Loverboy 2η ΜΜ FUE 1.560grafts Seneca 27/06/24

LoverBoy

Well-Known Member
Αν συνεχίσεις με τη φιναστερίδη δεν θα δεις νέες απώλειες λογικά οπότε θα εισαι καλυμμένος...αναλόγως και την ηλικία σου, δεν ξέρω και ποσο εισαι.... Αλλιώς κάνεις ενα touch up με οτι έχει απομείνει + γένια αν δεν έχεις αλλη επιλογη....
Είμαι 41 και όσο δεν με ενοχλεί η φίνα σίγουρα θα την λαμβάνω.......Μελλόντικα βλέπουμε

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Corona

Active Member
Είμαι 41 και όσο δεν με ενοχλεί η φίνα σίγουρα θα την λαμβάνω.......Μελλόντικα βλέπουμε
και αμα σου βγάλει κάτι το πολυ πολυ μειώνεις τη δόση....έτσι και αλλιως οσο μεγαλώνει κάποιος πέφτει και η τεστοστερόνη του άρα και η μετατροπή σε DHT μειώνεται...

ntinbo

Member
Καλησπέρα παίδες απο εδώ και πάλι!4ος μήνας και άρχισαν να φαίνονται κάποιες μικροδιαφορές.....Σιγά σιγά μαυρίζει η περιοχή ενώ μπροστά τα πάει καλύτερα μου φαίνεται(Τα λίγα που βάλαμε ενδιαμεσα στο hairline)!
Συνεχίζω κανονικά φιναστερίδη 1 mg κάθε μέρα και μινοξιδίλη πρωί βράδυ σε μορφή αφρού(μερικές φορές βάζω μόνο βράδυ)......Στις φώτο που έβγαλα δείχνει πιο αραιό απο ότι είναι στα αλήθεια και δεν ξέρω τον λόγο...Ίσως να φταίει η κάμερα του κινητού.....Προς το παρόν είμαι σε αναμονή και ελπίζω να κλείσει όσο μπορεί πίσω....Είμαι ρεαλιστής και ξέρω τι να περιμένω στο περιπού απλά ελπίζω να γίνει λίγο πιο "γεμάτο".
Επίσης λαμβάνω cystiphane βιταμίνες μετά το μεσημεριανό!Αυτά απο εμένα....Οτιδήποτε απορίες ερωτήσεις είμαι πρόθυμος να απαντήσω!
Αρχίζει να πυκνώνει σιγά σιγά μια χαρά και τα καλύτερα έρχονται.Να δούμε και τη συνέχεια.

LoverBoy

Well-Known Member
Καλησπέρα παίδες σε όλους και ελπίζω να σας βρίσκω καλά!Είμαι στους 5 μήνες και 14 μέρες!Νομίζω ότι έχω μείνει στάσιμος όσο αφορά την φύτρωση αν και έχω δει διαφορά δεν έχω δει ακόμα αυτό που περιμένω!Δεν ζητάω θαύματα αλλά ήθελα να κλείσει περισσότερο η περιοχή χωρίς να σημαίνει ότι θέλω να γίνω θάμνος!Β ζώνη και Α είναι μπόμπα πολύ καλή πυκνότητα που με ικανοποιεί στο φουλ!
Συνεχίζω Φίνα κάθε βράδυ 1 mg(περίπου) και μινοξιδίλη σε μορφή αφρού καθημερινά!Το μαλλί είναι φρεσκολουσμένο και κάτω απο δυνατό φως μπάνιου!Ελπίζω να στρώσει γιατί χανόμαστε!!!!

Συνημμένα

• 1733774581622.jpg
    1733774581622.jpg
    999.9 KB · Προβολές: 184
  • 1733775290599.jpg
    1733775290599.jpg
    312.6 KB · Προβολές: 144
  • 1733775571870.jpg
    1733775571870.jpg
    158.6 KB · Προβολές: 136
  • 1733775571865.jpg
    1733775571865.jpg
    163.7 KB · Προβολές: 180

JimKan1

Well-Known Member
Καλησπέρα παίδες σε όλους και ελπίζω να σας βρίσκω καλά!Είμαι στους 5 μήνες και 14 μέρες!Νομίζω ότι έχω μείνει στάσιμος όσο αφορά την φύτρωση αν και έχω δει διαφορά δεν έχω δει ακόμα αυτό που περιμένω!Δεν ζητάω θαύματα αλλά ήθελα να κλείσει περισσότερο η περιοχή χωρίς να σημαίνει ότι θέλω να γίνω θάμνος!Β ζώνη και Α είναι μπόμπα πολύ καλή πυκνότητα που με ικανοποιεί στο φουλ!
Συνεχίζω Φίνα κάθε βράδυ 1 mg(περίπου) και μινοξιδίλη σε μορφή αφρού καθημερινά!Το μαλλί είναι φρεσκολουσμένο και κάτω απο δυνατό φως μπάνιου!Ελπίζω να στρώσει γιατί χανόμαστε!!!!
Εχει καιρο ακομα το crown, βαλε και καμια την χερλαιν, εχεις σκεφτει να τα αφησεις να μακρυνουν και να τα κανεις slicback?

LoverBoy

Well-Known Member
Εχει καιρο ακομα το crown, βαλε και καμια την χερλαιν, εχεις σκεφτει να τα αφησεις να μακρυνουν και να τα κανεις slicback?
Ναι το έχω σκεφτεί και θα το προσπαθήσω αν και θέλει προσπάθεια γιατί το μαλλί μου έχει φορά προς τα εμπρός ίσως ένας καλός κομμωτής να τα καταφέρει

Συνημμένα

• 1733777322783.jpg
    1733777322783.jpg
    606 KB · Προβολές: 176
  • 1733777322777.jpg
    1733777322777.jpg
    573.4 KB · Προβολές: 178

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

LoverBoy

Well-Known Member
Παίδες καλημέρα! Αυτές τις μέρες λόγω υγρασίας και έντονου στρες έχω φαγούρα στο τριχωτό κ δεν ξέρω αν έχει να κάνει με την μεταμόσχευση -φυτρωση η αν φταίει το άγχος!Εχθές μετά το μπάνιο ήταν ερυθρό το δέρμα σε κάποια σημεία κάτι σαν αλλεργία!Επίσης η λιπαρότητα είναι έντονη και σκέφτομαι να αλλάξω το σαμπουάν που χρησιμοποιώ! Οποίος γνωρίζει κάτι ας βοηθήσει!

Corona

Active Member
Α και Β ζώνη μια χαρά είσαι και η hairline έχει ωραία φυσικότητα. Για το crown έχεις δρόμο ακόμα…αν και δεν ξέρω κατά ποσό θα κλείσει γιατί και τα grafts που βάλατε εκει ήταν σχετικά λίγα αναλογικά με το πρόβλημα σου.

Για την λιπαρότητα που λες ίσως να πάρεις κάποιο άλλο σαμπουάν για λιπαρά μαλλιά. Και γενικά νομίζω καλό είναι να αλλάζεις ανά διαστήματα…

LoverBoy

Well-Known Member
Α και Β ζώνη μια χαρά είσαι και η hairline έχει ωραία φυσικότητα. Για το crown έχεις δρόμο ακόμα…αν και δεν ξέρω κατά ποσό θα κλείσει γιατί και τα grafts που βάλατε εκει ήταν σχετικά λίγα αναλογικά με το πρόβλημα σου.

Για την λιπαρότητα που λες ίσως να πάρεις κάποιο άλλο σαμπουάν για λιπαρά μαλλιά. Και γενικά νομίζω καλό είναι να αλλάζεις ανά διαστήματα…
Έτσι είναι όπως τα λες αδερφέ!Ελπίζω να κλείσει λίγο ακόμα!

Corona

Active Member
Έτσι είναι όπως τα λες αδερφέ!Ελπίζω να κλείσει λίγο ακόμα!
Καλά οτι θα βελτιωθεί κι αλλο εννοείται....Νωρις ειναι ακομα στους 5μησι μηνες και το crown αργεί περισσοτερο....μια χαρά πας πάντως και έχει αλλάξει πολύ η εικόνα σου προς το καλύτερο!

LoverBoy

Well-Known Member
Καλά οτι θα βελτιωθεί κι αλλο εννοείται....Νωρις ειναι ακομα στους 5μησι μηνες και το crown αργεί περισσοτερο....μια χαρά πας πάντως και έχει αλλάξει πολύ η εικόνα σου προς το καλύτερο!
Ευχαριστώ αδερφέ να είσαι καλά! Αμήν!

Μπλουζα