Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ευχαριστώ φιλαράκι μου!Όντως όπως τα λες είναι!Μετά τον 4ο μήνα επειδή μπούσταρε γρήγορα το μόνο που αντιλαμβάνομαι πλέον είναι ότι άρχησε να παχαίνει η τρίχα!Πολυ δυνατο το look σου αδερφε!! Να το χαρεις οσο δεν παει!! Και νομιζω απο 4ο μηνα και μετα σου μπουσταρε αρκετα απο θεμα πυκνωσης, μεχρι και τωρα δινει, μαζι βεβαια με την θεραπεια!! Πολυ ομορφο αποτελεσμα!
Απλά προβληματίζομαι bobby αν πρέπει να είναι συγκεκριμένη η καθημερινή δόση για να γίνεται σωστά η δουλειά!Μπορεί να κάνω λάθος!Lover my friend, συνέχισε όπως είσαι έτσι και αλλιως στις 4 η 5 μέρες παιρνεις 5mg δεν υπάρχει λόγος να πληρώσεις τα τριπλά……
Κανονικά παίρνω το proscar και το κόβω στα 5 απλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι σωστή η καθημερινή δόση όσο έχει να κάνει με τα mg δηλαδή πρέπει να είναι πότε 1,1 πότε 0.9 πότε 1,2 ανάλογα πως μου έχει κοπεί!Καλυτερα να ειναι καθημερινη η δοση η τουλαχιστον καθε 2 μερες, ετσι μου ειπαν ο Feriduni και ο Τυρκαλας , τωρα να σε εσενα κανει δουλεια το μια φορα τη βδομαδα δεν βλεπω λογο να το αλλαξεις
Εσύ lover παίρνεις μόνος η στο προτείνε κάποιος να κάνεις χρήση της θεραπείας;Κανονικά παίρνω το proscar και το κόβω στα 5 απλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι σωστή η καθημερινή δόση όσο έχει να κάνει με τα mg δηλαδή πρέπει να είναι πότε 1,1 πότε 0.9 πότε 1,2 ανάλογα πως μου έχει κοπεί!
Α αυτο εννοεις; Δεν εχει σημασιαΚανονικά παίρνω το proscar και το κόβω στα 5 απλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι σωστή η καθημερινή δόση όσο έχει να κάνει με τα mg δηλαδή πρέπει να είναι πότε 1,1 πότε 0.9 πότε 1,2 ανάλογα πως μου έχει κοπεί!
Όταν είχα ρωτήσει τον γιατρό μου είχε πει να κάνω τις απαραίτητες εξετάσεις αν θέλω να ξεκινήσω αλλά να είμαι ειλικρινείς ξεκίνησα μόνος μου και σκέφτηκα μόλις κλείσω χρόνο και δω αν και κατά πόσο δούλεψε επάνω μου τότε να πάω να κάνω εξετάσεις και να δω αν όλα είναι καλά να συνεχίσω!Δεν ήθελα να επηρεαστώ απο τίποτα!Εσύ lover παίρνεις μόνος η στο προτείνε κάποιος να κάνεις χρήση της θεραπείας;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ωραίος bobby!Οπότε θα συνεχίσω με το κοπή το πίτα!Άμα δεις την μείωση DHT ανά δόση θα δεις ότι μεταξύ 1mg & 0,5mg ημερησίως είναι 68,7% & 67% αντίστοιχα…. Οπότε με κόψιμο «χύμα» δηλαδή από 0,75mg ως 1,25mg η διαφορά είναι παρα πολύ μικρή…..άρα δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος για ακρίβεια microgramm στην δοσολογία…..
Χμ οκ στην seneca ;ποιες εξετάσεις σου είπαν αν θες να πείς;Όταν είχα ρωτήσει τον γιατρό μου είχε πει να κάνω τις απαραίτητες εξετάσεις αν θέλω να ξεκινήσω αλλά να είμαι ειλικρινείς ξεκίνησα μόνος μου και σκέφτηκα μόλις κλείσω χρόνο και δω αν και κατά πόσο δούλεψε επάνω μου τότε να πάω να κάνω εξετάσεις και να δω αν όλα είναι καλά να συνεχίσω!Δεν ήθελα να επηρεαστώ απο τίποτα!
PSA μου είχε πει ο γιατρός και σπερμοδιάγραμμα εφόσον με ενδιαφέρει η τεκνοποίηση(μακριά απο εμάς)Χμ οκ στην seneca ;ποιες εξετάσεις σου είπαν αν θες να πείς;
Το psa ποιες τιμές περιλαμβάνει λοβερ;dht κτλ;PSA μου είχε πει ο γιατρός και σπερμοδιάγραμμα εφόσον με ενδιαφέρει η τεκνοποίηση(μακριά απο εμάς)
Έλα ρε Καουμπόι το τεστ PSA μετράει τις τιμές για τον καρκίνο του προστάτη και είναι εξέταση αίματος!Το psa ποιες τιμές περιλαμβάνει λοβερ;dht κτλ;
perfect!!!Καλημέρα σε όλα τα παιδιά απο τα λημέρια μου!Μπήκα 9ο μήνα και σας αποστέλλω photo κάτω απο δυνατό φως μπάνιου ακούρευτα λίγο τα πάνω χωρίς styling gel αυτή την φορά μόνο με regaine αφρό και άνοιγμα με τα δάχτυλα!Συνεχίζω κανονικά μίνο πλέον μόνο βράδυ Φίνα 1mg(περίπου) και βιταμίνες pilfood 1 κάψουλα την ημέρα!λούσιμο κάθε βράδυ και βιταμίνη d3 2000!Επισκέφθηκα την κλινική την Δευτέρα που μας πέρασε για την αξιολόγηση 9 μήνου!Ρώτησα για την κάλυψη Β και πίσω που θέλω κάποια στιγμή και αν χρειαστεί κάποια μικρή πύκνωση στην Hairline!Είμαι υπο σκέψη μήπως μπω το καλοκαίρι ξανά και τελειώνω!Οτιδήποτε θα ενημερώσω βέβαια εννοείται!