Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Να σαι καλά αεράτε ευχαριστώ!Καπέλο και ο θεός βοηθόςΚαλή επιτυχία στην επέμβαση σου φίλε και προσοχή με τον ήλιο..καλά αποτελέσματα να έχεις
Σε αυτό ελπίζω και εγώ φίλε μου!Στην σωστή κατανομή!Μακάρι να υπάρχει μια όμορφη κάλυψη!Σε ευχαριστώ πολύ!Καλή επιτυχία φιλε lover, ευχομαι να πάρεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς....Ο Δρ Γούναρης φαινεται καλός γιατρός και πιστεύω θα βελτιώσεις αρκετά την εικόνα σου αν και δεν έβαλες και πολλά grafts.
Μοτόρι bobby 0.9 στην δική μου περίπτωσηLover ο γιατρος σου δουλεύει manual ή μοτόρι;
Αυτό θα πράξω και εγώ bobby!Όταν αισθάνομαι τράβηγμα-φαγούρα θα ραντίζω!Αλλά ευτυχώς τελείωσε αυτό με το μισάωρο!Εγώ έριχνα ορό όποτε είχα φαγούρα δηλαδή μέχρι και αρχές δεύτερου μήνα…..και αυτό για να μην σκαλίζω την λήπτρια….δεν κάνει κακό
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου!Να είσαι καλά!Καλή επιτυχία φίλε!!!
Ευχαριστώ φίλε μου!Πατήσαμε πάνω στην υπάρχουσα και μπήκαμε ανάμεσα λίγο στους κροτάφους!δεν κατέβηκε καθόλου καθώς το πλάνο μας ήταν να την πυκνώσουμε....Δεν θα μας έβγαιναν τα κουκιά αλλιώς!καλή επιτυχία φιλε...στη hairline πατήσατε πάνω στην υπάρχουσα ή κατέβηκε καθόλου ;
Να σαι καλά φίλε μου!Και όρεξη να έχω δεν έχει πλέον άλλο!Νομίζω με το ζόρι αν βγάλει κάτι ακόμα και το αφήνω για τυχόν touch up στο μέλλον!Όλα τα πράγματα έχουν και το τέρμα τους....Καλή επιτυχία, καλή φύτρωση βλέπω έχεις όρεξη να το πας όσο πάει!εδώ είμαστε να δούμε τη συνέχεια
Κατάλαβα φιλε...και αυτό ειναι το μέγιστο που μπορούσε να σου βγαλει ο γιατρός σε αυτη την επέμβαση; σου ειπε αν έχεις άλλο απόθεμα ;Ευχαριστώ φίλε μου!Πατήσαμε πάνω στην υπάρχουσα και μπήκαμε ανάμεσα λίγο στους κροτάφους!δεν κατέβηκε καθόλου καθώς το πλάνο μας ήταν να την πυκνώσουμε....Δεν θα μας έβγαιναν τα κουκιά αλλιώς!
Πιθανότατα ναι!Μου το είχαν πει και απο την προηγούμενη φορά λόγω ζορισμένης δότριας!Κάτι λίγα μας έμειναν για κανένα touch up!Πιστεύω ότι με την θεραπεία και την σωστή τοποθέτηση μπορεί να δείξει σωστά και ας είναι λιγότερα τα μοσχεύματα!Το ιδανικό θα ήταν το 2000 να βγάζαμε αλλά απο ότι κατάλαβα δεν ήθελε να το ζορίσει ο γιατρός..Τον εμιστεύομαι και βλέπουμε φίλε μου!Του αναγνωρίζω πάντως την ομογενοποιήση και την σωστή εξαγωγή!Κατάλαβα φιλε...και αυτό ειναι το μέγιστο που μπορούσε να σου βγαλει ο γιατρός σε αυτη την επέμβαση; σου ειπε αν έχεις άλλο απόθεμα ;