LoverBoy, FUE, 1718 g, 15/6/2023

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Legwg James

If you try to take it, .40 with a laser
Φίλε έχεις τόσο θετικά vibes που θα ήταν αμαρτία από τον θεό οτιδήποτε λιγότερο. Σκοτώνει το μαλλί, καλή συνέχεια εύχομαι. Υπερτούμπανος !

LoverBoy

Well-Known Member
Πολύ δυνατό αποτέλεσμα και απέκτησες μαλλούρα @LoverBoy ...Πιστεύω με το νέο μαλλι θα εισαι πιο "Lover" από ποτέ ;)..να το χαίρεσαι!!!
Να σαι καλά φιλαράκι μου!Απο Lover άλλο τίποτα!!!!Αυτό δεν αλλάζει ούτε με φίνα!!!!!!

LoverBoy

Well-Known Member
Φίλε έχεις τόσο θετικά vibes που θα ήταν αμαρτία από τον θεό οτιδήποτε λιγότερο. Σκοτώνει το μαλλί, καλή συνέχεια εύχομαι. Υπερτούμπανος !
Να σαι καλά αδερφέ μου!Κρατάω τα καλά σου λόγια και σε ευχαριστώ για την δική σου θετική ενέργεια!Εύχομαι τα καλύτερα και σε εσένα!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

LoverBoy

Well-Known Member
Ωραίο αποτέλεσμα να το χαίρεσαι! Μπορείς να μου πεις ποια στάδια της επέμβασης έκανε ο γιατρός ;
Ευχαριστώ πολύ!Όλα τα στάδια τα έκανε ο γιατρός!Αναισθησία,εξαγωγή,εισαγωγή όλα ο γιατρός!Οι 2 νοσηλεύτριες γεμίζαν τα choi μόνο αυτό φιλαράκι μου!

LoverBoy

Well-Known Member
Πολύ ωραίο αποτέλεσμα, να το χαιρεσαι! πιστεύω θα νιώθεις δικαιωμένος με την επιλογή σου ?
Ευχαριστώ φίλε μου!Βάση του μπάτζετ που είχα και τα χρήματα που έδωσα ναι νιώθω δικαιωμένος!Βοήθησε και η θεραπεία σίγουρα!Πιστεύω ότι θα χρειαστώ ακόμα μια για κλείσιμο πίσω και τότε θα είμαι τζετ!

Μπλουζα