ksaderfos 2600graft 25/9/2024 dr.Anastasakis

Marios1982

Well-Known Member
Παίζει ρόλο μόνο όταν ειναι δύσκολη η εξαγωγή, έχεις καλύτερη αίσθηση όταν τρυπάς. Αυτό όμως έχει σχέση με την ποιότητα της εξαγωγής. Τα white dots έχουν σχέση μόνο με το πόσο μεγάλη τρύπα κάνεις, το healing του δέρματος και το contrast μαλλιού δέρματος.
Σε ευχαριστώ. Τι ακριβώς μπορεί να κάνει δύσκολη μια εξαγωγή ;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gregkont13

Verified MM member
Μην σου πω και χειροτερα.
Το report το βγαζει το πιο ΝΕΟ μελος@!

Και ξερεις γιατι?
Γιατι η χρησιμοτητα για εναν ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ειναι ΓΤΠ
ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΚΟΙΤΑΩ!

ΔΕΝ χαραμιζω ατομο εμπειρο για μια ΑΧΡΗΣΤΗ δουλεια, ΔΗΘΕΝ να μετραει ποσα ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ στη δοτρια (ενα metric πιο ΓΤΠ πεθαινεις οταν εχεις κανει καποιες, λιγες ακομα, ΧΙΛΙΑΔΕΣ επεμβασεις) γινονται λαθη.
Big deal!

ΟΝΤΩΣ δεν πρεπει να τα ανεβαζω, γιατι οι ΑΣΧΕΤΟΙ το θεωρουν ιερο τοτεμ επειδη τους δινει ψευδαισθηση ελεγχου κατανοησς κτλ (αχαχαχα)
Και οταν τους πεις τι ειναι ΓΤΠ, σου λενε πως "οι Ισπανοι οι μ@λ@κες δλ, και εσυ ο εξυπνος?", ή σου λενε "ενταξει αλλα αν ησουν εεπαγγελματιας θα το εκανες ΚΑΙ αυτο σωστα", και αλλες παπαρουνες.

Οποτε, ΕΝΟΧΟΣ!

Α, και btw, ΔΕΝ θα φτιαξουν τα report.
Εχουμε δικα μας χειρογραφα, που ΑΥΤΑ βγαινουν απο τα πιο ΕΜΠΕΙΡΑ ατομα!

Μιας που όπως έχεις πει πολλάκις είσαι α. επιστήμονας, β. επιχειρηματίας γ. ο πιο ακριβός στην ελληνική αγορά δ. ο καλύτερος κλπ στην Ελληνική αγορά (σύμφωνα με σένα), νομίζω πως κατανόεις ότι το να βγαίνει σε ένα φόρουμ ατομών που ψάχνουν το θέμα τριχόπτωση ένα excel που είναι σχεδόν πάντα λάθος έχει αρνητικό αντίκτυπο στην εικόνα σου.

Το αν το χρησιμοποιείς ή όχι δεν αφόρα κανέναν. Αν το δίνεις πρέπει να είναι σωστό, αλλιώς αυτό βγάζει κακή εικόνα της επιχείρησης/κλινικής που έχεις γιατί είναι τραγικά λάθος πάντα. Αν θες κατάλαβε το. Αν δες θες συνέχισε να λες για άσχετους και τα λοιπά σαν 5χρόνο όπως κάνεις 4 χρόνια τώρα.

GeorgeXz

Member
Φίλε @nick the Greek το νήμα αφορά την μεταμόσχευση του ξαδέρφου στον τιτάνα, στον γκουρού στον μεγιστο των μεταμοσχεύσεων; Γιατί παρεμβαίνεις για άσχετο θέμα; Επίσης ντροπή το σχόλιο για τον mod που εφερε Λορέντζο στην Ελλάδα και επωφελήθηκεσ όπως και πολλοί αλλοι…
Τον Δρακουμέλ των Σιδηρών...

ΕΔΙΤ: The Garmamel of Halandri Irons

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Μιας που όπως έχεις πει πολλάκις είσαι α. επιστήμονας, β. επιχειρηματίας γ. ο πιο ακριβός στην ελληνική αγορά δ. ο καλύτερος κλπ στην Ελληνική αγορά (σύμφωνα με σένα), νομίζω πως κατανόεις ότι το να βγαίνει σε ένα φόρουμ ατομών που ψάχνουν το θέμα τριχόπτωση ένα excel που είναι σχεδόν πάντα λάθος έχει αρνητικό αντίκτυπο στην εικόνα σου.

Το αν το χρησιμοποιείς ή όχι δεν αφόρα κανέναν. Αν το δίνεις πρέπει να είναι σωστό, αλλιώς αυτό βγάζει κακή εικόνα της επιχείρησης/κλινικής που έχεις γιατί είναι τραγικά λάθος πάντα. Αν θες κατάλαβε το. Αν δες θες συνέχισε να λες για άσχετους και τα λοιπά σαν 5χρόνο όπως κάνεις 4 χρόνια τώρα.

Το ζητησατε, αυτο που βρηκα ανεβασα.
Ειναι ΞΕΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ.
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?

Απλα εισαι τερμα κομπλεξικος και τοξικος και ψαχνεις λογω να επιτεθεις ανωνυμα.
Εκτος αν υπονοεις οτι σε νοιαζει η εικονα μου στο φορουμ ... :))
ΕΙΧΕΣ ευκαιρια ειχες να μου τα πεις απο κοντα ολα αυτα, και επεειδη εισαι δυνατο αρσενικο, τα λες μονο κρυμμενος πισω απο το μονιτορ.

Και μετα ειμαι εγω 5χρονο ...
Χαρα στο μποι σου....

gregkont13

Verified MM member
Το ζητησατε, αυτο που βρηκα ανεβασα.
Ειναι ΞΕΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ.
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?

Απλα εισαι τερμα κομπλεξικος και τοξικος και ψαχνεις λογω να επιτεθεις ανωνυμα.
Εκτος αν υπονοεις οτι σε νοιαζει η εικονα μου στο φορουμ ... :))
ΕΙΧΕΣ ευκαιρια ειχες να μου τα πεις απο κοντα ολα αυτα, και επεειδη εισαι δυνατο αρσενικο, τα λες μονο κρυμμενος πισω απο το μονιτορ.

Και μετα ειμαι εγω 5χρονο ...
Χαρα στο μποι σου....
1737480325448.png

Anastasakis Hair Clinic

Θα παρακαλέσω όλους όσους μιλάνε για κεφαλογραβιέρα να μου εξηγήσουν το λάθος στην εξαγωγή που προκάλεσε αυτήν την εικόνα. Στην περίπτωση του νήματος εδώ έδωσα εξήγηση για το patch και εξήγησα τι έγινε λάθος. Περιμένω.
Δεν εχει σημασια.
Τωρα που καποιες υαινες μυρισανε ΝΕΟ αιμα, Ισπανικο, κατσε να δεις τι θα γινει.

ΤΙΠΟΤΑ δεν ικανοποιει τους losers απο τον να βρισκουν αφορμη να ριξουν πιο αξιους στο επιπεδο τους...

Ουτε ο Χοσε δεν θα την γλιτωσει, εγινε η αρχη

Anastasakis Hair Clinic

Συνημμένα

• 20240927100648 parietal.jpg
    20240927100648 parietal.jpg
    591.8 KB · Προβολές: 20
  • 20240927100643 temporal.jpg
    20240927100643 temporal.jpg
    609.5 KB · Προβολές: 19
  • 20240927100656 occipital.jpg
    20240927100656 occipital.jpg
    639.8 KB · Προβολές: 15

gregkont13

Verified MM member
Δεν εχει σημασια.

ΤΙΠΟΤΑ δεν ικανοποιει τους losers απο τον να βρισκουν αφορμη να ριξουν πιο αξιους στο επιπεδο τους...

Ο Χοσε θα δεχθεί μια αντικειμενική κριτική χωρίς να μας χαρακτηρίζει. Εσύ από την άλλη, ανάγωγε, παίρνεις από τα μέλη χρόνια τώρα αυτό που αξίζει στο επίπεδο σου. Πλέον, λείπει και ο Χρήστος και πρέπει να απαντάς εσύ σε όλα... Ά ρε τι τράβας και εσύ :p

aeratos28

Just aeratos
Παρακαλάς και προσπαθείς να δημιουργήσεις γεγονότα για άλλους ε??
Εσύ κοίτα τα δικά σου γιατρέ και μην ανακατεύεται με άλλους γιατρούς..εκκρεμούν απαντήσεις για το αν ισχύουν τα λεγόμενα των πελατών σου aldo και jacksmith ότι τους προέτρεψες να σταματήσουν τις παρουσιάσεις τους λόγω κακών αποτελεσμάτων και να μας κάνεις αντίστοιχη ανάλυση με φωτό για τα περιστατικά που ανέβασε ο Πάνος που είναι δικά σου ανεξάρτητα και τα παρουσιάζεις ως περιστατικά με αποτελέσματα που βγάζουν μάτια ,ενώ τα προβλήματα είναι εμφανέστατα ...το τι και πώς με τον Λορέντζο ,δεν έχει να κάνει με εσένα

Δεν εχει σημασια.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

LoverBoy

Well-Known Member
Επειδή είμαι πολύ σχολαστικος, για την δοτρια θα προχωρούσα σχετικά με αυτά που είπε ο CVIAL ότι θα πρέπει να είμαι και "υπόχρεος στον λορενθο για αποφυγή πανωλεθριας και ότι ήμουν τόσο εξαιρετικά δύσκολο περιστατικό που εγώ το ρώτησα στο cons και ήταν θα πάρεις φανταστικό αποτέλεσμα " ναι δεν θα προχωρούσαν προφανώς..άσχετα αν εν τέλει το αποτελεσμα είναι καλό..υπάρχουν τα μηνύματα προ cons άλλωστε και προσωπικά..πότε δεν μου μεταφέρθηκε για εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση απεναντίας μάλιστα
Πάντως αν εξαιρέσεις την δότρια που όντως έχεις δίκιο η εικόνα της λήπτριας απο αυτό που είδα πριν στις φώτο μου άρεσε πολύ!Καταλαβαίνω ότι επέλεξες ένα κορυφαίο γιατρό γιατί ήθελες να πετύχεις το καλύτερο για εσένα τόσο σε δότρια όσο και σε λήπτρια!Απο εκεί και πέρα όλοι συμμεριζόμαστε τα όσα λες και τα λαμβάνουμε υπόψιν!

nick the Greek

Active Member
Πάντως αν εξαιρέσεις την δότρια που όντως έχεις δίκιο η εικόνα της λήπτριας απο αυτό που είδα πριν στις φώτο μου άρεσε πολύ!Καταλαβαίνω ότι επέλεξες ένα κορυφαίο γιατρό γιατί ήθελες να πετύχεις το καλύτερο για εσένα τόσο σε δότρια όσο και σε λήπτρια!Απο εκεί και πέρα όλοι συμμεριζόμαστε τα όσα λες και τα λαμβάνουμε υπόψιν!
Επίτηδες την ανέβασε αυτή ως hint απέναντι στους κακοπροαιρετους και δογνατικους (κατ εμέ βλακες) πουβισως πίστεψαν ότι εγώ ήρθα έτσι ξαφνικά να ρίξω λάσπη απέναντι στον λορενθο...επιβεβαίωσα 4 φορές ότι πήρα ένα πολύ καλό αποτέλεσμα (όχι εξαιρετικό σε αντίθεση με cvial οκ διαφωνούμε) και ότι έχω σε αυτό το μήκος τη δοτρια 2 χρόνια δλδ οριακά αμέσως μετά τη μμ...άρα εγώ θέμα δεν έχω..τώρα το αν είναι καλή η κακή για αυτό και ανέβασα φώτο..γτ ενώ λορενθο και cvial την είδαν ως νορμάλ (πολύ πιθανό να είναι έτσι) εγώ ανέβασα απλά δύο φώτο για να πάρω και άλλες απόψεις εντός φόρουμ

nick the Greek

Active Member
Και χαίρομαι για την παρατηρητικοτητα σου και μπράβο σου όταν οι περισσότεροι απλά εξέθεσε την τραγικότητα του αποτελέσματος (εγώ μέσα τώρα δεν το είχα ως τόσο κακό μέχρι σήμερα πάντως χαχαχ)

LoverBoy

Well-Known Member
Και χαίρομαι για την παρατηρητικοτητα σου και μπράβο σου όταν οι περισσότεροι απλά εξέθεσε την τραγικότητα του αποτελέσματος (εγώ μέσα τώρα δεν το είχα ως τόσο κακό μέχρι σήμερα πάντως χαχαχ)
Σκέψου ότι μερικοί δεν έχουν την τύχη να πετύχουν ούτε το ωραίο αποτέλεσμα της λήπτριας που έχεις αυτή την στιγμή και το χαίρεσαι ακόμα και αν έχουν επιλέξει και αυτοί υψηλού επιπέδου γιατρούς!Με λίγο διαφορετικό κούρεμα(ενα πόντο μακρύτερα}θα είσαι τούμπανο!Βέβαια δεν είναι αυτό το ζητούμενο αλλά εφόσον πλέον έτσι έχει η κατάσταση μπορείς εσύ να το φέρεις στα μέτρα σου!

nick the Greek

Active Member
Σκέψου ότι μερικοί δεν έχουν την τύχη να πετύχουν ούτε το ωραίο αποτέλεσμα της λήπτριας που έχεις αυτή την στιγμή και το χαίρεσαι ακόμα και αν έχουν επιλέξει και αυτοί υψηλού επιπέδου γιατρούς!Με λίγο διαφορετικό κούρεμα(ενα πόντο μακρύτερα θα είσαι τούμπανο!Βέβαια δεν είναι αυτό το ζητούμενο αλλά εφόσον πλέον έτσι έχει η κατάσταση μπορείς εσύ να το φέρεις στα μέτρα σου!
Ρ φίλε αυτό που ΑΠΑΝΤΕΣ παρερμηνευσατε εδώ μέσα είναι ότι εγώ τάχα μου είμαι απογοητευμενος και θέλω ψυχολογικό μασάζ χωρίς να γνωρίζετε ότι τώρα ίσως και να είμαι Σομαλία χουθι υπηρετώντας την πατρίδα μας...ΤΟ.ΛΕΩ ΓΙΑ 100Η ΦΟΡΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΤΙΣ ΑΝΕΒΑΣΑ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΛΉΨΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΑΠΟ ΕΜΠΕΙΡΑ ΜΈΛΗ...αν μου φαινόταν κάτι τόσο τραγικό δεν θα το άφηνα 2,5 χρόνια τώρα...βέβαια εδώ εσείς με πείσατε ότι όντως ήταν τρομερή πατάτα σε αντίθεση βέβαια με τον καθ ύλη αρμόδιο ιατρό και τον εμπειροτατο και πλήρως αξιόπιστο άνευ αντιρρησεως Cvial

nick the Greek

Active Member
ας μην χαλάμε άλλο το νήμα του τάσου. Ο Νικ έχει πια δικό του νήμα
Έχεις απόλυτο δίκαιο..gregkont13 θα σε ήθελα εκεί βέβαια για την αποτύπωση της άποψης σου όπως και του Τάσου και του πανου1982 αερατου και οποιουδήποτε άλλου..

Μπλουζα