Πιθανόν κ τον χρόνο εξαγωγής ,2600g (που αμφιβάλλω αν είναι κ τόσα άλλα άλλη στιγμή θα το δούμε και αυτό) σε ένα 7ωρο?Δεν έχει σχέση με την τρύπα αυτή καθεαυτή αλλά με το pattern εξαγωγής.
Πιθανόν κ τον χρόνο εξαγωγής ,2600g (που αμφιβάλλω αν είναι κ τόσα άλλα άλλη στιγμή θα το δούμε και αυτό) σε ένα 7ωρο?Δεν έχει σχέση με την τρύπα αυτή καθεαυτή αλλά με το pattern εξαγωγής.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
7 ώρες περίπου όλ τουγκεδερΠήραν τα μηχανάκια μπροστά και ρουφάνε σαν την Τζούλια Αλεξανδράτου ..7 ώρες εξαγωγή του έκανε ,η 7 ώρες κράτησε όλη η επεμβαση?? Γιατί αν κράτησε 7 ώρες όλη επέμβαση,και 500 να βγάζει την ώρα ,δεν βγαίνουν τα νούμερα.
7 ώρες περίπου όλ τουγκεδερ
Μόνο το βίντεο μετράει...να ζητάτε πάντα φωτογραφίες καθαρές και βίντεο από την κλινική η τον ιατρό που απευθύνεστε ...
Κάτι τέτοιες παπατζες δεν λέει??
Χαχαχαχαχαχχα
Αλλά να ζητάτε βίντεο η φωτό ,αυτές που θέλει ο ίδιος να δώσει...μην βάλετε καμία τέτοια φωτό...ανίδεοι ,μη ιατροί ,που δεν έχετε στον ήλιο μοίρα.....
Προβολή συνημμένου 66963
Βάλε κάτι παραπάνω μην είσαι τσιγκούνης, εγώ θα έλεγα 2300Άρα έκανε 3-4 ώρες εξαγωγή...άρα...στην καλύτερη 2000 grafts??? ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ...
Βάλε κάτι παραπάνω μην είσαι τσιγκούνης, εγώ θα έλεγα 2300
Με αλεξιπτωτο σταματανεΞεπέρασε δλδ τα όρια που έβαλε ανά ώρα ο cvial τα 500...και έβγαλε σχεδόν 600??? Αυτά είναι.!!! Πολύ πάνω από την κορυφή ..δεν τους βλέπει τους άλλους λέμε...η πλεμπα μέχρι 500 βγάζει...τα μοτορια του είναι βελτιωμένα...ντραγκστεραδικα
Η δική μου εξαγωγή κράτησε περίπου 4:30 ώρες στην Advanced hair clinics για 2350 grafts με motorised fue. Πόσα σου έβαλαν εσένα;Παίδες με αγχωσατε τώρα και σορρι για το οφ τοπικ
Εμένα η εξαγωγή ξεκίνησε περίπου στις 9 και 30 και 12 είχαμε τελειώσει
Λέω στο περίπου 9 και 30 γιατί 8 και 30 ήμουν εκεί μέχρι να με κουρεψουν,να γίνει σχεδιασμός,να αλλάξω και γίνει τοπική αναισθησία υπολογίζω καμία ωρα
Οπότε να μην ελπίζω με την καμία για 2280;;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
τα έχουν πει πολλοί για να τα πω και εγώ. Πλέον, όποια δότρια έχω δει με κοντό μαλλί από την κλινική έχει τα γνωστά προβλήματα.... για κάποιον που θέλει να λέγεται ο καλύτερος στην Ελλάδα και να είναι και ο πιο ακριβός, δεν θεωρώ ότι αυτές είναι εικόνες δότριας. Δυστυχώς, overall η ποιότητα των μμ στην ελλάδα είναι ακόμα χαμηλή.Δοτρια 4μηνου(σχεδόν)
Υποτίθεται 2280Η δική μου εξαγωγή κράτησε περίπου 4:30 ώρες στην Advanced hair clinics για 2350 grafts με motorised fue. Πόσα σου έβαλαν εσένα;
Μην λες υποτιθεται βασιζοντας το μονο στο νούμερο κ τον χρονο εξαγωγης.
Ειναι εφικτός ο αριθμος αυτος.
Εμενα στην asmed με manual punch εβγαλαν 2500 θυλακες σε 3 ωρες.
Επειδη εγινε 25% split ας θεωρήσουμε 2000 θυλακες σε 3 ωρες (ισως κ κατι ψιλά)
Που σημαινει 666 θυλακες ανα ωρα.
Και θυμιζω με manual , μονο που δούλευαν 2 extractors στο κεφαλι μου.
Το μοτερ στα χερια ενος έμπειρου extractor κ ενος ασθενη με ισια χοντρη σκουρα τριχα μπορει να βγαζει και 800+ ανα ωρα.
Κι αν καποιος χρησιμοποιεί 2 extractors με motorized φτανει και 1500 /ωρα
Αν και δεν συνιθιζεται με motorized να δουλευουν 2 μαζι...
Τα νουμερα σου παντος βγαινουν μην θεωρεις οτι σε εκλεψαν. . .
Αλλού ειναι τα προβληματα της κλινικης οχι εκει....
Αυτή δεν είναι εικόνα 4μηνου για τόσα λίγα grafts.Δοτρια 4μηνου(σχεδόν)
Όλα τα ανεξάρτητα αποτελέσματα σου πασχουν αδερφέ!Φωτογραφιες εξαγωγής
Ειναι προφανες οτι υπαρχει συμφωνα με τους ειδικούς του φορουμ:
- overharvesting
- πολυ κοντινες εξαγωγες
- μεγαλο punch και μεγαλες τρυπες
- μικρος αριθμος τρυπων
Ο @CVIAL ως το λιγοτερο ενημρωμενο/μελετημενο μελος, ας μας πει αυτος....
Επισης, θα εκτιμουσα επειδη οι γνωστοι αφηνουν υπονούμενα για διαφορα, και εχουν κανει αλλου μεταμόσχευση, και επειδη:
, θα ζητησω , να ανεβασουν τις αντιστοχες δικες τους φωτογραφιες ΑΜΕΣΩΣ μετα το χειρουργειο
- ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν προκειται να κουρευτουν για να δουμε την δοτρια τους
- ΠΡΟΦΑΝΩΣ θα σου πουν "εμενα η δοτρια δειχνει γαματη"
- ΠΡΟΦΑΝΩΣ εχουν κανει την τελεια επιλογη κλινικης κτλ κτλ. , και ας εχουν παει 2 και 3 φορες γιατι "κατι δεν πετυχε αλλα ευτυχως πληρωσα 1 ευρω"
Οποτε, επειδη ο καθενας λεει οτι θελει, ας δουμε ΙΔΙΕΣ φωτογρσαφιες απο αυτους, τι λετε μαγκες???
Για να σας δω
Προβολή συνημμένου 66967
Προβολή συνημμένου 66965Προβολή συνημμένου 66966