Kwstakis, fue, λιόσης, 2500 grafts, 17-18/3/2015

kwsTakis

Active Member
Εξαφανιζόλ ο Kwstakis ε? Γιατί όμως?
μαρεσει που δεν ισαι ποκατειλλημενοσ φιλε,,,,,
Εξαφανιζόλ ο Kwstakis ε? Γιατί όμως?
Αφού το όνομα του τα λέει όλα .....τι να σχολιάσεις
μαρεσει που δεν ισαι ποκατειλλημενοσ φιλε,,,

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kwsTakis

Active Member
να μαιιι
11124525_1596211710647778_1813909032_n (1).jpg

Bouklas

Well-Known Member
bouklas, μπορείς σε παρακαλώ να μου δώσεις κάποιες πληροφορίες για τις περιπτώσεις που ανέφερες σχετικά με την dhi?
Επειδη 'προγραμματιζω' να κάνω μμ (πυκνωση) εκεί, χωρίς βέβαια να έχω 'κλείσει' κάτι ούτε εχω πληρώσει προκαταβολή, θα ήθελα να με κατατοπισεις γιατί με έβαλες σε προβληματισμό.. δεν θα ήθελα κάποια αποτυχία κτλ, και μόνο εδώ μέσα τα μαθαίνουμε όλα από 'πρώτο χέρι..'..

Πω ρε φιλε τώρα είδα το μήνυμα σου μετά το update (να το κάνει ο θεός) του Κωστάκη.

Προσωπικά δεν θα εμπιστευόμουν την DHI με όλα αυτά που έχω δει εδώ μέσα. μεταμοσχεύσεις παρωδιες με μέλη φαντάσματα, άσχημα update και αποτελέσματα μέτρια. Με λίγα λόγια εμπιστοσύνη 0, συν το κακό ιστορικό παλιών πελατών που δεν έχουν πάρει φράγκο για αποτυχημένες μεταμοσχεύσεις. Αυτό είναι το δικό μου σκεπτικό, για κάποιον άλλον ίσως είναι μια φοβερή και τρομερή κλινική (άσχετα εάν δεν έχουν επιχειρήματα).

kwsTakis

Active Member
μολισ εκλεισα τον τριτο μηνα,,το 50 με 70% των μμ τριχων πεσανε,,αλλα τωρα βλεπω να βγαινουν καποιεσ νεεσ

Adriano

Well-Known Member
Φιλική συμβουλή.Όταν το μαλλάκι είναι λίγο πρέπει τα πλαινά να είναι κοντά.Άσε που γλυτώνεις και την λαδίλα.
Κατά τα άλλα....απαράδεκτη φωτογραφία αλλά και...ορθογραφία.

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
Δεν υπάρχει ανοχή σε προσωπικές επιθέσεις , post έχουν διαγραφεί, συνεχίστε κόσμια και πάνω στο θέμα.

kwsTakis

Active Member
Φιλική συμβουλή.Όταν το μαλλάκι είναι λίγο πρέπει τα πλαινά να είναι κοντά.Άσε που γλυτώνεις και την λαδίλα.
Κατά τα άλλα....απαράδεκτη φωτογραφία αλλά και...ορθογραφία.
δεν μενδιαφερει η φιλικη συμβουλη σου,,γιατι εισαι προκατειλλημενοσ,,,μην πω κατι χειροτερο,,,τοθλαχιστον εγω βαζω φωτο εσυ κρυψου πισω απο την ανωνυμια σου,,αν δεν σενδιαφερι μην σχολιαζεισ ρε φιλε,,το θεμα δεν ειναι να κριτικαρεισ το στυλ μου κ την ορθογραφια μου εδω,,,παρακαλω soralteno προστατεψτε μασ εμασ που χουμε σκασει χρηματα για μμ απο τομα που λενε αρλουμπεσ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
@Adriano o @kwsTakis έχει δίκιο, από τη στιγμή που είναι εδω για να μοιραστεί την εμπειρία της μμ του δεν είναι σωστό να ασχολούμαστε με την ορθογραφία του.

@kwsTakis το ότι ο @Adriano ήταν αγενής δεν σου δίνει και εσένα το δικαίωμα να είσαι αγενής, θα σου πρότεινα να αγνοείς εμπρηστικά post.

kwsTakis

Active Member
@Adriano o @kwsTakis έχει δίκιο, από τη στιγμή που είναι εδω για να μοιραστεί την εμπειρία της μμ του δεν είναι σωστό να ασχολούμαστε με την ορθογραφία του.

@kwsTakis το ότι ο @Adriano ήταν αγενής δεν σου δίνει και εσένα το δικαίωμα να είσαι αγενής, θα σου πρότεινα να αγνοείς εμπρηστικά post.
ενταξει

kwsTakis

Active Member

φιλε μου ομωσ με το like σου στον φιλο ειναι σαν να επικρωτεισ αγενεστατεσ γνωμεσ,,η κανω λαθοσσσσσ?

Corfu Rider

Active Member
Πω ρε φιλε τώρα είδα το μήνυμα σου μετά το update (να το κάνει ο θεός) του Κωστάκη.

Προσωπικά δεν θα εμπιστευόμουν την DHI με όλα αυτά που έχω δει εδώ μέσα. μεταμοσχεύσεις παρωδιες με μέλη φαντάσματα, άσχημα update και αποτελέσματα μέτρια. Με λίγα λόγια εμπιστοσύνη 0, συν το κακό ιστορικό παλιών πελατών που δεν έχουν πάρει φράγκο για αποτυχημένες μεταμοσχεύσεις. Αυτό είναι το δικό μου σκεπτικό, για κάποιον άλλον ίσως είναι μια φοβερή και τρομερή κλινική (άσχετα εάν δεν έχουν επιχειρήματα).
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου ))
Άρα καλύτερα να περιμένουμε την πρόοδο των μαλλιών του kwstakis για να έχω πιο καλή άποψη.?
Όσο για εκείνη την προσφορά με 45%, ξέρεις εάν πήγε κανένας στην DHI πρόσφατα για μμ?
Γιατί δεν υπάρχουν πολλές ενημερώσεις, δεν ξέρω τι να υποθέσω..

gkast

Active Member
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου ))
Άρα καλύτερα να περιμένουμε την πρόοδο των μαλλιών του kwstakis για να έχω πιο καλή άποψη.?
Όσο για εκείνη την προσφορά με 45%, ξέρεις εάν πήγε κανένας στην DHI πρόσφατα για μμ?
Γιατί δεν υπάρχουν πολλές ενημερώσεις, δεν ξέρω τι να υποθέσω..
Ενώ ο bouklas πήγε τόσο καλά στην μεταμόσχευση ανοίγει σαμπάνιες .....
Κοιτά φίλε Corfu μην μπερδεύεσαι για να κρίνεις μια μετ/ση παίζει ρόλο τι δότρια έχεις τι έκταση αραίωσης έχεις ποσά μοσχευματα θα βάλεις grafts/cm2 .
Δεν μπορείς να βάλεις 60grafts/cm2 και να είσαι 5NW και συνολική δότρια 6000grafts όπως ο φίλος ο Κωστάκης .....μην παρασυρόμαστε που βλέπουμε τούμπανα hairline Τίγκα στην φινα και πληθώρα μοσχεύματα μόνο μπροστά .
Υπόψιν χωρίς να θέλω να προσβάλω τον boukla...στα λεγόμενα του.

Μπλουζα