ksaderfos 2600graft 25/9/2024 dr.Anastasakis

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

nick the Greek

Active Member
Greek είναι όμως;; Γιατί αν κρίνω από τα φράγκα του πρέπει να ναι από το Καταρ
Αν είχε τόσα φράγκα ρ φίλε εδώ. Θα πήγαινε..χάθηκαν οι γιατροί του εξωτερικού; χωρίς να υποτιμώ τη γηγενής αγορά πάντα

Harris_G

Well-Known Member
Αν είχε τόσα φράγκα ρ φίλε εδώ. Θα πήγαινε..χάθηκαν οι γιατροί του εξωτερικού; χωρίς να υποτιμώ τη γηγενής αγορά πάντα
Για αλλες πτυχες της ζωης του μιλαω επειδη τον ξερω προσωπικα και κανουμε χαβαλε με Τασο...Καλα και αυτα που εδωσε εδω λιγα δε τα λες, η πιο ακριβη κλινικη στην Ελλαδα ειναι

nick the Greek

Active Member
Κ όμως..είναι σαν κάτι celebrity που
Για αλλες πτυχες της ζωης του μιλαω επειδη τον ξερω προσωπικα και κανουμε χαβαλε με Τασο...Καλα και αυτα που εδωσε εδω λιγα δε τα λες, η πιο ακριβη κλινικη στην Ελλαδα ειναι
Προφανώς και δεν τα λες λίγα όντως...έγινε φίλε δεν κατανόησα το inside joke σας μάλλον...αν μπορεις και ιες και εσύ και ο Τάσος παρακαλώ να εκφερετε την άποψη σας στο δικό μου νήμα για τη δική μου περίπτωση...σαν τον συνονόματο ξάδερφο και εγώ προσπαθώ να βγάλω άκρη με τρίχες αχαχα

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Παρακαλάς και προσπαθείς να δημιουργήσεις γεγονότα για άλλους ε??
Εσύ κοίτα τα δικά σου γιατρέ και μην ανακατεύεται με άλλους γιατρούς..εκκρεμούν απαντήσεις για το αν ισχύουν τα λεγόμενα των πελατών σου aldo και jacksmith ότι τους προέτρεψες να σταματήσουν τις παρουσιάσεις τους λόγω κακών αποτελεσμάτων και να μας κάνεις αντίστοιχη ανάλυση με φωτό για τα περιστατικά που ανέβασε ο Πάνος που είναι δικά σου ανεξάρτητα και τα παρουσιάζεις ως περιστατικά με αποτελέσματα που βγάζουν μάτια ,ενώ τα προβλήματα είναι εμφανέστατα ...το τι και πώς με τον Λορέντζο ,δεν έχει να κάνει με εσένα
Αρχικα ασε τι θα πω εγω για συναδελφο ιατρο σε μενα, ξερω, ΕΙΜΑΙ ιατρός
Εσυ να με εγκαλεσεις πως να μιλαω για λαχανεμπορες

Το φανατικο σου κολλημα/εμμονη/ψυχασθενεια με το θεμα των 2 ασθενων μου, καλεσε με κοτουλα λυρατη στο podacts που απειλησες οτι θα με βγαλεις δηθεν (ναι, ΕΣΕΝΑ θα βγαλουν σε podcast!!! χαχαχχα) και ευχαριστως να σου απαντησω δημοσιως.

Αλλα, λαχανεμπορα (χωρις καμια μομφη, μια χαρα επαγγλεμα ειναι , ΠΙΟ χρησιμο απο αυτο που κανω εγω αλλα δεν παυεις να εισαι λαχανεμπορας και εγω Ιατρός!), να μου κανεις ΕΣΥ λαϊκο δικαστηριο εδω μεσα, δεν θα γινει.

ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να κατεβω σε αυτο το επιπεδο να απαντησω σε
-εναν σαν εσενα μορφωτικα, κοινωνικα, και εμφανισιακα (ναι, αν ησουν ενας ΑΝΤΡΑΣ εστω και εμφανισιακα, θα σε σεβομουν και μπορει να απαντουσα)
- εναν δειλο κρυμμενο πισω απο το μονιτορ στο χωριο του που τον εχουν στην σφαλιαρα
- εμμονικό τοξικο ΤΡΟΛ που μονο ζημια μπορει να κανει σαν ΠΑΡΑΣΙΤΟ

ΕΚΤΟΣ αν το ζητησεις ΕΥΓΕΝΙΚΑ.

Στην ΕΥΓΕΝΕΙΑ, ανταω ακομα και σε γελοιους

Tetrakis

Active Member
Αρχικα ασε τι θα πω εγω για συναδελφο ιατρο σε μενα, ξερω, ΕΙΜΑΙ ιατρός
Εσυ να με εγκαλεσεις πως να μιλαω για λαχανεμπορες

Το φανατικο σου κολλημα/εμμονη/ψυχασθενεια με το θεμα των 2 ασθενων μου, καλεσε με κοτουλα λυρατη στο podacts που απειλησες οτι θα με βγαλεις δηθεν (ναι, ΕΣΕΝΑ θα βγαλουν σε podcast!!! χαχαχχα) και ευχαριστως να σου απαντησω δημοσιως.

Αλλα, λαχανεμπορα (χωρις καμια μομφη, μια χαρα επαγγλεμα ειναι , ΠΙΟ χρησιμο απο αυτο που κανω εγω αλλα δεν παυεις να εισαι λαχανεμπορας και εγω Ιατρός!), να μου κανεις ΕΣΥ λαϊκο δικαστηριο εδω μεσα, δεν θα γινει.

ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να κατεβω σε αυτο το επιπεδο να απαντησω σε
-εναν σαν εσενα μορφωτικα, κοινωνικα, και εμφανισιακα (ναι, αν ησουν ενας ΑΝΤΡΑΣ εστω και εμφανισιακα, θα σε σεβομουν και μπορει να απαντουσα)
- εναν δειλο κρυμμενο πισω απο το μονιτορ στο χωριο του που τον εχουν στην σφαλιαρα
- εμμονικό τοξικο ΤΡΟΛ που μονο ζημια μπορει να κανει σαν ΠΑΡΑΣΙΤΟ

ΕΚΤΟΣ αν το ζητησεις ΕΥΓΕΝΙΚΑ.

Στην ΕΥΓΕΝΕΙΑ, ανταω ακομα και σε γελοιους
Που κολλάει η αντρικη εμφάνιση αδερφέ ; Μας έχεις πρήξει με το ποσο αντρασ είσαι ρε μεγάλε… Προσπαθησε να κατουρας και λίγο…

bobby

Well-Known Member
Πολλή τεστοστερόνη ρε παιδιά στο hairlossgr.com ……..πάρτε κανένα DHT blocker γιατί τζάμπα θα πάνε τα λεφτα στις ΜΜ….. :p :p :p :p :p :p

Μπλουζα