obi one
Active Member
Φαίνεται ωραια δουλειά φίλε μου...Καλή συνέχεια...
Φαίνεται ωραια δουλειά φίλε μου...Καλή συνέχεια...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ευχαριστώ φίλεΈχω χάσει τριχοθυλακιο από σκουφο,, αν μπορείς απόφυγε το φίλε μου,,,Καλύτερα ένα ελαφρύ πανινο καπέλο καθαρό εννοείται..
Σχετικά με σαμπουάν καλύτερα να ρωτήσεις τον γιατρό σου αλλά γενικά μπορώ να πω ότι το Johnson για παιδιά είναι μια καλή επιλογή κ ακόμα καλύτερα αν το αραιωσεις με νερό πριν το ρίξεις στο κεφάλι σου..Ευχαριστώ φίλε
Δεν θα φορέσω τίποτα τελικά, Κυριακή θα ξεκινήσω δουλειά και θα είμαι σε αρκετά καλό επίπεδο.
Ένας ερεθισμός μου έχει εμφανιστεί στη δότρια και με ανησυχεί, έχω κνησμό και είναι κόκκινο, φοβάμαι μήπως το σαμπουάν γιατί έχουν γίνει χάλια και τα χέρια της γυναίκας μου.
Υπάρχει καμία πρόταση για σαμπουάν που να κάνει στα πρώτα λουσίματα, είμαι στην 8 μέρα ή να κάνω υπομονή να δω πως θα πάει ;
Μια χαρά είσαι φίλε. Υπομονή μερικούς μήνες ακόμα να ξεκινήσει η φύτρωση σου !Πέρασε.ενας μήνας
Ελπίζω να φτιάξουν αυτά τα παράθυρα που βλέπω στη δότρια πλάι.
Και μια παρατήρηση στους mod
Ένας σέρβερ της προκοπής για τη σελίδα, sorry αλλά το σερφάρισμα εδω είναι ότι ποιο κουραστικό έχω συναντήσει, πολλές φορές προσπερνάω νήματα με φωτογραφίες γιατί βαριέμαι να περιμένω να φορτώσει.
Προβολή συνημμένου 56336Προβολή συνημμένου 56337Προβολή συνημμένου 56338Προβολή συνημμένου 56339Προβολή συνημμένου 56340
Στον κυκλο που εκανες αυτές που ειναι σκούρες και πιο χοντρές ειναι μεταμοσχευμένες οι υπόλοιπες όχι. Φαινεται η διαφορά δηλαδή και στο χρώμα και στο πάχος...Καλή Ανάσταση με μπούκλες!!
2 μήνες και 13 μέρες
Έριξα και ένα κούρεμα σήμερα, μηχανή δότρια, ψαλίδι λήπτρια, έχω λίγη ξηροδερμία αν δεν λουστώ στο διήμερο, κάποιες φορές μέσα στη μέρα έχω έντονη ερυθρότητα και άλλες ώρες χάνεται, δεν έχω καταλάβει τι επηρεάζει, έσπασε και ένα σπυράκι που μάτωσε και φαίνεται όπως όταν εξαγωγή.
Στο σημείο που έχω κυκλώσει δεν είχα τρίχες πριν.
Δεν έπεσαν μοσχεύματα και μεγάλωσαν;
Έχει ξεκινήσει φύτρωση;
Βοήθησε minox fina και βγήκαν νέες;
Προβολή συνημμένου 56988Προβολή συνημμένου 56989Προβολή συνημμένου 56990Προβολή συνημμένου 56991
Προβολή συνημμένου 56987
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
ΧαΤο χρώμα αυτό θα το κρατήσεις και την Άνοιξη, ή το θεωρείς πιο πολύ χειμωνιάτικο; (εξαιρετικές φωτογραφίες)
Προβολή συνημμένου 56992
Καλή επιτυχία!
Χα
Είναι ήδη άλλο το χρωματάκι, έπρεπε να το έχω και στις χθεσινές ανάμεσα στη χαίτη μου
Thanks
Φωτό pixel 7 pro, ότι καλύτερο έχω δει σε κάμερα κινητού, τρώνε και συμπίεση πριν ανεβάσω.
Thanks
Pro 6 εγώ από xl3 ....Στην τριάδα των κινητώνΧα
Είναι ήδη άλλο το χρωματάκι, έπρεπε να το έχω και στις χθεσινές ανάμεσα στη χαίτη μου
Φωτό pixel 7 pro, ότι καλύτερο έχω δει σε κάμερα κινητού, τρώνε και συμπίεση πριν ανεβάσω.
Thanks
Περίπου...Με οποιο ακριβό κινητό ναυαρχίδα της κάθε εταιρίας να πάρεις θα βγαινουν ανάλογες οι φωτο...
ε εντάξει στις λεπτομέρειες διαφέρουν που δεν θα το αντιληφθεί ο απλός χρήστης αλλα θελω να πω οτι βγάζουν ολες οι ναυαρχίδες των εταιριών πολύ καλής ποιότητας φωτογραφίες...Περίπου...
Τα έχω δοκιμάσει σχεδόν όλα σε ναυαρχίδες, Huawei πολύ μπροστά απ' όλες σε θέμα φακών, σε θέμα λογισμικού τα pixel δεν έχουν αντίπαλο.
Καλή επιτυχία. Φαινεται να πηγαίνεις καλά για το μήνα που εισαι. Πάντως αυτό που βλέπω ειναι οτι στα πλαινά πάρθηκαν αραιά τα μοσχεύματα κατά την εξαγωγή, δεν πήραν δηλαδή πολλά μοσχεύματα απο εκεί, οπότε μήπως τα πλαινά ειχαν από πριν πιο χαμηλή πυκνότητα ;Καλό μήνα !!
Έκλεισα τρίμηνο και πιστεύω ότι πάω καλά, μόνο η δότρια στο πλάι με απασχολεί λίγο, ελπίζω να στρώσει.
Φωτό με μαλλί βρεγμένο.
Προβολή συνημμένου 57476Προβολή συνημμένου 57474Προβολή συνημμένου 57475Προβολή συνημμένου 57478Προβολή συνημμένου 57477