδες άλλες (ανίατες ενδεχομένως) ασθένειες.

Είσαι τόσο εμμονικός που δεν άντεχες ούτε να περιμένεις να φυτρώσουν τα τριχοθυλακια που πλήρωσες, και έδωσες και άλλα λεφτά για το hairpiece! Είναι πραγματικά παρανοϊκό όλο αυτό και μέχρι στιγμής δεν έχει τεθεί σοβαρά στη συζήτηση και ασχολούμαστε με το αν έκανε ζημιά ή όχι (που ορθώς να γίνεται η συζήτηση αλλά δεν είναι το κύριο μέλημα μας θεωρώ).

Πιστεύω ακράδαντα πως και NW0 να είχες, και πυκνό μαλλί λες και είσαι Ινδός να είχες, κάτι άλλο θα έβρισκες να σε ενοχλεί πάνω σου. Γιατί το πρόβλημά σου είναι ψυχολογικό και δεν λύνεται με το να αγοράζεις μαλλιά. Υπάρχουν καραφλοί τύποι στην ηλικία σου που ταξιδεύουν τον κόσμο, περνάνε καλά, έχουν φίλους/κοπέλες, και δεν δίνουν δεκάρα για τα μαλλιά που (δεν) έχουν. Εσύ κλείνεσαι στο σπίτι σου και κοιτάζεσαι στους καθρέφτες κοιτάζοντας τους κρόταφούς σου. Αξίζει να ξοδεύεις τον χρόνο σου έτσι;

Αγάπησε τον εαυτό σου και κάνε embrace τις ανασφάλειές σου. Και καλύτερη ψυχολογία θα έχεις, και παραπάνω χρήματα στη τσέπη που δεν θα ξοδεύεις στις κλινικές. Και αν δεν έχεις άλλα πράγματα στη ζωή σου να ασχοληθείς πέρα από τα "καταραμμένα" μαλλιά σου, βρες άλλα (σοβαρότερα) πράγματα να ασχοληθείς.

(Δεν καταδικάζω σε καμία περίπτωση τις ΜΜ, απλά για εμένα πρέπει να γίνονται συνειδητοποιημένα ως ένα έξτρα μπουστ για την εμφάνισή μας, και σίγουρα όχι στα 23 από ένα παιδί που πιστεύει ότι κρίνεται ολόκληρη η ζωή του από το αν θα έχει μαλλιά.)

theoblue

Active Member
Ειναι δεδομενο οτι το παιδι πρεπει να παρακολουθειται πρωτα και πανω απο ολα απο ειδικο ψυχικης υγειας και πιθανοτατα να ακολουθησει καποια σχετικη αγωγη, παραλληλα με τις οποιες ενεργειες για τα μαλλια. Και ελπιζω οτι ηδη το εχει κανει, αλλιως ειναι σε εντελως λαθος δρομο, που δεν οδηγει πουθενα.

Konstantinos_00

Active Member
Νομίζω πως βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος.

Στα 24 σου αδελφέ υπάρχουν συνομήλικοί σου που έχουν χάσει όλα τους τα μαλλιά είτε από ανδρογενή, είτε από άλλη αλωπεκία, υπάρχουν άλλοι που τα ξυρίζουν από γούστο, υπάρχουν ασπρομάλλιδες γιατί έχουν αλφισμό, υπάρχουν άτομα με λεύκη. Κανένας από όλους αυτούς δεν αντιμετωπίζει την ιδιαιτερότητά του ως "κατάρα που τους καταδιώκει συνεχώς", κανένας δεν παθαίνει "ψυχολογικό όλεθρο από τον αέναο του αγώνα αγώνα", ούτε λένε για "ψυχολογικά βάρη του συστήματος" ή "δεν θα αντέξω να χάσω όλα μου τα μαλλιά" και άλλες τέτοιες μαλακίες.

Είναι θετικό για εσένα που θέλεις να βελτιώσεις την εμφάνισή σου και το ΜΙΚΡΟΠΡΟΒΛΗΜΑ των κροτάφων που έχεις (κάτι που θα μπορούσες ήδη να αντιμετωπίσεις με ένα buzzcut και fade πολύ αποτελεσματικά), αλλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ να είσαι τόσο εμμονικός με τα μαλλιά σου. Δεν έκατσες τυχερός γενετικά και οκ, έχεις κάθε δίκιο να εκνευρίζεσαι. Όμως είσαι ΠΡΟΝΟΜΟΙΟΥΧΟΣ που η μόνη σου έγνοια είναι η αραίωση σου γιατί κάλλιστα θα μπορούσες να είχες δεκάδες άλλες (ανίατες ενδεχομένως) ασθένειες.

Είσαι τόσο εμμονικός που δεν άντεχες ούτε να περιμένεις να φυτρώσουν τα τριχοθυλακια που πλήρωσες, και έδωσες και άλλα λεφτά για το hairpiece! Είναι πραγματικά παρανοϊκό όλο αυτό και μέχρι στιγμής δεν έχει τεθεί σοβαρά στη συζήτηση και ασχολούμαστε με το αν έκανε ζημιά ή όχι (που ορθώς να γίνεται η συζήτηση αλλά δεν είναι το κύριο μέλημα μας θεωρώ).

Πιστεύω ακράδαντα πως και NW0 να είχες, και πυκνό μαλλί λες και είσαι Ινδός να είχες, κάτι άλλο θα έβρισκες να σε ενοχλεί πάνω σου. Γιατί το πρόβλημά σου είναι ψυχολογικό και δεν λύνεται με το να αγοράζεις μαλλιά. Υπάρχουν καραφλοί τύποι στην ηλικία σου που ταξιδεύουν τον κόσμο, περνάνε καλά, έχουν φίλους/κοπέλες, και δεν δίνουν δεκάρα για τα μαλλιά που (δεν) έχουν. Εσύ κλείνεσαι στο σπίτι σου και κοιτάζεσαι στους καθρέφτες κοιτάζοντας τους κρόταφούς σου. Αξίζει να ξοδεύεις τον χρόνο σου έτσι;

Αγάπησε τον εαυτό σου και κάνε embrace τις ανασφάλειές σου. Και καλύτερη ψυχολογία θα έχεις, και παραπάνω χρήματα στη τσέπη που δεν θα ξοδεύεις στις κλινικές. Και αν δεν έχεις άλλα πράγματα στη ζωή σου να ασχοληθείς πέρα από τα "καταραμμένα" μαλλιά σου, βρες άλλα (σοβαρότερα) πράγματα να ασχοληθείς.

(Δεν καταδικάζω σε καμία περίπτωση τις ΜΜ, απλά για εμένα πρέπει να γίνονται συνειδητοποιημένα ως ένα έξτρα μπουστ για την εμφάνισή μας, και σίγουρα όχι στα 23 από ένα παιδί που πιστεύει ότι κρίνεται ολόκληρη η ζωή του από το αν θα έχει μαλλιά.)
Εγώ ξέρω ότι το 2020 που είχα μια χαρά μαλλιά από το θαύμα θαυμάτων της φιναστερίδης και της Μινοξιδίλης, ήμουν μια χαρά. Όλα άρχισαν όταν ξεκίνησα να χάνω ξανά τα αποτελέσματα και να τρέχω 3.5 χρόνια τώρα δοκιμάζοντας τόσες θεραπείες. Τώρα, για τους άλλους που λέτε σαν παράδειγμα, αυτοί είναι αυτοί και εγώ είμαι εγώ. Εγώ δεν είμαι όμοιος με αυτούς. Για μένα το να χάνω με τόσο επιθετική τριχόπτωση τα μαλλιά μου από τα 17 μου, ήταν καταστροφικό. Τα έχω πει όλα αυτά σε προηγούμενες απαντήσεις.

Τώρα για το σύστημα, δεν άντεχα άλλο να περιμένω. Εξαντλήθηκε η υπομονή μου.

Μπλουζα