Kwstakis, fue, λιόσης, 2500 grafts, 17-18/3/2015

kwsTakis

Active Member
simera.jpg
σημερινη φωτο μου μετα απο 2 βδομαδεσ που κανα την μμ,στα περισσοτερα ημεια καθαρισε το κεφαλι μου κ φυγαν ολεσ οι κοκκινιλεσ,,αρχιζω να βαζω μποταφεξ ,,ολα βαινουν καλωσ νομιζω,,χαχα

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Corfu Rider

Active Member
Ωραίο φαίνεται..
Το κοκκίνισμα, δεν είναι καθόλου ευδιάκριτο τωρα?
Οι γνωστοί σου έχουν καταλάβει πως έκανες μμ??

kwsTakis

Active Member
Οχι. Δεν ειναι κοκκινο. Σχεδον εχει καθαρισει ολο το κεφαλι. Απλα φαινομαι κοντοκουρεμενος

Corfu Rider

Active Member
Δηλ, μετά από πόσες ημέρες μπορείς να 'εμφανιστεις' στο περιβάλλον σου, χωρίς να γίνεις αντιληπτός ότι έκανες μμ? Στο πίσω μέρος της κεφαλής, φαίνονται τυχόν ουλές από τα θυλακια που σου 'αφαιρεσαν' για να τα τοποθετήσουν αλλου?

kwsTakis

Active Member
οχι δεν φαινεται,,μετα την 8η μερα σε μενα δεν φαινοταν τιποτα,δεν υπαρχει τιποτα στο πισω μεροσ,,μονο οταν το ψιλαφιζω εγω το καταλαβαινω,γενικα φαινεται πωσ εχω κοντο μαλλι

Νικολας νικ

Well-Known Member
Πολυ καλη εικονα αλλα βαλε και μια απο τη δοτρια......ευχομαι να εχεις καλο αποτελεσμα φιλε,ολοι εδω συντρεχουμε την αγωνια σου, αν ολα αυτα τα τριχακια μεγαλωσουν θα αλλαξει εντελως η φυσιογνωμια σου

kwsTakis

Active Member
Εχουν πεςει καποιες απο τις μμ τριχες. Βασικα απο την δοτρια δε φαινεται κατι.απλα ειναι κοντο το μαλλι μου. Κ μην ξεχνας πανε κ 15 μερες που κουρευτηκα.

Bouklas

Well-Known Member
Ναι αυτο προτείνουν και οι γιατροι . Αλλα για ποιον λόγο για δυναμώσεις την δότρια ή την λήπτρια ;
Όλο το κεφάλι.
Η φίνα είναι το στήριγμα του γιατρού σε πιθανή του απροσεξία, κάτι το οποιο δεν πρέπει να αφορά εσένα αφού πληρώνεις ένα καρο λεφτά. Εκεί που σε αφορά η φίνα είναι μονο στην περίπτωση που θα την χρησιμοποιήσεις μακροχρόνια. Εκεί θα σου δυναμώσει παντού το μαλλί και θα ξεχάσεις το θέμα τριχόπτωση.

Υπάρχει δηλαδή γιατρος που είπε συγκεκριμένα πάρε φίνα γιατι αλλίως πιθανόν να σου πέσουν άμεσα τα μεταμοσχευμένα ;
Τα μεταμοσχευμένα όχι, ο λόγος που γίνετε είναι για τα μαμίσια. Ακόμα και στον χειρότερο γιατρό να πας δεν θα σου πει αυτή την δικαιλογία για να πάρεις φίνα, είναι σαν να ξεφτιλίζει τις ικανότητες του, σαν να σου λέει επειδή είμαι τόσο άχρηστος ένα πάρε συρραπτικό να είσαι ok. Έτσι κάποιοι για να κλείσουν πελατάκια λένε ψεματάκια, δεν έχουν σκεφτεί όμως ότι αυτή είναι η αρχή της δεδομένης καταστροφής τους.

Και τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα όταν δεν υπάρχει τουλάχιστον ένα είδος αξιοπρέπειας, όπως η κίνηση να σου επιστρέψουν πίσω όλα τα λεφτά, διότι τα χαμένα grafts δεν ξαναγυρίζουν ποτε, ακόμα και τα διπλάσια χρήματα να σου προσφέρουν.

Και επειδή βρισκόμαστε στο νήμα της συγκεκριμένης κλινικής, ποσα δικά τους σφαγμένα κεφαλια πήραν πίσω όλα τα χρήματα? Ειδικά ένα μέλος εδώ μέσα δεν έχει πάρει φράγκο, η κλινική ξέρει για την περίπτωση του και του τα μασάει. Οποτε εγώ σαν επόμενος πελάτης (χτυπα ξύλο) πως να εμπιστευτώ μια τέτοια κλινική? Ούτε με σφαίρες.

Επειδή όμως έχω κάνει αλλου και τα πράγματα δεν πήγαν καλά εάν δεν έχω την πλήρη στήριξη θα τα χώσω με τον ίδιο τρόπο που κάνω τώρα. Kαι όχι μονο εδώ δεν θα αφήσω forum για forum του εξωτερικού και μη, ή τρόπο για να ενημερώσω όσο γίνετε περισσότερο κόσμο για την εμπειρία μου. Μπορεί να έχω δώσει χρόνο και να έχω κάνει υπομονή όμως όλα αυτά είναι υπέρ μου για να μην έχει κανείς να μου πει μα και μου στην συνέχεια. Εγώ είμαι χαμένος (μπορώ να αναλύσω και το γιατί) οπότε δεν έχω να χάσω κάτι, ελπίζω μόνο να γίνει με το ελάχιστο τίμημα.

Τελευταία επεξεργασία:

sven

Active Member
Επειδή όμως έχω κάνει αλλου και τα πράγματα δεν πήγαν καλά εάν δεν έχω την πλήρη στήριξη θα τα χώσω με τον ίδιο τρόπο που κάνω τώρα. Kαι όχι μονο εδώ δεν θα αφήσω forum για forum του εξωτερικού και μη, ή τρόπο για να ενημερώσω όσο γίνετε περισσότερο κόσμο για την εμπειρία μου. Μπορεί να έχω δώσει χρόνο και να έχω κάνει υπομονή όμως όλα αυτά είναι υπέρ μου για να μην έχει κανείς να μου πει μα και μου στην συνέχεια. Εγώ είμαι χαμένος (μπορώ να αναλύσω και το γιατί) οπότε δεν έχω να χάσω κάτι, ελπίζω μόνο να γίνει με το ελάχιστο τίμημα.

Καλα ξεμπερδέματα φίλος, περιμένουμε να μας πείς εξελίξεις με την υποθεσή σου.

Corfu Rider

Active Member
bouklas, μπορείς σε παρακαλώ να μου δώσεις κάποιες πληροφορίες για τις περιπτώσεις που ανέφερες σχετικά με την dhi?
Επειδη 'προγραμματιζω' να κάνω μμ (πυκνωση) εκεί, χωρίς βέβαια να έχω 'κλείσει' κάτι ούτε εχω πληρώσει προκαταβολή, θα ήθελα να με κατατοπισεις γιατί με έβαλες σε προβληματισμό.. δεν θα ήθελα κάποια αποτυχία κτλ, και μόνο εδώ μέσα τα μαθαίνουμε όλα από 'πρώτο χέρι..'..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kwsTakis

Active Member
περασανε 25 μερεσ απο την μμ κ παω πολυ καλα νομιζω,,ενα μεροσ των στελεχων των τριχων εχει πεσει κ αν εξερεσω μια μικρη λογικη φαγουρα που ειχα καποιεσ μερεσ πριν λογω χρησησ του μποταφεξ δεν ειχα καμια παρενεργεια,,

irontail

New Member
χαίρεται...παιδιά εγώ πήγα στη d*η ρώτησα δεν μου γέμισαν το μάτι και μετά από ένα μηνα πήγα έκανα τη επέμβαση στον γγώ**ra ,τώρα μετά από περίπου 6,5 μήνες είδα πολύ λίγα αποτελέσματα έως και καθόλου! αυτά από μένα

kapa

Μέλος του προσωπικού
χαίρεται...παιδιά εγώ πήγα στη d*η ρώτησα δεν μου γέμισαν το μάτι και μετά από ένα μηνα πήγα έκανα τη επέμβαση στον γγώ**ra ,τώρα μετά από περίπου 6,5 μήνες είδα πολύ λίγα αποτελέσματα έως και καθόλου! αυτά από μένα
με ελληνικους χαρακτηρες στο φορουμ

gkast

Active Member
περασανε 25 μερεσ απο την μμ κ παω πολυ καλα νομιζω,,ενα μεροσ των στελεχων των τριχων εχει πεσει κ αν εξερεσω μια μικρη λογικη φαγουρα που ειχα καποιεσ μερεσ πριν λογω χρησησ του μποταφεξ δεν ειχα καμια παρενεργεια,,
Καλή επιτυχία όλα να πάνε καλά

Δημητρης38

Active Member
Αρχηγε τα κακαδακια στην ληπτρια απο τις οπες που σου ανοιξανε φυγανε ?
Γιατι στις φωτο βλεπω οτι τα εχεις ακομα

Μπλουζα