Ο ΜΝ εχει εντυπωσιακα πυκνη δοτρια.
ΔΕΝ ειναι μεγαλες οι τρυπες, ουτε overharvesting (τα δυο μονο που ξερουν οι παντογνωστες ....
)
Ειναι απλα υπερβολικα πυκνο το ολογυρα και κανει contrast
ΦΥΣΙΚΑ, την τελικη αληθεια θα την πει ο
@CVIAL
(και αν ταιριαζει με αυτο που θελει η αρενα να ακουσει, εχει καλως. Αν εχει αλλη γνωμη η αρενα, θα συνεχισουν απτοητοι)
Προβολή συνημμένου 66971
Ένας από τους λόγους που κάνω τα verified χωρίς διάλογο παρά μόνο με επιλεκτικά μέλη, είναι γιατί πέραν ότι σπαμάρονται τα νήματα με άσχετα σχόλια, δημιουργούνται αντιπαλότητες και τσακωμοί, είναι κυρίως για την τεχνική παραπληροφόρηση που πολλές φορές στηρίζεται σε προσωπικές αντιπάθειες ενω δεν θα έπρεπε.
Εξήγησα παραπάνω και εγώ και ο Πάνος ότι το πρόβλημα ΔΕΝ είναι το μοτέρ σε σχέση με τα εξαχθέντα g. Παρολαυτά επιμένετε να ανακυκλώνετε τα ίδια. Σε ένα μαλακό δέρμα έχω δει να βγαίνουν με ασφάλεια και 800 και 900g την ώρα με μοτερ (φυσικά δεν είναι αυτή η νόρμα). Έπειτα υποθετουμε ότι η εξαγωγή ήταν 3 ώρες, μπορεί όμως να ήταν και 4 κράτησε κανείς χρονόμετρο;
Το θέμα εδώ για την εικόνα της δότριας, που όπως και να το κάνουμε είναι η μόνη αλήθεια και πρέπει να εξηγηθεί είναι η εξής:
Καταρχήν η κλινική πρέπει να δει σοβαρά την εγκυρότητα των στοιχείων που ποστάρονται στο εξελ. Δεν είναι δυνατόν πυκνή δότρια και τέτοιο NW να έχει 1,42h/g λόγο και επιφάνεια 219cm2, είναι τόσο εξωφθαλμό το λάθος που επισύρει ποινή στην κοπελιά που τα γράφει. Στο πολυτεχνείο κοβόσουν όχι αν έκανες κάποιο αριθμητικό λάθος (ανθρώπινο είναι αυτό), αλλά όταν δεν μπορούσες να αντιληφθείς αν τα νούμερα ήταν λογικά, αν δηλαδή έχουν συνάφεια με μια πραγματική κατάσταση.
Ως εκ τουτου το εξελ δεν μπορεί να με βοηθήσει αφού δεν ξέρουμε τον πραγματικό λόγο της δότριας. Στο πρώτο verified το ξέρω όμως γιατί το μέτρησα ο ίδιος και έτσι στηρίζομαι και σε αυτά που έχω δει σε άλλα περιστατικά.
Από τις τρύπες που βλέπω το punch δεν είναι μεγάλο, φυσιολογικό θα έλεγα, μαλλον 0.9 με δεδομένο το πάχος (αν είναι σωστά μετρημένο), δεδομένου και του εξαχθέντα λόγου. Άρα δεν βλέπω πρόβλημα εκεί. Για το μοτερ τα είπα. Η εικόνα της διασποράς της εξαγωγής επίσης είναι μέτρια (υπάρχουν τοπικά διάφορα σημεία με πιο πυκνές εξαγωγες - δες παρακατω, αλλά δεν είναι 2500 μόνο occipital όπως βλέπαμε από την Advanced πριν κάτι χρόνια). Εκεί που υποθέτω ότι μπορεί να υπάρχει θέμα που δικαιολογεί την εικόνα είναι στο cherry picking των πολύτριχων σε συνδυασμό με την μέτρια διασπορά εξαγωγής. Όταν προσπαθείς να ανεβάσεις λόγο υπάρχει ταβάνι αν θες να διατηρήσεις την δότρια σε καλό επίπεδο και να μην φαίνεται όπως αυτή. Δηλαδή αν έχεις μαμά 2.2 μπορείς να το πας 2.4, 2.5. Φυσικά μπορείς να το πας και λίγο παραπάνω αλλά αυτό εξαρτάται και από το εύρος, την έκταση της δότριας. Σε μεγάλες δότριες είναι πολύ εύκολο να υπερβείς σημαντικά τον μαμίσιο λόγο χωρίς να δημιουργείς τέτοιες εικόνες.
1
2
Εδώ βλέπουμε την δότρια στην πρώτη φωτογραφία στα αριστερά της occipital (που έχει το θέμα) και κάπου στο μέσον. Είναι προφανές ότι στην πρώτη έχουν εξαχθεί σημαντικά περισσότερα g από την δεύτερη. Στους κίτρινους κύκλους είναι προφανές ότι θα δημιουργηθεί τρύπα αφού έχουν εξαχθεί πολύ γειτονικά g χωρίς πολλά μαμίσια. Το φαινόμενο εντείνεται περισσότερο όταν κυνηγάς μεγάλους λόγους που σημαίνει ότι αυτά που εξάγεις με cherry picking είναι κατα βάση πολύτριχα (εδώ πρακτικά με λόγο 2.75) σχεδόν όλα 3τριχα. Αυτό σημαίνει ότι αδυνατίζεις ακόμα περισσότερο την κάλυψη και το contrast με τις διπλανές περιοχές, αφού ένα μονότριχο σε σχέση με ένα δίτριχο ακόμα και στα 2-3mm δίνουν πολύ διαφορετική εικόνα.
Κατά την αποψή μου αυτός είναι ο κύριος λόγος της εικόνας και όχι το motorised ή το πάχος του εργαλείου. Θεωρώ ότι πολύ σωστά η κλινική έχει προσαρμοστεί σε κυνήγι υψηλών λόγων (εκεί βασίζονται τα δυνατά αποτελέσματα των Ισπανών) απλά πρέπει να βελτιωθεί το πατερν εξαγωγής ακόμα και αν χρειαστεί να μετριαστεί λίγο ο λόγος.