Loverboy 2η ΜΜ FUE 1.560grafts Seneca 27/06/24

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

montecristo

Well-Known Member
Καλή επιτυχία φιλε lover, ευχομαι να πάρεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς....Ο Δρ Γούναρης φαινεται καλός γιατρός και πιστεύω θα βελτιώσεις αρκετά την εικόνα σου αν και δεν έβαλες και πολλά grafts.

LoverBoy

Well-Known Member
Καλή επιτυχία φιλε lover, ευχομαι να πάρεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς....Ο Δρ Γούναρης φαινεται καλός γιατρός και πιστεύω θα βελτιώσεις αρκετά την εικόνα σου αν και δεν έβαλες και πολλά grafts.
Σε αυτό ελπίζω και εγώ φίλε μου!Στην σωστή κατανομή!Μακάρι να υπάρχει μια όμορφη κάλυψη!Σε ευχαριστώ πολύ!

LoverBoy

Well-Known Member
Παίδες μου Καλημέρα και καλή Κυριακή να έχουμε!Σήμερα 3η μέρα λούσιμο πλέον και της λήπτριας και όλα καλά!Τέλος τα φάρμακα (Αντιβίωση-Αντιφλεγμονώση-Γαστροπροστασία)!Σταματάει το ψέκασμα με ορό κατά τα λεγόμενα της κλινικής αλλά εγώ θα τα μουσκεύω που και που όταν αισθάνομαι τράβηγμα!Ξυπνούσα την νύχτα για να τα ψεκάζω τόση τρέλλα λεμε!Αυτή την φορά δεν είχα ούτε οίδημα στο κούτελο κατά πάσα πιθανότητα επειδή δεν πολυ "σκαλίσαμε" την περιοχή!Όπως βλέπετε η δότρια είναι πλέον αδύναμη καθώς έχει υποστεί 3 ΜΜ με την πρώτη να μην γνωρίζω αριθμό εξαγωγής......Τις άλλες 2 τις ξέρετε καθώς τις έχω παρουσιάσει εδώ!

Συνημμένα

• 1719740060682.jpg
    1719740060682.jpg
    299.8 KB · Προβολές: 141
  • 1719739960650.jpg
    1719739960650.jpg
    617.4 KB · Προβολές: 143
  • 1719739960644.jpg
    1719739960644.jpg
    118.1 KB · Προβολές: 138

bobby

Well-Known Member
Εγώ έριχνα ορό όποτε είχα φαγούρα δηλαδή μέχρι και αρχές δεύτερου μήνα…..και αυτό για να μην σκαλίζω την λήπτρια….δεν κάνει κακό

LoverBoy

Well-Known Member
Εγώ έριχνα ορό όποτε είχα φαγούρα δηλαδή μέχρι και αρχές δεύτερου μήνα…..και αυτό για να μην σκαλίζω την λήπτρια….δεν κάνει κακό
Αυτό θα πράξω και εγώ bobby!Όταν αισθάνομαι τράβηγμα-φαγούρα θα ραντίζω!Αλλά ευτυχώς τελείωσε αυτό με το μισάωρο!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

LoverBoy

Well-Known Member
καλή επιτυχία φιλε...στη hairline πατήσατε πάνω στην υπάρχουσα ή κατέβηκε καθόλου ;
Ευχαριστώ φίλε μου!Πατήσαμε πάνω στην υπάρχουσα και μπήκαμε ανάμεσα λίγο στους κροτάφους!δεν κατέβηκε καθόλου καθώς το πλάνο μας ήταν να την πυκνώσουμε....Δεν θα μας έβγαιναν τα κουκιά αλλιώς!

LoverBoy

Well-Known Member
Καλή επιτυχία, καλή φύτρωση βλέπω έχεις όρεξη να το πας όσο πάει!εδώ είμαστε να δούμε τη συνέχεια
Να σαι καλά φίλε μου!Και όρεξη να έχω δεν έχει πλέον άλλο!Νομίζω με το ζόρι αν βγάλει κάτι ακόμα και το αφήνω για τυχόν touch up στο μέλλον!Όλα τα πράγματα έχουν και το τέρμα τους....

Hercules80

Active Member
Ευχαριστώ φίλε μου!Πατήσαμε πάνω στην υπάρχουσα και μπήκαμε ανάμεσα λίγο στους κροτάφους!δεν κατέβηκε καθόλου καθώς το πλάνο μας ήταν να την πυκνώσουμε....Δεν θα μας έβγαιναν τα κουκιά αλλιώς!
Κατάλαβα φιλε...και αυτό ειναι το μέγιστο που μπορούσε να σου βγαλει ο γιατρός σε αυτη την επέμβαση; σου ειπε αν έχεις άλλο απόθεμα ;

LoverBoy

Well-Known Member
Κατάλαβα φιλε...και αυτό ειναι το μέγιστο που μπορούσε να σου βγαλει ο γιατρός σε αυτη την επέμβαση; σου ειπε αν έχεις άλλο απόθεμα ;
Πιθανότατα ναι!Μου το είχαν πει και απο την προηγούμενη φορά λόγω ζορισμένης δότριας!Κάτι λίγα μας έμειναν για κανένα touch up!Πιστεύω ότι με την θεραπεία και την σωστή τοποθέτηση μπορεί να δείξει σωστά και ας είναι λιγότερα τα μοσχεύματα!Το ιδανικό θα ήταν το 2000 να βγάζαμε αλλά απο ότι κατάλαβα δεν ήθελε να το ζορίσει ο γιατρός..Τον εμιστεύομαι και βλέπουμε φίλε μου!Του αναγνωρίζω πάντως την ομογενοποιήση και την σωστή εξαγωγή!

Μπλουζα