Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Αψογος6,5 εκ είναι περίπου, έτρεμα λίγο στη μέτρηση μην ακουμπήσω
Καλό είναι αυτό ;
Για 0.5 έχουν πέσει κορμιά στο φόρουμΑλλοι το μετρανε απο τη μεση, αλλοι απο την πανω πλευρα, μικρη η διαφορα οπως και να εχει, δεν νομιζω πως ειναι πανω απο 0,5 εκατοστο.
Κοιτα παντα μετραει το context και σε καποιες περιπτωσεις ειναι σημαντικο, οπως οταν πχ εχεις περιορισμενη δοτρια 0,5 εκατοστο διαφορα στο υψος της hairline μπορει να κανει την διαφορα, ομως για αισθητικους λογους οσον αφορα τις αναλογιες του προσωπου πιστευω μικρη εως ανυπαρκτη η διαφοραΓια 0.5 έχουν πέσει κορμιά στο φόρουμ
Καλησπέρα φίλε και καλή φυτρωση6,5 εκ είναι περίπου, έτρεμα λίγο στη μέτρηση μην ακουμπήσω
Καλό είναι αυτό ;
Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να είχαμε κατεβάσει λίγο ακόμα την hairline, από την άλλη πιστεύω ότι θα χάσω αρκετά μαλλιά ακόμα και καλό είναι να έχω απόθεμα στη δότρια.
Αν μπορεί κάποιος έμπειρος να μου πει πως βλέπει το consultation που έχω ανεβάσει ποιο πάνω.
Μπορείς να πάρεις το χάπι φιναστερίδης σε χαμηλή δόση π.χ. 3 φορές την εβδομάδα, μινοξιδίλη 2 φορές τη μέρα και βιταμίνες pillfood 2 χάπια τη μέρα για 7 μήνες.O Dr προτείνει μετά τις 15 μέρες και για 6 μήνες μινοξ 5% 2 φορές τη μέρα.
Έχω φίλο που κάνει χρόνια χρήση μινοξ 5% φίνα 0,1% μια φορά τη μέρα σε σπρέι, του τα φτιάχνει γνωστή του φαρμακοποιός, επίσης του ζήτησα αν μπορεί να μου φτιάξει καψουλα σαν Pilfood Complex
Η απάντηση της φαρμακοποιού
<< Καλησπερα Νικήτα. Ανα κάψουλα εχει 50 μg μονο βιοτινη που την θεωρω πολυ σημαντικη για τα μαλλια (σκεψου εγω βαζω 1000) επισης μεθειονινη μονο 25 mg (εγω βαζω 100) και εχει εκχυλισμα κεχριου που δεν ειναι τοσο σημαντικο για την τριχοπτωση οσο το εκχυλισμα saw palmetto. Απο κυστινη βαζει 500 mg ανα καψουλα (εγω βαζω 650 mg) Απλα η συγκεκριμενη εταιρεια πηγαινει στους ιατρους και γιαυτο συνταγογραφείται.>>
Ερώτηση η φίνα αξίζει να προστεθεί, βοηθάει μετά την μεταμόσχευση;
Αν την προσθέσω να βάλω τη μίση, επειδή θα κάνω χρήση 2 φορές τη μέρα;
Δεν νομίζω να συνεχίσω τίποτα από τα δυο ( φίνα -μινοξ) μετά το 6 μηνο.
Για τις βιταμίνες τι γνώμη έχετε; είναι πολύ ανεβασμένα τα mg σε σχέση με το Pilfood.
Κάτι άλλο που με απασχολεί ....
Πριν 4 μήνες ήμουν 100 κιλά, αυτή τη στιγμή είμαι 77-78, έδωσα πολύ πόνο κυρίως σε τρέξιμο για να χάσω αυτά τα κιλά, για 3 μήνες 10 χλμ τη μέρα, πριν τη μεταμόσχευση και για ένα μηνα έκανα 10 χλμ τη μια μέρα, ασκήσεις σώματος και βαράκια την επόμενη, συνήθως 1 ρεπό τη βδομάδα. Τώρα που δεν μπορώ να κάνω τίποτα έχω φρικάρει και φοβάμαι μη χάσω το τρένο, για ένα μήνα μου είπαν καλύτερα να μην κάνω καθόλου. Αν σε καμία βδομάδα κάνω μια ώρα περπάτημα τη μέρα χωρίς να ανεβάζω παλμούς πειράζει; Καμία ιδέα;
Έχουν δημιουργηθεί βεντετες χειροτερες από τις Μανιατικες !!!Για 0.5 έχουν πέσει κορμιά στο φόρουμ
Πρώτον μην ανησυχείς, το στρές κάνει περισσότερο κακό απο οποιαδήποτε γυμναστική λόγο κορτιζόλης. Δεν θα σου πω τι να κάνεις και τι οχι απλά θα σου πω τι γίνεται στο σώμα σου και πράξε ανάλογα.O Dr προτείνει μετά τις 15 μέρες και για 6 μήνες μινοξ 5% 2 φορές τη μέρα.
Έχω φίλο που κάνει χρόνια χρήση μινοξ 5% φίνα 0,1% μια φορά τη μέρα σε σπρέι, του τα φτιάχνει γνωστή του φαρμακοποιός, επίσης του ζήτησα αν μπορεί να μου φτιάξει καψουλα σαν Pilfood Complex
Η απάντηση της φαρμακοποιού
<< Καλησπερα Νικήτα. Ανα κάψουλα εχει 50 μg μονο βιοτινη που την θεωρω πολυ σημαντικη για τα μαλλια (σκεψου εγω βαζω 1000) επισης μεθειονινη μονο 25 mg (εγω βαζω 100) και εχει εκχυλισμα κεχριου που δεν ειναι τοσο σημαντικο για την τριχοπτωση οσο το εκχυλισμα saw palmetto. Απο κυστινη βαζει 500 mg ανα καψουλα (εγω βαζω 650 mg) Απλα η συγκεκριμενη εταιρεια πηγαινει στους ιατρους και γιαυτο συνταγογραφείται.>>
Ερώτηση η φίνα αξίζει να προστεθεί, βοηθάει μετά την μεταμόσχευση;
Αν την προσθέσω να βάλω τη μίση, επειδή θα κάνω χρήση 2 φορές τη μέρα;
Δεν νομίζω να συνεχίσω τίποτα από τα δυο ( φίνα -μινοξ) μετά το 6 μηνο.
Για τις βιταμίνες τι γνώμη έχετε; είναι πολύ ανεβασμένα τα mg σε σχέση με το Pilfood.
Κάτι άλλο που με απασχολεί ....
Πριν 4 μήνες ήμουν 100 κιλά, αυτή τη στιγμή είμαι 77-78, έδωσα πολύ πόνο κυρίως σε τρέξιμο για να χάσω αυτά τα κιλά, για 3 μήνες 10 χλμ τη μέρα, πριν τη μεταμόσχευση και για ένα μηνα έκανα 10 χλμ τη μια μέρα, ασκήσεις σώματος και βαράκια την επόμενη, συνήθως 1 ρεπό τη βδομάδα. Τώρα που δεν μπορώ να κάνω τίποτα έχω φρικάρει και φοβάμαι μη χάσω το τρένο, για ένα μήνα μου είπαν καλύτερα να μην κάνω καθόλου. Αν σε καμία βδομάδα κάνω μια ώρα περπάτημα τη μέρα χωρίς να ανεβάζω παλμούς πειράζει; Καμία ιδέα;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Καλό ειναι να μη φοράς καπέλα ή σκουφιά τις πρώτες μέρες, γιατι μπορεί να ακουμπήσουν πάνω στα μοσχεύματα. Μετά το δεκαήμερο καλύτερα που θα φύγουν τα κακαδάκια.Καμία ιδέα για κάλυψη απόκρυψη;
Η κλινική μου είπε ότι στις 3 μέρες μπορώ να φορέσω καπέλο τύπου jockey, εγώ όμως έχω την ανησυχία ότι σε τέτοιο καπέλο το σκληρό θα μου ακουμπάει την hairline, φοβάμαι να μπω στην διαδικασία να δοκιμάσω. Εχω πάρει κάτι σκούφους που είναι σαν φανέλα χωρίς να έχουν χοντρές ραφές και νομίζω θα είναι ποιο ασφαλές.
Ναι δεν υπάρχει περίπτωση να βάλω πριν το 10ημερο, ίσως να μην βάλω και ποτέ τίποτα αν η εικόνα μου θα είναι σχετικά καλή.Καλό ειναι να μη φοράς καπέλα ή σκουφιά τις πρώτες μέρες, γιατι μπορεί να ακουμπήσουν πάνω στα μοσχεύματα. Μετά το δεκαήμερο καλύτερα που θα φύγουν τα κακαδάκια.
Έχω χάσει τριχοθυλακιο από σκουφο,, αν μπορείς απόφυγε το φίλε μου,,,Καλύτερα ένα ελαφρύ πανινο καπέλο καθαρό εννοείται..Ναι δεν υπάρχει περίπτωση να βάλω πριν το 10ημερο, ίσως να μην βάλω και ποτέ τίποτα αν η εικόνα μου θα είναι σχετικά καλή.
Ένας από τους λόγους που απέφευγα τη διαδικασία ήταν το πώς θα εμφανιστώ στην κοινωνία μέχρι να μακρύνουν τα μαλλιά, δεν έχω κουρευτεί ποτέ τόσο κοντά, δεν έπαθα σοκ όπως πίστευα είπα κακώς που δεν είχα δοκιμάσει τέτοιο κούρεμα, το ίδιο και όσοι με έχουν δει.