Lorenzo Cons, Αθήνα, 8-9/3/2025

alex7

Well-Known Member
Στειίλτε pm στον Cvial .Τόσο δύσκολο είναι; Πηγαίνετε με το ποντίκι εκεί στο φακελάκι, δημιουργία νέας συζήτησης κλπ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Priftis

New Member
Στειίλτε pm στον Cvial .Τόσο δύσκολο είναι; Πηγαίνετε με το ποντίκι εκεί στο φακελάκι, δημιουργία νέας συζήτησης κλπ
To pm στο forum γίνεται μέσω μέσω νέας συζήτησης με δύο συμμετέχοντες αλλά αυτό δεν είναι άμεσα σαφές. Λυπάμαι αν έγινα κουραστικός αλλά ήθελα να είμαι σίγουρος ότι δεν θα χάσω το consultation.

tasos33

Well-Known Member
Λες γελοιοτητες οπως παντα.
Οχι μονο δεν εβγαλα, μπηκα και μεσα.
Ρωτα τον @CVIAL αν εβγαλα τρολακι και μετα ζητα συγνωμη (καλα, λεμε τωρα, οι συγνωμες ειναι για τους αντρες.... Αν την ζητησεις θα ανακαλεσω)
Δεν με πειραξε ομως γιατι ειδα ενδιαφεροντα πραγματα που θα μου κοστιζε πολυ περισσοτερο να τρεχω σε συνεδρια γαι να τα δω

Γκεγκε?
Ανακαλώ .
Έχεις δίκιο, έβγαλες όμως μετά από το ισπανικό ξεσταβωμα, οπότε δίκιο ειχα

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Λόγω μεγάλης συμμετοχής και επειδή δεν έχω λάβει από όλους τις απαιτούμενες πληροφορίες από όλους, θα στείλω σήμερα το βράδυ την πρώτη φουρνιά επιλεχθέντων και το επόμενο ΣΚ τους υπόλοιπους.

Marios1982

Well-Known Member
Λόγω μεγάλης συμμετοχής και επειδή δεν έχω λάβει από όλους τις απαιτούμενες πληροφορίες από όλους, θα στείλω σήμερα το βράδυ την πρώτη φουρνιά επιλεχθέντων και το επόμενο ΣΚ τους υπόλοιπους.
Σε ευχαριστούμε. Αυτοί που θα αποφασίσουν να προχωρήσουν σε μμ έχουμε περίπου ιδέα ημερομηνιών; Ρωτάω γιατί το καλοκαίρι είναι δύσκολο γιαυτους που δουλεύουν στον τουρισμό.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Θα παρακαλούσα όλους όσους δεν μου έχουν απαντήσει στις ερωτήσεις μου να το κάνουν μέχρι το επόμενο ΣΚ αλλιώς θα αποκλειστούν από τo cons.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

GeorgeXz

Active Member
τελικά που θα γίνει δε μάθαμε, αν κ ισχυρά υποπτεύομαι τα όρη της κάζαντ-ντουμ... Μην έρθει κ ο βελ κ μου τον χαλάσετε με μουρμούρ περί τιμών από γνωστό δρακουμέλ, ε? :)

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ευχαριστώ άπαντες για την συμμετοχή η οποία ήταν πολύ μεγάλη και ως εκ τούτου υπάρχουν και κάποιοι οι οποίοι θα μείνουν εκτός για την επόμενη φορα. Όσοι έχουν λάβει sms ή pm με ώρα και μέρα έχουν, προφανώς, επιλεγεί. Αυτοί που έχουν απαντήσει πλήρως στις ερωτήσεις και δεν έχουν λάβει sms ή pm είναι αναπληρωματικοί σε περίπτωση που υπάρξει κάποια ακύρωση.

Οι οδηγίες με το μέρος που θα γίνει τo cons θα σταλθούν με pm στο φόρουμ το προσεχές ΣΚ.

Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Τα cons τελείωσαν. 50 συμμετοχές μαζί με κάποιους παλιούς που είτε θέλουν 2μμ είτε απλό review (πχ ΙΟΥΛΙΟΣ). 12+12ώρες το ΣΚ. Πολύ κούραση αλλά το καλό στα cons με τον Λορένζο (για μένα τουλάχιστον που είμαι συνέχεια παρόν) είναι ότι μαθαίνεις καινούργια πράγματα κάθε φορά. Πριν ήταν η DUPA τώρα ήταν η FAPD (περισσότερα εν καιρώ). Ευχαριστώ όλα τα μέλη, όλοι ήταν στην ώρα τους, καμμία καθυστέρηση εκ μέρους τους. Δόθηκε πολύ ώρα στον καθένα για να μάθει ότι πρέπει για το κεφάλι του. Δεν κάλεσα μόνο μέλη που είναι υποψήφια για μμ αλλά και κάποιους που ενώ ξέρω ότι δεν είναι υποψήφιοι είναι πολύ ταλαιπωρημένοι και θέλουν να βάλουν μια τελεία (πχ. @giwrgos athina).

Όλοι φυσικά ρωτάνε, what's next? Θα το ξέρετε σε 10-15 μέρες ίσως και νωρίτερα. Εγώ μόνο ένα θα πω. Ακολουθούμε τα βήματα του παρακάτω κυρίου. Τα υπόλοιπα εν καιρώ.

6183540 (1).jpg

Marios1982

Well-Known Member
Τα cons τελείωσαν. 50 συμμετοχές μαζί με κάποιους παλιούς που είτε θέλουν 2μμ είτε απλό review (πχ ΙΟΥΛΙΟΣ). 12+12ώρες το ΣΚ. Πολύ κούραση αλλά το καλό στα cons με τον Λορένζο (για μένα τουλάχιστον που είμαι συνέχεια παρόν) είναι ότι μαθαίνεις καινούργια πράγματα κάθε φορά. Πριν ήταν η DUPA τώρα ήταν η FAPD (περισσότερα εν καιρώ). Ευχαριστώ όλα τα μέλη, όλοι ήταν στην ώρα τους, καμμία καθυστέρηση εκ μέρους τους. Δόθηκε πολύ ώρα στον καθένα για να μάθει ότι πρέπει για το κεφάλι του. Δεν κάλεσα μόνο μέλη που είναι υποψήφια για μμ αλλά και κάποιους που ενώ ξέρω ότι δεν είναι υποψήφιοι είναι πολύ ταλαιπωρημένοι και θέλουν να βάλουν μια τελεία (πχ. @giwrgos athina).

Όλοι φυσικά ρωτάνε, what's next? Θα το ξέρετε σε 10-15 μέρες ίσως και νωρίτερα. Εγώ μόνο ένα θα πω. Ακολουθούμε τα βήματα του παρακάτω κυρίου. Τα υπόλοιπα εν καιρώ.

Προβολή συνημμένου 68365
Εντάξει με έφτιαξες τώρα, μεγάλος coach, μένω ήσυχος.

Marios1982

Well-Known Member
Τι εννοείς δλδ με τον προπονητή της Γαβριέλλας?? Χααχχαχα
Αεράτε είμαι ΑΕΚτζης, αλλά μη λέμε χαζομάρες, είναι πολύ καλός προπονητής. Κ τα τελευταία χρόνια έχει παράδοση ο γαύρος. Βαλβερδε, Ζαρντίμ, μάρκο σιλβα, μαρτινς, μεντιλιμπαρ. Τους βγήκαν όλοι με το παραπάνω γι’αυτό πήγαν σε μεγαλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες μετά. Είναι τύχη; Είναι σκαουτινγκ; Είναι οι μάνατζερ; Η οργάνωση; Η αποφασιστικότητα να διώχνουν άμεσα όποιον δεν κάνει; Δεν ξέρω. Αλλά τους βγήκαν υπερβολικά πολλοί προπονητές κ αυτό τους το πιστώνω.

Μπλουζα