Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Όλο το κεφάλι.Ναι αυτο προτείνουν και οι γιατροι . Αλλα για ποιον λόγο για δυναμώσεις την δότρια ή την λήπτρια ;
Τα μεταμοσχευμένα όχι, ο λόγος που γίνετε είναι για τα μαμίσια. Ακόμα και στον χειρότερο γιατρό να πας δεν θα σου πει αυτή την δικαιλογία για να πάρεις φίνα, είναι σαν να ξεφτιλίζει τις ικανότητες του, σαν να σου λέει επειδή είμαι τόσο άχρηστος ένα πάρε συρραπτικό να είσαι ok. Έτσι κάποιοι για να κλείσουν πελατάκια λένε ψεματάκια, δεν έχουν σκεφτεί όμως ότι αυτή είναι η αρχή της δεδομένης καταστροφής τους.Υπάρχει δηλαδή γιατρος που είπε συγκεκριμένα πάρε φίνα γιατι αλλίως πιθανόν να σου πέσουν άμεσα τα μεταμοσχευμένα ;
Επειδή όμως έχω κάνει αλλου και τα πράγματα δεν πήγαν καλά εάν δεν έχω την πλήρη στήριξη θα τα χώσω με τον ίδιο τρόπο που κάνω τώρα. Kαι όχι μονο εδώ δεν θα αφήσω forum για forum του εξωτερικού και μη, ή τρόπο για να ενημερώσω όσο γίνετε περισσότερο κόσμο για την εμπειρία μου. Μπορεί να έχω δώσει χρόνο και να έχω κάνει υπομονή όμως όλα αυτά είναι υπέρ μου για να μην έχει κανείς να μου πει μα και μου στην συνέχεια. Εγώ είμαι χαμένος (μπορώ να αναλύσω και το γιατί) οπότε δεν έχω να χάσω κάτι, ελπίζω μόνο να γίνει με το ελάχιστο τίμημα.
Να'σαι καλά φιλε, μακάρι. Ναι αυτό εννοείτε.Καλα ξεμπερδέματα φίλος, περιμένουμε να μας πείς εξελίξεις με την υποθεσή σου.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
με ελληνικους χαρακτηρες στο φορουμχαίρεται...παιδιά εγώ πήγα στη d*η ρώτησα δεν μου γέμισαν το μάτι και μετά από ένα μηνα πήγα έκανα τη επέμβαση στον γγώ**ra ,τώρα μετά από περίπου 6,5 μήνες είδα πολύ λίγα αποτελέσματα έως και καθόλου! αυτά από μένα
Καλή επιτυχία όλα να πάνε καλάπερασανε 25 μερεσ απο την μμ κ παω πολυ καλα νομιζω,,ενα μεροσ των στελεχων των τριχων εχει πεσει κ αν εξερεσω μια μικρη λογικη φαγουρα που ειχα καποιεσ μερεσ πριν λογω χρησησ του μποταφεξ δεν ειχα καμια παρενεργεια,,