ksaderfos 2600graft 25/9/2024 dr.Anastasakis

tasos33

Well-Known Member
Φωτογραφιες εξαγωγής

Ειναι προφανες οτι υπαρχει συμφωνα με τους ειδικούς του φορουμ:
- overharvesting
- πολυ κοντινες εξαγωγες
- μεγαλο punch και μεγαλες τρυπες
- μικρος αριθμος τρυπων

Ο @CVIAL ως το λιγοτερο ενημρωμενο/μελετημενο μελος, ας μας πει αυτος....

Επισης, θα εκτιμουσα επειδη οι γνωστοι αφηνουν υπονούμενα για διαφορα, και εχουν κανει αλλου μεταμόσχευση, και επειδη:
  • ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν προκειται να κουρευτουν για να δουμε την δοτρια τους
  • ΠΡΟΦΑΝΩΣ θα σου πουν "εμενα η δοτρια δειχνει γαματη"
  • ΠΡΟΦΑΝΩΣ εχουν κανει την τελεια επιλογη κλινικης κτλ κτλ. , και ας εχουν παει 2 και 3 φορες γιατι "κατι δεν πετυχε αλλα ευτυχως πληρωσα 1 ευρω"
, θα ζητησω , να ανεβασουν τις αντιστοχες δικες τους φωτογραφιες ΑΜΕΣΩΣ μετα το χειρουργειο

Οποτε, επειδη ο καθενας λεει οτι θελει, ας δουμε ΙΔΙΕΣ φωτογρσαφιες απο αυτους, τι λετε μαγκες???
Για να σας δω

Προβολή συνημμένου 66967
Προβολή συνημμένου 66965Προβολή συνημμένου 66966
Απαντηση σε αυτό έχουμε? την περιμένουμε από τον ειδικό, τις φωτο της εξαγωγής τις εχουμε δεί, είναι παρελθόν, πάμε στο παρόν.

στ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Απαντηση σε αυτό έχουμε? την περιμένουμε από τον ειδικό, τις φωτο της εξαγωγής τις εχουμε δεί, είναι παρελθόν, πάμε στο παρόν.

στ
Οχι, δεν εχω απαντηση απο φωταγραφιες τραβηγμενες οπου να ναι, οπως να ναι
Ο ασθενης ΜΟΥ, ερχεται πο την κλινική και τον εξεταζω, δεν συμμετεχω σε λαικα δικαστηρια

Εντουτοις, οι φωτογραφιες δεν λενε ψεμματα.
Με εκπλησει αυτο που βλεπω, δεν μου αρεσει αλλα απο κοντα ειναι απαραιτητο να τον δω και να καταλαβω.

GeorgeXz

Member
Και να ρίξω κ τη μπόμπα, όχι την Χριστίνα που θα θέλαμε όλοι, αλλά την εξής:

Μιας κ πάλι ακούστηκε το γνωστό παραμύθι του ότι πληρώνεις παίρνεις άρα πηγαίνοντας στην τοπ χρέωση θα γίνεις ένας νέος αφάνας phil lynott! Φιλικά και προς τον CVIAL που κάνει εξαίρετη και πολύ δύσκολη δουλειά από εδώ μέσα.

Ποιοι, από ελληνικές και κυπριακές κλινικές έχουν συναντηθεί με συμφωνία κυρίων να μην πέσουν κάτω από κάποια τιμή ανά gr? Κ όλοι αυτοί την πέφτουν σε κάποιον που τίμια θα πει κύριοι, παρέχω υπηρεσία, το κόστος μου δεν είναι το gr καθώς δεν πωλώ gr, αλλά οι ανθρωποώρες του γιατρού, του προσωπικού, τα αναλώσιμα και τα λειτουργικά της κλινικής άρα θα χρεώνω ανά επέμβαση καλύπτοντας το κόστος μου και εκεί υπολογίζοντας το κέρδος μου, ασχέτως αριθμού gr? Πως λέγεται αυτό εις την νομική και οικονομική επιστήμη? Τραστ, νομίζω και ίσως, λέω ίσως, να είναι παράνομο...

Anastasakis Hair Clinic

Ποσταρέ το για να τοποθετηθώ και εγώ.

Ο ΜΝ εχει εντυπωσιακα πυκνη δοτρια.
ΔΕΝ ειναι μεγαλες οι τρυπες, ουτε overharvesting (τα δυο μονο που ξερουν οι παντογνωστες .... :))
Ειναι απλα υπερβολικα πυκνο το ολογυρα και κανει contrast

ΦΥΣΙΚΑ, την τελικη αληθεια θα την πει ο @CVIAL
(και αν ταιριαζει με αυτο που θελει η αρενα να ακουσει, εχει καλως. Αν εχει αλλη γνωμη η αρενα, θα συνεχισουν απτοητοι)

Τελευταία επεξεργασία:

tasos33

Well-Known Member
ΔΕΝ ειναι μεγαλες οι τρυπες, ουτε overharvesting (τα δυο μονο που ξερουν οι παντογνωστες .... :))

(και αν ταιριαζει με αυτο που θελει η αρενα να ακουσει, εχει καλως. Αν εχει αλλη γνωμη η αρενα, θα συνεχισουν απτοητοι)

Προβολή συνημμένου 66971
Eιναι δυνατόν να έχει λόγο 1.50?
Ήρεμα ρωταω

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού

Προβολή συνημμένου 66971

Ένας από τους λόγους που κάνω τα verified χωρίς διάλογο παρά μόνο με επιλεκτικά μέλη, είναι γιατί πέραν ότι σπαμάρονται τα νήματα με άσχετα σχόλια, δημιουργούνται αντιπαλότητες και τσακωμοί, είναι κυρίως για την τεχνική παραπληροφόρηση που πολλές φορές στηρίζεται σε προσωπικές αντιπάθειες ενω δεν θα έπρεπε.

Εξήγησα παραπάνω και εγώ και ο Πάνος ότι το πρόβλημα ΔΕΝ είναι το μοτέρ σε σχέση με τα εξαχθέντα g. Παρολαυτά επιμένετε να ανακυκλώνετε τα ίδια. Σε ένα μαλακό δέρμα έχω δει να βγαίνουν με ασφάλεια και 800 και 900g την ώρα με μοτερ (φυσικά δεν είναι αυτή η νόρμα). Έπειτα υποθετουμε ότι η εξαγωγή ήταν 3 ώρες, μπορεί όμως να ήταν και 4 κράτησε κανείς χρονόμετρο;

Το θέμα εδώ για την εικόνα της δότριας, που όπως και να το κάνουμε είναι η μόνη αλήθεια και πρέπει να εξηγηθεί είναι η εξής:

Καταρχήν η κλινική πρέπει να δει σοβαρά την εγκυρότητα των στοιχείων που ποστάρονται στο εξελ. Δεν είναι δυνατόν πυκνή δότρια και τέτοιο NW να έχει 1,42h/g λόγο και επιφάνεια 219cm2, είναι τόσο εξωφθαλμό το λάθος που επισύρει ποινή στην κοπελιά που τα γράφει. Στο πολυτεχνείο κοβόσουν όχι αν έκανες κάποιο αριθμητικό λάθος (ανθρώπινο είναι αυτό), αλλά όταν δεν μπορούσες να αντιληφθείς αν τα νούμερα ήταν λογικά, αν δηλαδή έχουν συνάφεια με μια πραγματική κατάσταση.

Ως εκ τουτου το εξελ δεν μπορεί να με βοηθήσει αφού δεν ξέρουμε τον πραγματικό λόγο της δότριας. Στο πρώτο verified το ξέρω όμως γιατί το μέτρησα ο ίδιος και έτσι στηρίζομαι και σε αυτά που έχω δει σε άλλα περιστατικά.

Από τις τρύπες που βλέπω το punch δεν είναι μεγάλο, φυσιολογικό θα έλεγα, μαλλον 0.9 με δεδομένο το πάχος (αν είναι σωστά μετρημένο), δεδομένου και του εξαχθέντα λόγου. Άρα δεν βλέπω πρόβλημα εκεί. Για το μοτερ τα είπα. Η εικόνα της διασποράς της εξαγωγής επίσης είναι μέτρια (υπάρχουν τοπικά διάφορα σημεία με πιο πυκνές εξαγωγες - δες παρακατω, αλλά δεν είναι 2500 μόνο occipital όπως βλέπαμε από την Advanced πριν κάτι χρόνια). Εκεί που υποθέτω ότι μπορεί να υπάρχει θέμα που δικαιολογεί την εικόνα είναι στο cherry picking των πολύτριχων σε συνδυασμό με την μέτρια διασπορά εξαγωγής. Όταν προσπαθείς να ανεβάσεις λόγο υπάρχει ταβάνι αν θες να διατηρήσεις την δότρια σε καλό επίπεδο και να μην φαίνεται όπως αυτή. Δηλαδή αν έχεις μαμά 2.2 μπορείς να το πας 2.4, 2.5. Φυσικά μπορείς να το πας και λίγο παραπάνω αλλά αυτό εξαρτάται και από το εύρος, την έκταση της δότριας. Σε μεγάλες δότριες είναι πολύ εύκολο να υπερβείς σημαντικά τον μαμίσιο λόγο χωρίς να δημιουργείς τέτοιες εικόνες.

donor1.png1
donor2.png2

Εδώ βλέπουμε την δότρια στην πρώτη φωτογραφία στα αριστερά της occipital (που έχει το θέμα) και κάπου στο μέσον. Είναι προφανές ότι στην πρώτη έχουν εξαχθεί σημαντικά περισσότερα g από την δεύτερη. Στους κίτρινους κύκλους είναι προφανές ότι θα δημιουργηθεί τρύπα αφού έχουν εξαχθεί πολύ γειτονικά g χωρίς πολλά μαμίσια. Το φαινόμενο εντείνεται περισσότερο όταν κυνηγάς μεγάλους λόγους που σημαίνει ότι αυτά που εξάγεις με cherry picking είναι κατα βάση πολύτριχα (εδώ πρακτικά με λόγο 2.75) σχεδόν όλα 3τριχα. Αυτό σημαίνει ότι αδυνατίζεις ακόμα περισσότερο την κάλυψη και το contrast με τις διπλανές περιοχές, αφού ένα μονότριχο σε σχέση με ένα δίτριχο ακόμα και στα 2-3mm δίνουν πολύ διαφορετική εικόνα.

Κατά την αποψή μου αυτός είναι ο κύριος λόγος της εικόνας και όχι το motorised ή το πάχος του εργαλείου. Θεωρώ ότι πολύ σωστά η κλινική έχει προσαρμοστεί σε κυνήγι υψηλών λόγων (εκεί βασίζονται τα δυνατά αποτελέσματα των Ισπανών) απλά πρέπει να βελτιωθεί το πατερν εξαγωγής ακόμα και αν χρειαστεί να μετριαστεί λίγο ο λόγος.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Επειδή κάποια στιγμή πρέπει να κρίνονται όλοι εδώ μέσα με τα ίδια μέτρα και σταθμά (ΝΑΙ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ) πάμε λίγο ένα quizaki να δούνε ποιος ήταν ο γιατρός εδώ...extra tip: η κατάσταση είναι 8 μηνου, ΟΧΙ 4μηνου...ααα για τον γιατρό στους 7,5 μήνες οριακά ήταν όλα βάσει προγράμματος
Το θέμα δεν είναι τα white dots όταν ξυριστείς. Τα white dots φαίνονται σχεδόν σε όλους και έχουν σχέση μεταξύ άλλων και στο κοντραστ δέρματος-μαλλιού, άσπρο δέρμα/μαύρο μαλλί πιο έντονα. Το θέμα είναι να υπάρχει ομοιογένεια στα 4-5mm δηλαδή να μην υπάρχουν patches όπως εδώ.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αν και δεν βλέπω καμία διαφορά μεταξύ των δικών μου φώτο και του ξαδερφου σε μήκος, πολύ ευχαρίστως να ανεβάσω και σε 4-5mm και 2,5 χρόνια μετά.

donor3.png
To κόκκινο παρόλο που έχει dots επειδή είναι ομοιογενές δεν χτυπάει έντονα. Το κίτρινο χτυπάει γιατί ανάμεσα στις 2 περιοχές υπάρχει μια νησίδα μάυρου που το κάνει ανομοιόμορφο. Αν ήταν όλα σαν το κόκκινο θα ήταν μια χαρά και ας είχε τα dots.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Marios1982

Well-Known Member
Το θέμα δεν είναι τα white dots όταν ξυριστείς. Τα white dots φαίνονται σχεδόν σε όλους και έχουν σχέση μεταξύ άλλων και στο κοντραστ δέρματος-μαλλιού, άσπρο δέρμα/μαύρο μαλλί πιο έντονα. Το θέμα είναι να υπάρχει ομοιογένεια στα 4-5mm δηλαδή να μην υπάρχουν patches όπως εδώ.
Τα white dots δεν παίζουν ρόλο με το μέγεθος punch που χρησιμοποιεί ο γιατρός, αν είναι manual ή όχι και με την τεχνική του;

GeorgeXz

Member
Καταρχήν η κλινική πρέπει να δει σοβαρά την εγκυρότητα των στοιχείων που ποστάρονται στο εξελ. Δεν είναι δυνατόν πυκνή δότρια και τέτοιο NW να έχει 1,42h/g λόγο και επιφάνεια 219cm2, είναι τόσο εξωφθαλμό το λάθος που επισύρει ποινή στην κοπελιά που τα γράφει.

Δεν φταίει η ψιψινέλ, επειδή ο δρακουμέλ είναι κουλός και δεν μπορεί να πιάσει τα στρουμφάκια...

gregkont13

Verified MM member

Προβολή συνημμένου 66971
η κατάσταση με τα excel είναι αστεία εδώ και πάρα πολύ καιρό. Καλύτερα μην το δίνετε ποτέ αν είναι πάντα λάθος. Η φάση μου θυμίζει έναν developer όταν δούλευα παλιά στην ICE. Καλός developer αλλά δεν είχε ιδέα από finance και δεν μπορούσε να βρει λάθη χρησιμοποιώντας απλή λογική. Σου βγάζε risk 5 billion, σε portfolio αξίας 1bn και δεν καταλάβαινε ότι δεν γίνετε αυτό. Μια τέτοια φάση και εδώ.

Marios1982

Well-Known Member
Τα white dots πρωτίστως έχουν σχέση με την αντίθεση δέρματος/μαλλιού. Προφανώς και με το μέγεθος του punch. Στο δικό μου δέρμα παραδείγματος χάριν δεν φαίνονται έντονα γιατί έχω σκούρο δέρμα και μαύρο μαλλί.
Βλέπω σε site γιατρών, άλλοι λένε manual punch άλλοι λένε motorized punch. Ασχέτως διαμέτρου, ποια είναι η διαφορά μεταξύ των δύο; Κ παίζει στην τελική ρόλο ως προς τα dots? Διότι το manual fue βλέπω το πλασάρουν σαν κάτι πιο high.

Anastasakis Hair Clinic

Eιναι δυνατόν να έχει λόγο 1.50?
Ήρεμα ρωταω
Oχι, ειναι εντελως λαθος
Το ατομο που τα μετρησε εκεινη την ημερα εκανε τρελη μ@λ@κι@
Εχω τις φωτογραφιες, θα φτιαχτει το ακριβες.
Ευκαιρια για καννιβαλισμο για οσους εχουν ορεξη!

Anastasakis Hair Clinic

η κατάσταση με τα excel είναι αστεία εδώ και πάρα πολύ καιρό. Καλύτερα μην το δίνετε ποτέ αν είναι πάντα λάθος. Η φάση μου θυμίζει έναν developer όταν δούλευα παλιά στην ICE. Καλός developer αλλά δεν είχε ιδέα από finance και δεν μπορούσε να βρει λάθη χρησιμοποιώντας απλή λογική. Σου βγάζε risk 5 billion, σε portfolio αξίας 1bn και δεν καταλάβαινε ότι δεν γίνετε αυτό. Μια τέτοια φάση και εδώ.
Μην σου πω και χειροτερα.
Το report το βγαζει το πιο ΝΕΟ μελος@!

Και ξερεις γιατι?
Γιατι η χρησιμοτητα για εναν ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ειναι ΓΤΠ
ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΚΟΙΤΑΩ!

ΔΕΝ χαραμιζω ατομο εμπειρο για μια ΑΧΡΗΣΤΗ δουλεια, ΔΗΘΕΝ να μετραει ποσα ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ στη δοτρια (ενα metric πιο ΓΤΠ πεθαινεις οταν εχεις κανει καποιες, λιγες ακομα, ΧΙΛΙΑΔΕΣ επεμβασεις) γινονται λαθη.
Big deal!

ΟΝΤΩΣ δεν πρεπει να τα ανεβαζω, γιατι οι ΑΣΧΕΤΟΙ το θεωρουν ιερο τοτεμ επειδη τους δινει ψευδαισθηση ελεγχου κατανοησς κτλ (αχαχαχα)
Και οταν τους πεις τι ειναι ΓΤΠ, σου λενε πως "οι Ισπανοι οι μ@λ@κες δλ, και εσυ ο εξυπνος?", ή σου λενε "ενταξει αλλα αν ησουν εεπαγγελματιας θα το εκανες ΚΑΙ αυτο σωστα", και αλλες παπαρουνες.

Οποτε, ΕΝΟΧΟΣ!

Α, και btw, ΔΕΝ θα φτιαξουν τα report.
Εχουμε δικα μας χειρογραφα, που ΑΥΤΑ βγαινουν απο τα πιο ΕΜΠΕΙΡΑ ατομα!

Anastasakis Hair Clinic

Τα white dots πρωτίστως έχουν σχέση με την αντίθεση δέρματος/μαλλιού. Προφανώς και με το μέγεθος του punch. Στο δικό μου δέρμα παραδείγματος χάριν δεν φαίνονται έντονα γιατί έχω σκούρο δέρμα και μαύρο μαλλί.
Ειναι και αλλες παραμετροι

ΚΥΡΙΩΣ ιδιοσυγκρασιακοι και απροβλεπτοι, μιας και δεν ξερουμε ΚΑΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ WHITE DOTS παθοφυσιολογικα...
Τι σας λεω τωρα ... :))

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Βλέπω σε site γιατρών, άλλοι λένε manual punch άλλοι λένε motorized punch. Ασχέτως διαμέτρου, ποια είναι η διαφορά μεταξύ των δύο; Κ παίζει στην τελική ρόλο ως προς τα dots? Διότι το manual fue βλέπω το πλασάρουν σαν κάτι πιο high.
Παίζει ρόλο μόνο όταν ειναι δύσκολη η εξαγωγή, έχεις καλύτερη αίσθηση όταν τρυπάς. Αυτό όμως έχει σχέση με την ποιότητα της εξαγωγής. Τα white dots έχουν σχέση μόνο με το πόσο μεγάλη τρύπα κάνεις, το healing του δέρματος και το contrast μαλλιού δέρματος.

Μπλουζα