Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Να σαι καλά αδερφέ μου! Είπαμε μαμά μαλλιά ξανά δεν έχει αλλά όσο να ναι άλλαξε πολύ η εικόνα του πρίν που σε αυτό βέβαια έχει συμβάλει και η θεραπείαΤούμπανο ρε λοβερ !Σαν να μην είχες ποτε θέμα !
Ευχαριστώ αδερφέ!Ωραίος!
Να σαι καλά φιλαράκι μου!Η θεραπεία βοήθησε καθώς μπουστάρανε και τα δικά μου και έγινε αυτο το μπλέξιμο όμορφα και ωραία!Πολύ καλό και φυσικό το αποτέλεσμα σου φιλε!
Να σαι καλά αδερφέ μου!Κρατάω τα καλά σου λόγια και σε ευχαριστώ για την δική σου θετική ενέργεια!Εύχομαι τα καλύτερα και σε εσένα!Φίλε έχεις τόσο θετικά vibes που θα ήταν αμαρτία από τον θεό οτιδήποτε λιγότερο. Σκοτώνει το μαλλί, καλή συνέχεια εύχομαι. Υπερτούμπανος !
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Σε ευχαριστώ πολύ φιλαράκι μου!να σαι καλά!Φοβερο αποτελεσμα.Μπραβο φιλε.
Ευχαριστώ φιλαράκι!wraios!!!
Ευχαριστώ πολύ!Όλα τα στάδια τα έκανε ο γιατρός!Αναισθησία,εξαγωγή,εισαγωγή όλα ο γιατρός!Οι 2 νοσηλεύτριες γεμίζαν τα choi μόνο αυτό φιλαράκι μου!Ωραίο αποτέλεσμα να το χαίρεσαι! Μπορείς να μου πεις ποια στάδια της επέμβασης έκανε ο γιατρός ;
Ευχαριστώ αδερφέ μου!Τα δικά σας θα είναι σούπερ καθώς έκανες και σούπερ επιλογή!Όπως και να έχει σου εύχομαι τα καλύτεραΑυτό είναι μαλλί! Να το χαίρεσαι Lover και... άντε και στα δικά μας
Ευχαριστώ φίλε μου!Βάση του μπάτζετ που είχα και τα χρήματα που έδωσα ναι νιώθω δικαιωμένος!Βοήθησε και η θεραπεία σίγουρα!Πιστεύω ότι θα χρειαστώ ακόμα μια για κλείσιμο πίσω και τότε θα είμαι τζετ!Πολύ ωραίο αποτέλεσμα, να το χαιρεσαι! πιστεύω θα νιώθεις δικαιωμένος με την επιλογή σου ?